Blackensvägen 16

Älvsjö, Stockholm Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
77 m²
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1949
Förening
BRF Pälskragen
Om föreningen
Avgift
3 582 kr/mån
Driftkostnad
5 700 kr/år
Pris/m²
51 883 kr/m²
Antal besök
2 532
Dagar på Hemnet
12

Varmt välkommen till denna topprenoverade fyra på mysiga Blackensvägen 16,

Här får du en lägenhet med tre stora sovrum, centralt belägen i Älvsjö med pendeltåg, som löpande har renoverats senaste tre åren där inget har lämnats åt slumpen. Vitlaserad trestavsparkett i ek, nymålade väggar och nytt kök med bänkskiva i betong är några av många detaljer du får i detta fina hem som är väl anpassat för barnfamiljen. Med stora fönster i två väderstreck erbjuds ett härligt ljus insläpp och utsikt mot de grönskande gårdsplatserna.

Precis utanför porten finns en gemensam lättillgänglig uteplats med eftermiddags- och kvällssol i skyddat läge. Dessutom finns här en lekplats som renoverades 2020 där gungställning anlagts. Bostaden är belägen med närhet till flertalet förskolor och grundskolor (både privata och kommunala alternativ). Bl.a. Johan skytteskolan, Kämpetorpsskolan, Herrängens skola och Långbrodalsskolan.

Pendeltåget från Älvsjö C tar dig in till stan på under 10 minuter vilket gör att du smidigt kan ta dig in till pulsen. För den som istället gillar friluftsliv och vill ha nära till grönska har vi flertalet motionsspår och populära Långsjön tillsammans med naturreservatet Älvsjöskogen och den gröna oasen Långbro park med prydnandsdamm, fontäner och mysiga promenadstråk. Närheten till både city och grönska gör detta till ett riktigt bra allroundboende.

Tio minuter bort finner ni även Solberga och populära Kristallparken. En stor lekplats med varierat utbud av aktiviteter, grönytor för lek och bollspel samt plaskdamm. Stabil bostadsrättsförening med låg belåning på 226 kr per kvm bostadsyta och som äger marken (enl. Årsredovsning 2019). Källarförråd om ca 8 kvm ingår, förrådet är ett eget rum (inte galler eller hönsnät) så vissa av grannarna brukas som som snickeriverkstad eller hobbyutrymme.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Älvsjö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 28
  feb
  Idag kl. 11:00
  Anmälan krävs - Bokas på mäklarens hemsida. Max 2 personer på sällskap.
 • 28
  feb
  Idag kl. 12:00
  Anmälan krävs - Bokas på mäklarens hemsida. Max 2 personer per sällskap.
 • 1
  mar
  Imorgon kl. 17:30
  Anmälan krävs - Bokas på mäklarens hemsida. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.