Stora Varvsgatan 43

Västra Hamnen, Malmö kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
94 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 12, hiss finns
Byggår
2022
Förening
Riksbyggen BRF Stjärnfyren
Om föreningen
Avgift
5 094 kr/mån
Pris/m²
53 138 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade byggnad i Brf Stjärnfyren på utmärkt läge mitt i Västra Hamnen. Promenadavstånd till närliggande gator och torg, i det som utgör Västra Hamnens absoluta centrum. Bostaden ligger skyddad på sin gavel med Malmös ståtliga landmärke Turning Torso som granne och det böljande blå havet endast ett stenkast bort. Perfekt för barnfamiljen att leva med tre bra sovrum och plats för barnvagn utanför dörren samt ett flertalet skolor i närheten.

Här från man känslan av nytt och fräscht boende med privat boendekorridor och hiss från markplan för upp oss till våning 2. Bostaden har en öppet och socialt kök med vardagsrum i anslutning. Två franska balkonger, en från vardagsrummet och mot innergården från sovrummet. Planlösningen ger två bra sovrum tillsammans med ett mindre rum som kan fungera till sovrum men även kontor. Vi får ett större badrum med tvättmöjligheter samt en gästtoalett med dusch.

I området finns gott om trevliga restauranger och caféer, men även matbutiker. Fina promenadstråk in i gamla Bo01 som leder vägen ner till Scaniabadet under sommarhalvåret. City ligger en kort promenad från bostaden, men här finns även goda busskommunikationer.

Kontakta fastighetsmäklare Johannes Rundberg på 0739-206677 vid intresse.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Kontakta mäklaren

Johannes Rundberg

Bjurfors Malmö City
Mäklare Johannes Rundberg, Bjurfors Malmö City
0739-206677

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.