Mäklare Marina Nilsson

Marina Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Branteviksgatan 4 B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Branteviksgatan 4 B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Branteviksgatan 4 B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Branteviksgatan 4 B

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/4
3 838 kr/mån
21 339 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna genomtänkta bostad högst upp i huset med en stor inglasad balkong i soligt läge som gärna avnjuts många månader om året. Den luftiga hallen öppnar upp till samtliga rum som alla priviligierats med kloka kvadrat och en inbjudande rymd. I såväl vardagsrummet som i köket ryms matplats om så önskas och i sovrummet en dubbelsäng samt en arbetshörna. Köket går i stilrent vitt och grått med komplett maskinpark, badrummet är helkaklat och i hallen väntar praktisk platsbyggd förvaring bakom skjutdörrar. Utanför dörren väntar grönska med stor gård och närområdet erbjuder service och matbutik samt goda kommunikationer med både buss och tåg. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Östra farmvägen 44B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 4 aug kl 14:15
Östra farmvägen 44B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Östra farmvägen 44B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Östra farmvägen 44B

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 095 000 kr
60 m²
3 rum
vån 3/4
4 142 kr/mån
18 250 kr/m²

Välkommen till denna trevliga trerumslägenhet som bjuder på en kvadratsmart planlösning och genomgående ljusa ytskikt. Här kan ni njuta av kvällssolen på den inglasade balkongen i västerläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Lägenheten pryds av parkettgolv som ger en tidlös känsla och det helkaklade badrummet är förberett för tvättmaskin. Hallen erbjuder flertalet garderober vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Detta är verkligen en hemtrevlig bostad med alla bekvämligheter för en bekväm vardag! Föreningen har en välskött innergård med grillplatser, boulebana och lekplatser samt en rad faciliteter såsom bastu, bordtennisrum och festlokal för föreningens medlemmar att njuta av. Området är fridfullt med närhet till charmiga caféer, lokala pubar och grönområden. Beläget en kort promenad från S:t Knut och Folkets park. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med busslinjer precis utanför dörren och på bara ca 12 minuter tar buss 5 dig till Malmö C medan tågstationen ligger inom bekvämt gångavstånd. Med närhet till mataffärer och andra butiker finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Amiralsgatan 96B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Amiralsgatan 96B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Amiralsgatan 96B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Amiralsgatan 96B

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
79 m²
4 rum
vån 3/4
4 683 kr/mån
22 722 kr/m²

Välkommen till denna rymliga 4 på Amiralsgatan – en dröm för dig som söker ett bekvämt boende! När du kliver in i lägenheten möts du av en inbjudande hall med klinkergolv och gott om förvaring, perfekt för att hålla ordning på ytterkläder och skor. Vidare in öppnar sig de generöst tilltagna rummen med enhetlig interiör som ger en känsla av hemtrevnad. Vardagsrummet är hjärtat i denna bostad – stort och luftigt med fönster i två väderstreck som släpper in rikligt med naturligt ljus. Köket är ljust och funktionellt med klinkergolv och plats för ett matbord för cirka fyra personer. Ett extra plus är den inglasade balkongen – din egen oas där du kan njuta av morgonkaffet eller en god bok, oavsett väder. Bo i ett lugnt och trivsamt område med alla bekvämligheter nära till hands. I föreningen finns en matbutik vilket gör vardagen smidig och bekväm. Tågstationen ligger bara ett stenkast bort, vilket gör pendlingen enkel och snabb. Dessutom är föreningen lågt belånad, vilket bidrar till stabila och fördelaktiga månadsavgifter. Denna 4 på Amiralsgatan är en perfekt kombination av rymd, ljus och bekvämlighet i ett område som erbjuder allt du behöver för en smidig vardag. Missa inte chansen att göra detta fantastiska boende till ditt eget! Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun, bild 2
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun, bild 3

Räfsgatan 25

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 245 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/6
3 025 kr/mån
36 618 kr/m²

Ta möjligheten att flytta in i denna välplanerade etta med tillhörande uteplats med härlig eftermiddags- och kvällssol! Här avnjuts en fräsch interiör där rummet och köket samspelar med varandra och där vi har lyxen av komplett maskinpark i kök samt egen tvättutrustning i badrummet. Lägg därtill en stor skjutdörrsgarderob med gott om förvaring och det finns inget att sakna! Elinegård ligger perfekt placerat med unikt naturreservat och skånsk natur runt knuten samtidigt som vi har cykelavstånd till både Limhamn centrum, Emporia och Malmö City. På ena sidan Elinegård finner vi det imponerande Kalkbrottet med magisk vy mot Öresundsbron samt fina promenadstråk och på andra sidan finner vi ljuvlig parkmiljö, perfekt för en stunds avkoppling. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Roslins väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun
Roslins väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Roslins väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Roslins väg 12B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
5 136 kr/mån
43 039 kr/m²

I perfekt hörnläge med en tidlös design välkomnas ni till denna hemtrevliga bostad. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matbord och i köket finns goda arbetsytor. De vackra parkettgolven och det fina brädgolvet skapar en harmonisk känsla och ger varje rum en tidlös karaktär. Badrummet är helkaklat och det finns smarta inbyggda förvaringsmöjligheter i hallen som ger optimal användning av varje kvadratmeter. På föreningens populära takterrass kan ni tillbringa soliga dagar likväl på bakgården med utemöbler. Runt knuten ligger Ribersborgs mysiga promenadstråk som enkelt tar er ner till såväl glimrande hav som mer citypuls. Dessutom ligger det matbutik, service, mysiga butiker och cafeér inom kort gångavstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Lilla Varvsgatan 19A, Västra Hamnen, Malmö kommun
Lilla Varvsgatan 19A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Lilla Varvsgatan 19A, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Lilla Varvsgatan 19A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 395 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/10
3 262 kr/mån
46 961 kr/m²

På attraktiva Lilla Varvsgatan stoltserar denna smakfulla bostad med fri utsikt över Varvsparken och Turning Torso. De stora fönsterpartierna ger ett ljuvligt ljusinsläpp som tillsammans med den semiöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd. Bostaden präglas av en ljus enhetlig interiör med genomgående ekparkett och vita väggar vilket förgyller lägenhetens hemtrevliga känsla. Ifrån vardagsrummet nås balkongen där områdets lugn gärna avnjuts, köket är stilrent och har allt vardagens matlagning kräver, sovrummet har god förvaring och vi har ett helkaklat badrum med dusch samt egna tvättmöjligheter. Här bor vi i ett område som erbjuder närhet till svalkande havsbad, populära promenadstråk och grönskande Varvsparken. Vid närliggande Masttorget finns en mataffär med generösa öppettider samt ett brett serviceutbud och med cykel når vi snabbt universitetsområdet, tågstation och nöjeslivet i City. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vindögats väg 13E, Västra Klagstorp, Malmö kommun
Vindögats väg 13E, Västra Klagstorp, Malmö kommun, bild 2
Vindögats väg 13E, Västra Klagstorp, Malmö kommun, bild 3

Vindögats väg 13E

Radhus
Västra Klagstorp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 695 000 kr
109 m²
5 rum
5 572 kr/mån
33 899 kr/m²

Varmt välkomna till detta trivsamma kvarter där moderna radhus på barnvänliga gator bildar karaktärsfulla och mysiga gränder att trivas i år efter år. På eftertraktat hörnläge kan vi nu stolt presentera detta smakfulla hem som stod färdigt hösten 2022 och har sedan dess använts som visningshus. Här väntar genomtänkta materialval i ljusa enhetliga toner och med genomgående kvalitetstänk. Köket ligger i öppen planlösning med vardagsrummet vilket öppnar upp för socialt umgänge i goda vänners lag och de stora fönsterpartierna och dubbeldörrarna till uteplatsen gör att gränsen mellan inne och ute suddas ut. Trädgården är inbjudande och lättskött med härlig morgon- och förmiddagssol och vetter mot lekplats samt grönyta. Den privata sfären har smart placerats på ovanvåningen och på båda planen finns generösa badrum i stilrent utförande. Förutom ett fantastiskt radhus så bjuder även föreningen på genomtänkta utemiljöer med fruktträdgård, grönsaksland och ett växthus för sociala sammanhang. Genom att bosätta sig i Västra Klagstorp bor vi bland rapsfälten i en lugn och trygg miljö för hela familjen samtidigt som vi har mysiga Tygelsjö runt hörnet och bara tio minuter till Malmö. I Tygelsjö finns flera förskolor för de minsta, men också låg- till hög- stadieskola för de äldre barnen och på fritiden finns roliga lekplatser, tennisbana, bandyplan, fotbollsplan och möjlighet till friidrott. Ni hittar även bekvämligheter som bibliotek, utegym och såklart en ICA-butik för vardagshandlingen. Varmt välkomna!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Branteviksgatan 7B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Tor 1 aug kl 18:00
Branteviksgatan 7B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Branteviksgatan 7B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Branteviksgatan 7B

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 150 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/4
3 962 kr/mån
19 008 kr/m²

Välkomna till Branteviksgatan och denna genomgående tvåa om 60,5 kvm. Här erbjuds ni en bostad med gott om förvaringsmöjligheter i hallen, sovrummet är väl tilltaget och köket lika så, där får ni plats med stora sällskap runt middagsbordet. Vardagsrummet inrymmer soffa med tillhörande möblemang och härifrån nås den inglasade balkongen vänd mot söder. Med fönster i två väderstreck ger denna bostad ett härligt ljusinsläpp och känsla av rymd! Här bor ni i ett välskött och trevligt bostadsområde med grönskande innergårdar med sittplatser där soliga dagar gärna avnjuts. Dessutom har ni närhet till allt från matbutiker, parker, buss- och tågförbindelser samt kort avstånd till Citykärnans härliga puls. Ett kvadratsmart hem att trivas i. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Branteviksgatan 24, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Branteviksgatan 24, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Branteviksgatan 24, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Branteviksgatan 24

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/5
3 039 kr/mån
19 889 kr/m²

Välkomna till Branteviktsgatan 24 och denna trevliga 2:a om 45 kvm. Bostaden erbjuder en rymlig hall med gott om förvaring i garderober och plats för avhängning. Sovrummet inrymmer en fullstor säng och köket präglas av ett härligt ljusinsläpp. Vidarefördelar sig bostaden på ett rymligt vardagsrum med ett fint parkettgolv och utgång till den inglasade balkongen som vetter ut mot den gröna och trevliga innergården. Här bor ni i ett välskött och trevligt bostadsområde med flerfamiljsbostäder med fina grönskande innergårdar med lekplats och sittplatser där ni kan njuta av soliga dagar. Dessutom har ni närhet till allt från förskolor, skolor, välsorterad matbutik, vårdcentral och flertalet busshållplatser. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Einar Hansens esplanad 30A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Einar Hansens esplanad 30A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/7
5 550 kr/mån
47 754 kr/m²

Belägen på hörnet finns denna välplanerade trerumslägenhet som präglas av stilrena materialval. Denna bostad erbjuder ett magiskt ljusinsläpp och en planlösning där ingenting har lämnats åt slumpen. Sovrummen är rymliga med smarta förvaringslösningar. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar den naturliga samlingsplatsen för familj och vänner. Från vardagsrummet når du ut till den härliga balkongen i soligt söderläge med plats för möblemang. Bostaden har dessutom ett rymligt badrum med gott om förvaring och tvättmöjligheter. Som boende i Brf Jogga har ni tillgång till både bil- och cykelpool samt en övernattningslägenhet för långväga besökare. Närheten till såväl vidsträckta stränder som cityliv ger en kontinental känsla och inom bara 10 minuters promenad når ni mataffär, service, gym och havsbad.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lavendelgatan 14, Västra Kattarp, Malmö kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30

Lavendelgatan 14

Villa
Västra Kattarp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
4 195 000 kr
102 + 60 m²
5 rum
790 m² tomt

Äntligen har du möjlighet att förvärva denna trivsamma 2-plansvilla med en grönskande trädgård som bjuder in till njutning. Det första som fångar din uppmärksamhet i detta hus är det generösa ljusinsläppet som flödar i hela bostaden. Med ett renoverat kök från 2018 och bevarade parkettgolv är varje yta noga utformad för att kombinera funktionalitet med stil och charm. Den eldningsbara öppna spisen skapar en mysig atmosfär och blir det naturliga samlingspunkten för familj och vänner. Sociala ytor på entréplanet erbjuder utrymme för underbara stunder tillsammans, medan de privata sovrummen på det övre planet skapar en avskärmad del för avkoppling. Här finns allt du behöver för att bo bekvämt! Utanför väntar en insynsskyddad trädgård med växthus och en vacker blodbok som ger svalka under sommaren. Dessutom så finns det gott om parkeringsmöjligheter, och goda möjligheter att göra fler uppfarter framför garaget. Huset erbjuder också en stor vind för möjlighet till ytterligare förvaring. Välkommen till ditt drömboende!

  • Plus
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 25

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/6
4 782 kr/mån
36 719 kr/m²

I nybyggt kvarter, kan vi nu stolt presentera denna nyproducerade hörntvåa med inhägnad uteplats och chansen att bli den första att flytta in. De stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp som i samspel med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar rymd. Bostaden präglas av en elegant enhetlig interiör med genomgående vitlaserad ekparkett och tidlösa färgval som tillsammans skapar ett hem med det där lilla extra. Vidare bjuds det på vardagsrum med direkt access till den trivsamma uteplatsen i västerläge där områdets lugn gärna avnjuts, samt ett stilrent kök i grå ton med alla vitvaror som vardagens matlagning kräver. Lägg därtill ett rofyllt sovrum, ett stort helkaklat badrum med dusch och egna tvättmöjligheter samt gott om plats för förvaring i garderober. Utanför porten erbjuds fantastiska promenadstråk runt kalkbrottet, Limhamns fina villaområden och ner till havet vid Sibbarp. Området är populärt tack vare närheten till naturen, Hyllie station, Limhamns centrum och välsorterad matbutik. Missa inte chansen att förvärva ett bekvämt hem att trivas i. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lorensborgsgatan 5J, Lorensborg, Malmö kommun

Lorensborgsgatan 5J

Övrigt
Lorensborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
95 m²
5 rum
3 155 kr/mån

Nu ges ypperlig möjlighet att förvärva denna generösa lokal på perfekt läge i välskötta Brf Åsunden med gott om parkeringsplatser runtomkring, busshållplats nära och på promenadavstånd från City. Invändigt väntar välplanerade ytor med en flexibel planlösning. I dagsläget finns ett rymligt väntrum med WC och pentry, praktiskt avskilt från rummet som är uppdelat i fyra sektioner med luftiga glaspartier mellan samt ett generöst kök. Så som lokalen är utformad i dagsläget får den endast nyttjas för tillfällig vistelse såsom förvaring eller förråd då det för stadigvarig vistelse krävs en installation av alternativ utrymningsväg genom dörr. Lokalen har under flera år använts för kroppsvård och har dessförinnan exempelvis använts som föreningslokal, sömmeri, förskola och telemarketing, vilket visar flexibiliteten för lokalen. Föreningen är ekonomiskt stabil med låga avgifter som inte höjts sedan 2014. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Räfsgatan 21, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 21

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 255 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/6
3 027 kr/mån
35 857 kr/m²

Två trappor upp välkomnas vi in till en mycket yteffektiv bostad med stilrena materialval alltigenom. Lägenheten beräknas vara klar i april och chansen finns nu att bli den första som flyttar in i ett hem med helt ny och fräsch interiör. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning och här nås även den gårdsvända balkongen på rofyllt läge. Köket som går i stilfullt beige har priviligierats med komplett maskinpark och såväl matbord som soffhörna har sin naturliga plats. Avskilt finns en sovalkov för en god natts sömn samt god förvaring i skjutdörrsgarderob. Utöver det har vi ett helkaklat badrum i grått och vitt med egen tvättutrustning. Elinegård ligger perfekt placerat med unikt naturreservat och skånsk natur runt knuten samtidigt som vi har cykelavstånd till både Limhamn centrum, Emporia och Malmö City. På ena sidan Elinegård finner vi det imponerande Kalkbrottet med magisk vy mot Öresundsbron samt fina promenadstråk och på andra sidan finner vi ljuvlig parkmiljö, perfekt för en stunds avkoppling.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 14