Mäklare Daniel Bokhari Friberg

Daniel Bokhari Friberg

Om mig

Det viktigaste när det kommer till valet av mäklare är trygghet och förtroende, något jag uppnår genom att vara påläst, lyhörd och engagerad. Min ambition är att hjälpa såväl säljare som köpare att genomföra sina livs viktigaste affärer, präglad av vår gedigna och välgenomtänkta tjänst. Med en lång erfarenhet inom branschen har jag lyckas skapa rätt förutsättningar för att överträffa de förväntningar som ställs på mig med ett resultat av nöjda och imponerade kunder. Tveka inte på att höra av er!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Örsholmsgången 8A, Fågelbacken, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30
Örsholmsgången 8A, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 2
Örsholmsgången 8A, Fågelbacken, Malmö kommun, bild 3

Örsholmsgången 8A

Lägenhet
Fågelbacken, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 1,5/4
5 091 kr/mån
29 426 kr/m²

Upptäck det perfekta boendet vid Örsholmsgången, där grönskande stråk förenar stadens puls med havets lugn. Här möts vi av generösa ytor för umgänge i vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matsalsmöblemang. Bostaden erbjuder även ett modernt kök för den matlagningsintresserade, ett helkaklat badrum och ett diskret placerat sovrum med gott om förvaringsmöjligheter. Lägg därtill vacker fiskbensparkett och väl tilltagen takhöjd samt en fransk balkong som vetter ut mot den grönskande innergården med sitt- och grillmöjligheter. Fågelbacken är ett av stadens mest attraktiva områden, beläget mellan citykärnan, Malmös mest populära parker och det böljande blå havet. Närområdet erbjuder trendiga caféer, restauranger, gym, skolor/förskolor och Kronprinsens serviceutbud, samt utmärkta kommunikationsmöjligheter. Med en kort promenad når du Citys breda nöjesutbud, stora grönskande parker och med cykel tar du dig till Ribersborgs strand och havet. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Lotsgatan 43D, Limhamn-Ön, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:40
Lotsgatan 43D, Limhamn-Ön, Malmö kommun, bild 2
Lotsgatan 43D, Limhamn-Ön, Malmö kommun, bild 3

Lotsgatan 43D

Lägenhet
Limhamn-Ön, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
73 m²
3.5 rum
vån 1/4
3 815 kr/mån
41 027 kr/m²

Ön har sin alldeles speciella dragningskraft där den ligger omsluten av glittrande vatten på alla sidor, avskilt och lugnt med fin natur men samtidigt så nära stadspulsen. På Lotskajen 43 väntar en trivsam tillvaro i denna bekväma 3,5:a belägen på eftertraktad hörna och i ett fridfullt samt trivsamt kvarter. Här har vi priviligierats med lyxen av både isolerat uterum och generös uteplats mot lugn gård och gångstig vilket inger ett lugn få förunnat. Läget i nordväst ger oss möjligheten att njuta av den sista eftermiddags- och kvällssolen och därmed ge känslan av att förlänga kvällsmyset och den lummiga häcken ger grönska samt avskildhet. Invändigt väntar ett fint renoverat kök i trendriktigt svart med beslag i mässing och en ljus matplats med burspråk, ett vardagsrum som idag har delats av för att få ytterligare sovrum men som enkelt går att återställa om så önskas, ett helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter och en lyxig walk in closet med industriglas som öppnar upp för ljusinsläpp vilket gör att rummet även kan användas som gästrum eller kontor. På Ön bor vi lugnt i pittoreska kvarter med havet som närmsta granne. Här blandas hus och smågator i en härlig symfoni tillsammans med natursköna promenadstråk med otroliga vyer. Norra delen av Ön har gott om björnbär och är populärt för fritidsfiske. All tänkbar service finns i centrala Limhamn och en del vid Övägen bara några minuter bort. För familjen finns även närbelägna förskolor och skolor och bara några hundra meter från bostaden finns matbutik, Friskis & Svettis, samt goda kommunikationer till övriga staden via bussförbindelser samt cykelvägar. En semesterdröm som nu kan bli vardag!

  • Premium
  • Uteplats
Östergatan 19, Anderslöv, Trelleborgs kommun
  • Sön 28 apr kl 11:30
Östergatan 19, Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 2
Östergatan 19, Anderslöv, Trelleborgs kommun, bild 3

Östergatan 19

Villa
Anderslöv, Trelleborgs kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
67 + 58 m²
3 rum
435 m² tomt

På mysiga Östergatan i familjevänliga Anderslöv väntar denna nyrenoverade villa på nya ägare att charma. Här har varenda detalj noga tänkts igenom för att skapa en fin balans mellan nytt och gammalt. Villans välplanerade planlösning erbjuder på entréplan ett kvalitetskök från HTH, luftigt vardagsrum och ett otroligt fint badrum som bringar en känsla av lyx. En trappa upp väntar sovrummen som ligger perfekt avskilt från de sociala ytorna och skapar en lugn oas att koppla av på. Tomten är något utöver det vanliga! Här har framställts en otroligt vacker trädgård med genomtänkt nivåskillnad för att skapa en lyxig och spännande utemiljö. Vi finner två mysiga uteplatser med pergola, gångstigar och otroligt mycket grönska som fint möter upp trädgårdens svarta detaljer. Anderslöv är en mycket omtyckt by och ligger perfekt med 15 minuters bilfärd till både Trelleborg och Svedala. Här bor vi endast ett stenkast från matbutik och i området finns både förskola och skola. Hjärtligt välkomna till ett hem att trivas i!

  • Premium
Köpenhamnsvägen 11A, Slottsstaden, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
Köpenhamnsvägen 11A, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 2
Köpenhamnsvägen 11A, Slottsstaden, Malmö kommun, bild 3

Köpenhamnsvägen 11A

Lägenhet
Slottsstaden, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
90 m²
2 rum
6 974 kr/mån
25 500 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska bostad på källarplan med privat och insynsskyddad känsla där varje detalj andas modernitet och stil. Stig in genom den generösa hallen, där du genast möts av en ljus och välkomnande atmosfär. Med sitt stilrena klinkergolv och vita väggar ger hallen en försmak av den elegans som genomsyrar hela lägenheten. Det rymliga badrummet, renoverat 2018, utstrålar exklusivitet med sina väggar klädda i Carrara-marmor och det grå klinkergolvet. Här finner du allt du behöver för en bekväm vardag, inklusive en rymlig dusch samt tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Det stora vardagsrummet integrerat med köket skapar en öppen och ljus planlösning. Koppla av i generösa ytor med stilrena ytskikt. Det moderna IKEA-köket från 2018 imponerar med sin vita marmorbänkskiva, Bodbyn-luckor i grått och eleganta beslag i mässing. Här finns allt du behöver för kulinariska äventyr med full utrustning. Ljusgården utanför fönsterdörrarna fyller rummet med naturligt ljus och skapar en harmonisk atmosfär. Det generösa sovrummet, beläget intill kök och vardagsrum, erbjuder gott om plats för en dubbelsäng och en praktisk garderobsvägg för extra förvaring. Med sobert målade väggar och samma stilrena klinkergolv som resten av lägenheten blir detta ditt personliga utrymme för avkoppling och rofylld sömn. Missa inte chansen att bo i detta moderna och välskötta boende. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Lilla Varvsgatan 19A, Västra Hamnen, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Lilla Varvsgatan 19A

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
41 m²
2 rum
vån 2/10
2 773 kr/mån
53 537 kr/m²

Nu har vi äran att presentera ett smakfullt och lättskött hem på ypperliga kvadrat. Här väntar en öppen och social planlösning med en enhetlig och ljus interiör samt stora härliga fönsterpartier som ger ett fint naturligt ljusinsläpp alltigenom. Ifrån vardagsrummet nås balkongen och precis som övriga fönster ligger denna i bästa solläge och vänd mot den lummiga samt rofyllda gården vilket ger ett ljust och tyst läge. Därutöver har vi ett stort badrum med egna tvättmöjligheter, diskmaskin och bra förvaring i skjutdörrsgarderob. Ta tillfället i akt och bo i en fräsch samt inflyttningsklar bostad i ett mycket populärt och attraktivt område med gångavstånd till det böljande blå, fina parkmiljöer, flertalet restauranger, caféer och välsorterad matbutik. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Jägersrovägen 11C, Västra Kattarp, Malmö kommun

Jägersrovägen 11C

Lägenhet
Västra Kattarp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 545 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/4
4 958 kr/mån
20 738 kr/m²

I rofyllt område välkomnar vi denna charmiga totalrenoverade trerummare med inglasad balkong i västerläge. Lägenheten bjuder på enhetligt golv, ett exklusivt kök med stilren vit köksinredning och goda förvaringsmöjligheter. Den öppna planlösningen skapar en social yta mellan kök och det generösa vardagsrummet som badar ett fint naturligt ljusinsläpp. I anslutning till vardagsrummet når vi den inglasade balkongen som erbjuder en härlig plats för avkoppling året om. Därtill bjuds vi på två sovrum varav ett med en varm och ombonad känsla och förvaring i inbyggda garderober samt ett annat sovrum som kan nyttjas som barnrum eller kontor. Bostaden erbjuder dessutom ett renoverat helkaklat badrum med egna tvättmöjligheter. I populära Västra Kattarp omringas vi av grönskande områden, närhet till tågstation och goda bussförbindelser. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong

Visar alla 6