Björnrike Grizzlyvägen 5C

Björnrike, Härjedalens kommun Se på karta

3 735 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2021
Förening
BRF Dalvem Kyrkby 1
Om föreningen
Avgift
3 488 kr/mån
Driftkostnad
12 000 kr/år
Pris/m²
41 500 kr/m²

Nu finns chansen att förvärva en nyproducerad hörnlägenhet i nya etappen av de populära lägenheterna på Grizzlyvägen i Björnrike. Bostaden om 90 kvm erbjuder en hög kvalitet med en öppen och social planlösning med tre sovrum, två helkaklade badrum, bastu med formsågade bänkar, kök i bra standard samt enstavigt parkettgolv från Boen. Bostaden går i gråa toner som samsas med träpanel vilket skapar en ombonad känsla. Kaminen är centrerad i bostaden och ger den självklara mysfaktorn.

Här bor du med direkt access till nya Björnrike Torg samt hela Björnrikes skidsystem via Grizzly express. Perfekt boende för hela familjen med skidåkningen runt hörnet, elljusspår för längdåkning samt restauranger, sportshop och skidhyra vid torget. I lägenheten finns även fiber samt nyckelfritt låssystem vilket ger ett modernt boende. Denna lägenhet har egen parkering med carport samt motorvärmaruttag och laddstolpe (11kW).

Med lägenhet på Grizzlyvägen har du kanonfin utförs- och längdåkning alldeles runt knuten. Lika nära är det för dig som älskar att vandra, springa och cykla i fjällen. Året om. Men trots att du i princip bor mitt på fjället, så är det bara 7km till Vemdalen bys butiks- och restaurangutbud. Vemdalen går mer och mer mot en året runt destination och med planerad inflytt i juni får du en möjlighet att uppleva den fina fjällnaturen och vad den har att erbjuda även på sommaren.

Bostaden överlåtes möblerad och utrustad med reservation för stylingprodukter. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information eller visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Vemdalen

Kontakta mäklaren

Andreas Palmqvist

Bjurfors Vemdalen
Mäklare Andreas Palmqvist, Bjurfors Vemdalen
070-282 89 62