Mäklare Hampus Schöllin

Hampus Schöllin

Om mig

”Tryggt, säkert och bra betalt”! Det är mitt motto och jag brinner för att mina kunder ska känna sig riktigt nöjda i sin bostadsaffärer.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Polhemsgatan 8, Kungsholmen, Stockholms kommun

Polhemsgatan 8

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
5 995 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/6
2 217 kr/mån
103 362 kr/m²

Stig in i denna underbara bostad och bli omedelbart förtrollad av de stora fönsterpartierna som släpper in rikligt med naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. Här kan du njuta av ljuset medan du kopplar av i ditt nya hem. Denna fantastiska bostad om 58 kvm med öppen spis - har allt du kan önska dig och mer därtill! Bostadsrättsförening är känd som områdets bästa, och det är inte svårt att förstå varför. Med en skuldfri ekonomi och ägande av marken kan du vara trygg i vetskapen om att du bor i en välskött och stabil förening. Den sociala och öppna planlösningen ger en inbjudande känsla och skapar en perfekt plats för umgänge och samvaro. Det stilfulla köket är i toppskick och utrustat med alla bekvämligheter du behöver för att laga läckra måltider. Med gott om plats för stora middagssällskap kan du bjuda in vänner och familj för minnesvärda stunder tillsammans. Bostaden erbjuder även ett stort sovrum med gott om förvaringsutrymmen. Du kommer att älska det bekväma ensuite-duschrummet och den separat Wc:n som ger extra bekvämlighet och komfort. För den som önskar finns möjligheten att återställa lägenheten till en trea. Läget är oslagbart med närhet till Norr Mälarstrand, där du kan njuta av promenader längs vattnet och ta del av de vackra omgivningarna. Dessutom har du bekvämt tillgång till tunnelbana, matbutiker och restauranger som ger dig allt du behöver inom räckhåll. Tveka inte att ta chansen att bli ägare till denna underbara bostad på Polhemsgatan 8. Kontakta oss idag för att boka en visning!

  • Hiss
Bangatan 1B, Vån 2, Solna - Gamla Huvudsta, Solna kommun

Bangatan 1B, Vån 2

Lägenhet
Solna - Gamla Huvudsta, Solna kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
3 495 000 kr
71 m²
3 rum
vån 2
3 771 kr/mån
49 225 kr/m²

Här välkomnas ni av luftiga ytor och genomgående planlösning med ett modernt kök i vitt med matplats och stora sovrum. Välkomnande hall med gott om förvaring i garderober med parkettgolv och ljust målade väggar. Luftigt vardagsrum med vacker fiskbensmönstrad parkett med utgång till den trevliga balkongen mot lugn och grönskande innergård. Kök i vitt med framtagen tegelvägg med utsikt mot innergården och tillhörande matplats. Goda arbetsytor och utrustat med bland annat diskmaskin. Två stora sovrum med vardera plats för dubbelsäng och garderober. Här ryms även sängbord och skrivbord om så önskas. I området finns närhet till natur och grönska med Hufvudstaden med 4H gård med djur och natur. På Hufvudstabadet finns även moderna utomhuspooler. Här bor ni med närhet till både tunnelbana, bussar, skola, förskola och mataffär. På bara ett par minuters promenad från Solna Centrum! Området har den perfekta balansen mellan stadsliv och natursköna omgivningar. Närhet till kommunikationer, shopping, och olika nöjen ligger nära på lagom avstånd. Här går att promenera till platser som Pampas Marina, Karlbergsslott, och charmiga caféer längs med Rörstrandsgatan eller förbi Café Båthuset och vidare till Sundbyberg. Dessutom är närheten till Solna Centrum och Westfield Mall of Scandinavia praktiskt för shopping och andra aktiviteter. Äkta förening som äger marken. 82 bostadsrätter, 1 hyresrätt 2 lokaler. 2022/23 - Nya tak på båda fastigheterna i samband med bygge av totalt 18 st vindslägenheter Välkomna med intresse!

  • Balkong
Tomtebogatan 15 A, Vån 4, Birkastan / Vasastan, Stockholms kommun

Tomtebogatan 15 A, Vån 4

Lägenhet
Birkastan / Vasastan, Stockholms kommun
Mäklarhuset Stockholm Innerstan
6 450 000 kr
58 m²
2 rum
vån 4/4
2 407 kr/mån
111 207 kr/m²

Högst upp i gårdshuset, sekelskiftes med generös balkong mot lugn innergård! Hiss finns installerat i både gårds- och gatuhus och till bostaden nyttjas ett vinds- och källarförråd. Kontakta mäklaren för mer info om visning! Välkomna hem till ett boende högst upp i gårdshuset på våning fyra med luftiga ytor och med genomgående vackra furutiljor. Luftiga rum med högt i tak och ljust målade väggar med vägglister, höga golvsocklar och stora fönsterpartier präglar denna bostad. Här kan dolda fönsterspeglar och fönsterkarmar original tas fram. Stabil förening som äger marken och med bland annat moderna säkerhetsdörrar. Socialt vardagsrum med tillhörande matplats med utsikt mot lugna innergården och utgång till den mysiga balkongen. Välplanerat sovrum med gott om plats för dubbelsäng och möjlighet till förvaring i garderober. Råvind finns oexploaterad ovanför lägenheten. Belägen på en lugn adress med populära Rörstrandsgatan precis runt hörnet som erbjuder välrenommerade butiker, restauranger och kaféer i överflöd. Stabil förening med god ekonomi och låg avgift. Äkta förening som äger marken. Föreningen köpte fastigheten 1918. I föreningen finns 40 lägenheter varv samtliga upplåtes med bostadsrätt. I föreningen finns även 4 hyreslokaler(dold tillgång). Föreningens vind i gårdshuset är oexploaterad och ska ses som en dold tillgång om föreningen vill bygga vindslägenheter i framtiden. Den gemensamma tvättstugan är belägen i gårdshusets källare. I föreningen finns även gemensam bastu, festlokal, hobbyrum och cykelrum. På föreningens innergård finns utemöbler, grillmöjligheter och cykelförvaring under tak. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3