Thorells gata 12

Vasastaden, Linköping Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Vasatornet i Linköping
Om föreningen
Avgift
4 627 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
39 933 kr/m²

Välkommen till de nya kvarteren i toppmoderna Övre Vasastaden som snabbt blivit ett av Linköpings populäraste stadsdelar. Här myllrar det av lokalt utbud av härliga restauranger och man har utbud av affär och café inom kort promenadavstånd. Man går även till både Resecentrum och stadskärnan där detta område gränsar till den äldre delen av Vasastaden med sin ståtliga äldre karaktär.

Denna fräscha trea finner vi på våning 12 vilket ger fria vyer med häftig utsikt mot bland annat Linköpings flygfält och stadens arkitektur. Ett välplanerat hem med fönster åt tre håll som ger härligt ljusflöde och en tilltalande och funktionell fördelning av ytan.
Hallen är centralt placerad och ger direkt access till kapprum och rymlig klädkammare. Till vänster finner vi ”master bedroom” med garderob samt utsikt mot landskapet mot Roxen. Vardagsrummet rymmer trivsam sällskapsyta med härlig utsikt varifrån man når köket. Köket har tilltalande materialval och är praktiskt utformat med bra matplats och läge på hörnet av huset. Från vardagsrummet nås en balkong på andra hörnan indragen i huset med skyddat läge. Sovrum nummer två är något mindre och nås från vardagsrummet. Ett generöst badrum rymmer även tvättavdelning och nås via entrén och kapprumsdelen.
Hela bostaden har ett fint ljusinsläpp och härlig utsikt över stad och landskap utan insyn. Tilltalande materialval och tidlös utformning av interiören präglar hela denna stilrena lägenhet. Modern fastighet, Vasatornet, med cool utformning och man har nära till gym som finns i huset. Kulturutbud och shopping ligger nära i stadsläget med både biblioteket, museum, teater och konserthus.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Linköping