Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sorgenfrivägen 23B, Västra Sorgenfri, Malmö kommun
Sorgenfrivägen 23B, Västra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 2
Sorgenfrivägen 23B, Västra Sorgenfri, Malmö kommun, bild 3

Sorgenfrivägen 23B

Lägenhet
Västra Sorgenfri, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
93 m²
3.5 rum
vån 3/4
6 871 kr/mån
37 581 kr/m²

Varmt välkomna till en lyckad sammanslagning av två lägenheter med en unik planlösning! Här avnjuts genomgående ytor vilket gör att ljuset letar sig in från två håll och som tillsammans med den tilltagna takhöjden och de generösa rummen gör lägenheten ljus och luftig. Den privata sfären har smart delats av från de sociala sällskapsytorna där kök och vardagsrum ligger i ena änden och sovrummen i andra. Önskas ytterligare ett sovrum har andra lägenheter i föreningen flyttat köket till halvan och fått en öppen planlösning mot vardagsrummet (godkännande från föreningen behövs.) I dagsläget erbjuds ett kök med charmig originalinredning, en halva som kan användas som matplats om så önskas och ett fantastiskt vardagsrum med fri vy mot grönskande gård. Även det stora sovrummet med sydvästvänd balkong ligger mot gården vilket ger en frihetskänsla och ett lugn trots det centrala läget. Oavsett åt vilket håll vi blickar erbjuds en luftig vy med riklig grönska, antingen mot gården eller mot grönskan i norr där vi gärna njuter av årstidernas växling! Lägg därtill vackra originaldetaljer i form av trägolv, lamprosetter, runda valv, bedårande fönster och spegeldörrar samt gott om inbyggda garderober för optimal förvaring och vi har inget att sakna. På Västra Sorgenfri bor vi i ett av Malmös populära områden i ett lugnt och trevligt kvarter med promenadavstånd till det mesta. Folkets Park finns runt knuten där vi sommartid gärna njuter av konserter eller tar en picknick med vänner. Både S:t Knuts torg och Möllevångstorget med sitt stora utbud av restauranger och färgsprakande torghandel nås på ett par minuter och kommunikation har vi i form av tågstation inom räckhåll och buss nära. Även City nås på ett kick med cykel. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Annebergsgatan 10A, Borgmästaregården, Malmö kommun
  • Sön 26 maj
Annebergsgatan 10A, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 2
Annebergsgatan 10A, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 3

Annebergsgatan 10A

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
105 m²
4 rum
vån 3/8
6 719 kr/mån
32 333 kr/m²

På Borgmästaregårdens bästa läge, precis intill Pildammsparken, välkomnar en smakfullt renoverad fyra med generösa kvadratmeter och trevlig planlösning. Samtliga rum präglas av ljusa materialval i kombination med enhetligt golv och tilltagna fönsterpartier som låter ljuset flöda in från tre håll. Köket är stilrent och modernt med matplats för hela familjen. Vardagsrummet erbjuder stora sociala sällskapsytor som inbjuder till trevliga stunder med släkt och vänner. I två av de rymliga sovrummen ges access till den inglasade balkongen med härlig förmiddagssol och grönskande utsikt där morgonkaffet gärna avnjuts. Vidare erbjuds ytterligare ett privat sovrum med härligt ljusinsläpp och gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Lägg därtill bekvämligheter som egen tvättmaskin, rymligt badrum med bubbelbadkar och duschhörna. Området är populärt tack vare närheten till Pildammsparken och allt Citykärnan har ett erbjuda. Ett hem för hela familjen att trivas i. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Frostavägen 24, Höör, Höörs kommun
  • Budgivning pågår

Frostavägen 24

Villa
Höör, Höörs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 000 000 kr
124 + 46 m²
5 rum
632 m² tomt

Läget på återvändsgata och med närhet till skola, kommunikationer och natur gör detta till ett av de absolut attraktivaste lägena i Tjörnarp. Bostaden är i mycket gott skick och inredd med kvalitativa inventarier och materialval. Liten del av trädgården på framsidan och större delen av trädgården på baksidan i söderläge. Entréplanet på huset framsida ligger i suterräng och är inrett med två rejäla rum, badrum och förråd. En trappa upp öppnar huset upp sig med stora fönsterpartier ut mot poolområdet på husets bakgård. Stort lantkök med matplats för ca 10 sittande gäster och en braskamin som bidrar till mysfaktorn. Ovanvåningen är från början inredd med tre sovrum men i skrivande stund uppöppnat med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Stort och helkaklat badrum och en rejält sovrum. Tjörnarp är en barnvänlig ort omgiven av mycket vacker natur. Här finns en härlig sjö med badplatser och båtplatser. Vackra skogar att promenera i. Tjörnarp har även en egen tågstation som snabbt tar dig till Malmö i söder eller norrut mot Hässleholm och förbi. Perfekt för pendlaren. Välkomna hem!

Löpargatan 8D, null, Landskrona kommun

Löpargatan 8D

Lägenhet
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
80 m²
3 rum
vån 1/2
4 498 kr/mån
32 438 kr/m²

Ni kommer in till en rymlig hall med plats för avhängning och inbyggda garderober för ytterkläder samt städskåp. Köket är nyrenoverat, sidebyside kyl och frys, diskmaskin samt ugn med spishäll och gott om förvaring med både skåp och lådor. Köket har plats för ett möblemang till ca. 4 personer och här har du ett fint ljusinsläpp från fönster. Badrummet är fräscht och helkaklat från 2020/2021 och utrustat med en stor dusch, kommod, handdukstork. Vardagsrummet är stort med ett härligt ljusinsläpp med plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang samt utgång till uteplatsen. Köket har utgång till den inglasade balkongen med utsikt över området med ett soligt västerläge. Bostadsrätten erbjuder även två sovrum som har fräscha ytskikt och laminatgolv.

  • Balkong
  • Uteplats
Lärkgatan 5, Åstorp, Åstorps kommun
Lärkgatan 5, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Lärkgatan 5, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Lärkgatan 5

Tomt
Åstorp, Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
863 m² tomt

Möjlighet att förvärva en generös småhustomt om 863 kvm och uppföra din drömbostad. Tomten är belägen i Åstorp. Här bor du på rofyllt med lantligt läge och natursköna omgivningar men har ändå nära till det mesta. All information bör kontrolleras av köpare hos berörd kommun innan köp. Byggplan och ritningar lämnas in av köpare till Åstorps kommun innan byggstart. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Daniel Golrup för mer information. Tillträde på tomten är tillåtet för spekulanter.

  • Premium
Kylievägen 78-0, Beddingestrand, Trelleborgs kommun

Kylievägen 78-0

Tomt
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
1,2 ha tomt

Med öppna vidder i fantastisk miljö, nära både hav och natur ligger denna tomt på totalt 1,2201 hektar mark baserad på tre fastigheter. Marken ligger utanför detaljplanerat område och det finns ett bygglov om byggnation av en hästgård med tillhörande garage och stall. Bygglovet består av ett enbostadshus 120-180 Kvm med tillhörande garage(ca 60Kvm) och häststall(ca 80Kvm) med infart från Kylievägen. Marken används idag som jordbruksmark. Vatten och avlopp samt anslutningsavgifter för el är inte betald. Tomterna ligger i Skateholm/Beddingestrand, mellan Trelleborg och Ystad med närhet till både Kastrup och Sturups flygplats. Beddingestrand är känt för sin trevliga golfbana men också för ett bra utbud av restauranger men framförallt för dess vackra sandstränder! OBS: Bygglovet finns bifogat under dokument!

Stationsvägen 1, null, Landskrona kommun

Stationsvägen 1

Tomt
Landskrona kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
850 000 kr
383 m² tomt

Välkommen till Asmundtorp och alla chanser till en välplanerad nybyggnation. I föreliggande förslag så byggs det ett en familjs hus i 1½ plan med vitputsad fasad och med en takbeklädnad av plåt. Ett förråd för säsongsförvaring uppförs mot den norra fasaden och får en byggnadsarea om 3,75 kvm. Ritningar som bifogas marknadsföringen är tänkt som inspiration och bygger på nuvarande befintlig bebyggelse med en vacker kyrka runt knuten. Härligt lantligt läge med möjligheter till uteplatser i solsäkra vädersträck och närhet till Häljarp eller Landskrona med utmärkta kommunikationer.

Visar alla 7