Mäklare Ludwig Delin

Ludwig Delin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lägatan 8B, Dockan, Malmö kommun
  • Tor 1 aug kl 16:45

Lägatan 8B

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/7
4 225 kr/mån
42 500 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera denna nyproducerade bostad belägen på attraktiva Dockan med direkt närhet till såväl böljande hav som citys puls. Invändigt är det lätt att trivas med kök och vardagsrum i social öppen planlösning som vetter ut mot den planerade parken framför huset. Här samspelar enhetlig interiör med optimalt ljusinsläpp via väl tilltagna fönster vilket skapar fin atmosfär alltigenom. Dessutom har lägenheten en egen uteplats med plats för matgrupp och grill som ligger emot föreningens lugna innergård. Lägg därtill rofyllt sovrum, stort badrum och goda förvaringsmöjligheter i form av platsbyggda garderober och tilltagen klädkammare som används som walk-in-closet idag. Runt knuten finner vi Dockans hamn med restauranger, båtliv och med en kort promenad når vi stranden och Västra Hamnen. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Sallerupsvägen 26B, Ellstorp, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Sallerupsvägen 26B

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
61 m²
2 rum
vån 6/6
4 107 kr/mån
27 787 kr/m²

Varmt välkomna till denna trivsamma bostad med genomgående planlösning. Här skapas rymlig atmosfär med hjälp av tilltagen takhöjd och fräscha ytskikt sätts charmig prägel. Sovrummet som är av generös storlek vetter mot den lugna innergården, klädkammaren inrymmer bra förvaringsyta och det nyrenoverade köket bjuder på bekvämlighet i form av diskmaskin och inbyggd mikro. Det praktiska vardagsrummet ger plats för både stor matplats och soffgrupp. Med närhet till Värnhemstorget, välsorterad matbutik och Ellstorpsparken saknas inget!

  • Balkong
  • Hiss
Storabackegatan 17C, Limhamn, Malmö kommun

Storabackegatan 17C

Lägenhet
Limhamn, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
49,9 m²
2 rum
vån 2/3
4 750 kr/mån
29 960 kr/m²

Nu har ni chansen att flytta in i denna välplanerade, hörnlägenhet med balkong i västerläge. Ni bjuds in till en ombonad, hemtrevlig lägenhet med härligt ljusinsläpp från tre håll och stor balkong. Badrummet går i sober stil, liksom det omhändertagna originalköket med rymlig matplats. Lägg där till ett vardagsrum med ljusinsläpp från två riktningar och utgång till balkong. Brf Ardennern är en stabil förening med god ekonomi, utemiljöer samt trappuppgångar är välskötta och här får man direkt en familjär känsla. Här bor du på trivsamt område med gångavstånd till Limhamns centrum med restauranger, shopping och matbutiker samt goda kommunikationer till Malmö City. Ett hem med det där lilla extra, hjärtligt välkomna på visning!

  • Balkong
Ellstorpsgatan 3A, Ellstorp, Malmö kommun

Ellstorpsgatan 3A

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/6
3 055 kr/mån
31 964 kr/m²

En trappa upp i populära Ellstorp välkomnar denna ljusa och enrummare med ett renoverat kök samt yteffektiv planlösning. Lägenheten präglas av en luftig och fräsch känsla tack vare tilltagen takhöjd, fina golv och stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp från den lugna gården. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och dessutom har vi tillgång till både vinds- och källarförråd i byggnaden. Lägg där till badrum som renoverats i samband med föreningens stambyte 2020 och du har en perfekt citynära enrummare. Bo med låg månadskostnad i stabil förening omgiven av grönska och med närhet till matbutiker, kommunikationer, City och all service som erbjuds kring Värnhemstorget.

  • Hiss
Salongsgatan 4, Västra Hamnen, Malmö kommun
Salongsgatan 4, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 2
Salongsgatan 4, Västra Hamnen, Malmö kommun, bild 3

Salongsgatan 4

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/5
5 157 kr/mån
46 797 kr/m²

Välkomna till ett av Västra Hamnens mest spännande boende! Vi går runt hörnan kring Sundspromenaden för att öppna dörren genom din helt privata ingång som ger känslan av frihet och villakänsla. In genom dörren och blicken drar sig till det vackra köket med alla finesser du kan önska dig. Hallen är rymlig med stor garderob för mycket förvaring, alltså inte bara snygg att se på! Köksön är unik i sitt slag och strecker sig flera meter ner i rummet och här bjuds det verkligen upp för sociala tillställningar. Vardagsrummet är i öppen planlösning och rymmer allt man kan önska. Badrum med rymd, och en luftig känsla. Välkomna till ett boende som totalrenoverats på bästa vis, bo unikt, lyxigt och med Öresund som närmaste granne! Bostadens läge är oslagbart. Att kunna gå rakt ut till marinan och på ett par minuter kunna gå till både Ribersborgsstranden och Västra hamnens egna badställen är unikt. Här finns massvis med restauranger och kaféer. En kort promenad bort hittas ICA Maxi, Malmös kanske finaste och mest välsorterade matbutik! Varmt välkomna på visning.

  • Premium
Skomakarebyn 1A, Annestad, Malmö kommun

Skomakarebyn 1A

Lägenhet
Annestad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
82,3 m²
3 rum
vån 2/4
7 161 kr/mån
21 810 kr/m²

På populära Skomakarebyn i natursköna och familjevänliga Bunkeflostrand står nu denna stilsäkra trerummare på optimalt hörnläge till ert förfogande. Med hiss från markplan tar vi oss upp till andra våningen och möts genast av en varm hemmakänsla. Här erbjuds enhetlig interiör med väl tilltagna förvaringsmöjligheter där till och med klädkammaren kan användas som ett mindre arbetsrum. Tar vi oss sedan ut till den härliga balkongen som erbjuder många soltimmar finns det gott om ytor för att inreda i egen smak med både loungemöbler och matbord samt stolar. Dessutom har man en egen uteplats i österläge i direkt anslutning till köket där man man njuta av frukosten. Här bor vi med närhet till både hav och strand samt flertalet skolor och förskolor- Hjärtligt välkomna hem!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Snäckgatan 6, Sjöbo, Sjöbo kommun

Snäckgatan 6

Villa
Sjöbo, Sjöbo kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 995 000 kr
197 m²
6 rum
930 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera denna vackra villa på ett av Sjöbos bästa lägen. Invändigt är det lätt att trivas med väldisponerade kvadrat och enhetlig interiör, stora sociala sällskapsytor och en privat sovrumsdel samt två badrum. Det platsbyggda köket är som en dröm med stor köksö och är alltigenom ljust och fräscht. Inbyggd braskamin som syns både från matplats och vardagsrum är en vacker detalj som gör det lilla extra och förgyller både kvällarna i soffan eller middagarna med nära och kära. Den ljuvliga trädgården på husets baksida med välskötta rabatter blommar vackert och lämpar sig väl för personen med gröna fingrar. Varmt välkomna, det här är ett hem att verkligen trivas i!

Ankarvägen 10, Åkarp, Burlövs kommun

Ankarvägen 10

Villa
Åkarp, Burlövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 250 000 kr
179 + 28 m²
7 rum
545 m² tomt

På rofylld gata i attraktiva Åkarp ligger denna mysiga 1-plansvilla med gemytlig trädgård med stor terass. Här erbjuds veranda med sol under stora delar av dagen. Interiört bjuds vi på en social atmosfär tack vare sällskapsytornas öppna utformning mellan vardagsrum och kök. Stora fönsterpartier i kombination med öppen planlösning skapar en härlig rymd som sätter säregen prägel. I huset finner vi fem sovrum i bra storlek, där master bedroom verkligen har en lyxig känsla med egen utgång till uteplatsen. Lägg därtill bekvämligheten av ett renoverat badrum och separat tvättstuga, en tilltagen uppfart med plats för fyra bilar plus garageplats och att fiber finns indraget - här saknas inget. Varmt välkomna till en enastående familjevilla som måste upplevas!

Visar alla 8