Lilla Varvsgatan 25A

Västra Hamnen, Malmö Se på karta

2 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
69 m²
Förening
BRF Grilla
Om föreningen
Avgift
4 137 kr/mån
Pris/m²
40 580 kr/m²
Nyproduktion 

Högt upp i huset finns denna välplanerade trea med gott om förvaring i dubbla skjutdörrsgarderober, öppen planlösning och balkong i söder mot föreningens innergård.

Hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober och städskåp intill.

I anslutning till hallen finns badrummet där väggarna får vitt liggande kakel och golvet ljust grå klinkerplattor. Badrummet erbjuder egna tvättmöjligheter i form av tvättmaskin och torktumlare och över monteras bänkskiva i ljus laminat. Dusch med vikbara duschväggar i glas och tvättställ med vit kommod och spegel med belysning ovanför. Förberett för eluppvärmd handdukstork.

Kök och vardagsrum med öppen planlösning där både soffhörna och matgrupp får en naturlig plats. Köket får vita kökssnickerier från IKEA med diskreta handtag i borstat aluminium, stora vita kakelplattor ovan bänkskiva i ljust grå laminat. Köket är utrustat med två kombinerade kyl- och frysskåp i rostfritt, induktionshäll och varmluftsugn samt mikrovågsugn och integrerad diskmaskin.

Det större sovrummet finns i anslutning till vardagsrummet. Här finns plats för dubbelsäng och mycket förvaring i garderob med skjutdörrar. Från sovrummet nås balkongen i söderläge.
Det mindre sovrummet nås från hallen, med plats för enkelsäng.

Lägenheten har genomgående vitlaserat ekparkettgolv och släta vita väggar.

Ett förråd tillhör lägenheten.

Läs mer om bostaden
Ikano Bostadsutveckling AB