Mäklare Sandra Kalamar

Sandra Kalamar

Om mig

Genuint och helhjärtat engagemang, lyhördhet, stark drivkraft och fingertoppskänsla är några av de egenskaper som gör mig unik. Att se möjligheter och ha förmågan att kunna läsa av olika situationer för att driva försäljningen framåt mot vårt gemensamma mål kräver både erfarenhet, kompetens och fokus på varje steg i affären. När du anlitar mig får du en fastighetsmäklare som kan leverera dessa förmågor tillsammans med både ödmjukhet och ärlighet.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lönnebergagatan 65, Gyllins Trädgård, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Lönnebergagatan 65, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, bild 2
Lönnebergagatan 65, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, bild 3

Lönnebergagatan 65

Lägenhet
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 595 000 kr
75 m²
3 rum
vån 5/6
5 439 kr/mån
34 600 kr/m²

Äntligen finns möjligheten att förvärva en av de unika nyproducerade treorna från 2020 på Gyllins Trädgård. Med extra tillval i lägenheten erbjuds vi både stilfulla materialval, bekväma moderniteter och en alldeles underbar utsikt från hemmets alla rum. Dessutom kan vi njuta av den perfekt södervända balkongen under årets soliga dagar, vilken vi når från vardagsrummet. Vacker utsikt mot skog och åkrar och ingen insyn! Lägg därtill genomgående vitpigmenterad enstavsparkett i hela lägenheten, mycket bra förvaringslösningar i form av flera garderober bakom skjutdörrar samt en klädkammare, egna tvättmöjligheter och väl genomtänkt planlösning och vi har inget att sakna i detta ljuvliga hem. Gyllins Trädgård är verkligen paradiset för naturälskaren med en oslagbar känsla av att bo på landet samtidigt som storstadens utbud finns på enkelt avstånd hemifrån. Här har vi bekväm närhet till trevliga promenadstråk, Bulltofta rekreationsområde, golfbana, Toftanäs handelsområde och busshållplats. Ett smakfullt hem att verkligen trivas i!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Krusebergsvägen 208, Bröddarp, Vellinge kommun
Krusebergsvägen 208, Bröddarp, Vellinge kommun, bild 2
Krusebergsvägen 208, Bröddarp, Vellinge kommun, bild 3

Krusebergsvägen 208

Villa
Bröddarp, Vellinge kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 495 000 kr
115 m²
4 rum
831 m² tomt

I det vackert böljande landskapet kring Arriesjön ligger ett otroligt charmigt hus med stor solig trädgård och ljuvlig utsikt som nu kan bli ert! Här kan ni leva drömliv på landet med naturen runt knuten samtidigt som det endast tar 20 minuter med bil eller tåg in till Malmö. Huset överraskar med charmiga vinklar och vrår, och varje kvadratmeter utnyttjas till fullo med smarta lösningar. Från samtliga fönster ges en underbart rofylld utsikt och särskilt från ovanvåningen där blicken kan vandra fritt ända till horisonten. Innanför dörren möts vi av en varm och hemtrevlig känsla där kök och vardagsrum samsas i en öppen social planlösning. Interiören är modern med nyrenoverade ytskikt och ett välutrustat kök från 2020, här finns en eldstad som värmer gott på vintern samt skön golvvärme i hall, kök och badrum. Från vardagsrummet nås ett inglasat uterum med infravärmare som förlänger säsongen, och vidare bjuder nedanvåningen på ett sovrum, en rymlig walk-in-closet, helkaklat badrum och tvättstuga. I allrummet på ovanvåningen ger en takkupa extra ljus och rymd samt härlig utsikt över de omgivande rapsfälten, och här uppe finns även ett mysigt sovrum med snedtak. Utemiljön är helt underbar - här är det insynsskyddat samtidigt som ingenting stör den härliga utsikten över hästhagar och åkrar, och det finns alltid en plats i sol eller skugga. Den odlingsintresserade kan glädjas åt ett fint anlagt trädgårdsland med gott om grönsaker, och de tre äppelträden som växer på tomten ger massor av frukt. Här bor ni bra i välmående Vellinge kommun på lugnt och bullerfritt läge med närhet till kommunikation och service samt Arriesjöns strövområde med fina promenadstigar och badplats. Varmt välkomna på visning för att upptäcka mer!

  • Premium
Eriksfältsgatan 62, Almhög, Malmö kommun
Eriksfältsgatan 62, Almhög, Malmö kommun, bild 2
Eriksfältsgatan 62, Almhög, Malmö kommun, bild 3

Eriksfältsgatan 62

Övrigt
Almhög, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
700 000 kr
69,5 m²
3 rum
vån 1/8
5 986 kr/mån

Drömmer du om att äga en framgångsrik verksamhet? Nu har du chansen att förvärva en brf-lokal som i över fem decennier bedrivit ett väletablerat skrädderi. Denna lokal är en unik möjlighet för den som vill driva sin egen verksamhet och nu med fördel om möjligt ta del av en stadig kundkrets och en beprövad affärsmodell. Almhögs Skrädderi har en lång historia av att leverera högkvalitativa skräddartjänster till både privatpersoner och välrenommerade företagskunder. Med en trogen kundkrets och ett starkt rykte inom branschen har detta företag utvecklat en stabil och lönsam verksamhet. Här har du möjlighet att bygga vidare på den existerande framgången eller öppna en annan typ av verksamhet och införa egna idéer och visioner. Lokalen erbjuder goda arbetsytor för flera skräddare och all interiör samt utrustning som behövs för att driva verksamheten ingår i köpet, vilket gör det möjligt att komma igång omedelbart. Lokalen har två ingångar, vilket ger flexibilitet för eventuell expansion, annan typ av verksamhet eller varför inte dela av och ha möjlighet till två olika verksamheter. För kunderna finns det gott om gratis parkering i området. Bredband ingår i avgiften och föreningen har gemensam el vilket håller nere driftkostnaderna. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare för mer information. Vänligen respektera att besök avseende överlåtelse under verksamhetens öppettider ej är positivt för verksamheten. Varken för nuvarande eller efterföljande innehavare. Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
Västra Skrävlingevägen 95, Gula Höja, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Sön 28 apr kl 14:45
Västra Skrävlingevägen 95, Gula Höja, Malmö kommun, bild 2
Västra Skrävlingevägen 95, Gula Höja, Malmö kommun, bild 3

Västra Skrävlingevägen 95

Lägenhet
Gula Höja, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 895 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/3
4 991 kr/mån
18 578 kr/m²

I trivsamt område och i gemytligt låghus välkomnar detta kvadratsmarta hem med stor inglasad balkong i sydost. Balkongen ligger fridfullt vänd mot den grönskande gården och tack vare inglasningen blir den som en extra förlängning av vardagsrummet. Vardagsrummet är generöst till ytan och rymmer såväl soffhörna som större matbord och det är enkelt för hela familjen att få plats. Ett ljust kök med diskmaskin, både gäst-WC och badrum med tvättmaskin, tre sovrum i bra storlek samt platsbyggd förvaring kommer sannerligen att förenkla vardagen. I närområdet finns allt som behövs såsom mataffär, skola, förskola och fotbollsplan. Med bil eller buss tar vi oss snabbt in till centrum och ringvägen nås enkelt för vidare färd. Varmt välkommen till detta hem med perfekt renoveringsmöjlighet för att skapa din moderna drömbostad!

  • Premium
  • Balkong
Bullerbygatan 113, Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Bullerbygatan 113, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, bild 2
Bullerbygatan 113, Gyllins Trädgård, Malmö kommun, bild 3

Bullerbygatan 113

Lägenhet
Gyllins Trädgård, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 1/2
5 372 kr/mån
29 776 kr/m²

VÄNLIGEN KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR BOKNING AV VISNING! På omtyckta och grönskande Gyllins Trädgård finns nu möjligheten att förvärva en av de unika större tvåorna i området. Här bor vi på markplan med en fantastisk uteplats vänd i söderläge tillsammans med ett stort härligt trädäck att avnjuta soliga sommardagar på. Otroligt välplanerat och välkomnande hem med stora fönsterpartier, tilltagen takhöjd, både rymliga sociala ytor och stort sovrum, mycket bra förvaring i både lägenheten samt i separat gårdsförråd och lägg därtill ett stort badrum med egna tvättmöjligheter och vi har alla bekvämligheter att önska. För den som önskar ytterligare ett sovrum går det att sätta upp en vägg i nuvarande sovrum och få två sovrum att nyttja! Här bor vi i ett expansivt område med närhet till underbar natur samtidigt som vi smidigt tar oss in till City och dess puls eller vidare ut på ringvägen. Varmt välkomna på visning för att upptäcka mer!

  • Premium
  • Uteplats
Vannagårdsgatan 148, Husie, Malmö kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30
Vannagårdsgatan 148, Husie, Malmö kommun, bild 2
Vannagårdsgatan 148, Husie, Malmö kommun, bild 3

Vannagårdsgatan 148

Lägenhet
Husie, Malmö kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
89 m²
3 rum
5 216 kr/mån
24 663 kr/m²

På attraktivt gavelläge väntar denna charmiga bostad i två våningar med villakänsla utan grannar ovanför. Här bor vi med tillgång till egen ingång direkt utifrån där vi välkomnas upp till bostadens nedre våning. Vi möts av ett behagligt ljusinsläpp som sträcker sig från såväl öster som väster och vackert lägger sig över den genomgående parketten. Här väntar ett rymligt kök i ljusa kulörer med gott om förvaring och arbetsytor samt en naturlig del för matplats och glasräcken som öppnar upp rummet. I vardagsrummet bjuds vi på en lättmöblerad och väl tilltagen yta som vidare leder oss ut på bostadens generösa terrass i västerläge. Här har vi genom en praktisk trappa dessutom tillgång till markplan med en egen liten uteplats samt förvaring i förråd. Lägg därtill ett rymligt badrum med modern och ljus inredning med egna tvättmöjligheter och vi har allt vi kan behöva för en enkel vardag. En trappa upp från vardagsrummet avskiljer sig de ostörda sovrummen med goda förvaringsmöjligheter. Som om inte det vore nog har vi här även ytterligare ett generöst och modernt inrett badrum i ljusa färgtoner. Runt knuten har vi grönyta och även fler gemensamma växtlandskap i föreningen. Det bildar det perfekta boendet för paret eller familjen som vill bo i tryggt område med närhet till skolor, förskolor och naturområden. Varmt välkomna på visning för att upptäcka mer!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 6