Lilla Varvsgatan 35A

Västra Hamnen, Malmö kommun Se på karta

4 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 7, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Norra Sjöporten
Om föreningen
Avgift
4 714 kr/mån
Driftkostnad
10 080 kr/år
Pris/m²
56 919 kr/m²

På absolut toppläge i Västra Hamnen, med underbar utsikt över Varvsparken, kan vi presentera denna högklassiga lägenhet som erbjuder en tilltalande funktionalitet med möjlighet utöka antalet sovrum och använda lägenheten som en fyra. Perfekt för familjen som kan växa i bostaden eller vid behovet av ett hemmakontor.
Detta iögonfallande huset är ritat av White Arkitekt och kommer står redo för inflyttning i mitten av juni. Den eleganta och varierade arkitekturen domineras av fasadens röda beklädnadstegel som hängs upp överlappande och ger fasaden liv, nyanser och gedigen hantverkskänsla. Med hänsyn av klimatet har även solceller installerats på husets tak. Föreningens medlemmar har tillgång till en övernattningslokal, cykelverkstad och gott om cykelparkering i källaren samt garage för 32 bilar. En lummig innergård kommer anläggas med gräsmatta, träd, pergola, soldäck och möjligheter för grill och umgänge.

Hissen går från markplan och på den tredje våningen möter bostadens utmärkta planlösning upp med 86 kvadratmeter fördelat över två sovrum (kan bli tre), badrum med egna tvättmöjligheter samt gästtoalett, separat kök i anslutning till vardagsrummets sociala ytor och två underbara balkonger med såväl soligt söderläge mot gård som med fin utsikt över Varvsparken och fina timmar i eftermiddags- och kvällssolen.
Sobra materialval märks i grundutförande med bland annat enhetligt parkettgolv i vitpigmenterad ask men det har även tillförts extra tillval om ca 34.400 kronor där vi märker både ökad komfort med golvvärme i badrum och estetiskt tilltalande material och toner i kök och badrum. Komplett materiallista finns att se bland dokument.

I Västra Hamnen bor du i en stadsdel med spännande arkitektur, utförligt serviceutbud, saltstänkta badbryggor och småbåtshamn. Bara minuten från ytterdörren ligger Ica Maxi, systembolaget, apotek, biblioteket, blomsteraffär, matställen och gym. Runt knuten finns även några av Malmös bästa restauranger- och solsäkra caféer hittar man längs fantastiska Sundspromenaden och Scaniabadet som bubblar av liv och rörelse under sommarhalvåret. Här väntar också härliga badplatser och bryggor. Det bekväma läget erbjuder goda pendlingsmöjligheter med centralstationen cirka tio minuter bort och tre busslinjer till och från Västra Hamnen.

Varmt välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för mer info och besök gärna projektets hemsida: www.vastrapark.se

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Malmö

Kontakta mäklaren

Daniel Karlsson

Svensk Fastighetsförmedling Malmö
Mäklare Daniel Karlsson, Svensk Fastighetsförmedling Malmö
+46768840123

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.