Mäklare Johannes Rundberg

Johannes Rundberg

Om mig

Johannes har varit verksam på Bjurfors sedan 2016 och har ett brinnande intresse för försäljning och kundservice. Han tycker att Bjurfors tjänst är det självklara valet både för honom själv som mäklare och för bostadssäljaren. Med sin tidigare bakgrund inom elitidrotten vet Johannes att det är ett lagspel att få till en lyckad bostadsaffär, men att det samtidigt krävs det där lilla extra för att nå de riktigt stora framgångarna.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Förstadsgatan 19B, Slussen, Malmö kommun

Östra Förstadsgatan 19B

Lägenhet
Slussen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
2 650 000 kr
64 m²
2 rum
vån 5/6
4 066 kr/mån
41 406 kr/m²

I en välskött sekelskiftes fastighet hittar vi en av områdets absolut bästa tvårummare. Köket briljerar med ett fantastiskt burspråk och och kök i två vinklar i gott skick. Man brukar tala om bostadens hjärta och i denna välplanerade bostad har man två, inte bara köket briljerar utan även det fantastiska sällskapsrummet. Sällskapsrummet ligger på gaveln och har sex fantastiska fönster som släpper in ett härligt ljusflöde. Fina detaljer från 1907 gör sig påminda i rummet och här möblerar man enkelt med både soffavdelning och matsalsmöblemang om man så önskar. Som om detta inte vore nog har man ett stort sovrum och en hel skjutdörrsgarderob i hallen. Totalrenoverat badrum sen ett antal år tillbaka och en välkomnande hall med gott om förvaring. Föreningen är välskött och har god ekonomi samt en trevlig innergård att vistas på för medlemmarna. På kort promenadavstånd finner du grönskande Rörsjöparken och citys breda utbud av butiker och restauranger. Runt hörnet finns goda kommunikationer via stadsbussar och på behändigt cykelavstånd ligger pendlarvänliga Centralstationen. Närheten till knutpunkten Värnhem och dess stora serviceutbud underlättar vardagslivet. Välkommen kontakta mäklaren vid intresse.

  • Hiss
Lilla Varvsgatan 21C, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 21C

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
1 895 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/5
2 675 kr/mån
48 590 kr/m²

Vi tar hissen upp till tredje våningen och möts av en väldigt ljus och öppen bostad. Fräscha ytskikt och väldisponerade 39 kvadratmeter att trivas på. Fullstort kök med ekbänkskiva och stilrent badrum som erbjuder praktiska tvättmöjligheter. I förlängning i hallen finner vi en praktisk garderobsväggtill förvaring och kläder. Bostadens balkong ligger i perfekt västerläge mot innergården och är större än den generella balkongen i Västra Hamnen. Detta blir en trevlig extra yta under sommarhalvåret att njut av. Utöver strandpromenader och sitt havsnära läge erbjuder även Västra Hamnen ett stort utbud av restauranger, systembolag och Ica Maxi vid Masttorget, endast ett stenkast från lägenheten. Somrarna bjuder på en trivsam badmiljö vid Bo01-bryggan och Scaniabadet. Ta även del av volleybollplaner, beachclubs, glasscaféer och njut av den härliga sommarmiljön som området präglas av. För skateboardåkaren ligger även Stapelbäddsparken i närheten och ett flertalet gym för den träningsglade. *Denna föreningen äger marken vilket innebär att dom inte påverkas av tomträttsavgälder som blir dyrare. *Föreningen har inga behov av renoveringar av byggnaden då byggåret är 2018. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Dockgatan 49A, Dockan, Malmö kommun
  • Budgivning pågår
  • Mån 11 mar kl 17:30

Dockgatan 49A

Lägenhet
Dockan, Malmö kommun
Bjurfors Malmö City
4 850 000 kr
91 m²
3 rum
vån 2/7
5 215 kr/mån
53 297 kr/m²

På absolut bästa läge finner ni denna moderna trerummare med stor balkong i soligt västerläge! Smakfulla materialval, generöst ljusinsläpp och ypperlig planlösning tillsammans med privat läge gör detta till ett drömboende precis intill havet. Hela bostaden är väl genomtänkt med fina materialval. Stort kök med öppen social planlösning och en generös västerbalkong att njuta av ljuvliga solnedgångar på. Lägg där till dubbla badrum samt två sovrum i bra storlek som snyggt låtit inredas med samma moderna karaktär som genomsyrar hela bostaden. Bo nära city och stadspuls men ändå vid lugnet och fridfullheten precis intill havet. Brf Dockporten är en välskött föreningen där det bjuds på vardagslyx med bokningsbar bastu på taket med fri panoramautsikt över havet och tillhörande lounge. I entrén väntar realtidsskärm med bussavgångar och lediga Sunfleetbilar. Föreningen har även en övernattningslägenhet och två eldrivna lådcyklar för extra bekvämlighet.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3