Mäklare Johannes Rundberg

Johannes Rundberg

Om mig

Johannes har varit verksam på Bjurfors sedan 2016 och har ett brinnande intresse för försäljning och kundservice. Han tycker att Bjurfors tjänst är det självklara valet både för honom själv som mäklare och för bostadssäljaren. Med sin tidigare bakgrund inom elitidrotten vet Johannes att det är ett lagspel att få till en lyckad bostadsaffär, men att det samtidigt krävs det där lilla extra för att nå de riktigt stora framgångarna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Nobelvägen 107, Östra Sorgenfri, Malmö kommun

Nobelvägen 107

Lägenhet
Östra Sorgenfri, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 895 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 5/6
3 814 kr/mån
34 771 kr/m²

Välkomna till denna genomgående och trivsamma 2:a i stabil HSB-förening på lugnt och centralt läge med garagemöjligheter! Med hiss upp till femte våningen finner ni denna välplanerade bostad som erbjuder bland annat en stor inglasad balkong och ett charmigt kök som låtits rustas upp under åren samt ett renoverat badrum med tvättmöjligheter. På Nobelvägen 107 bor man på lugn adress i en välskött förening som erbjuder en fin innergård med lekplats för de minsta och trevliga grönytor. Den gemensamma gården är som gjord för sköna grillkvällar under sommarhalvåret. På kort promenadavstånd från hemmet nås allt man kan tänkas önska - city och dess utbud av shopping och restauranger, mysiga St:Knut, Möllans pulserande torghandel, populära Folkets Park och de pendlarvänliga bussförbindelserna vid Nobeltorget samt Triangeln.

  • Balkong
  • Hiss
Norrjevägen 68A, Höllviken, Vellinge kommun
Norrjevägen 68A, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Norrjevägen 68A, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Norrjevägen 68A

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Malmö City
7 995 000 kr
170 + 30 m²
5 rum
526 m² tomt

I ett lugnt och populärt område ligger denna gemytliga villa i Höllviken. På hörntomt med i direkt sydvästläge med en inbyggd pool i trädäck finns detta boende att njuta av. Nedre plan präglas till större del av en social planlösning med goda sällskapsytor och fantastiskt ljusinsläpp från fönsterpartierna. Villan bjuder på ett trevligt kök från Ballingslöv med köksö i en öppen planlösning ut mot vardagsrum och den intilliggande utbyggnaden vilket ger oss generösa ytor att umgås på. I övrigt erbjuds tre sovrum, två badrum, två allrum, stor walk-in-closet, tvättstuga och carport med förrådsdel. Uppvuxen och insynsskyddad trädgård i sydväst med ett generöst trädäck och pool för njutning under varma sommardagar. Lugnt läge i bra del av Höllviken med cykelavstånd till stranden och närhet till centrum. Bra kommunikationslinjer med buss och både Sandeplanskolan och Ängdalaskolan i området. Det en mängd fritidsaktiviteter direkt runt hörnet att utnyttja såsom lekparker, idrottshall, trevliga promenadstråk och fotbollsplan. Välkommen att höra av er vid intresse!

  • Premium
Lilla Varvsgatan 21C, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 21C

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 895 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/5
2 675 kr/mån
48 590 kr/m²

Vi tar hissen upp till tredje våningen och möts av en väldigt ljus och öppen bostad. Fräscha ytskikt och väldisponerade 39 kvadratmeter att trivas på. Fullstort kök med ekbänkskiva och stilrent badrum som erbjuder praktiska tvättmöjligheter. I förlängning i hallen finner vi en praktisk garderobsväggtill förvaring och kläder. Bostadens balkong ligger i perfekt västerläge mot innergården och är större än den generella balkongen i Västra Hamnen. Detta blir en trevlig extra yta under sommarhalvåret att njut av. Utöver strandpromenader och sitt havsnära läge erbjuder även Västra Hamnen ett stort utbud av restauranger, systembolag och Ica Maxi vid Masttorget, endast ett stenkast från lägenheten. Somrarna bjuder på en trivsam badmiljö vid Bo01-bryggan och Scaniabadet. Ta även del av volleybollplaner, beachclubs, glasscaféer och njut av den härliga sommarmiljön som området präglas av. För skateboardåkaren ligger även Stapelbäddsparken i närheten och ett flertalet gym för den träningsglade. *Denna föreningen äger marken vilket innebär att dom inte påverkas av tomträttsavgälder som blir dyrare. *Föreningen har inga behov av renoveringar av byggnaden då byggåret är 2018. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3