Sanatorieskogen 12

Adolfsberg, Örebro kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
2021
Förening
BRF Sanatorieparken
Om föreningen
Avgift
8 349 kr/mån
Driftkostnad
7 984 kr/år
Pris/m²
24 950 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att äga en nybyggd, rymlig lägenhet med 4 rum och kök i det eftertraktade området Sanatorieskogen i Adolfsberg. Denna moderna pärla erbjuder en enastående boendemiljö där komfort och stil går hand i hand.

Stig in i lägenheten och upplev den generösa ytan som skapar en känsla av rymd och ljus i varje hörn. Det fina och påkostade köket blir hjärtat i hemmet med alla moderna bekvämligheter du kan önska dig. Här finns gott om plats att både skapa kulinariska mästerverk och njuta av måltider med familj och vänner. Kökets integrering med matplats och vardagsrum gör att man på ett naturligt sätt umgås med familjen i vardagens olika moment.

Den rymliga inglasade balkongen är en oas av avkoppling och ro. Här kan du blicka ut över den frodiga skogen som omger området och låta naturens skönhet smälta samman med din vardag. En plats för lugna stunder och sociala sammanhang. När avnjuts en underbar kvällssol i ackompanjemang av tallarnas kronor.

Med ett stilrent badrum och separat wc samt en praktisk klädkammare, är denna lägenhet både funktionell och elegant. Här finns alla detaljer noggrant utformade för att passa dina behov.

Området präglas av sin fridfullhet och skönhet. Med närheten till en motionsslinga i den omgivande skogen kan du njuta av hälsosamma aktiviteter och frisk luft precis utanför din dörr. Närcentrum med matbutiker och restauranger är en kort promenad bort, vilket gör vardagslivet bekvämt och enkelt.

För familjer är närheten till skolor och förskolor en oslagbar fördel. Dessutom ger den snabba åtkomsten till motorvägen och närheten till det populära Marieberg köpcentrum extra bekvämlighet i vardagen.

Det här är mer än bara en lägenhet – det är en livsstil. Välkommen till ett omtyckt område där modern elegans och naturskönhet möts på bästa sätt. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Detta är din chans att förvärva ditt drömboende i Sanatorieskogen.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Elina Wilnersson, Husfoto
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Carin Liedström

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Carin Liedström, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-233 01 24

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.