Kommande

Bärnstensgatan 45b

Ättekulla, Helsingborgs kommun Se på karta

1 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93,5 m²
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1973
Avgift
7 161 kr/mån
Pris/m²
13 850 kr/m²
Kommande

Är ni på jakt efter en större lägenhet som passar hela familjen och som dessutom är placerad på markplan? Välkomna till Bärnstensgatan 45b!

Snart finns chansen att förvärva denna välplanerade fyra rummare på markplan med en stor inglasad balkong. In i denna bostads möts vi av en ljus och rymlig hall där ni enkelt kan hänga av er ytterplaggen. Direkt till vänster om hallen hittar vi två av det tre sovrummen som bostaden har att erbjuda och alla med plats till säng och förvaring samt en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter och en gästtoalett.

Vidare in har vi det stora vardagsrummet som erbjuder stora sällskapsytor som går att inreda med soffgrupp och som tillför ett härligt ljusinsläpp tack vare fönsterpartierna. Det stora badrummet ligger i anslutning till vardagsrummet som är utrustat med badkar samt det rymliga och praktiska köket som erbjuder stora arbetsytor på bägge sidor med god förvaring tack vare dess över/under skåp. Från köket når den inglasade balkongen som är fullt möblerbar samt det tredje sovrummet. En mycket trivsam bostad för er som värdesätter stora ytor.

Ättekulla är ett barnvänligt och omtyckt område som har ett villaområde och naturen som granne men även ett kort avstånd till stadens puls, toppen område för både den enskilda och familjen!
Kommunikationen är väldigt god, det finns bland annat skolor, livsmedelsaffärer, bensinstationer och bussförbindelser som tar dig enkelt in till stan. Vid lägenheten finns en lekplats och det finns även ett gym vid närheten.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta mäklaren

Arber Hasani

Mäklarhuset Helsingborg
Mäklare Arber Hasani, Mäklarhuset Helsingborg
0760146222

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.