Mäklare Carin Liedström

Carin Liedström

Om mig

Med erfarenhet av fastighetsförsäljning i Örebro sen 2003 kan du räkna med att jag besitter rätt kunskap och har en gedigen erfarenhet som hjälper dig vid en försäljning. Utbildad byggnadsingenjör och en passion för att göra affärer med nöjda kunder. Erfarenhet, energi och förhandlingsförmåga är mina ledord. Välkommen för en första kontakt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kasten Ottergatan 2, Öster centralt Örebro, Örebro kommun
Kasten Ottergatan 2, Öster centralt Örebro, Örebro kommun, bild 2
Kasten Ottergatan 2, Öster centralt Örebro, Örebro kommun, bild 3

Kasten Ottergatan 2

Lägenhet
Öster centralt Örebro, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
5 950 000 kr
170,7 m²
5 rum
vån 4/4
8 934 kr/mån
34 856 kr/m²

Fantastiskt tillfälle att äga denna storslagna och charmiga vindsvåning i hjärtat av Öster, Örebro! Med sina imponerande 170 kvm och smarta 5 rum och kök-layout är denna bostad välplanerad och erbjuder en unik boendeupplevelse. Bostaden är belägen på vindsytan av en charmig flerfamiljsfastighet byggd 1932. Otroligt charmigt och välkomnade trapphus hälsar boende och gäster välkomna. Extra entré mot gården och parkeringsplatsen. Fastigheten har berikats med en praktisk hiss för den som vill spara på kroppen vid tynga lyft. Den öppna planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär, med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns en takterrass med markis och sydvästläge, vilket gör den till en idealisk plats att njuta av kvällssolen och gemensamma stunder med vänner och familj. Köket från Kvänum är både stilrent och praktiskt, och eldstaden skapar en mysig atmosfär. Lägenheten är utrustad med inbyggda högtalare och synliga takbjälkar som ger karaktär åt rummen. Det stora badrummet är lyxigt utrustat med både jacuzzi och dusch, och den separata gästtoaletten ger extra bekvämlighet.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lövstagatan 46A, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
Lövstagatan 46A, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun, bild 2
Lövstagatan 46A, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun, bild 3

Lövstagatan 46A

Lägenhet
Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
99 m²
4 rum
vån 3/3
8 667 kr/mån
16 111 kr/m²

Denna underbara 4a har allt du kan önska dig när det gäller planlösning, yta och läge. Denna lägenhet erbjuder en smart och funktionell planlösning som skapar en trivsam atmosfär. Här finns gott om utrymme för såväl umgänge som avkoppling. Ett nyrenoverat och helkaklat badrum från 2022 är en riktig pärla. Med moderna bekvämligheter och tvättmöjligheter blir din vardag både smidig och bekväm. Extra gäst wc. Balkong i västerläge. Tre stycken rymliga sovrum. Köket är rymligt och har många skåp för dina köksredskap och porslin. Du har bra förvaringsmöjligheter i denna lägenhet, vilket gör det enkelt att hålla ditt hem organiserat och snyggt. Föreningen är välskött och stabil, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Gemensam stor gård med uteplats är perfekt för att njuta av sommarkvällar med grillning och sociala tillställningar. I källaren finns tvättstuga, gym, pingisrum, cykelrum och övernattningsrum. Extra förrådsutrymme finns tillgängligt både på vinden och i källaren för att lagra dina ägodelar. Läget är oslagbart med närhet till matbutiker, resecentrum, skolor och förskolor. Dessutom finns det ett brett utbud av restauranger och service i området, vilket ger dig bekvämlighet och variation i din vardag. Med endast 800 meter till city har du allt Örebro har att erbjuda inom räckhåll. Kontakta oss för att boka en visning och upplev din framtida bostad. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
Norrgatan 46, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
Norrgatan 46, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun, bild 2
Norrgatan 46, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun, bild 3

Norrgatan 46

Lägenhet
Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 100 000 kr
104 m²
3.5 rum
vån 2/3
5 888 kr/mån
20 192 kr/m²

Välkommen till denna unika etagelägenhet på 104 kvm. Genomgående fint skick. Rymligt snyggt kök, fina trä- och stengolv och fint bevarad charm. Bostaden är i två plan där vindsvåningen har en spännande planlösning med vinklar och vrår. En härlig rymd med tak till nock och synliga takbjälkar. Egen entré och separat wc på övervåningen gör utrymmet lämpligt för egen verksamhet eller en perfekt bostad till tonåringen som vill ha egen ingång. Matplats med burspråk och vardagsrum i ett. Fräscht helt nyrenoverat badrum vid entrén. Trevligt sovrum på entréplan med en generöst tilltagen garderob med skjutdörrar. Här bor man i ett lugnt område i en gemytlig mindre förening. Gemensam trädgård med uteplats. Flera matbutiker, restauranger, caféer, förskolor, skolor och kommunikationer i närområdet. Promenadavstånd till Resecentrum och city med ett stort utbud av service och nöjesliv. Närhet till USÖ. Vackert grönområde vid Boglundsängen nås via promenad eller cykletur. En unik bostad som bör ses!

  • Premium
Lövstagatan 38, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
  • Mån 13 maj kl 17:00

Lövstagatan 38

Lägenhet
Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
46 m²
1 rum
vån 2/3
3 709 kr/mån
25 978 kr/m²

Välkomna in i denna underbara lägenhet centralt på Väster i Örebro. Här berättar varje hörn en historia om charm och trivsel. Denna välplanerade bostad är en pärla med trevliga detaljer och smarta lösningar som gör boendet trivsamt. Köket välkomnar dig med en varm atmosfär med ekinredning och gott om förvaring, perfekt för den som älskar att laga mat. Här finns även generös bänkyta, vilket gör matlagningen till en kreativ och praktisk upplevelse. Bänken har en härlig bardel med fönsterplats. Det stora rummet tar in till ljus från två väderstreck, ljuset ger rymd och härlig atmosfär. Balkong mot väster som bjuder in till avkopplande stunder. Praktisk avdelning för sängen. Badrummet är både funktionellt och vackert inrett, helkaklat med smart förvaring och yteffektiva lösningar. En klädkammare i hallen ger extra utrymme för att hålla ordning och skapa en organiserad tillvaro. Föreningen präglas av trivsel och gemenskap, och i källaren finns ett praktiskt förråd för extra förvaring. Området är perfekt beläget med närhet till matbutiker, resecentrum, gym, restauranger och övrig service. Trots den centrala placeringen erbjuder kvarteret en lugn atmosfär. I närheten finns vackra strövstråk i naturen vid Boglundsängen. Med endast 5 minuters cykeltur når du city och dess pulserande liv, medan USÖ ligger bara 10 minuter bort. Detta är inte bara en lägenhet, det är en livsstil – välkommen till ditt nya hem där varje dag fylls med bekvämlighet, charm och möjligheter. Ett ekonomiskt och yteffektivt sätt att leva!

  • Plus
  • Balkong
Gjutaregatan 1, Väster, Örebro kommun

Gjutaregatan 1

Lägenhet
Väster, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 195 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/3
8 604 kr/mån
14 573 kr/m²

En underbar trea på väster i Örebro. Lägenheten är belägen i ett lugnt område och tillhör en mindre förening, vilket ger en känsla av gemenskap och trygghet. Med sin balkong mot söder får du möjlighet att njuta av solen och vackra utsikter. Lägenheten är genomgående i huset, vilket ger en härlig ljusinsläpp och en känsla av rymd. De fräscha ytskikten ger en modern och inbjudande atmosfär. Dessutom erbjuds garage för att ge dig en bekväm och säker parkeringslösning. Köket och badrummet är nyrenoverade och håller hög standard. Här finns moderna bekvämligheter och stilrena detaljer. Lägenheten är rymlig och erbjuder gott om plats för att inreda efter dina behov och önskemål. Fastigheten är välskött och har en historisk prägel då den är byggd 1947. Detta ger en charm och karaktär som är svår att hitta i nyare byggnader. Med närhet till stadens bekvämligheter i ett lugnt område är detta en perfekt plats att kalla hem. Närhet till matbutik, skola och förskola, gym och restauranger och alla annan service man behöver. Bra kommunikationer via flera busslinjer. Närhet till Resecentrum. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och upplev själv fördelarna med denna fantastiska lägenhet på väster i Örebro.

  • Balkong
  • Uteplats
Montörgatan 15, Öster Örebro, Örebro kommun

Montörgatan 15

Lägenhet
Öster Örebro, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 195 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 4/8
5 145 kr/mån
37 521 kr/m²

Välkommen till ditt framtida hem i hjärtat av Öster i Örebro, där en ny stadsdel växer fram och livet tar form. Denna fantastiska 2 rum och kök-lägenhet erbjuder en perfekt kombination av modern elegans och praktisk planering. Lägenheten bjuder in till ljus och trivsam atmosfär, med en generös balkong som sträcker sig mot sydväst – perfekt för soliga dagar och avkopplande kvällar. Den öppna planlösningen skapar en social och inbjudande yta, med ett modernt kök där varje detalj är genomtänkt. Det stora badrummet ger en känsla av lyx och bekvämlighet, medan den härliga klädkammaren erbjuder generöst med förvaringsutrymme och ordning i vardagen. Smakfulla tillval i hela lägenheten ger en känsla av exklusivitet och modernitet. Läget är oslagbart med närhet till både stadspulsen och naturens lugn i Oset. Universitetet ligger endast 10 minuters promenad bort, och i närområdet finner du allt du behöver – matbutiker, restauranger, gym och service för en bekväm vardag. Ta dig till city på endast 15 minuter med cykel och upptäck det bästa av Örebros puls och charm. Detta är inte bara en bostad, det är en livsstil – välkommen till din nya adress på härliga Öster, där varje dag blir en ny upplevelse.

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tysslingevägen 74A, Garphyttan, Örebro kommun

Tysslingevägen 74A

Radhus
Garphyttan, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
122 m²
5 rum
685 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och rymliga tvåplansvilla i Garphyttan med ett fantastiskt fritt läge. Här finner du en omsorgsfullt planerad bostad med tre till fyra sovrum, perfekt för den moderna familjen eller för den som önskar extra utrymme. Villan är färdigställd 2022, vilket innebär att den erbjuder det senaste inom modern design och bekvämlighet. Köket är ett mästerverk från Marbodal och erbjuder en öppen planlösning som skapar en inbjudande och social atmosfär i hemmet. Här kan du laga mat samtidigt som du umgås med familj och vänner . Med två badrum blir morgonrusningen en enkel och smidig upplevelse, och den rymliga och välplanerade tvättstugan gör tvättningen till en fröjd istället för en börda. Dessutom innebär den låga driftskostnaden att du kan njuta av en bekväm och ekonomisk livsstil. Härlig veranda vid entrén och baksidan av huset hittar du ett soldäck mot söder, perfekta platser att njuta av solen och utomhuslivet. Tomten har hörnläge och erbjuder gott om utrymme för barnen att leka och utforska. Trädgården är lättskött, en robot ingår i köpet. Dessutom finns en lekplats nära, vilket gör det till ett idealiskt hem för en barnfamilj. Omgivningen består av en underbar natur med vackra vidder och möjligheter till härliga utomhusaktviteter, diverse sporter, promenader och utflykter. Dessutom finns det en carport och ett stort isolerat förråd som ger gott om plats för förvaring och praktiska lösningar för din utrustning. I detta nya kvarter är grannsämjan trevlig och barnvänlig, vilket skapar en harmonisk och trygg atmosfär för hela familjen . Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska tvåplansvilla med alla dess fördelar och möjligheter. Här får du ett hem där modern komfort möter naturskön omgivning – en perfekt kombination för att skapa det ideala livet för dig och din familj. Välkommen till ditt nya drömhem! Välkommen att boka tid med mäklaren för visning!

  • Plus
  • Energieffektiv
Trumpetaregatan 9D, Rosta, Örebro kommun
Trumpetaregatan 9D, Rosta, Örebro kommun, bild 2
Trumpetaregatan 9D, Rosta, Örebro kommun, bild 3

Trumpetaregatan 9D

Lägenhet
Rosta, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 495 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 852 kr/mån
30 202 kr/m²

Välkommen till en fantastisk bostadsrätt som har allt du kan önska dig för en bekväm och avkopplande livsstil! Föreningen är stark och stabil, vilket ger dig en trygg och säker boendesituation. I avgiften ingår bredband och hushållsel, vilket betyder att du kan njuta av moderna bekvämligheter utan att behöva oroa dig för extra kostnader. Balkongen är perfekt belägen med eftermiddags- och kvällssol, och ger dig en underbar utsikt över vattnet. Endast en kort promenad på 1 km tar dig till centrum, vilket ger dig tillgång till shopping, kultur och nöjen på ett bekvämt avstånd. Det finns också härliga grönområden runt omkring där du kan koppla av och njuta av naturen. En promenad utefter vattnet tar dig till Hästhagen, en naturskön plats där du kan koppla av och njuta av stillheten. Föreningen har också många andra tillgångar som gör livet ännu mer bekvämt och angenämt. Det finns ett snickarrum för alla dina projekt, ett gym för din träning och en övernattningslägenhet för gäster. Det finns också en närbutik precis runt hörnet där du kan handla det nödvändigaste. Sammanfattningsvis är den här bostadsrätten det perfekta valet för dig som söker en bekväm, modern och naturskön livsstil. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev allt detta själv!

  • Premium
  • Balkong

Visar alla 8