Mäklare Johannes Rundberg

Johannes Rundberg

Om mig

Johannes har varit verksam på Bjurfors sedan 2016 och har ett brinnande intresse för försäljning och kundservice. Han tycker att Bjurfors tjänst är det självklara valet både för honom själv som mäklare och för bostadssäljaren. Med sin tidigare bakgrund inom elitidrotten vet Johannes att det är ett lagspel att få till en lyckad bostadsaffär, men att det samtidigt krävs det där lilla extra för att nå de riktigt stora framgångarna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Carlsgatan 31, Malmö City, Malmö kommun

Carlsgatan 31

Lägenhet
Malmö City, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 495 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 6/16
5 927 kr/mån
52 573 kr/m²

Välkommen till Cityterrassen, en plats där Malmös centrum och Nyhamnen förenas på ett unikt sätt. Här kan du uppleva stadslivet dygnet runt, med närliggande butiker och arbetsplatser, samtidigt som du har närheten till havet och Malmös grönområden. Cityterrassen erbjuder en atmosfär av spontanitet och möjligheten att snabbt nå Köpenhamn och resten av Europa. Vi erbjudes en toppmodern 3:a med optimal planlösning över 86,5 väldisponerade kvadratmetrar. Stor och generös balkong i nordvästsläge att njuta av kvällssolen på med fri utsikt över nyhamnen ger en härlig city vy. Vardagsrummet är väl tilltaget och ger ett mycket fint ljusinsläpp från hörnläget i fastigheten samt att det blir ett härligt ljusflöde i bostadens alla delar. Lägenheten är utrustad med fina tillval som förhöjer dess redan eleganta karaktär. Det vit pigmenterade golvet skapar en ljus och luftig känsla som kompletteras av det stilrena och moderna köket från Vedum. Föreningen erbjuder en gemensam exklusiv terrass att ta del av med unik utsikt över Malmö stad. Modernt inrett med växter och trall däck med plats för att umgås med familj och vänner eller för att njuta av stillsam tid för dig själv. Föreningen erbjuder bekvämligheter såsom garageplatser, cykelförråd och övernattningslägenhet. Inflytt beräknat i Oktober 2024. Kontakta ansvarig mäklare vid intresse och för genomgång av bostaden - Johannes Rundberg 0739-206677

  • Balkong
  • Hiss
Norregatan 12, Drottningtorget, Malmö kommun

Norregatan 12

Lägenhet
Drottningtorget, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 895 000 kr
66 m²
3 rum
vån 3/5
5 773 kr/mån
43 864 kr/m²

På attraktiv adress mitt i city ligger denna genomgående trerummare väl värd ett besök. Här varvas moderna materialval med bevarad charm och tilltalande attribut från byggåret. Låt dig hänföras av dekorativa detaljer, vacker fiskbensparkett och en charmig balkong mot innegården. Med generöst tilltagen takhöjd skapas här en ytterst trivsam boendemiljö med mycket charm och behagligt ljusflöde. Bostaden fördelar sig över ett rymligt kök med smakfull köksinredning, ett luftigt vardagsrum med trevligt fönsterparti, två bra sovrum mot innergården och ett stilfullt badrum med dusch. Ett guldkorn som föreningen erbjuder är den gemensamma terrassen som är en verklig oas med utemöbler, grillmöjligheter och många härliga soltimmar i skyddat innergårds läge. Här bor du på lugn och trafikfri gågata i välbevarad fastighet med hiss från markplan och promenadavstånd till Centralstationen och pulsen i city. Njut av mysiga promenadstråk längs kanalen och Drottningtorget som stoltserar med många trendiga restauranger och vacker arkitektur. Detta är ett optimalt boende för den bekväma citymänniskan som inte vill göra avkall på sina boendekrav. Välkommen att kontakta mäklare vid intresse!

  • Balkong
  • Hiss
Kronetorpsgatan 100b, Segevång, Malmö kommun

Kronetorpsgatan 100b

Lägenhet
Segevång, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 250 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/3
4 957 kr/mån
19 841 kr/m²

Nu presenteras denna väldisponerade bostad på populära Segevång. Trivsamt och lugnt läge med inglasad balkong belägen nära grönområden. Bostaden erbjuder stort vardagsrum som rymmer både soffgrupp och matplats, väl tilltaget sovrum, renoverat kök i stilfullt utförande, helkaklat badrum i modern stil. I närområdet finns härliga grönområden och mysiga villakvarter. Här bor du nära parker, förskola och skola. Bra bussförbindelser och ringleden gör läget utmärkt för pendlare. Välkommen på visning!

  • Balkong
Koristgatan 6, Lindeborg, Malmö kommun
  • Budgivning pågår

Koristgatan 6

Lägenhet
Lindeborg, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 395 000 kr
79 m²
3 rum
vån 1/3
4 778 kr/mån
30 316 kr/m²

På populära Lindeborg erbjuds nu denna eftertraktade och omåttligt populära marklägenhet med uteplats i direkt söderläge. Planlösningen fördelar sig med ett rymligt och modernt kök med matplats i anslutning. Ett stort sovrum och ett mindre rum i anslutning till vardagsrummet med snyggt industriglas som skiljevägg mot vardagsrummet. Bostaden erbjuder ett väl tilltaget vardagsrum och härifrån nås utgång till inglasade balkongen och uteplats Badrum och tvättstuga är renoverat och mycket gott skick. Här bor du i ett barnvänligt område omgivet av vacker natur och fridfulla promenadstråk. Från detta pendlarvänliga läge når du enkelt Köpenhamn eller Malmö centrum med Citytunneln som är belägen i bostadens omedelbara närhet. I anslutning till Citytunnel-stationen finner du det shoppingcentret, Emporia, Malmö Arena och Malmömässan. Hör av dig till ansvarig fastighetsmäklare för mer info.

  • Balkong
  • Uteplats
Norrjevägen 68A, Höllviken, Vellinge kommun
Norrjevägen 68A, Höllviken, Vellinge kommun, bild 2
Norrjevägen 68A, Höllviken, Vellinge kommun, bild 3

Norrjevägen 68A

Villa
Höllviken, Vellinge kommun
Bjurfors Malmö City
7 995 000 kr
170 + 30 m²
5 rum
526 m² tomt

I ett lugnt och populärt område ligger denna gemytliga villa i Höllviken. På hörntomt med i direkt sydvästläge med en inbyggd pool i trädäck finns detta boende att njuta av. Nedre plan präglas till större del av en social planlösning med goda sällskapsytor och fantastiskt ljusinsläpp från fönsterpartierna. Villan bjuder på ett trevligt kök från Ballingslöv med köksö i en öppen planlösning ut mot vardagsrum och den intilliggande utbyggnaden vilket ger oss generösa ytor att umgås på. I övrigt erbjuds tre sovrum, två badrum, två allrum, stor walk-in-closet, tvättstuga och carport med förrådsdel. Uppvuxen och insynsskyddad trädgård i sydväst med ett generöst trädäck och pool för njutning under varma sommardagar. Lugnt läge i bra del av Höllviken med cykelavstånd till stranden och närhet till centrum. Bra kommunikationslinjer med buss och både Sandeplanskolan och Ängdalaskolan i området. Det en mängd fritidsaktiviteter direkt runt hörnet att utnyttja såsom lekparker, idrottshall, trevliga promenadstråk och fotbollsplan. Välkommen att höra av er vid intresse!

  • Premium

Visar alla 5