Huvudstalundsvägen 4 med uteplats!

Västra Skogen, Solna Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2002
Förening
BRF Huvudstalund
Om föreningen
Avgift
4 490 kr/mån
Pris/m²
48 654 kr/m²
Antal besök
1 557
Dagar på Hemnet
8

Sällsynt drömbostad med radhuskänsla! Stor uteplats som erbjuder många soltimmar.

Här finner ni en perfekt drömtrea med två rymliga sovrum och soldränkt uteplats i sydostläge. Här kan ni skapa ditt egna drömboende på en av de mest attraktiva adresserna i området!

Perfekt bostad för er som söker ett boende i ett lugnt men väldigt centralt läge. Bostaden präglas av optimalt planerade ytor, ett härligt ljusinsläpp samt en interiör som man verkligen blir imponerad av. Köket och badrummet är i väldigt bra skick och håller hög klass - hela lägenheten osar kvalitet!
Planlösningen är praktisk med två rymliga sovrum samt massor av garderobsförvaring och en väldigt uppskattad walk-in-closet.

BRF Huvudstalund är en välskött bostadsrättsförening med en väldigt god ekonomi som jobbar aktivt med att sänka kostnaderna - allt för den boendes bästa!
Ett väldigt gott tecken på detta är att de boende inför 2019 premierades med en avgiftssänkning om 5%.
Föreningen är otroligt barnvänlig med de grönskande innergårdarna helt utan trafik. Utöver detta finns god möjlighet till parkering, både med eller utan möjlighet till elbilsladdning.

Huvudstalundsvägen tillhör området Huvudsta/Västra Skogen och här bor du bra med närhet till all tänkbar service! Med kort promenadavstånd ligger den lokala ICA-butiken och i området finns flertalet caféer och restauranger som blir allt fler i takt med all nyproduktion i området. I kvarteret finns utmärkt sushi, stenugnsbakad pizza och gym. Dessutom finner ni restaurang Asplund endast ett stenkast bort med sin uppskattade brunch bland annat.
T-bana Västra skogen ligger nära bostaden och erbjuder dubbla linjer (blå) vilket gör att du aldrig behöver vänta längre än 5 min.

Ett stenkast från bostaden går busslinje 152 med direktanslutning till Liljeholmen åt ena hållet och Bromma flygplats åt andra hållet. Bara fem minuter bort hittar du Solna centrum som består av ett 100-tal butiker och restauranger med mat från hela världens kök. I närheten finner du vackra promenadstråk längs Ulvsundasjön, utomhusbad, 4H-gården, Huvudstabadet, mysiga caféer, ridskola och Pampas Marina. Fortsätt längs vattnet förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, så är du med cykel inne i stan på kort tid. Fortsätter du över till Kungsholmen nås här Hornsbergs strand med ytterligare restauranger. Skulle detta inte räcka för att stilla ditt shoppingsug så har du promenadavstånd till Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. Med bilen når du dessutom Essingeleden på kort tid.

Med närhet till allt såsom skolor, förskolor, restauranger, parker, grönområden och skogspartier är detta ett helt perfekt område.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.