Erik Olsson Fastighetsförmedling

Erik Olsson Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rådmansgatan 15c, Rådmansvången, Malmö kommun
  • Tor 1 aug kl 18:30
Rådmansgatan 15c, Rådmansvången, Malmö kommun, bild 2
Rådmansgatan 15c, Rådmansvången, Malmö kommun, bild 3

Rådmansgatan 15c

Lägenhet
Rådmansvången, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
49 m²
2 rum
vån 4/4
3 771 kr/mån
40 714 kr/m²

På svårslaget läge, mitt i City, ges chansen att förvärva ett tyst och rofyllt boende om två rum och kök med gårdsvänd balkong i ljuvligt söderläge. Här har varje kvadratmeter tagits tillvara på i form av väldisponerade rum och vi erbjuds charmiga originalgolv, en tilltagen takhöjd och ett fantastiskt ljusinsläpp. En underbar dröm för de som uppskattar det ljuvliga 40-talet! Lägenhetens fönster vetter mot den grönskande innergården och det är en ynnest att få bo mitt i stan och samtidigt på ett tyst och lugnt läge. Lägg därtill ett renoverat originalkök, ett helkaklat badrum och god förvaring i platsbyggda garderober. Väntas långväga gäster finns ett en övernattningslägenhet att nyttja i föreningen. Här bor vi vid Triangeln köpcentrum med sitt stora utbud av shopping, matbutiker, restauranger och caféer, Pildammsparken med lummiga promenadstråk, citytunneln med optimala pendlingsmöjligheter och ett stenkast ifrån den livfulla gågatan mot Malmös stadskärna. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Vildgåsvägen 12, Klosters Fälad, Lunds kommun
  • Imorgon kl 13:00
Vildgåsvägen 12, Klosters Fälad, Lunds kommun, bild 2
Vildgåsvägen 12, Klosters Fälad, Lunds kommun, bild 3

Vildgåsvägen 12

Lägenhet
Klosters Fälad, Lunds kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
43 m²
2 rum
vån 2/6
2 826 kr/mån
48 721 kr/m²

Från markplan tar vi hissen högst upp i huset och välkomnas av denna prydliga hörnlägenhet. Här möts vi av stilfull parkett som löper genom hela bostaden och den ljusa interiören tillsammans med de stora fönsterpartierna bidrar till en ljus och luftig bostad. Vi välkomnas ut till den stora härliga nordväst belägna balkongen som blir en till ett extra rum större delar av året. Det ljusa vardagsrummet ligger i öppen planlösning till köket och härifrån nås sovrummet som erbjuder god förvaring i skjutdörrsgarderob. Lägg där till smakfullt helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. Här bor vi på lugnt och lummigt område i ett modernt nytt boende med cykelavstånd till stadskärnan och goda bussförbindelser runt knuten. Varmt välkomna till ett hem att trivas i, vi ses på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lönngatan 50C, Lönngården, Malmö kommun
  • Imorgon kl 13:00

Lönngatan 50C

Lägenhet
Lönngården, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
995 000 kr
41 m²
2 rum
vån 4/4
2 880 kr/mån
24 268 kr/m²

Intill lummiga omgivningar längst in på gården välkomnar vi er upp till fjärde våningen, där denna genomgående bostad med stark charm står redo för nästa ägare. Invändigt möts vi av ljus interiör med välbevarade attribut från byggåret såsom takrosetter, generös takhöjd och vackra valv. Köket är nytt från 2022 och har flyttats ut i halvan för att ge bostaden ett stort sovrum. Lägg där till ett helkaklat badrum och smarta förvaringslösningar så har ni ett hem att trivas i. Här bor ni i en stabil förening med en grönskande innegård med gott om uteplatser och balkong i trapphuset. Runt knuten ligger flertal matställen med inspiration från världen över, bra bussförbindelser vidare till citypuls samt grönområde precis intill om en dag i parken önskas. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Annebergsgatan 10A, Borgmästaregården, Malmö kommun
Annebergsgatan 10A, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 2
Annebergsgatan 10A, Borgmästaregården, Malmö kommun, bild 3

Annebergsgatan 10A

Lägenhet
Borgmästaregården, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 395 000 kr
105 m²
4 rum
vån 3/8
6 719 kr/mån
32 333 kr/m²

På Borgmästaregårdens bästa läge, precis intill Pildammsparken, välkomnar en smakfullt renoverad fyra med generösa kvadratmeter och trevlig planlösning. Samtliga rum präglas av ljusa materialval i kombination med enhetligt golv och tilltagna fönsterpartier som låter ljuset flöda in från tre håll. Köket är stilrent och modernt med matplats för hela familjen. Vardagsrummet erbjuder stora sociala sällskapsytor som inbjuder till trevliga stunder med släkt och vänner. I två av de rymliga sovrummen ges access till den inglasade balkongen med härlig förmiddagssol och grönskande utsikt där morgonkaffet gärna avnjuts. Vidare erbjuds ytterligare ett privat sovrum med härligt ljusinsläpp och gott om förvaringsmöjligheter i garderober. Lägg därtill bekvämligheter som egen tvättmaskin, rymligt badrum med bubbelbadkar och duschhörna. Området är populärt tack vare närheten till Pildammsparken och allt Citykärnan har ett erbjuda. Ett hem för hela familjen att trivas i. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lärkgatan 5, Åstorp, Åstorps kommun
Lärkgatan 5, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Lärkgatan 5, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Lärkgatan 5

Tomt
Åstorp, Åstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
950 000 kr
863 m² tomt

Möjlighet att förvärva en generös småhustomt om 863 kvm och uppföra din drömbostad. Tomten är belägen i Åstorp. Här bor du på rofyllt med lantligt läge och natursköna omgivningar men har ändå nära till det mesta. All information bör kontrolleras av köpare hos berörd kommun innan köp. Byggplan och ritningar lämnas in av köpare till Åstorps kommun innan byggstart. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Daniel Golrup för mer information. Tillträde på tomten är tillåtet för spekulanter.

  • Premium
Kylievägen 78-0, Beddingestrand, Trelleborgs kommun

Kylievägen 78-0

Tomt
Beddingestrand, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 850 000 kr
1,2 ha tomt

Med öppna vidder i fantastisk miljö, nära både hav och natur ligger denna tomt på totalt 1,2201 hektar mark baserad på tre fastigheter. Marken ligger utanför detaljplanerat område och det finns ett bygglov om byggnation av en hästgård med tillhörande garage och stall. Bygglovet består av ett enbostadshus 120-180 Kvm med tillhörande garage(ca 60Kvm) och häststall(ca 80Kvm) med infart från Kylievägen. Marken används idag som jordbruksmark. Vatten och avlopp samt anslutningsavgifter för el är inte betald. Tomterna ligger i Skateholm/Beddingestrand, mellan Trelleborg och Ystad med närhet till både Kastrup och Sturups flygplats. Beddingestrand är känt för sin trevliga golfbana men också för ett bra utbud av restauranger men framförallt för dess vackra sandstränder! OBS: Bygglovet finns bifogat under dokument!

Visar alla 6