Silverhuset

Ballastviken, Arjeplog Se på karta

3 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
113 m²
Uteplats
Ja
Våning
1
Driftkostnad
20 000 kr/år
Pris/m²
28 319 kr/m²
Antal besök
2 025
Dagar på Hemnet
12

Här har ni synnerligen en sällsynt möjlighet att förvärva en ägarlägenhet i både toppskick och i ett kanonläge i fjällrika Ballastviken! Lägenheten är genomgående renoverad 2020/2019 och här har säljarna inte varit snål på magnifika materialval vilket ger boendet en extra lyxig touch! Med lägenhetens generösa takhöjd med en högsta höjd på 3,7m så upplevs en mäktig rymlighetskänsla! Här har ni utsikt över Sedvajaure från lägenhetens massiva fönster som i sin tur genererar ett uppfriskande ljusinsläpp! Denna lägenhet bjuder även på 2 stycken loft. Ett öppet loft där man med lätthet kan ha en extra sängplats och ett förvaringsloft med god yta för familjens kläder och utrustning.

Denna lägenhet är det optimala boendet om ni vill komma ifrån de större folksamlingarna och bege er ut för att njuta av den fantastiska fjällvärlden, inte minst under vårkanten! Ballastviken är en uppskattad och trivsam by med Jäckvik som närmsta granne där livsmedelsbutik och skidanläggning finns. Här har ni en exotisk miljö med möjlighet till fiske i närliggande sjöar, jakt i en natur där gott om vilt finns, friluftsliv och skoteråkning i absoluta toppklass!

Ägarlägenhet är en modern boendeform där du som köpare söker egen lagfart på lägenheten. Till skillnad från bostadsrätter så äger du denna lägenhet till fullo istället för att endast inneha nyttjanderätt. Här regleras ditt boende alltså inte av månadsavgift eller bostadsrättsförening!

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.