Mäklare Marina Nilsson

Marina Nilsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Amiralsgatan 84D, Nobel, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Amiralsgatan 84D, Nobel, Malmö kommun, bild 2
Amiralsgatan 84D, Nobel, Malmö kommun, bild 3

Amiralsgatan 84D

Lägenhet
Nobel, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
62 m²
3 rum
vån 2/4
4 808 kr/mån
30 565 kr/m²

Upptäck denna mycket trevliga trea, rymlig med utmärkt planlösning och perfekt för er som söker ett boende med närhet till allt! Här kan ni njuta av lugnet och stillheten med fönster som vetter mot den lummiga gården. Den inglasade balkongen nås från vardagsrummet och bjuder in till avkoppling då den är vänd mot lugn bakgata. Bostaden har ett ljust hörnläge med en luftig atmosfär och fina ytskikt. Hemmet erbjuder inbyggda förvaringsmöjligheter samt klädkammare och två tillhörande förråd. Ta chansen att bo i en välskött förening med gemensamma faciliteter som fritidslokal och gym. Centralt beläget med utmärkta kommunikationsmöjligheter, är denna bostad idealisk för er som lever ett aktivt stadsliv. Här bor man optimalt med gångavstånd till både S:t Knut, Möllevångstorget och Folkets Park. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Industrigatan 8L, Norra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Idag kl 17:30
Industrigatan 8L, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Industrigatan 8L, Norra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Industrigatan 8L

Lägenhet
Norra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 1/4
3 590 kr/mån
41 078 kr/m²

Letar du efter en lägenhet med det där lilla extra? Då har du kommit helt rätt! Nu har vi äran att presentera en magisk bostad på praktiskt markplan och med tillgång till två uteplatser i kompletterande väderstreck som tillsammans ger solchanser under hela dagen. Utanför entrén och i anslutning till den rofyllda gården finns en stenlagd uteplats i sydost och ifrån vardagsrummet nås balkongen med kvällssol. Livskvalitet när det är som bäst! Invändigt väntar en modern interiör med genomgående vitpigmenterat parkettgolv och väggar i greige kulör. Köksinredningen smälter in fint och erbjuder komplett maskinpark i en öppen planlösning med vardagsrummet. Sovrummet ligger rofyllt mot gården och badrummet är generöst med egen tvättutrustning. Vi har med andra ord inget att sakna! Här bor vi i ett nybyggt kvarter med närhet till S:t Knuts gemytliga torg, Rörsjöstadens grönskande allé, gym, butiker, kommunikationer och citypuls. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Östra Farmvägen 42C, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 14:15
Östra Farmvägen 42C, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Östra Farmvägen 42C, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Östra Farmvägen 42C

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
4 142 kr/mån
23 250 kr/m²

Nu finns denna harmoniska tvåa med genomtänkt planlösning att förvärva. Denna välkomnande bostad badar i naturligt ljus från fönster i två väderstreck och erbjuder ett generöst kök som inbjuder till många trevliga middagar, ett rymligt vardagsrum och en inglasad balkong vänd mot föreningens grönskande innergård. Med bevarade originaldetaljer från 50-talet, inklusive dörrar och handtag, ger denna lägenhet en fin karaktär som kompletteras av vita ytor och parkettgolv. Sovrummet bjuder in till avkoppling och lugn. Föreningen har en välskött innergård med grillplatser, boulebana och lekplatser samt en rad faciliteter såsom bastu, bordtennisrum och festlokal för föreningens medlemmar att njuta av. Området är fridfullt med närhet till charmiga caféer, lokala pubar och grönområden. Beläget en kort promenad från S:t Knut och Folkets park. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med busslinjer precis utanför dörren och på bara ca 12 minuter tar buss 5 dig till Malmö C medan tågstationen ligger inom bekvämt gångavstånd. Med närhet till mataffärer och andra butiker finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Branteviksgatan 4 B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Branteviksgatan 4 B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Branteviksgatan 4 B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Branteviksgatan 4 B

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 295 000 kr
56 m²
2 rum
vån 4/4
3 838 kr/mån
23 125 kr/m²

Nu ges chansen att förvärva denna genomtänkta bostad högst upp i huset med en stor inglasad balkong i soligt läge som gärna avnjuts många månader om året. Den luftiga hallen öppnar upp till samtliga rum som alla priviligierats med kloka kvadrat och en inbjudande rymd. I såväl vardagsrummet som i köket ryms matplats om så önskas och i sovrummet en dubbelsäng samt en arbetshörna. Köket går i stilrent vitt och grått med komplett maskinpark, badrummet är helkaklat och i hallen väntar praktisk platsbyggd förvaring bakom skjutdörrar. Utanför dörren väntar grönska med stor gård och närområdet erbjuder service och matbutik samt goda kommunikationer med både buss och tåg. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Östra farmvägen 44B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 13:30
Östra farmvägen 44B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Östra farmvägen 44B, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Östra farmvägen 44B

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
60 m²
3 rum
vån 3/4
4 142 kr/mån
19 917 kr/m²

Välkommen till denna trevliga trerumslägenhet som bjuder på en kvadratsmart planlösning och genomgående ljusa ytskikt. Här kan ni njuta av kvällssolen på den inglasade balkongen i västerläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Lägenheten pryds av parkettgolv som ger en tidlös känsla och det helkaklade badrummet är förberett för tvättmaskin. Hallen erbjuder flertalet garderober vilket gör det enkelt att hålla ordning och reda. Detta är verkligen en hemtrevlig bostad med alla bekvämligheter för en bekväm vardag! Föreningen har en välskött innergård med grillplatser, boulebana och lekplatser samt en rad faciliteter såsom bastu, bordtennisrum och festlokal för föreningens medlemmar att njuta av. Området är fridfullt med närhet till charmiga caféer, lokala pubar och grönområden. Beläget en kort promenad från S:t Knut och Folkets park. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med busslinjer precis utanför dörren och på bara ca 12 minuter tar buss 5 dig till Malmö C medan tågstationen ligger inom bekvämt gångavstånd. Med närhet till mataffärer och andra butiker finns allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Branteviksgatan 4E, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 15:00

Branteviksgatan 4E

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
63,5 m²
3 rum
vån 4/4
4 334 kr/mån
23 543 kr/m²

I rofyllt område välkomnar denna charmiga trerummare med härlig inglasad balkong i söderläge & fin utsikt. Den välplanerade planlösningen bjuder på ett renoverat kök med stilren vit köksinredning och bra förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet bjuder på ett fint naturligt ljusinsläpp med plats för såväl soffgrupp som matmöblemang och leder ut till den inglasade balkongen, en självklar favoritplats under stor del av året. Samtliga sovrum ligger harmoniskt belägna mot föreningens grönskande innergård och i hallen ges bra förvaring i inbyggda garderober. Bostaden nås från en mysig innergård med utemöbler samt tillgång till lekplats, grillplats och en boulebana. Här bor vi på trivsamt läge med närhet till Möllevångstorget, Folkets Park och S:t Knut som ligger på kort promenadavstånd och du tar dig snabbt in till Citypulsen med cykel eller buss.

  • Plus
  • Balkong
Bomgatan 14, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Lör 27 apr kl 12:00

Bomgatan 14

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 3/6
3 834 kr/mån
48 922 kr/m²

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare om du önskar boka en tid för visning! Tre trappor upp med hiss välkomnar denna toppmoderna bostad på härligt gårdsvänt läge. Här väntar öppna sällskapsytor med enhetlig interiör och ett fantastiskt ljusinsläpp ifrån flera fönster. En modern industrivägg i glas med svart profilram separerar den öppna planlösningen från det mysiga sovrummet vilket gör bostaden ljus och luftig samt ger en unik karaktär. Sovrummet öppnar upp till en gårdsvänd balkong i öster där vi rofyllt avnjuter morgonsolen i en tyst miljö och med fin arkitektur samt grönskande innergård på första parkett. Därtill erbjuds ett klassiskt vitt kök med komplett maskinpark, ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter samt god förvaring i platsbyggda garderober. Läget är oslagbart med promenadavstånd till havet och oavsett om det är en morgonpromenad eller en solnedgång vid vattnet är detta ett privilegium som kommer att berika er vardag. Här bor vi i trivsamma kvarter med Scaniabadet och Varvsparken inom bekvämt promenadavstånd och dessutom med närhet till mataffärer, gym och övrig kommunikation.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun
  • Mån 29 apr kl 19:00
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun, bild 2
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun, bild 3

Räfsgatan 25

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 275 000 kr
34 m²
1 rum
vån 1/6
3 025 kr/mån
37 500 kr/m²

Ta möjligheten att flytta in i denna välplanerade etta med tillhörande uteplats med härlig eftermiddags- och kvällssol! Här avnjuts en fräsch interiör där rummet och köket samspelar med varandra och där vi har lyxen av komplett maskinpark i kök samt egen tvättutrustning i badrummet. Lägg därtill en stor skjutdörrsgarderob med gott om förvaring och det finns inget att sakna! Elinegård ligger perfekt placerat med unikt naturreservat och skånsk natur runt knuten samtidigt som vi har cykelavstånd till både Limhamn centrum, Emporia och Malmö City. På ena sidan Elinegård finner vi det imponerande Kalkbrottet med magisk vy mot Öresundsbron samt fina promenadstråk och på andra sidan finner vi ljuvlig parkmiljö, perfekt för en stunds avkoppling. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Roslins väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun
Roslins väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 2
Roslins väg 12B, Ribersborg, Malmö kommun, bild 3

Roslins väg 12B

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/4
5 136 kr/mån
43 039 kr/m²

I perfekt hörnläge med en tidlös design välkomnas ni till denna hemtrevliga bostad. Vardagsrummet har plats för både soffgrupp och matbord och i köket finns goda arbetsytor. De vackra parkettgolven och det fina brädgolvet skapar en harmonisk känsla och ger varje rum en tidlös karaktär. Badrummet är helkaklat och det finns smarta inbyggda förvaringsmöjligheter i hallen som ger optimal användning av varje kvadratmeter. På föreningens populära takterrass kan ni tillbringa soliga dagar likväl på bakgården med utemöbler. Runt knuten ligger Ribersborgs mysiga promenadstråk som enkelt tar er ner till såväl glimrande hav som mer citypuls. Dessutom ligger det matbutik, service, mysiga butiker och cafeér inom kort gångavstånd. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Östra farmvägen 32D, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 15:45
Östra farmvägen 32D, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Östra farmvägen 32D, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Östra farmvägen 32D

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 395 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 020 kr/mån
23 250 kr/m²

En halv trappa upp hälsas vi välkomna in till denna genomgående bostad, belägen i ett lugnt och grönt område med en trevlig gårdsentré. Vi möts av en härlig rymd i samspel med vackert naturligt ljus och en lugnt belägen inglasad balkong för minnesvärda stunder året om. Den väldisponerade planlösningen bjuder på ett luftigt kök i modern anda i anslutning till ett socialt vardagsrum som karaktäriseras av bevarade pardörrar och originalparkett. Charmen fortsätter i sovrummet med tidsenlig stavparkett och bjuder in till en god natts sömn. Här finner vi inte bara på en till ytan tilltalande bostad utan även bekvämligheter om ett helkaklat badrum och en hall med utomordentligt bra förvaring. Boendet är en del av en stabil förening med tillgång till stora grönområden runt byggnaden med bekvämt cykelavstånd till Triangeln och centrala staden. Goda kommunikationsmöjligheter med tåg och buss finns också inom nära räckhåll. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Branteviksgatan 5A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:45
Branteviksgatan 5A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Branteviksgatan 5A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Branteviksgatan 5A

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
66,5 m²
3 rum
vån 7/10
4 490 kr/mån
23 985 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina bostad som erbjuder renoverat kök och badrum samt stor inglasad balkong i öster med en vy som verkligen imponerar! Balkongen är något utöver det vanliga med fri och luftig utsikt över gård och takåsar och med sin generösa yta blir det som ett extra rum året runt. Tack vare läget på hörnan får vi ett fint naturligt ljusinsläpp som gör detta till ett hem att trivas i år efter år. Genomgående finner vi ljusa tidsenliga färgval med kök och badrum i svart, vitt och beige och förvaring är inget vi kommer sakna med gott om flertalet garderober. Här bor vi i ett välskött och trevligt bostadsområde med grönskande innergårdar med sittplatser där soliga dagar gärna avnjuts. Dessutom har vi närhet till allt från matbutiker, parker, buss- och tågförbindelser samt kort avstånd till Citykärnans härliga puls. Ett kvadratsmart hem att trivas i. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Bomgatan 18, Västra Hamnen, Malmö kommun

Bomgatan 18

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
65 m²
3 rum
vån 6/7
5 401 kr/mån
49 154 kr/m²

Välkomna till denna fantastiska lägenhet nyproducerad 2023 som erbjuder ett modernt och stilfullt boende. Den generösa söderbalkongen som nås från ett sovrummen bjuder in till soliga dagar och avkopplande kvällar. Bostaden ligger högt beläget i hörnläge och skänker ett härligt ljusflöde till de rymliga rummen. Lägenheten präglas av snygga & kvalitativa materialval samt en uppskattad öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där ni kan blicka ut över Turning Torso och mot Öresundsbron. Ypperlig förvaring erbjuds i hall, sovrum och i det välplanerade köket som har gott om skåp. Dessutom är badrummet stort och stilfullt och har tvättutrustning samt skön takdusch för att maximera bekvämligheten. I detta härliga bostadsområde finns en vacker innergård för avkoppling och samvaro samt bekvämligheter som garage och en cykelpool till de boende. Beläget i eftertraktade Västra Hamnen med absolut närhet till Varvsparken, lekplats och service vid Masttorget samt med strandpromenad och havsbad inom räckhåll. Dessutom erbjuds utmärkta bussförbindelser som tar oss snabbt och smidigt in till pulsen i City. Varmt välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lilla Varvsgatan 19A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 19A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/10
3 262 kr/mån
50 882 kr/m²

På attraktiva Lilla Varvsgatan, med Öresund ett stenkast bort, stoltserar denna smakfulla bostad med fri utsikt över Varvsparken och Turning Torso. De stora fönsterpartierna ger ett ljuvligt ljusinsläpp som tillsammans med den semiöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd. Bostaden präglas av en ljus enhetlig interiör med genomgående ekparkett och vita väggar vilket förgyller lägenhetens hemtrevliga känsla. Ifrån vardagsrummet nås balkongen där områdets lugn gärna avnjuts, köket är stilrent och har allt vardagens matlagning kräver, sovrummet har god förvaring och vi har ett helkaklat badrum med dusch samt egna tvättmöjligheter. Här bor vi i ett område som erbjuder närhet till svalkande havsbad, populära promenadstråk och grönskande Varvsparken. Vid närliggande Masttorget finns en mataffär med generösa öppettider samt ett brett serviceutbud och med cykel når vi snabbt universitetsområdet, tågstation och nöjeslivet i City. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sjöblads väg 43, Rosengård, Malmö kommun

Sjöblads väg 43

Lägenhet
Rosengård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 060 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 3/9
6 134 kr/mån
13 333 kr/m²

På tredje våningen, belägen på gaveln, finner vi denna välplanerade trerumslägenhet med öppen planlösning och renoverat kök. Från vardagsrum och kök nås den stora inglasade balkongen i österläge med direkt kontakt med grönskan utanför. Bostaden erbjuder även två rymliga sovrum, gott om förvaringslösningar samt både badrum och gäst-WC. Hör bor ni med närhet till både kommunikationer, grönområden och matbutiker, allt som vardagen kräver är inom räckhåll. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Branteviksgatan 14D, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Branteviksgatan 14D

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/4
4 092 kr/mån
19 917 kr/m²

Fin tvåa som erbjuder en trivsam tillvaro med en inglasad västerbalkong, där ni kan njuta av solnedgångar och en storslagen utsikt över omgivande grönska. Det genomgående ljusinsläppet ger varje rum en ljus och luftig känsla och de ljusa ytskikten skapar en behaglig atmosfär. Här finner ni ett välplanerat och rymligt boende, perfekt för er som värdesätter möjligheten att bjuda in vänner och familj. Det stora köket imponerar med generösa arbetsytor, vilket gör det till en plats där matlagning blir en sann njutning. I månadsavgiften ingår t.ex. höghastighetsbredband via fiber och kabel-TV. Det är bara några av de många fördelarna i denna välskötta HSB-förening. Läget är lugnt och trivsamt med föreningens område som omsluter fastigheten och på den mysiga innergården finns grillplats, lekplats och aktivitetsbanor. Det är även nära till restauranger, matbutiker och mycket goda kommunikationer samtidigt som city nås på en kort cykeltur. Varmt välkomna!

  • Balkong
Lilla Varvsgatan 29A, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 29A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 950 000 kr
41 m²
1 rum
vån 9/10
3 911 kr/mån
47 561 kr/m²

Högt upp i huset, närmare bestämt på 9:e våningen, väntar denna ljusa & luftiga 1:a i populära Västra Hamnen. Här bor vi med trendig vitlaserad ekparkett och generösa fönsterpartier som släpper in ett fantastiskt ljus. Med en öppen planlösning som möjliggör sociala sällskapsytor och flexibel möblering kan vi med enkelhet skapa ett hem som passar just oss själva. Vidare når vi här den generösa balkongen i söder med utsikt över kvarterets takåsar. Köket går i en trendig kulör och är försett med alla vitvaror som vardagens matlagning kräver. Som om det inte vore nog har vi här ett väl tilltaget badrum med kombinerad tvätt- och torkutrustning samt ypperliga förvaringsmöjligheter i såväl klädkammare som garderob. Som boende i Brf Sporta har vi dessutom tillgång till både bil- och cykelpool samt en övernattningslägenhet för långväga besökare. Närheten till såväl vidsträckta stränder som cityliv ger en kontinental känsla och inom bara 10 minuters promenad når ni mataffär, service, gym och havsbad.

  • Balkong
  • Hiss
Östra farmvägen 37A, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Östra farmvägen 37A

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
61 m²
2 rum
vån 4/4
3 791 kr/mån
24 508 kr/m²

Vi tar oss högst upp i huset där vi välkomnas till denna genomgående tvårummare med välplanerad planlösning. Här erbjuds ett rymligt och socialt kök med stora arbetsytor samt plats för matgrupp, generösa förvaringar i hall, fint parkettgolv och helkaklat badrum. De stora fönsterpartierna sträcker sig i två väderstreck och släpper in rikligt med naturligt ljus som skapar en öppen och luftig atmosfär i hela lägenheten. Från vardagsrummet når vi den rymliga inglasade balkongen med grönskande utsikt över innergården och plats för loungegrupp som blir till ett extra rum året om där vi kan avnjuta många mysiga kvällar. Här bor vi i populärt område med naturen som närmsta granne ett stenkast ifrån tågstation, Nobeltorget med pendlingsmöjligheter, mataffär runt hörnet samt med gångavstånd till Möllevången och Folkets park.

  • Balkong
Räfsgatan 25, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 25

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 350 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/6
4 782 kr/mån
36 719 kr/m²

I nybyggt kvarter, kan vi nu stolt presentera denna nyproducerade hörntvåa med inhägnad uteplats och chansen att bli den första att flytta in. De stora fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp som i samspel med den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar rymd. Bostaden präglas av en elegant enhetlig interiör med genomgående vitlaserad ekparkett och tidlösa färgval som tillsammans skapar ett hem med det där lilla extra. Vidare bjuds det på vardagsrum med direkt access till den trivsamma uteplatsen i västerläge där områdets lugn gärna avnjuts, samt ett stilrent kök i grå ton med alla vitvaror som vardagens matlagning kräver. Lägg därtill ett rofyllt sovrum, ett stort helkaklat badrum med dusch och egna tvättmöjligheter samt gott om plats för förvaring i garderober. Utanför porten erbjuds fantastiska promenadstråk runt kalkbrottet, Limhamns fina villaområden och ner till havet vid Sibbarp. Området är populärt tack vare närheten till naturen, Hyllie station, Limhamns centrum och välsorterad matbutik. Missa inte chansen att förvärva ett bekvämt hem att trivas i. Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lorensborgsgatan 5J, Lorensborg, Malmö kommun

Lorensborgsgatan 5J

Övrigt
Lorensborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
95 m²
5 rum
3 155 kr/mån

Nu ges ypperlig möjlighet att förvärva denna generösa lokal med stora möjligheter till olika typer av verksamhet. Lokalen ligger på perfekt läge i välskötta Brf Åsunden med gott om parkeringsplatser runtomkring, busshållplats nära och på promenadavstånd från City. Invändigt väntar välplanerade ytor med en flexibel planlösning där endast fantasin sätter gränserna. I dagsläget finns ett rymligt väntrum med WC och pentry, praktiskt avskilt från rummet som är uppdelat i fyra sektioner med luftiga glaspartier mellan samt ett generöst kök. Lokalen är en hantverkslokal som under flera år använts för kroppsvård. Dessförinnan har lokalen exempelvis använts som föreningslokal, sömmeri, förskola och telemarketing, vilket visar flexibiliteten för lokalen. Föreningen är ekonomiskt stabil med låga avgifter som inte höjts sedan 2014. Varmt välkomna att kontakta mäklaren för mer information!

Räfsgatan 21, Elinegård, Malmö kommun

Räfsgatan 21

Lägenhet
Elinegård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 255 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/6
3 027 kr/mån
35 857 kr/m²

Två trappor upp välkomnas vi in till en mycket yteffektiv bostad med stilrena materialval alltigenom. Lägenheten beräknas vara klar i april och chansen finns nu att bli den första som flyttar in i ett hem med helt ny och fräsch interiör. Vardagsrummet och köket ligger i öppen planlösning och här nås även den gårdsvända balkongen på rofyllt läge. Köket som går i stilfullt beige har priviligierats med komplett maskinpark och såväl matbord som soffhörna har sin naturliga plats. Avskilt finns en sovalkov för en god natts sömn samt god förvaring i skjutdörrsgarderob. Utöver det har vi ett helkaklat badrum i grått och vitt med egen tvättutrustning. Elinegård ligger perfekt placerat med unikt naturreservat och skånsk natur runt knuten samtidigt som vi har cykelavstånd till både Limhamn centrum, Emporia och Malmö City. På ena sidan Elinegård finner vi det imponerande Kalkbrottet med magisk vy mot Öresundsbron samt fina promenadstråk och på andra sidan finner vi ljuvlig parkmiljö, perfekt för en stunds avkoppling.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv

Visar alla 20