Luntmakargatan 67, 2 tr

Vasastan, Stockholms kommun Se på karta

8 500 000 kr

8 995 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1884
Förening
BRF Sjökatten 20
Om föreningen
Avgift
3 744 kr/mån
Pris/m²
101 190 kr/m²

Accepterat pris!
Varmt välkomna till en synnerligen smakfull våning om 84 kvm i klassisk sekelskiftesfastighet. Balkongbygge pågår och beräknas vara klart i höst och är redan finansierat.

Här erbjuds en våning med imponerande takhöjd om 3,10 m, höga fönster i två väderstreck, fungerade öppen spis samt många tidstypiska detaljer. Bygglov för balkong finns vilken redan är finansierad och kommer att byggas under Q3! Centralt läge i stan och i 1800-tals hus med hiss installerad från 2020. Här välkomnas ni av stora luftiga ytor och tre generösa rum i fil med fantastisk rymd och vackra speglade pardörrar.

Lägenheten präglas av tidlösa materialval, genomgående vackra, fiskbensmönstrade trägolv, stora fönsterpartier som ger mycket ljus och har djupa nischer. Vacker och väldisponerad våning som bjuder på många detaljer så som, takstukatur och höga golvsocklar i original. Välkomnande hall med med möjlighet för platsbyggd garderob efter smak.

Två stora och rymliga sällskapsrum där vardagsrummet rymmer gott om plats för större soffgrupp och vacker eldstad. Arbetsrum/sovrum med plats för stort sällskap och med vackra pardörrar. Master bedroom rymmer dubbelsäng och härifrån nås en klädkammare samt garderob för ytterligare förvaring. Här finns möjligheten att bygga en walk-in-closet. Separat kök med goda arbetsytor och som vetter mot innergården, matbord för 4 och fler samt plats för stor kyl och frys. Här har det projekteras för att bygga balkong mot innergården med utgång via köket.

Brf Sjökatten 20 är en äkta förening där huset ritades av arkitekt Carl Cederström.
Marken innehas med tomträtt och avgälden sträcker sig fram till 2027.
21 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler.

Varmt välkomna med ert intresse och på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Kontakta mäklaren

Hampus Schöllin

Mäklarhuset Stockholm Innerstan
Mäklare Hampus Schöllin, Mäklarhuset Stockholm Innerstan
0768201994
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas