Mäklare Sandra Kalamar

Sandra Kalamar

Om mig

Genuint och helhjärtat engagemang, lyhördhet, stark drivkraft och fingertoppskänsla är några av de egenskaper som gör mig unik. Att se möjligheter och ha förmågan att kunna läsa av olika situationer för att driva försäljningen framåt mot vårt gemensamma mål kräver både erfarenhet, kompetens och fokus på varje steg i affären. När du anlitar mig får du en fastighetsmäklare som kan leverera dessa förmågor tillsammans med både ödmjukhet och ärlighet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vimmerbyvägen 7, Gyllins Trädgård, Malmö kommun
 • Sön 3 dec kl 15:00
Vimmerbyvägen 7, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, bild 2
Vimmerbyvägen 7, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, bild 3

Vimmerbyvägen 7

Lägenhet
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 650 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
3 484 kr/mån
30 556 kr/m²

I naturnära område välkomnas vi in till detta ljusa hem på våning 2 med hiss från markplan! I denna otroligt välplanerade tvåa har vi en modern semiöppen planlösning mellan kök och vardagsrum och i anslutning till köket finns en naturlig plats för matsällskapet. Via vardagsrummet når vi den mysiga balkongen som är inglasad. Tack vare inglasningen kan vi därmed förlänga säsongen och nyttja balkongen till fullo. Lägenheten ligger dessutom vänd i fördelaktigt läge med balkongen i väster med skön eftermiddag- och kvällssol och samtliga fönster med minimal insyn och vacker vy över föreningens välskötta gård. Här bor vi i en stabil HSB-förening i ett expansivt område med närhet till underbar natur samtidigt som vi smidigt tar oss in till City och dess puls eller vidare ut på ringvägen på ett kick. Varmt välkomna hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lönnebergagatan 63, Gyllins Trädgård, Malmö kommun

Lönnebergagatan 63

Lägenhet
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 685 000 kr
51 m²
2 rum
vån 5/6
3 625 kr/mån
33 039 kr/m²

I natursköna Gyllins Trädgård finner vi en mycket välplanerad tvåa belägen högt upp i huset med optimalt planerade kvadratmeter och underbar balkong i soligt läge. Här bjuds vi in till ett hem med generösa fönsterpartier som släpper in gott om naturligt ljus och vi möter en noggrant utvald inredning som vackert samspelar. Det eleganta köket i vitt och vardagsrummet förenas i en öppen planlösning som skapar perfekt yta för trevliga middagsbjudningar och sociala sammanhang. Vidare bjuds vi på ett rofyllt sovrum med platsbyggda garderober samt ett rymligt, helkaklat badrum i stilfull design och bekvämligheten av egna tvättmöjligheter samt gott om förvaring. Gyllins Trädgård är verkligen paradiset för naturälskaren med en oslagbar känsla av att bo på landet samtidigt som storstadens utbud finns på enkelt avstånd hemifrån. Här har vi bekväm närhet till trevliga promenadstråk, Toftanäs handelsområde, golfbana och busshållplats. Ett smakfullt hem att verkligen trivas i. Varmt välkomna hem!

 • Balkong
 • Hiss
Bragegatan 5A, Dalaplan, Malmö kommun
Bragegatan 5A, Dalaplan, Malmö kommun, bild 2
Bragegatan 5A, Dalaplan, Malmö kommun, bild 3

Bragegatan 5A

Lägenhet
Dalaplan, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
895 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 928 kr/mån
22 658 kr/m²

På en lugn gata ett stenkast från Mobilia väntar denna hemtrevliga bostad högst upp i huset utan grannar ovanför. Innanför dörren välkomnas vi av ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier som vackert lyser upp det genomgående fina brädgolvet. Här bjuds vi på en tyst och harmonisk innemiljö i samspel med luftiga rum som skapar rymd. Köket går i ljusa toner och rymmer matplats för fyra personer. Bostadens hjärta och allrum kan med enkelhet möbleras utefter önskemål och rymmer såväl sovdel som soffgrupp. Både här och i hall finner vi rymliga inbyggda garderober och i hemmets stilfulla renoverade badrum har vi lyxen om badkar. I föreningen bjuds vi på en fin uteplats med utemöbler och grillmöjligheter. Läget imponerar med närhet till såväl populära Möllevångstorget, omtyckta Folkets park och lummiga Pildammsparken som Mobilia med dess stora shoppingutbud. Med närhet till Södervärn och Triangeln tar vi oss därtill lättsamt vidare med Regionbussar eller tåg. Hjärtligt välkomna hem!

 • Premium
Eriksfältsgatan 62, Almhög, Malmö kommun
Eriksfältsgatan 62, Almhög, Malmö kommun, bild 2
Eriksfältsgatan 62, Almhög, Malmö kommun, bild 3

Eriksfältsgatan 62

Övrigt
Almhög, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
700 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/8
5 701 kr/mån

Drömmer du om att äga en framgångsrik verksamhet? Nu har du chansen att förvärva en brf-lokal som i över fem decennier bedrivit ett väletablerat skrädderi. Denna lokal är en unik möjlighet för den som vill driva sin egen verksamhet och nu med fördel om möjligt ta del av en stadig kundkrets och en beprövad affärsmodell. Almhögs Skrädderi har en lång historia av att leverera högkvalitativa skräddartjänster till både privatpersoner och välrenommerade företagskunder. Med en trogen kundkrets och ett starkt rykte inom branschen har detta företag utvecklat en stabil och lönsam verksamhet. Här har du möjlighet att bygga vidare på den existerande framgången eller öppna en annan typ av verksamhet och införa egna idéer och visioner. Lokalen erbjuder goda arbetsytor för flera skräddare och all interiör samt utrustning som behövs för att driva verksamheten ingår i köpet, vilket gör det möjligt att komma igång omedelbart. Lokalen har två ingångar, vilket ger flexibilitet för eventuell expansion, annan typ av verksamhet eller varför inte dela av och ha möjlighet till två olika verksamheter. För kunderna finns det gott om gratis parkering i området. Bredband ingår i avgiften och föreningen har gemensam el vilket håller nere driftkostnaderna. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Vänligen respektera att besök avseende överlåtelse under verksamhetens öppettider ej är positivt för verksamheten. Varken för nuvarande eller efterföljande innehavare. Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium
Arkitektgatan 39, Södertorp, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
Arkitektgatan 39, Södertorp, Malmö kommun, bild 2
Arkitektgatan 39, Södertorp, Malmö kommun, bild 3

Arkitektgatan 39

Lägenhet
Södertorp, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 295 000 kr
88 m²
3 rum
vån 5/8
5 611 kr/mån
26 080 kr/m²

ENDAST BOKADE PRIVATVISNINGAR. KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR BOKNING AV VISNING! På populära Södertorp kan vi nu stoltsera med denna moderna bostad om tre rum med stor inglasad balkong. Här erbjuds en öppen och inbjudande planlösning där det moderna köket, matplatsen och vardagsrummet interagerar vilket skapar optimala sällskapsytor. Med en tilltalande stilren interiör, inglasad balkong i sydöst med gott om plats för möblemang, två sovrum och samtliga bekvämligheter såsom rymligt badrum med tvättmöjligheter samt generös förvaring i garderober, så finns allt på plats! Här bor ni i ett välskött och trevligt bostadsområde med flerfamiljsbostäder med fina grönskande innergårdar där ni kan njuta av de soliga dagarna. Dessutom finns närhet till allt från förskolor, skolor, Mobilia köpcenter med matbutik och serviceutbud samt shopping, vårdcentral och flertalet busshållplatser som enkelt tar er vidare in till City eller Hyllie Station. Ett hem att verkligen trivas i, hjärtligt välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Värnhemsgatan 13, Värnhem, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
Värnhemsgatan 13, Värnhem, Malmö kommun, bild 2
Värnhemsgatan 13, Värnhem, Malmö kommun, bild 3

Värnhemsgatan 13

Lägenhet
Värnhem, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/4
6 716 kr/mån
22 013 kr/m²

I stadsnära Östervärn väntar denna 1930-tals pärla på nya ägare att charma. Denna förtjusande 3:a bjuder oss på både en hemtrevlig atmosfär bland sobra kulörer men även anrika detaljer som lamprosetter, vackra golv om fiskbensparkett och klassiskt brädgolv. Här finns inte bara tjusiga utsmyckningar från 30-talet utan även en praktisk planlösning som går att omvandla utefter behov. I vardagsrummet skapas en luftig och social yta med vidsträckta fönsterpartier och en funktionell halva som förlänger rummet. Charmen fortsätter i köket där en naturskön fondvägg och bänkskiva i djup mörk nyans möter det ljusa moderna samt praktiska med integrerade vitvaror. Vidare bjuds vi här på två rofyllda sovrum med grönska strax utanför, ett trendigt helkaklat badrum och en hall med ypperlig förvaring. Utanför porten möts vi av ett populärt område med Värnhems härliga myller precis runt knuten som bjuder på flertalet trevliga caféer, restauranger, shopping, matbutiker, strövområden och grönskande parker samtidigt som vi enkelt når Citykärnan med en kort promenad. Här är en bostad som inte får missas - varmt välkomna på visning!

 • Premium
 • Hiss
Bullerbygatan 97, Gyllins Trädgård, Malmö kommun
 • Budgivning pågår
Bullerbygatan 97, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, bild 2
Bullerbygatan 97, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, bild 3

Bullerbygatan 97

Lägenhet
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 995 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/2
7 129 kr/mån
29 078 kr/m²

I attraktiva och omtyckta Gyllins Trädgård finns nu äntligen möjlighet att förvärva en av områdets unika fyror. I huset närmst allén kan vi från den mycket generösa balkongen i söder blicka ut över den grönskande utsikten och njuta av den privata känslan. Vill vi svalka oss en varm sommardag har vi ytterligare en balkong i svalt norrläge att njuta på som nås från en av sovrummen. Invändigt väntar en rymlig planlösning med en öppen och inbjudande del mellan kök och vardagsrum och tillsammans med flertalet fönster i två väderstreck skapas en fin rymd med vackert ljusinsläpp alltigenom. Bostaden bjuder vidare på tre bra sovrum, både badrum med egen tvättutrustning samt en gäst-WC som gör vardagen praktisk och bekväm. För att underlätta ytterligare i vardagsbestyren så bjuds det på gott om förvaringsmöjligheter i både stor klädkammare, flera garderober samt ett separat förråd utomhus. I området finns både förskola och skola och rakt över vägen finner vi Toftanäs handelsområde med bland annat stora Ica Maxi. På Gyllins Trädgård bor vi i ett expansivt område med närhet till underbar natur nära samtidigt som vi smidigt tar oss in till City och dess puls eller vidare ut på ringvägen på ett kick. Varmt välkommen hem!

 • Premium
 • Balkong
Bullerbygatan 111, Gyllins Trädgård, Malmö kommun
 • Budgivning pågår

Bullerbygatan 111

Lägenhet
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 695 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
4 463 kr/mån
27 339 kr/m²

I lummigt och trivsamt område och i gemytligt låghus välkomnar en mycket yteffektiv tvåa i härligt söderläge. Här flödar ljuset över klassiskt och slitstarkt parkettgolv samt vita väggar i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Ytorna är rymliga och mingelvänliga och härifrån nås den soliga balkongen med utsikt över rofyllt grönområde och välskött gård. Sovrummet vetter åt samma fridfulla håll och har praktisk klädkammare och badrummet är helkaklat, generöst till ytan och erbjuder såväl tvättmaskin som torktumlare. Det är med andra ord bara att flytta rakt in! Här bor vi i ett expansivt område med närhet till underbar natur samtidigt som vi smidigt tar oss in till City och dess puls eller vidare ut på ringvägen. Varmt välkommen till ett hem att trivas i!

 • Balkong
 • Hiss
Skomakarebyn 2A, Annestad, Malmö kommun

Skomakarebyn 2A

Lägenhet
Annestad, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
82,3 m²
4 rum
vån 1/4
7 161 kr/mån
26 671 kr/m²

I barnvänligt område väntar denna renoverade bostad på nya ägare att charma! Samtliga ytor har renoverats med stil och finess och smakfulla färg- och materialval är genomgående. Parkettgolv och ljusa väggar sätter tonen för vad som komma skall och vi njuter av ett drömlikt kök och ett helkaklat badrum med alla bekvämligheter. Köket har lyxen av komplett maskinpark och ligger öppet mot matplatsen samt vardagsrummet vilket gör hemmet socialt och mingelvänligt. Ifrån vardagsrummet nås guldkornet - en generös uteplats, inhägnad av staket och frodig murgröna med läge i både söder och väster. Här skiner solen från förmiddag till kväll och villakänslan är inte långt borta. Därutöver har vi tre rofyllda sovrum och gott om förvaring i flertalet garderober. Här bor vi i ett trivsamt område som erbjuder allt man kan önska sig så som välsorterad matbutik, fantastiska grönområden och närhet till havet samtidigt som vi har goda kommunikationer till Emporia samt Malmö City. Skolor samt förskolor ligger på promenadavstånd precis som centrum med välrenommerade restauranger och apotek. Ett modernt och komfortabelt boende som bara måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

 • Uteplats
 • Hiss
Carl Flormansgatan 2, Bulltofta, Malmö kommun

Carl Flormansgatan 2

Lägenhet
Bulltofta, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 695 000 kr
86 m²
4 rum
vån 2/5
5 519 kr/mån
31 337 kr/m²

ENDAST BOKADE PRIVATVISNINGAR. KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR BOKNING AV VISNING! I ett expansivt område och i modern fastighet från 2015 välkomnar denna mycket yteffektiva fyra. Bostaden ligger i ett lugnt område med luftig vy och har en härlig balkong med skön morgonsol. Sällskapsytorna är magiska med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt flertalet fönsterpartier som ger ett fint naturligt ljusinsläpp. Förutom tre sovrum i lagom storlek har vi även priviligierats med bra förvaring i klädkammare samt ett badrum med egna tvättmöjligheter och även en gäst-WC. Runt knuten finner vi Bulltofta rekreationsområde med fina promenadslingor, utomhusgym och sköna grönskande omgivningar och skolor samt förskolor nås på ett kick. För pendlaren har vi goda kommunikationer med busshållplats nära och smidig påfart till yttre ringvägen. Varmt välkomna till ett hem att trivas i!

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 10