Mäklare Daniel Bokhari Friberg

Daniel Bokhari Friberg

Om mig

Det viktigaste när det kommer till valet av mäklare är trygghet och förtroende, något jag uppnår genom att vara påläst, lyhörd och engagerad. Min ambition är att hjälpa såväl säljare som köpare att genomföra sina livs viktigaste affärer, präglad av vår gedigna och välgenomtänkta tjänst. Med en lång erfarenhet inom branschen har jag lyckas skapa rätt förutsättningar för att överträffa de förväntningar som ställs på mig med ett resultat av nöjda och imponerade kunder. Tveka inte på att höra av er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dressyrvägen 10, Flyinge, Eslövs kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Dressyrvägen 10, Flyinge, Eslövs kommun, bild 2
Dressyrvägen 10, Flyinge, Eslövs kommun, bild 3

Dressyrvägen 10

Radhus
Flyinge, Eslövs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 795 000 kr
124,4 + 5 m²
5 rum
9 494 kr/mån
22 468 kr/m²

I barnvänligt område och med natursköna fält som närmsta granne bor vi här modernt och bekvämt i ett hem byggt 2022. Parhuset erbjuder stilrena materialval med genomgående mörkt golv och vita väggar, sociala sällskapsytor där kök och vardagsrum samsas i en semiöppen planlösning samt magiska fönsterpartier och dubbla altandörrar mot trädgården. Trädgården är lättskött och ligger i soligt sydväst med uteplats som rymmer såväl matsalsgrupp som loungegrupp och vi har ytterligare en uteplats på husets framsida för att fånga solens strålar under hela dagen. Tack vare läget på hörnan erbjuds även egen uppfart med plats för två bilar. Utsikten är genomgående något utöver det vanliga! Böljande fält och kor som betar så långt ögat kan se ger en fridfull och rofylld känsla alltigenom. Planlösningen är väl genomtänkt med sociala ytor på nedanvåningen och den privata sfären på ovanvåningen. Vi har två enhetliga badrum, ett på varje plan, allt för att underlätta vardagens bestyr. Flyinge erbjuder en perfekt kombination av mysig bykänsla och närhet till städer som Lund och Eslöv samt med snabb påfart till E:22an. Här finns bra förskolor och skolor med bibliotek, goda pendlingsmöjligheter samt blandad närservice. Kävlingeån ligger bara ett par hundra meter bort och erbjuder otroligt vackert promenadstråk, precis som naturreservaten runtomkring och Flyinge vingård ligger i närheten samt trevlig restaurang. Varmt välkomna till ett bekvämt boende med alla fördelar på underbart naturskönt läge!

  • Premium
  • Uteplats
Ellstorpsgatan 3A, Ellstorp, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Ellstorpsgatan 3A

Lägenhet
Ellstorp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
28 m²
1 rum
vån 3/6
3 184 kr/mån
31 964 kr/m²

På attraktiva Ellstorpsgatan välkomnas vi upp till tredje våningen där denna fräscha etta med yteffektiv planlösning väntar. Bostaden bjuder på smakfullt renoverade rum som samspelar fint med bevarad 1940-talsattribut så som tilltagen takhöjd, vackra golv och stora fönsterpartier med generöst ljusinsläpp. Vidare bjuds det på luftigt allrum med plats för både soffa, matbord och säng samt ett stilrent kök med moderna materialval. Lägg där till ett elegant renoverat badrum med dusch och gott om förvaring i platsbyggda garderober. Här bor vi i ett tryggt område med matbutiker och service runt hörnet samtidigt som vi har närhet till Värnhemstorget samt Citykärnans härliga puls. Ett kvadratsmart hem att trivas i helt enkelt. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Hiss

Visar alla 2