Mäklare Ludwig Delin

Ludwig Delin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sofierogatan 1, Ellstorp, Malmö kommun
  • Kommande

Sofierogatan 1

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
Pris saknas
53 m²
2 rum
vån 2/6
4 563 kr/mån

Välkommen till denna generösa tvårummare med öppen planlösning! Invändigt möts vi av det rymliga vardagsrummet som tillsammans med de stora fönsterpartierna skapar ypperligt ljusinsläpp. Fönsterna vetter ut mot föreningens lummiga och gröna innergård och här kan du njuta av många sköna soltimmar under kommande årstider. Väggen mellan vardagsrum och kök har tagits ner vilket skapar den perfekta lägenheten för sociala tillställningar, men ger även en spatiös känsla allt igenom. Lägg där till ett sovrum med bra förvaring och plats för skrivbord, och ett badrum som nyligen renoverades i samband med föreningens stambyte. Bo på lugnt, attraktivt läge med närhet till City och allt vad vardagen kräver samt strålande pendlingsmöjligheter på Värnhemstorget. Engagerad och välskött HSB-förening gör det trivsamt att bo just här. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Hiss
Ellstorpsgatan 3A, Ellstorp, Malmö kommun
  • Kommande

Ellstorpsgatan 3A

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
28 m²
1 rum
vån 1/6
3 055 kr/mån
31 964 kr/m²

En trappa upp i populära Ellstorp välkomnar denna ljusa och enrummare med ett renoverat kök samt yteffektiv planlösning. Lägenheten präglas av en luftig och fräsch känsla tack vare tilltagen takhöjd, fina golv och stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp från den lugna gården. Här erbjuds goda förvaringsmöjligheter i klädkammare och dessutom har vi tillgång till både vinds- och källarförråd i byggnaden. Lägg där till badrum som renoverats i samband med föreningens stambyte 2020 och du har en perfekt citynära enrummare. Bo med låg månadskostnad i stabil förening omgiven av grönska och med närhet till matbutiker, kommunikationer, City och all service som erbjuds kring Värnhemstorget.

  • Hiss
Salongsgatan 4, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Kommande

Salongsgatan 4

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 095 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/5
4 731 kr/mån
48 359 kr/m²

Välkomna till ett av Västra Hamnens mest spännande boende! Vi går runt hörnan kring Sundspromenaden för att öppna dörren genom din helt privata ingång som ger känslan av frihet och villakänsla. In genom dörren och blicken drar sig till det vackra köket med alla finesser du kan önska dig. Hallen är rymlig med stor garderob för mycket förvaring, alltså inte bara snygg att se på! Köksön är unik i sitt slag och strecker sig flera meter ner i rummet och här bjuds det verkligen upp för sociala tillställningar. Vardagsrummet är i öppen planlösning och rymmer allt man kan önska. Badrum med rymd, och en luftig känsla. Välkomna till ett boende som totalrenoverats på bästa vis, bo unikt, lyxigt och med Öresund som närmaste granne! Bostadens läge är oslagbart. Att kunna gå rakt ut till marinan och på ett par minuter kunna gå till både Ribersborgsstranden och Västra hamnens egna badställen är unikt. Här finns massvis med restauranger och kaféer. En kort promenad bort hittas ICA Maxi, Malmös kanske finaste och mest välsorterade matbutik! Varmt välkomna på visning.

Kaprifolvägen 141, Burlövs Egnahem, Burlövs kommun
  • Kommande

Kaprifolvägen 141

Lägenhet
Burlövs Egnahem, Burlövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 195 000 kr
107,7 m²
4 rum
4 942 kr/mån
29 666 kr/m²

Varmt välkomna till detta fräscha bostadsrättsradhus byggt 2018. Här bor ni med cykelavstånd till tågstationen i Burlöv och med ett fåtal minuter med bil till Malmö och Lund. Med sin optimala planlösning fördelad på två plan, två badrum, carport i länga och egen trädgård är det en bostad som bara måste upplevas på plats. Huset känns modernt och går allt igenom i samma färgtoner och stil. Köket och vardagsrummet ligger öppet emot varandra vilket ger en social planlösning perfekt för mysiga hemmakvällar eller middagsbjudningar. I den soliga trädgården i söderläge finner vi inte bara en stor altan utan även ett lyxigt spabad som med fördel kan användas året om, dessutom är det platsen för grill byggt i ett smart sätt för att kunna laga maten utomhus under de varmare månaderna under året. På ovanvåningen finner vi tre sovrum i bra storlek samt läshörna och klädkammare, lägg där även till ett stort badrum. Här bor du i ett nytt hus med enkel boendeform perfekt för familjen! Varmt välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv

Visar alla 4