Mäklare Agneta Chong

Agneta Chong

Om mig

Jag har varit mäklare sedan 2007 och brinner verkligen för detta yrke. Jag bor idag i Lomma och tycker att det är genuint roligt att få hjälpa människor och därför jobbar jag hårt för att alltid leverera högsta möjliga service. Mitt engagemang och driv har lett till många nöjda kunder som gärna rekommenderar mig vidare. Tack vare det har jag lyckats bli "Årets Mäklare" två gånger. Varmt välkommen att ta kontakt med mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Slättvägen 17, Hjärup, Staffanstorps kommun
 • Sön 4 jun kl 15:00
Slättvägen 17, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 2
Slättvägen 17, Hjärup, Staffanstorps kommun, bild 3

Slättvägen 17

Villa
Hjärup, Staffanstorps kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

6 395 000 kr

180 m²

6 rum

936 m² tomt

På grönskande och barnvänligt läge har vi nu äran att presentera ett välbyggt enplanshus vars arkitektur imponerar! Huset byggdes 1965, totalrenoverades 2008-2013, och erbjuder en yteffektiv planlösning som tar vara på varenda kvadratmeter samt sociala ytor i ljuvlig tappning där stora fönster- och skjutdörrspartier ger maximalt ljusinsläpp. Ifrån både vardagsrummet och matplatsen blickar vi njutningsfullt ut över den inbjudande uteplatsen och den lummiga samt rofyllda trädgården som trivsamt blir ett med innemiljön. Planlösningen är optimal med smarta och genomtänkta delar i huset och med två entréer där den ena leder till den sociala delen och den andra till den privata sfären. Platsbyggt kök av snickare, öppen spis, badrum och två gäst-WC, balkong, walk-in-closet, flertalet sovrum samt inredd källare med bastu, gillestuga och optimal förvaring är endast några av de fantastiska fördelar som är värda att lyfta fram. Utvändigt väntar en insynsskyddad och privat trädgård i härligt sydväst med imponerande magnoliaträd och vackra planteringar. Guldkornet är helt klart uteplatsen i soligt läge med pergola och mysigt spabad som gärna används året om. Det finns gott om plats för lek för de små och precis utanför tomten finns grönska med lekplats och vidare populära Hjärups park. Ett lugnt och skönt läge i en naturskön omgivning! Genom att bosätta sig på Slättvägen bor vi centralt och har nära till centrum med matbutik, blomsterhandel, bibliotek, fritidsaktiviteter, vårdcentral och friskvård och i höst öppnar dessutom ett nytt handelsområde. Såväl förskolor som skolor ligger nära precis som tågstation, busshållplats och motorväg för de som pendlar. Ett stenkast bort ligger Hjärups park som är ett stort natur- och rekreationsområde för ett aktivt friluftsliv med promenadstråk, motionsslingor, lekplats, damm, grillplatser och öppna gröna ytor att röra sig på. Varmt välkommen hem!

 • Premium
Regementsgatan 76, Ribersborg, Malmö kommun
 • Borttagen före visning

Regementsgatan 76

Lägenhet
Ribersborg, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

3 295 000 kr

76 m²

3 rum

4 309 kr/mån

43 355 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Hiss
Brogatan 8, Lugnet, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Brogatan 8

Lägenhet
Lugnet, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 095 000 kr

62,5 m²

2 rum

4 636 kr/mån

33 520 kr/m²

Söker ni efter ett boende på fantastiskt läge mitt i City med alla faciliteter och samtidigt på lugn gata så har ni kommit helt rätt. På harmoniska Brogatan väntar detta kvadratsmarta hem på nya ägare att charma! Här erbjuds ett generöst vardagsrum, ett kök i klassiskt vitt med matplats och lyxen av hel kyl samt frys, ett rofyllt sovrum samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Ifrån vardagsrummet nås den inglasade balkongen i soligt västerläge med luftig vy mot vacker arkitektur in mot allén och Gågatan. Ytan blir som ett extra rum och nyttjas gladeligen stora delar av året tack vare sin inglasning och när temperaturen går upp så öppnar vi gärna upp glaspartierna. Den välskötta och lummiga innergården har ett vackert vattenfall med fontän alldeles intill grillplatsen, en stor gräsyta för umgänge samt uppväxta träd och planteringar. Under försommaren blommar blåregnet i pelargångarna och gör gården till er egna oas mitt i Citypulsen. Lugnet gör för övrigt skäl för namnet! Med Malmös mest centrala läge bakom den myllrande Gågatan finner vi ett område med fokus på det gröna. Som ett extra plus erbjuds Triangelns shopping och Citytunnelns goda kommunikationer runt knuten. Varmt välkomna!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Industrigatan 4G, Lomma, Lomma kommun

Industrigatan 4G

Lägenhet
Lomma, Lomma kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling

2 095 000 kr

58 m²

2 rum

3 452 kr/mån

36 121 kr/m²

Högst upp i huset välkomnas vi till denna välplanerade tvårummare med fransk balkong. Här finner vi moderna och enhetliga färg- och materialval, helkaklat badrum och generösa förvaringsmöjligheter i form av en rymlig klädkammare samt förråd. Det välutrustade köket bjuder på generösa arbetsytor och ger plats för mindre matgrupp och i vardagsrummet når vi den franska balkongen som vetter ut mot lummiga grönytor. Här bor vi på perfekt läge i närhet till hav och bad och med gångavstånd till Lomma centrum med flera restauranger, caféer och med goda kommunikationsmöjligheter. Föreningen är engagerad och dessutom skuldfri! Varmt välkomna på visning.

 • Plus
 • Balkong

Visar alla 4