Växthusgatan 5

Biskopshagen, Växjö Se på karta

2 650 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
103,8 m²
Byggår
2006
Förening
BRF Biskopens Hage i Växjö
Om föreningen
Avgift
4 950 kr/mån
Driftkostnad
21 036 kr/år
Pris/m²
25 530 kr/m²

Närhet till stadens puls och utbud värdesätts av många. Att samtidigt ha egen grönskande, lugn oas att komma hem till är i dagens samhälle inte allt för vanligt! På Växthusgatan 5 finns nu möjlighet att flytta i en bostadsrättsvilla med huskänsla och närhet till både citykärnan, Växjösjön och Bokhultet.

Stort påkostat uterum om ca 14 kvm med golvvärme samt lättskött trädgård. Parkeringsplats med motorvärmare i anslutning till bostaden. Planlösningen bjuder på ca 103,8 kvm och fördelas över två plan. På entréplan finns ett trevligt kök, ett väl tilltaget vardagsrum med utgång till uterummet samt ett helkaklat badrum. I badrummet finns tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk samt förvaringsskåp. Skön golvvärme (vattenburen) i hela entréplan. På övre plan finns ett allrum, två sovrum samt ett helkaklat badrum. Möjlighet att bygga om övervåningen och skapa tre sovrum för familjen som är i behov av detta.

I föreningen finns två gemensamma grönytor varav en med lekplats och lekstuga samt en större grönyta där det även finns en boulebana. På Biskopshagen bor du i ett av Växjös populäraste områden med närhet till allt! Stadens utbud liksom sjöar, natur/motionsslingor, mataffär, skolor och förskolor. Närområdet är lugnt och barnvänligt och den varierande bebyggelsen i Biskopshagen med olika husformer skapar en trivsam och gemytlig känsla!

Varmt välkomna att kontakta mäklare Kim Gromer för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Växjö