Mäklare Marina Nilsson

Marina Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra farmvägen 32D, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
 • Tor 7 mar kl 17:00
Östra farmvägen 32D, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Östra farmvägen 32D, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Östra farmvägen 32D

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 020 kr/mån
23 250 kr/m²

En halv trappa upp hälsas vi välkomna in till denna genomgående bostad, belägen i ett lugnt och grönt område med en trevlig gårdsentré. Vi möts av en härlig rymd i samspel med vackert naturligt ljus och en lugnt belägen inglasad balkong för minnesvärda stunder året om. Den väldisponerade planlösningen bjuder på ett luftigt kök i modern anda i anslutning till ett socialt vardagsrum som karaktäriseras av bevarade pardörrar och originalparkett. Charmen fortsätter i sovrummet med tidsenlig stavparkett och bjuder in till en god natts sömn. Här finner vi inte bara på en till ytan tilltalande bostad utan även bekvämligheter om ett helkaklat badrum och en hall med utomordentligt bra förvaring. Boendet är en del av en stabil förening med tillgång till stora grönområden runt byggnaden med bekvämt cykelavstånd till Triangeln och centrala staden. Goda kommunikationsmöjligheter med tåg och buss finns också inom nära räckhåll. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Einar Hansens esplanad 34, Västra Hamnen, Malmö kommun

Einar Hansens esplanad 34

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 325 000 kr
54 m²
2 rum
vån 4/8
4 456 kr/mån
43 056 kr/m²

Här välkomnas ni till exklusiv nyproduktion redo för inflyttning! Upplev det bästa av boende med en ljuvlig balkong mot innergården som fångar västlig sol, en oas för avkoppling och njutning. Det härliga ljusinsläppet belyser rummen som samspelar i en öppen och social planlösning, en trivsam atmosfär för samvaro och gemenskap. Interiören är en harmonisk kombination av modern design och med Kährs vitlaserade ekparkett får ni en exklusiv känsla i varje rum. Här får ni även förmånen av egen tvättutrustning i badrummet och en stor klädkammare i anslutning till sovrummet som underlättar vardagens bestyr. Förvaringsmöjligheterna är generösa, inklusive ett praktiskt förråd direkt i lägenheten. Som boende i Brf Jogga har ni dessutom tillgång till både bil- och cykelpool samt en övernattningslägenhet för långväga besökare. Närheten till såväl vidsträckta stränder som cityliv ger en kontinental känsla och inom bara 10 minuters promenad når ni mataffär, service, gym och havsbad. Välkomna att kontakta mäklare Marina Nilsson idag för vidare information!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Branteviksgatan 14E, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
 • Sön 3 mar kl 16:15
Branteviksgatan 14E, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Branteviksgatan 14E, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Branteviksgatan 14E

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
57 m²
2 rum
vån 1/4
3 836 kr/mån
19 211 kr/m²

Stig in i denna trevliga tvåa och möts av charmen från 50-talet i originalkök, vackert parkettgolv i holländsk förband och glasinfattad originaldörr. Det härliga ljusinsläppet skapar en inbjudande atmosfär till de rymliga ytorna och på den inglasade västerbalkongen, som nås från vardagsrummet, kan ni avnjuta eftermiddags- och kvällssolen med lummig utsikt. Badrummet är helkaklat och det finns gott om garderober till förvaringen. I månadsavgiften ingår t.ex. höghastighetsbredband via fiber och kabel-TV. Det är bara några av de många fördelarna i denna välskötta HSB-förening. Läget är lugnt och trivsamt med föreningens område som omsluter fastigheten och på den mysiga innergården finns grillplats, lekplats och aktivitetsbanor. Det är även nära till restauranger, matbutiker och mycket goda kommunikationer samtidigt som city nås på en kort cykeltur. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
Branteviksgatan 16B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
 • Sön 3 mar kl 17:00
Branteviksgatan 16B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Branteviksgatan 16B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Branteviksgatan 16B

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 150 000 kr
92 m²
4 rum
vån 4/4
5 968 kr/mån
23 370 kr/m²

Välkomna högst upp i huset till denna trivsamma fyrarummare. När ni kliver in i vardagsrummet möts ni av en härlig inglasad söderbalkong, perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner och familj. Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning med generösa ytor som skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Köket är stilrent och modernt, perfekt för den som älskar att laga mat, och det genomgående ljusflödet skapar en trivsam känsla i varje rum. Badrummet och gäst-WC är helkaklade och det finns bra med inbyggda förvaringsmöjligheter. I månadsavgiften ingår t.ex. höghastighetsbredband via fiber och kabel-TV. Det är bara några av de många fördelarna i denna välskötta HSB-förening. Läget är lugnt och trivsamt med föreningens område som omsluter fastigheten och på den mysiga innergården finns grillplats och sittmöbler. Gröningen finns utanför och det är även nära till restauranger, matbutiker och mycket goda kommunikationer samtidigt som city nås på en kort cykeltur. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
Branteviksgatan 22, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
 • Sön 3 mar kl 11:00

Branteviksgatan 22

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 4/5
4 690 kr/mån
23 836 kr/m²

Varmt välkomna upp till fjärde våningen där vi möts av denna inbjudande och rymliga trerummare. Vi möts av ett fantastiskt genomgående ljusflöde från generösa fönsterpartier i två väderstreck och en väldisponerad planlösning. Längs golven pryds stilfull parkett i samspel med ljusa ytskikt. Köket bjuder på gott och arbetsyta med smakfullt integrerade vitvaror och en separat matplats för hela familjen. Vidare har vi här ett väl tilltaget vardagsrum med vidsträckta fönster och två gårdsvända sovrum som båda leder oss ut till den generösa inglasade balkongen med utsikt över grönområdet. Lägg därtill en hall med gott om förvaring och ett helkaklat badrum samt en separat wc för våra gäster. Utanför dörren möts vi av härliga promenadstråk och grönska samt gångavstånd till Folkets Park och Möllevången. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Branteviksgatan 14D, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
 • Sön 3 mar kl 15:30
Branteviksgatan 14D, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Branteviksgatan 14D, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Branteviksgatan 14D

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/4
3 531 kr/mån
25 644 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa - ett perfekt hem för er som värdesätter både stil och bekvämlighet. Med en generös inglasad västerbalkong får ni njuta av solnedgångar och vackra kvällar. Den här lägenheten har behållit sin 50-talscharm samtidigt som köket har uppdaterats med moderna inslag. Parkettgolv i original och gabondörrar ger en känsla av kvalitet och tidlöshet. Badrummet är helkaklat och hemmet erbjuder flertalet inbyggda garderober som sköter förvaringen perfekt. I månadsavgiften ingår t.ex. höghastighetsbredband via fiber och kabel-TV. Det är bara några av de många fördelarna i denna välskötta HSB-förening. Läget är lugnt och trivsamt med föreningens område som omsluter fastigheten och på den mysiga innergården finns grillplats, lekplats och aktivitetsbanor. Det är även nära till restauranger, matbutiker och mycket goda kommunikationer samtidigt som city nås på en kort cykeltur. Varmt välkomna!

 • Premium
 • Balkong
Branteviksgatan 8C, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Branteviksgatan 8C

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/4
4 297 kr/mån
21 462 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska rymliga trea där den inglasade balkongen i västerläge blir som ett extra rum årets varmare dagar. Från balkongen njuter ni av en lummig utsikt i högt och fritt läge. Ett vackert hem med charmfulla originaldetaljer, som fina parkettgolv, glasinfattade pardörrar och inbyggd förvaring. I köket ryms matbord och det helkaklade badrummet är utrustad med en kombinerad tvättmaskin och torktumlare som förenklar vardagens bestyr. I månadsavgiften ingår t.ex. höghastighetsbredband via fiber och kabel-TV. Det är bara några av de många fördelarna i denna välskötta HSB-förening. Läget är lugnt och trivsamt med föreningens område som omsluter fastigheten och på den mysiga innergården finns grillplats, lekplats och aktivitetsbanor. Det är även nära till restauranger, matbutiker och mycket goda kommunikationer samtidigt som city nås på en kort cykeltur. Varmt välkomna!

 • Balkong
Sjöblads väg 43, Rosengård, Malmö kommun
 • Tis 5 mar kl 17:00

Sjöblads väg 43

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/9
6 134 kr/mån
14 465 kr/m²

På tredje våningen, belägen på gaveln, finner vi denna välplanerade trerumslägenhet med öppen planlösning och renoverat kök. Från vardagsrum och kök nås den stora inglasade balkongen i österläge med direkt kontakt med grönskan utanför. Bostaden erbjuder även två rymliga sovrum, gott om förvaringslösningar samt både badrum och gäst-WC. Hör bor ni med närhet till både kommunikationer, grönområden och matbutiker, allt som vardagen kräver är inom räckhåll. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Roslins väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun
 • Lör 2 mar kl 11:00
Roslins väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Roslins väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Roslins väg 12B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
5 136 kr/mån
43 039 kr/m²

I perfekt hörnläge med en tidlös design välkomnas ni till denna hemtrevliga bostad. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matbord och i köket finns goda arbetsytor. De vackra parkettgolven och det fina brädgolvet skapar en harmonisk känsla och ger varje rum en tidlös karaktär. Badrummet är helkaklat och det finns smarta inbyggda förvaringsmöjligheter i hallen som ger optimal användning av varje kvadratmeter. På föreningens populära takterrass kan ni tillbringa soliga dagar likväl på bakgården med utemöbler. Runt knuten ligger Ribersborgs mysiga promenadstråk som enkelt tar er ner till såväl glimrande hav som mer citypuls. Dessutom ligger det matbutik, service, mysiga butiker och cafeér inom kort gångavstånd. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Bomgatan 18, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Lör 2 mar kl 11:50

Bomgatan 18

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
65 m²
3 rum
vån 6/7
5 401 kr/mån
50 692 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska lägenhet nyproducerad 2023 som erbjuder ett modernt och stilfullt boende. Den generösa söderbalkongen som nås från ett sovrummen bjuder in till soliga dagar och avkopplande kvällar. Bostaden ligger högt beläget i hörnläge och skänker ett härligt ljusflöde till de rymliga rummen. Lägenheten präglas av snygga & kvalitativa materialval samt en uppskattad öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ni kan blicka ut över Turning Torso och mot Öresundsbron. Ypperlig förvaring erbjuds i hall, sovrum och i det välplanerade köket som har gott om skåp. Dessutom är badrummet stort och stilfullt och har tvättutrustning samt skön takdusch för att maximera bekvämligheten. I detta härliga bostadsområde kommer det att finnas en vacker innergård för avkoppling och samvaro samt bekvämligheter som garage och en cykelpool till de boende. Beläget i eftertraktade Västra Hamnen med absolut närhet till Varvsparken, lekplats och service vid Masttorget samt med strandpromenad och havsbad inom räckhåll. Dessutom erbjuds utmärkta bussförbindelser som tar oss snabbt och smidigt in till pulsen i City. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Branteviksgatan 10B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Branteviksgatan 10B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Branteviksgatan 10B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Branteviksgatan 10B

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 531 kr/mån
25 644 kr/m²

Varmt välkomna till denna stilrena tvåa med en inglasad balkong i söderläge som bjuder in till avkoppling och njutning av solen året runt. Hemmet är varsamt renoverat och fylld med tidstypisk 50-talscharm i fina bevarade originaldetaljer som vackra parkettgolv, gabondörrar, glasinfattade pardörrar och klassiskt kök. Här erbjuds trivsamma sociala sällskapsytor samt en ljus och luftig atmosfär. Badrummet är helkaklat och inbyggda förvaringsmöjligheter förenklar er vardag. Beläget högst upp i kan ni på denna populära adress njuta av lugnet. Föreningens område omsluter fastigheten och på baksidan finns en mysig grön oas med grillplats, lekplats och aktivitetsbanor. Vi har även nära till restauranger, matbutiker och mycket goda kommunikationer samtidigt som City nås på en kort cykeltur. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
Branteviksgatan 14D, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Branteviksgatan 14D

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 092 kr/mån
20 833 kr/m²

Fin tvåa som erbjuder en trivsam tillvaro med en inglasad västerbalkong, där ni kan njuta av solnedgångar och en storslagen utsikt över omgivande grönska. Det genomgående ljusinsläppet ger varje rum en ljus och luftig känsla och de ljusa ytskikten skapar en behaglig atmosfär. Här finner ni ett välplanerat och rymligt boende, perfekt för er som värdesätter möjligheten att bjuda in vänner och familj. Det stora köket imponerar med generösa arbetsytor, vilket gör det till en plats där matlagning blir en sann njutning. I månadsavgiften ingår t.ex. höghastighetsbredband via fiber och kabel-TV. Det är bara några av de många fördelarna i denna välskötta HSB-förening. Läget är lugnt och trivsamt med föreningens område som omsluter fastigheten och på den mysiga innergården finns grillplats, lekplats och aktivitetsbanor. Det är även nära till restauranger, matbutiker och mycket goda kommunikationer samtidigt som city nås på en kort cykeltur. Varmt välkomna!

 • Balkong
Österportsgatan 3B, Drottningtorget, Malmö kommun
 • Sön 3 mar kl 14:30
Österportsgatan 3B, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 2
Österportsgatan 3B, Drottningtorget, Malmö kommun, bild 3

Österportsgatan 3B

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/4
4 041 kr/mån
43 468 kr/m²

På eftertraktat Cityläge och med karaktäristiska drag från husets byggår välkomnar denna bedårande tvåa. Genomgående finner vi ljusa materialval och tilltagen takhöjd som tillsammans med fönster i två väderstreck ger en ljus och luftig innemiljö. I vardagsrummet och i sovrummet flyter fina trägolv samtidigt som praktisk klinker lagts i kök och hall. Köket är rymligt med matplats och har lyxen av både diskmaskin samt tvättmaskin och badrummet är renoverat i klassiskt grått och vitt som aldrig går ur tiden. Ifrån vardagsrummet når vi hemmets oas - den underbara balkongen som är vänd mot rofylld gård. Här får vi det bästa av två världar - centralt läge, på lugn gata och med en alldeles fantastisk balkongmiljö! Med närhet till nöjen och matställen, shopping, fina promenadstråk längs kanalen och allt som stadslivet har att erbjuda inom räckhåll finns här inget att sakna. Dessutom är det bekvämt för pendlaren med Centralstationen inom kort gångavstånd. Ett hem väl värt att besöka!

 • Premium
 • Balkong
Räfsgatan 9B, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 9B

Radhus
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 095 000 kr
109 m²
5 rum
6 766 kr/mån
37 569 kr/m²

Nu har vi äran att presentera ett nybyggt radhus i ett trivsamt kvarter där moderna hus smälter samman på ett sätt som skapar charmiga gränder för en tidlös boendemiljö. Radhuset står klart för inflytt och ni kommer då bli de första som flyttar in! Innemiljön är ljuvlig där kök och vardagsrum förenas i en öppen planlösning, vilket skapar en naturlig plats för socialt umgänge. De stora fönsterpartierna och de dubbla dörrarna mot uteplatsen gör att ute- och innemiljön blir till ett och här avnjuts en solig uteplats i bästa söderläge. Vi finner genomgående ett kvalitetstänk i materialvalen och vi har lyxen av komplett maskinpark med dubbel kyl/frys, mingelvänlig köksö samt eget tvättrum. Den privata delen av hemmet har smart placerats på ovanvåningen, där tre rymliga sovrum väntar varav ett har en klädkammare med fönster som även passar som ett mindre hemmakontor. Allrummet är ljust och inbjudande med sitt takfönster och vi har badrum med hög standard och bekvämlighet på båda våningarna. Att bo i kvarteret Brf Leva innebär trygghet. Ett nästintill bilfritt kvarter med lekplats i närheten och där barnen kan springa fritt utan att tänka på onödig genomfartstrafik. Elinegård är ett expansivt område med naturreservat och skånsk natur runt knuten samtidigt som vi har nära till såväl Limhamn som Malmös shopping, restauranger och kulturutbud. Här stoltserar Kalkbrottet - ett unikt naturreservat med en utsikt som sträcker sig mot Öresundsbron i horisonten och runtom finns fina promenadstråk. Kommunikationerna är goda åt såväl Limhamn, Malmö samt mot shoppingcentrumet Emporia och dessutom ligger skola och förskola på gångavstånd vilket sannerligen kommer förenkla vardagen.

 • Uteplats
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun, bild 2
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun, bild 3

Räfsgatan 25

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 275 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/6
3 025 kr/mån
37 500 kr/m²

Ta möjligheten att flytta in i denna välplanerade etta med tillhörande uteplats med härlig eftermiddags- och kvällssol! Här avnjuts en fräsch interiör där rummet och köket samspelar med varandra och där vi har lyxen av komplett maskinpark i kök samt egen tvättutrustning i badrummet. Lägg därtill en stor skjutdörrsgarderob med gott om förvaring och det finns inget att sakna! Elinegård ligger perfekt placerat med unikt naturreservat och skånsk natur runt knuten samtidigt som vi har cykelavstånd till både Limhamn centrum, Emporia och Malmö City. På ena sidan Elinegård finner vi det imponerande Kalkbrottet med magisk vy mot Öresundsbron samt fina promenadstråk och på andra sidan finner vi ljuvlig parkmiljö, perfekt för en stunds avkoppling. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun

Bomgatan 14

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/6
3 834 kr/mån
50 882 kr/m²

Tre trappor upp med hiss välkomnar denna toppmoderna bostad på härligt gårdsvänt läge. Här väntar öppna sällskapsytor med enhetlig interiör och ett fantastiskt ljusinsläpp ifrån flera fönster. En modern industrivägg i glas med svart profilram separerar den öppna planlösningen från det mysiga sovrummet vilket gör bostaden ljus och luftig samt ger en unik karaktär. Sovrummet öppnar upp till en gårdsvänd balkong i öster där vi rofyllt avnjuter morgonsolen i en tyst miljö och med fin arkitektur samt grönskande innergård på första parkett. Därtill erbjuds ett klassiskt vitt kök med komplett maskinpark, ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt god förvaring i platsbyggda garderober. Läget är oslagbart med promenadavstånd till havet och oavsett om det är en morgonpromenad eller en solnedgång vid vattnet är detta ett privilegium som kommer att berika er vardag. Här bor vi i trivsamma kvarter med Scaniabadet och Varvsparken inom bekvämt promenadavstånd och dessutom med närhet till mataffärer, gym och övrig kommunikation. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lilla Varvsgatan 19A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 19A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/10
3 262 kr/mån
52 843 kr/m²

På attraktiva Lilla Varvsgatan, med Öresund ett stenkast bort, stoltserar denna smakfulla bostad med fri utsikt över Varvsparken och Turning Torso. De stora fönsterpartierna ger ett ljuvligt ljusinsläpp som tillsammans med den semiöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd. Bostaden präglas av en ljus enhetlig interiör med genomgående ekparkett och vita väggar vilket förgyller lägenhetens hemtrevliga känsla. Ifrån vardagsrummet nås balkongen där områdets lugn gärna avnjuts, köket är stilrent och har allt vardagens matlagning kräver, sovrummet har god förvaring och vi har ett helkaklat badrum med dusch samt egna tvättmöjligheter. Här bor vi i ett område som erbjuder närhet till svalkande havsbad, populära promenadstråk och grönskande Varvsparken. Vid närliggande Masttorget finns en mataffär med generösa öppettider samt ett brett serviceutbud och med cykel når vi snabbt universitetsområdet, tågstation och nöjeslivet i City. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Branteviksgatan 5A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Branteviksgatan 5A

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
795 000 kr
24,5 m²
1 rum
vån 5/10
2 681 kr/mån
32 449 kr/m²

Ta bekvämt hissen till våning 5 och välkomnas in till denna ljusa och ypperligt välplanerade etta på högt och behagligt läge utan insyn. Vi möts av ett generöst fönsterparti och en inglasad balkong där vi kan avnjuta många härliga stunder året om med utsikt över den grönskande innergården. Köksutrymmet går i ljusa toner och erbjuder gott om förvaringsyta. Vidare bjuder det väldisponerade allrummet på utrymme för såväl säng som soffgrupp. Lägg därtill ett badrum med lyxen om inkaklat badkar samt en separat hall. Utanför porten finner vi goda förbindelser som tar oss dit vi vill och matbutiker. På bekvämt gångavstånd når vi dessutom S:t Knut och lummiga Folkets park. Hjärtligt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Östra farmvägen 37A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Östra farmvägen 37A

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
61 m²
2 rum
vån 4/4
3 791 kr/mån
24 508 kr/m²

Vi tar oss högst upp i huset där vi välkomnas till denna genomgående tvårummare med välplanerad planlösning. Här erbjuds ett rymligt och socialt kök med stora arbetsytor samt plats för matgrupp, generösa förvaringar i hall, fint parkettgolv och helkaklat badrum. De stora fönsterpartierna sträcker sig i två väderstreck och släpper in rikligt med naturligt ljus som skapar en öppen och luftig atmosfär i hela lägenheten. Från vardagsrummet når vi den rymliga inglasade balkongen med grönskande utsikt över innergården och plats för loungegrupp som blir till ett extra rum året om där vi kan avnjuta många mysiga kvällar. Här bor vi i populärt område med naturen som närmsta granne ett stenkast ifrån tågstation, Nobeltorget med pendlingsmöjligheter, mataffär runt hörnet samt med gångavstånd till Möllevången och Folkets park.

 • Balkong
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 25

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/6
4 782 kr/mån
36 719 kr/m²

I nybyggt kvarter, kan vi nu stolt presentera denna nyproducerade hörntvåa med inhägnad uteplats och chansen att bli den första att flytta in. De stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp som i samspel med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar rymd. Bostaden präglas av en elegant enhetlig interiör med genomgående vitlaserad ekparkett och tidlösa färgval som tillsammans skapar ett hem med det där lilla extra. Vidare bjuds det på vardagsrum med direkt access till den trivsamma uteplatsen i västerläge där områdets lugn gärna avnjuts, samt ett stilrent kök i grå ton med alla vitvaror som vardagens matlagning kräver. Lägg därtill ett rofyllt sovrum, ett stort helkaklat badrum med dusch och egna tvättmöjligheter samt gott om plats för förvaring i garderober. Utanför porten erbjuds fantastiska promenadstråk runt kalkbrottet, Limhamns fina villaområden och ner till havet vid Sibbarp. Området är populärt tack vare närheten till naturen, Hyllie station, Limhamns centrum och välsorterad matbutik. Missa inte chansen att förvärva ett bekvämt hem att trivas i. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Lorensborgsgatan 5J, Lorensborg, Malmö kommun

Lorensborgsgatan 5J

Övrigt
Lorensborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
95 m²
5 rum
3 155 kr/mån

Nu ges ypperlig möjlighet att förvärva denna generösa lokal med stora möjligheter till olika typer av verksamhet. Lokalen ligger på perfekt läge i välskötta Brf Åsunden med gott om parkeringsplatser runtomkring, busshållplats nära och på promenadavstånd från City. Invändigt väntar välplanerade ytor med en flexibel planlösning där endast fantasin sätter gränserna. I dagsläget finns ett rymligt väntrum med WC och pentry, praktiskt avskilt från rummet som är uppdelat i fyra sektioner med luftiga glaspartier mellan samt ett generöst kök. Lokalen är en hantverkslokal som under flera år använts för kroppsvård. Dessförinnan har lokalen exempelvis använts som föreningslokal, sömmeri, förskola och telemarketing, vilket visar flexibiliteten för lokalen. Föreningen är ekonomiskt stabil med låga avgifter som inte höjts sedan 2014. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Räfsgatan 21, Elinegård, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Räfsgatan 21

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 255 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/6
3 027 kr/mån
35 857 kr/m²

Två trappor upp välkomnas vi in till en mycket yteffektiv bostad med stilrena materialval alltigenom. Lägenheten beräknas vara klar i april och chansen finns nu att bli den första som flyttar in i ett hem med helt ny och fräsch interiör. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning och här nås även den gårdsvända balkongen på rofyllt läge. Köket som går i stilfullt beige har priviligierats med komplett maskinpark och såväl matbord som soffhörna har sin naturliga plats. Avskilt finns en sovalkov för en god natts sömn samt god förvaring i skjutdörrsgarderob. Utöver det har vi ett helkaklat badrum i grått och vitt med egen tvättutrustning. Elinegård ligger perfekt placerat med unikt naturreservat och skånsk natur runt knuten samtidigt som vi har cykelavstånd till både Limhamn centrum, Emporia och Malmö City. På ena sidan Elinegård finner vi det imponerande Kalkbrottet med magisk vy mot Öresundsbron samt fina promenadstråk och på andra sidan finner vi ljuvlig parkmiljö, perfekt för en stunds avkoppling.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 22