Mäklare Carin Liedström

Carin Liedström

Om mig

Med erfarenhet av fastighetsförsäljning i Örebro sen 2003 kan du räkna med att jag besitter rätt kunskap och har en gedigen erfarenhet som hjälper dig vid en försäljning. Utbildad byggnadsingenjör och en passion för att göra affärer med nöjda kunder. Erfarenhet, energi och förhandlingsförmåga är mina ledord. Välkommen för en första kontakt!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sanatorieskogen 12, Adolfsberg, Örebro kommun
 • Lör 9 dec kl 13:30
Sanatorieskogen 12, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 2
Sanatorieskogen 12, Adolfsberg, Örebro kommun, bild 3

Sanatorieskogen 12

Lägenhet
Adolfsberg, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 495 000 kr
100 m²
4 rum
vån 2/3
8 349 kr/mån
24 950 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att äga en nybyggd, rymlig lägenhet med 4 rum och kök i det eftertraktade området Sanatorieskogen i Adolfsberg. Denna moderna pärla erbjuder en enastående boendemiljö där komfort och stil går hand i hand. Stig in i lägenheten och upplev den generösa ytan som skapar en känsla av rymd och ljus i varje hörn. Det fina och påkostade köket blir hjärtat i hemmet med alla moderna bekvämligheter du kan önska dig. Här finns gott om plats att både skapa kulinariska mästerverk och njuta av måltider med familj och vänner. Kökets integrering med matplats och vardagsrum gör att man på ett naturligt sätt umgås med familjen i vardagens olika moment. Den rymliga inglasade balkongen är en oas av avkoppling och ro. Här kan du blicka ut över den frodiga skogen som omger området och låta naturens skönhet smälta samman med din vardag. En plats för lugna stunder och sociala sammanhang. När avnjuts en underbar kvällssol i ackompanjemang av tallarnas kronor. Med ett stilrent badrum och separat wc samt en praktisk klädkammare, är denna lägenhet både funktionell och elegant. Här finns alla detaljer noggrant utformade för att passa dina behov. Området präglas av sin fridfullhet och skönhet. Med närheten till en motionsslinga i den omgivande skogen kan du njuta av hälsosamma aktiviteter och frisk luft precis utanför din dörr. Närcentrum med matbutiker och restauranger är en kort promenad bort, vilket gör vardagslivet bekvämt och enkelt. För familjer är närheten till skolor och förskolor en oslagbar fördel. Dessutom ger den snabba åtkomsten till motorvägen och närheten till det populära Marieberg köpcentrum extra bekvämlighet i vardagen. Det här är mer än bara en lägenhet – det är en livsstil. Välkommen till ett omtyckt område där modern elegans och naturskönhet möts på bästa sätt. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Detta är din chans att förvärva ditt drömboende i Sanatorieskogen.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lövstagatan 46A, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
 • Mån 4 dec kl 17:00
Lövstagatan 46A, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun, bild 2
Lövstagatan 46A, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun, bild 3

Lövstagatan 46A

Lägenhet
Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
99 m²
4 rum
vån 3/3
8 089 kr/mån
16 111 kr/m²

Denna underbara 4a har allt du kan önska dig när det gäller planlösning, yta och läge. Denna lägenhet erbjuder en smart och funktionell planlösning som skapar en trivsam atmosfär. Här finns gott om utrymme för såväl umgänge som avkoppling. Ett nyrenoverat och helkaklat badrum från 2022 är en riktig pärla. Med moderna bekvämligheter och tvättmöjligheter blir din vardag både smidig och bekväm. Extra gäst wc. Balkong i västerläge. Tre stycken rymliga sovrum. Köket är rymligt och har många skåp för dina köksredskap och porslin. Du har bra förvaringsmöjligheter i denna lägenhet, vilket gör det enkelt att hålla ditt hem organiserat och snyggt. Föreningen är välskött och stabil, vilket ger dig trygghet i ditt boende. Gemensam stor gård med uteplats är perfekt för att njuta av sommarkvällar med grillning och sociala tillställningar. I källaren finns tvättstuga, gym, pingisrum, cykelrum och övernattningsrum. Extra förrådsutrymme finns tillgängligt både på vinden och i källaren för att lagra dina ägodelar. Läget är oslagbart med närhet till matbutiker, resecentrum, skolor och förskolor. Dessutom finns det ett brett utbud av restauranger och service i området, vilket ger dig bekvämlighet och variation i din vardag. Med endast 800 meter till city har du allt Örebro har att erbjuda inom räckhåll. Kontakta oss för att boka en visning och upplev din framtida bostad. Välkommen till ditt nya hem!

 • Premium
 • Balkong
Storgatan 12A, Centralt Norr, Örebro kommun
Storgatan 12A, Centralt Norr, Örebro kommun, bild 2
Storgatan 12A, Centralt Norr, Örebro kommun, bild 3

Storgatan 12A

Lägenhet
Centralt Norr, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 200 000 kr
63 m²
2 rum
vån 2/5
2 470 kr/mån
34 921 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska möjlighet! Här har du chansen att förvärva en underbar 2 rum och kök-lägenhet med enastående centralt läge på Storgatan 12A i Örebro. Detta vackra sekelskifteshus har behållit sin charm och karaktär, samtidigt som det erbjuder moderna attribut för det ultimata boendet. Lägenheten är omsorgsfullt planerad för att optimera utrymmet och skapa en öppen och luftig känsla. Den generösa takhöjden och de stora fönstren skapar en ljus och inbjudande atmosfär där solens strålar fyller varje hörn. Den kaklade öppna spisen ger inte bara en mysig atmosfär, den ger även en touch av tradition och elegans till interiören. Balkongen som vetter mot Storgatan är en pärla där du kan njuta av stadens puls och atmosfär samtidigt som du har en egen fristad för avkoppling och sociala stunder. Ett mycket vackert smycke på fasaden. Köket är en fröjd för ögat med sin stilrena och funktionella HTH-design. Den eleganta stenskivan ger inte bara en modern detalj, den erbjuder även ypperlig arbetsyta för kulinariska äventyr. Badrummet är elegant och praktiskt uttänkt. Det helkaklade utförandet är påkostat och skapar en känsla av lyx. Här finns även tvättmaskin och torktumlare för maximal bekvämlighet i vardagen. Läget kan inte vara mer perfekt, med närhet till all tänkbar service och stadslivets alla fördelar. Du har allt du behöver inom räckhåll, samtidigt som du har en rofylld oas att återvända till. Hissen gör vardagen smidig och bekväm, och ger modernitet till den här klassiska byggnaden. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en pärla som kombinerar det bästa av både historisk charm och modern komfort. Missa inte chansen att bli en del av detta exklusiva boendekoncept mitt i Örebros hjärta. Kontakta oss för visning och låt dig förtrollas av möjligheterna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hertig Karls Allé 75A, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
Hertig Karls Allé 75A, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun, bild 2
Hertig Karls Allé 75A, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun, bild 3

Hertig Karls Allé 75A

Lägenhet
Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
1 595 000 kr
77 m²
3 rum
vån 2/3
5 177 kr/mån
20 714 kr/m²

Denna underbara 3 rum och kök-lägenhet centralt väster i Örebro är nu till salu och erbjuder en fantastisk boendemöjlighet. Lägenheten har en rymlig och härlig balkong som bjuder på kvällssol, perfekt för avkoppling och sociala stunder. Dess unika charm kommer från bevarade originaldetaljer från 1940-talet och skapar en unik och hemtrevlig atmosfär. Med två rymliga sovrum får du gott om plats för både familj och gäster, och det naturliga ljuset som flödar in i bostaden skapar en ljus och inbjudande känsla. Föreningen är välskött och erbjuder en trevlig gemensam innergård, perfekt för umgänge och lek. Dessutom har du förmånen av en egen tvättmaskin, vilket är både bekvämt och tidsbesparande. Lägenheten har ett utmärkt läge med närhet till stadens puls och bekvämligheter. City, service och resecentrum ligger endast 1 kilometer bort, vilket gör det enkelt att ta del av allt staden har att erbjuda. Dessutom finns det bra kommunikationer i området, vilket ger smidiga pendlingsmöjligheter. Denna bostad är en riktig pärla med sin unika charm och praktiska fördelar. Den perfekta kombinationen av bekvämlighet och estetik. Missa inte chansen att göra den till ditt nya hem! Kontakta oss för visning och mer information.

 • Premium
 • Balkong
Folkungagatan 12B, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
Folkungagatan 12B, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun, bild 2
Folkungagatan 12B, Centralt Väster Örebro, Örebro kommun, bild 3

Folkungagatan 12B

Lägenhet
Centralt Väster Örebro, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 050 000 kr
76 m²
3 rum
vån 2/5
4 973 kr/mån
26 974 kr/m²

Välkommen till denna underbara bostadsrätt med 3 rum och kök som byggdes år 2016. Bostaden är i utmärkt skick och erbjuder en modern och öppen planlösning som skapar en luftig och trivsam atmosfär. Bostaden är belägen med ett eftertraktat västerläge och har en härlig balkong som sträcker sig mot väster. Här kan du njuta av vackra solnedgångar och avkopplande stunder med dina nära och kära. Köket är välutrustat och inspirerar till kulinariska äventyr. Här finns allt du behöver för att laga goda måltider och bjuda in till trevliga middagar. Badrummet är stilrent och praktiskt med tvättfaciliteter, vilket gör vardagen smidigare. Dessutom finns det garage i källaren för din bekvämlighet. Med hissen når du enkelt din våning. Läget är optimalt på Folkungagatan i Örebro. Här bor du i ett lugnt område samtidigt som du har närhet till stadens puls och allt den har att erbjuda. Bra kommunikationer gör det enkelt att ta sig runt i staden, och du har gångavstånd till vårdcentral, Svartån, skolor, matbutiker och restauranger. Trevlig innergård med gott om utrymme för socialt umgänge vid uteplatsen. Denna bostadsrätt är ett perfekt val för dig som söker en modern och bekväm livsstil i en central och trivsam miljö. Missa inte chansen att göra den här bostaden till ditt nya hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Granholmsgatan 1B, Ormesta, Örebro kommun
 • Tor 7 dec kl 17:00
Granholmsgatan 1B, Ormesta, Örebro kommun, bild 2
Granholmsgatan 1B, Ormesta, Örebro kommun, bild 3

Granholmsgatan 1B

Radhus
Ormesta, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 875 000 kr
117 m²
5 rum
6 965 kr/mån
24 573 kr/m²

Välkommen till detta fantastiska radhus i Norra Ormesta! Ett modernt och välplanerat boende som byggdes 2020 och som erbjuder alla bekvämligheter du kan önska dig. Här får du möjligheten att leva på två plan med genomtänkta och moderna val, samt ljusa ytskikt som skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Med närhet till vacker natur med strövområden, Oset och Hjälmaren kan du erbjuda familjen en underbar uppväxtmiljö. Förskolor finns inom 300m och populär skola i Almby och Tybblelund endast 2 km från hemmet. Föreningen har en trevlig innergård med lekplats. Redan från första ögonblicket märker du den välkomnande atmosfären med en charmig entrégård och praktisk carport som skyddar din bil från väder och vind. Den insynsskyddade uteplatsen mot söder är en oas där du kan njuta av solen och samtidigt slappna av i det inbjudande utomhus-spa:et. Här har du verkligen möjligheten att skapa minnen och ostört njuta av härliga stunder med nära och kära. För den miljömedvetna är det en extra bonus med en laddningsstation för din elbil, vilket gör det både enkelt och hållbart att ta sig ut på vägarna. Ett förråd ger dig praktisk förvaring för dina ägodelar och ökar den ordning och reda som detta hem redan erbjuder. På andra sidan radhuset finner du en altan och ett underbart uterum- helt isolerat, perfekta platser att njuta av morgonkaffet eller kvällssolen. Trädgården är välskött och kräver minimalt med underhåll, vilket ger dig mer tid att njuta av livet. Köket är verkligen hjärtat i hemmet med en öppen planlösning som skapar en naturlig samlingspunkt. Den stilfulla köksön är perfekt för matlagning och socialt umgänge. Grå köksluckor ger en modern touch och skapar en snygg kontrast till de ljusa ytorna. Stort utrymme vid köpk för matmöbel elelr socialt umgänge, kan byggas in för att skapa ytterligare ett rum vid behov. Den omsorgsfullt planerade interiören erbjuder tre smarta sovrum, perfekta för både avkoppling och arbete. Två badrum ger en bekväm lösning för hela familjen eller eventuella gäster. Bra planerad tvättstugan som är praktiskt belägen vid entrén och förenklar vardagen. Sammanfattningsvis erbjuder detta radhus i Norra Ormesta en unik chans att bo i ett modernt och bekvämt hem med genomtänkta detaljer och stilrena val. Här kan du verkligen trivas och skapa minnen tillsammans med nära och kära. Välkommen till ditt nya drömhem!

 • Premium
 • Uteplats
Skyttegatan 1, Centrum Örebro, Örebro kommun
Skyttegatan 1, Centrum Örebro, Örebro kommun, bild 2
Skyttegatan 1, Centrum Örebro, Örebro kommun, bild 3

Skyttegatan 1

Villa
Centrum Örebro, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
14 000 000 kr
340 + 222 m²
10 rum
1 008 m² tomt

Med ett unikt läge i hjärtat av Örebros grönskande Stadspark finner ni denna tjusiga uppenbarelse i modern Bauhausstil. Villan är attraktivt belägen och vacker att beskåda som en del av vårt arkitektoniska arv. Underbar trädgård som planerats utifrån byggnadens gestaltning men även med hänsyn till Stadsparkens omedelbara närhet. I parken kan man året runt njuta av växtlighetens skiften, de otaliga magnoliaträdens blomningar, rosenträdgården och örtlundarna. Granne med Wadköpings historiska kvarter och med Svartån inom synhåll är det svårt att hitta ett mer centralt och stilla läge. Öster är en populär lugn kvartersstad med bibehållna stildrag. En av Örebros mest attraktiva stadsdelar. Området är omtyckt för sitt lugn och charmiga atmosfär. Här känner man historiens vingslag genom byggnadernas olika tidstypiska detaljer. Mot Öster har man vacker utsikt mot damm och Wadköpings vackra fasader som fond. Villans karaktär är funkis och ritad i den omtyckta Bauhausstilen. Bostaden genomsyras av funkisens strama karaktär. Stora fönsterpartier hälsar den grönskande omgivningen välkommen in i bostadsytan. Villan är unik i sin design och ger en rymlig och öppen känsla som är svår att hitta någon annanstans. Fönstren har placerats så att största möjliga ljusinfall uppnås. Generösa sociala ytor i alla tre plan. Volymöst kök med oändliga utvecklingsmöjligheter. Två badrum en suite. Bibliotek och klädvårdsrum, tre eldstäder och en separat lägenhet som kan hyras ut med två rum och badrum. Detta är några av attributen i denna drömfastighet. Entré med stensatt veranda mot väster. Generös välkomnande hall med separat kapprum, vacker tidsenligt marmorgolv och gäst wc. Sällskapsrum i anslutning till entrén med en härlig spatiös yta. Här finns stora funkisfönster mot trädgården och en vacker eldstad. Bibliotek med en rogivande utsikt mot stadsparken, kan även användas som sovrum eller kontor. Matsal med en härlig rymd, två pardörrar leder ut till en stensatt terrass med utsikt mot den intilliggande dammen och fina grönområden. Köket ligger i anslutning till matsalen och är väl tilltaget i storlek. Köket har en avdelning för matplats och en stor del för arbetsyta med bra förvaringsmöjligheter. Köket är renoverat i charmig allmogestil. Pampig gjutjärnsspis som kan användas både med el och gasol mitt i köket på en lättillgänglig köksö. Underbar utsikt mot omgivningarna i Stadsparken från köksbänken genom ett vackert spröjsat fönster. Äldre vitvaror. Köksentré och nedgång till källaren. Via en vacker trapp i entrén når man övervåningen. På detta plan finns fyra rymliga sovrum. Tre av sovrummen har badrum en suite. Trevligt allrum i hjärtat av övervåningen med en stor öppenspis klädd i röd marmor. Rymlig loggia för umgänge eller en avkopplande stund i kvällssolen. Två badrum i äldre skick, varav ett har badkar och bidé och en vacker äldre stil, det andra badrummet är belägen mellan två av sovrummen och innehåller en duschkabin. Praktiskt inredd klädkammare i liten hall. Ett av sovrummen har använts som klädvårdsrum, och är inredd med skåp för förvaring och bänkar för klädeshantering. Källaren är enorm och här finns otroliga möjligheter och förvaringsytor. Flertalet förråd samt stort sällskapsrum med biljardbord, rummet är i äldre skick och här föreligger renoveringsbehov. Pannrum med fjärrvärme. Relaxrum med bastu och dusch, äldre skick. Tvättstuga med intilliggande torkrum. Utrymme som kan användas som vinkällare. Ingång till garage. Extra läg

 • Premium
Tysslingevägen 74A, Garphyttan, Örebro kommun
 • Lör 9 dec kl 12:00

Tysslingevägen 74A

Radhus
Garphyttan, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
3 650 000 kr
122 m²
5 rum
685 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och rymliga tvåplansvilla i Garphyttan med ett fantastiskt fritt läge. Här finner du en omsorgsfullt planerad bostad med tre till fyra sovrum, perfekt för den moderna familjen eller för den som önskar extra utrymme. Villan är färdigställd 2022, vilket innebär att den erbjuder det senaste inom modern design och bekvämlighet. Köket är ett mästerverk från Marbodal och erbjuder en öppen planlösning som skapar en inbjudande och social atmosfär i hemmet. Här kan du laga mat samtidigt som du umgås med familj och vänner. Med två badrum blir morgonrusningen en enkel och smidig upplevelse, och den rymliga och välplanerade tvättstugan gör tvättningen till en fröjd istället för en börda. Dessutom innebär den låga driftskostnaden att du kan njuta av en bekväm och ekonomisk livsstil. Härlig veranda vid entrén och baksidan av huset hittar du ett soldäck mot söder, perfekta platser att njuta av solen och utomhuslivet. Tomten har hörnläge och erbjuder gott om utrymme för barnen att leka och utforska. Trädgården är lättskött, en robot ingår i köpet. Dessutom finns en lekplats nära, vilket gör det till ett idealiskt hem för en barnfamilj. Omgivningen består av en underbar natur med vackra vidder och möjligheter till härliga utomhusaktviteter, diverse sporter, promenader och utflykter. Dessutom finns det en carport och ett stort isolerat förråd som ger gott om plats för förvaring och praktiska lösningar för din utrustning. I detta nya kvarter är grannsämjan trevlig och barnvänlig, vilket skapar en harmonisk och trygg atmosfär för hela familjen. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska tvåplansvilla med alla dess fördelar och möjligheter. Här får du ett hem där modern komfort möter naturskön omgivning – en perfekt kombination för att skapa det ideala livet för dig och din familj. Välkommen till ditt nya drömhem!

 • Plus
Stensoppsvägen 8, Ekeby-Almby, Örebro kommun

Stensoppsvägen 8

Tomt
Ekeby-Almby, Örebro kommun
Erik Olsson Fastighetsförmedling
2 095 000 kr
1 192 m² tomt

Chans att bygga din drömvilla i populära Ekeby-Almby! Nu saluförs denna uppvuxna naturtomt om 1192 kvm med delvis sjöutsikt. På fastigheten finns idag ett fritidshus med byggår 1935 i sämre skick, bod och lekstuga. På den grönskande tomten finns äppelträd, schersmin, syren, rhododendron, vinbär och en mängd olika perenner som rosor, pioner, liljor, akleja och iris. Kommunalt VA är framdraget till tomtgräns, anslutningsavgift är betald. El är indraget i stugan. Enligt kommunens detaljplan får man på fastigheten uppföra en friliggande villa i två plan om en bruttoarea på högst 300 kvm, se bifogad detaljplan samt ändring av detaljplan för samtliga punkter. Fiber finns i området via Kumbro Stadsnät. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. I natursköna Ekeby-Almby bor du i lugnt och barnvänligt område med närhet till Hjälmaren, småbåtshamn och naturreservat med fina promenadstråk. För den aktiva finns Östra Almby med tennisplan/basketplan, löpspår och fotbollsplan. I området finns både förskola och skola med F-6. Bra kommunikationer med buss eller den fina cykelvägen in till Örebro city med dess utbud. Välkommen att anmäla ditt intresse och kontakta Carin Liedström för visning!

Visar alla 9