Mäklare Joakim Westerlind Wiklund

Joakim Westerlind Wiklund

Om mig

Joakim har varit verksam i branschen sedan 2011 och driver idag Bjurfors Åre och Bjurfors Vemdalen. Han är en född Årebo och trivs mycket bra i fjällvärlden tillsammans med familjen. Joakim gillar att upprätta nya kundkontakter där personlig service och tydlig kommunikation uppskattas.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Vemdalsskalet Vemdalsporten 60, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Vemdalsskalet Vemdalsporten 60, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 2
Vemdalsskalet Vemdalsporten 60, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun, bild 3

Vemdalsskalet Vemdalsporten 60

Fritidshus
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
7 500 000 kr
133 m²
7 rum
1 186 m² tomt

Detta är ett fjällhem som har allt du kan önska dig för ett lyxigt och bekvämt boende i Vemdalen. Huset är ritat av GisteråSjöstrand arkitektur och har en modern och välplanerad design med ett stort och luftigt allrum som förenar kök, matplats och vardagsrum. Här kan du njuta av den vackra fjällmiljön genom de spröjsade fönsterna, värma dig vid den ståtliga eldstaden i Valdressten eller koppla av i den varma bastun. Huset har fem sovrum med plats för 10 personer, ett rymligt loft för barnen och två stilrena badrum med exklusiva materialval där trä möter sten på ett genuint sätt. Det finns också ett varmbonat garage med fjärrstyrd port. Huset är utrustat med vattenburen golvvärme, appstyrd belysning (Plejd) och nyckellöst låssystem för din komfort. Här får du ett fritidshus av högsta kvalité med exklusiva materialval och fina detaljer. Huset har en tidlös och harmonisk stil med mörk timmerpanel, ekgolv, och tidlösa stenmaterial. Det är ett fritidshus som verkligen sticker ut ur mängden! Huset ligger på Vemdalsporten, nära till det mesta som Vemdalen har att erbjuda. Här har du gångavstånd till ICA, afterski, hotell, skishop, restauranger, frisör och gym. Du har också nära till skid- och skoterleder, spårcentralen och Jaktstugan. På sommaren kan du uppleva den fantastiska fjällnaturen med vandring, cykling och fiske. Det finns numera också möjlighet att testa på liftburen trail cykling på Vemdalsskalet. Huset säljs fullt möblerat och utrustat, du som köpare kan flytta in med kortare framförhållning. Detta sker som en separat överenskommelse genom en separation av 350 000 kr från köpeskillingen.

 • Premium
Älvstigen 3-12, Projekt Duved Strand, Duved, Åre kommun
Älvstigen 3-12, Projekt Duved Strand, Duved, Åre kommun, bild 2
Älvstigen 3-12, Projekt Duved Strand, Duved, Åre kommun, bild 3

Älvstigen 3-12, Projekt Duved Strand

Radhus
Duved, Åre kommun
Bjurfors Åre
7 285 000 kr
140 m²
5 rum
560 m² tomt

Om du letar efter ett nytt och modernt boende i Duved, ska du inte missa projektet på Duved Strand som exploatören BearPeak uppför. Husen är byggda i två plan och har fyra till fem sovrum, två badrum med dusch, ett stort vardagsrum med öppet kök och en härlig terrass. Här finns gott om plats för hela familjen och dina gäster att umgås, koppla av och njuta av livet. Husen har också närhet till älven som rinner förbi nedanför bostäderna, där du kan se vattnet strömma på sommaren och isen glittra på vintern. Duved Strand har ett perfekt läge i Duved, med promenadavstånd till allt vad byn har att erbjuda. Här finns en ny skola för 800 elever, en sporthall, ett gemensamt växthus, en livsmedelsbutik och flera restauranger. Vi ska inte glömma bort skidåkningen och några av dalens härliga pister, vass skogsåkning och utmanande längdspår med elljus. Söker du ännu mer variation kan du enkelt ta dig till Åre med bil eller buss, hållplatsen finns strax ovanför området. Duveds Strand är inte bara ett boende, det är design och arkitektur signerat Hans Murman och Murman Arkitekter. Utöver en hög standard finns också möjliga tillval för att göra ditt hem personligt utifrån dina önskemål. Välkommen att flytta in i Duved! Några av husen erbjuder tillträde redan under juni 2024. Länk till bostadsväljaren finns under fliken "Dokument" där du kan se vilka hus som finns tillgängliga. Tillträdesdatum gäller under förutsättning att tecknande av köpekontrakt sker senast den 31/12 2023. Carport ingår i det annonserade priset för respektive hus.

 • Premium
 • Nyproduktion
Vikbäcksvägen 9D, Åre Sadeln, Åre kommun
Vikbäcksvägen 9D, Åre Sadeln, Åre kommun, bild 2
Vikbäcksvägen 9D, Åre Sadeln, Åre kommun, bild 3

Vikbäcksvägen 9D

Lägenhet
Åre Sadeln, Åre kommun
Bjurfors Åre
7 250 000 kr
130 m²
6 rum
vån 3/3
6 585 kr/mån
55 769 kr/m²

I ett av Åres mest attraktiva områden Sadeln finns nu möjlighet att förvärva denna härliga etagelägenhet belägen precis intill skidbackarna vid Sadelexpressen, optimal ski-in/ski-out helt enkelt. Morgonkoppen kan intas på balkongen där man har fin utsikt över Åresjön och Renfjället med ett härligt solläge i sydväst. Bostaden är väldisponerad på två plan och erbjuder totalt sex rum varav fyra sovrum. Det finns två badrum, bastu, vedeldad kamin och en social planlösning mellan kök och vardagsrum där hela familjen kan umgås med inbjudna vänner. Med två plan ges du möjlighet att sprida ut barn och vuxna så att alla får utrymme för sina önskemål. I Sadeln finns flera alla aktiviteter utanför dörren året om. Fantastisk skidåkning med smidig access in till Åres hela skidsystem, vandring på fjället och trailcykling i Åre Bike Park. Här finns också mysiga restaurang Kastrullen som serverar god lunch och även erbjuder fonduemiddagar på utvalda kvällar. I Björnen finns längdåkning i elljusspår och skoterled som du når via Nilsmyren en bit upp i Sadeln. I Björnen centrum har du restaurang Carins krog, barnens skidområde med Valle, skidskola, Skistarshop och livsmedelsbutik. Det finns inget uthyrningsavtal utan du kan nyttja bostaden som du vill direkt vid inflyttning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Vemdalsskalet Myskoxevägen 3, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Myskoxevägen 3

Tomt
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
3 000 000 kr
1 040 m² tomt

Tomt i Hovdedalen med närhet till fjällnatur såväl sommar som vinter. Här kan du bygga ditt drömboende då tomten har ski in-/ski out till Vemdalsskalets skidbackar och direkt access till allt annat man kan tänkas behöva för en bekväm fjällvistelse. Hovdedalen är ett attraktivt område och erbjuder fantastisk skidåkning för hela familjen. En kort promenad från tomten hittar du Skalets Torg som erbjuder mysiga restauranger med god mat, butiker, afterski på Högfjällshotellet och Ski shop. Utöver det hittar du välpreparerade längdspår och förbindelsespår till Björnrike och Storhogna. Säljaren har ett samarbete med Residens Bygg som är husleverantör till denna tomt. Du som köpare väljer självklart själv vad du vill bygga tillsammans med entreprenören. Tomten får bebyggas med friliggande hus eller parhus, det vill säga maximalt två hushåll samt ett uthus/förråd. Byggarean, byggnadernas markyta, får uppgå till 180 kvm, varav uthus/förråd högst får utgöra 40 kvm. Huvudbyggnaden får byggas i två plan och uthus/förråd i ett plan. Se detaljplan och planbeskrivning under "Bostadsfakta" för mer detaljerade förutsättningar. I priset ingår en anslutning för VA, el och fiber till tomtgräns.

 • Plus
Årevägen 79, Villa Björkhagen, Åre By, Åre kommun
Årevägen 79, Villa Björkhagen, Åre By, Åre kommun, bild 2
Årevägen 79, Villa Björkhagen, Åre By, Åre kommun, bild 3

Årevägen 79, Villa Björkhagen

Fritidshus
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
40 000 000 kr
291 + 104 m²
9 rum
1 505 m² tomt

Bjurfors Beyond presenterar Villa Björkhagen - ett stort fjällhem om totalt ca 395 kvm. Fastigheten är belägen i hjärtat av Åre by fördelat på nio rum varav sju sovrum, generös salong med öppen spis och en värmande känsla, bibliotek, relaxavdelning, jacuzzi och biosalong. Villan har ett centralt läge som också är privat och avskilt, omfamnat av häckar och delvis anrika byggnader. Villa Björkhagen är en unik fastighet i sitt slag som uppfördes 1958 av familjen Tore och Ebba Widlund, som på den tiden också förvärvade Åregården, Grand Hotel (Grand Residence) och Sporthotellet. Åreskutan stoltserar i bakgrunden och på bara ett par minuter har du promenerat med skidorna på axeln till den närmaste skidliften. Nästan direkt från bostaden kan du sätta in foten i någon av de mysiga restaurangerna runt torget eller i de trevliga butikerna. Detta är ett fjällhem som är det utmärkta alternativet för dig som vill ha en ståtlig bostad för familj och släkt att fira högtider i, men också för skidveckan tillsammans med vänner eller för konferensen med ledningsgruppen. Villa Björkhagen ger dig ett unikt och harmonisk boende i Åre utöver det vanliga. Oavsett säsong och om du reser med bil, flyg eller tåg har du en utmärkt och smidig resa till och från bostaden. Det finns internationella anslutningar till Åre Östersund Airport via Stockholm Arlanda Airport men också direktflyg från Köpenhamn.

 • Premium
Vemdalsskalet Karl XI:s väg 154B, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Karl XI:s väg 154B

Tomt
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
1 750 000 kr
2 000 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en tomt med ett naturnära läge där du kan du bygga ditt drömboende i härlig fjällnatur. Tomten har direkt närhet till längdspår, skoteråkning och självklart - utförsåkning på Vemdalsskalet. Detaljplanen tillåter en byggnadsarea om 140 kvm för bostadshuset. Byggnaden får uppföras i en våning samt antingen med inredd vind eller souterrängvåning. Högsta byggnadshöjd är 4.5m. Utöver det får också uthus eller annan byggnad utan bostadsrum uppföras med högst 30kvm byggnadsarea. Högst två lägenheter är tillåtet. Vemdalsskalet erbjuder något för hela familjen. Här kan du åka alpint och välja mellan skidbackar för både den avancerade och nybörjaren. Du tar dig enkelt upp till toppen med någon av expressliftarna och vid foten av Skalets Express finns Valles uppskattade barnområde. Här hittar du också Skalets Torg som erbjuder allt från trevliga restauranger, bar och afterski till butiker och ICA. För längdåkare finns ett flertal längdspår med olika distanser och även ett elljusspår som är upplyst. Det finns även förbindelsespår till Björnrike och Storhogna. Vid spårcentralen kan du tolka bakom Vesslan eller åka med som passagerare upp till Jaktstugan som är öppen med servering under vintersäsongen. Övriga tider på året finns en nybyggd värmestuga där du kan äta matsäck eller laga till en måltid vid eldstaden.

Karolinervägen 59F, Duved, Åre kommun
Karolinervägen 59F, Duved, Åre kommun, bild 2
Karolinervägen 59F, Duved, Åre kommun, bild 3

Karolinervägen 59F

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Bjurfors Åre
4 500 000 kr
140 m²
5 rum
vån 3/3
7 317 kr/mån
32 143 kr/m²

Varmt välkommen till denna rymliga bostad om 140 kvm fördelat på 3 plan i natursköna Duved! Här har man verkligen valt det lilla extra i materialval. Det är dessutom maxat med tillval som dubbla vedeldade kaminer, full hög kyl & frys, extra fina ekgolv, handdukstork & takduschar i badrummen samt belysning med extra spotlights. Bostaden erbjuder fyra sovrum, två helkaklade badrum med dusch, bastu, två balkonger, dubbla sociala ytor för umgänge samt stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp och låter naturen bli en del av helheten. Med en promenad från bostaden når du Duveds by där det finns restaurang, ICA, sporthall, förskola och inte minst nya Duveds skola för 800 elever. Här bor du i ett lugnt område men du kan enkelt ta dig in till Åre med bil eller buss då hållplatsen ligger strax nedanför bostaden. Skidåkningen i Duved erbjuder långa, breda och väl pistade backar. Självklart finns det preparerade längdspår i olika distanser med elljus.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Sockenstugevägen, Brf Duving 1, Duved, Åre kommun
Sockenstugevägen, Brf Duving 1, Duved, Åre kommun, bild 2
Sockenstugevägen, Brf Duving 1, Duved, Åre kommun, bild 3

Sockenstugevägen, Brf Duving 1

Lägenhet
Duved, Åre kommun
Bjurfors Åre
2 950 000 kr
68 m²
3 rum
4 060 kr/mån
43 382 kr/m²

Tillfälle att förvärva ditt drömhem i Duveds nya bostadsområde Duving. Här uppförs 42 stycken lägenheter med fokus på tidstypisk design och funktion. Duving är beläget med vyer över fjäll och natur i direkt närhet till Duveds centrum. Bostäderna är framtagna med inspiration från fjäll och natur. Projektören har tänkt till och lagt stort fokus på förvaringsmöjligheter i form av garage, parkeringsplatser och förråd. De 42 bostadsrätterna består av följande storlekar: • 44/45 kvm fördelat på 2 rum & kök • 68 kvm fördelat på 3 rum & kök • 84/85 kvm fördelat på 4 rum & kök • 91 kvm fördelat på 4 rum & kök • 114 kvm fördelat på 5 rum & kök (plan 2 & 3) Så här tecknar du en lägenhet i brf Duving: • I första steget tecknas bindande Förhandsavtal. • Handpenning om 10% erlägges i samband med tecknande av Upplåtelseavtal, ca tre månader före tillträde/inflyttning. • Slutlikviden om 90% betalas på tillträdesdagen. Planerad inflyttning: Hus 1: 31 januari 2024 Hus 2: 29 mars 2024 Hus 3: april 2024 Hus 4: maj 2024 Med en bostad i Brf Duving har du bekvämt gångavstånd till all tänkbar service i form av skola och Duveds centrum med mataffär, restauranger, sportbutik och lift. Precis ovanför bostadsområdet ligger Duveds nyrenoverade F-9 skola. I direkt anknytning till skolan finns fotbollsplaner och idrottshall. Ungefär 700 m från bostadsområdet finns även nybyggda Åre Sportcenter med fem padelbanor, en tennisbana, tre golfsimulatorer och STC gym. Här finns också kontorsplatser för den som önskar kombinera jobb med träning. I samma område finns alpin skidåkning, längdspår, skoterled och vandringsstråk. Duveds skidsystem är sammanlänkat med Tegefjäll och erbjuder fina pister och härlig skogsåkning. För den som önskar ta sig mellan Duved och Åre by finns skidbussen som alternativ. Duveds by är under utveckling och blir allt mer populärt genom närheten till det mesta. Många som önskar bo permanent söker sig till Duved där barnen tar sig enkelt till skolan, backen, fotbollsträningen eller padelhallen. För de äldre barnen som har skola i Östersund finns tågstationen på bekvämt gångavstånd. Välkommen att höra av dig med frågor och funderingar samt för att boka in en visning i visningsboden. För mer information, besök https://nyproduktion.bjurfors.se/duving/

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Kallströmsväg 23A, lgh C1204, Åre By, Åre kommun
Kallströmsväg 23A, lgh C1204, Åre By, Åre kommun, bild 2
Kallströmsväg 23A, lgh C1204, Åre By, Åre kommun, bild 3

Kallströmsväg 23A, lgh C1204

Lägenhet
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
4 550 000 kr
55 m²
3 rum
vån 4/9
2 248 kr/mån
82 727 kr/m²

Letar du efter ett modernt och bekvämt boende i Åre med närhet till både skidåkning och cykling? Denna bostad på 55 kvm i View 2 med tre rum och kök erbjuder dig ett perfekt läge till liften VM8:an som tar dig upp till skidområdet på vintern och till Åre Bike Park på sommaren. Hela lägenheten har en stilren och harmonisk inredning med kvalitativa materialval. Det är genomgående moderna kulörer som ger en lugn och trivsam atmosfär. Bostadens sociala ytor är planerade tillsammans. Köket från Ballingslöv är modernt och välutrustat med kyl/frys, vinkyl, ugn kombinerad med mikro, diskmaskin och induktionshäll med integrerad köksfläkt. Vitvarorna är från Siemens. Här kan du laga goda måltider och njuta av dem vid matplatsen som rymmer flera personer. Vardagsrummet har en generös soffgrupp där du kan du umgås med familj och vänner eller bara slappa framför TV:n. Här finns också utgång till balkongen. Bostadsrätten har två sovrum, ett med dubbelsäng och ett med våningssäng, som är mysiga och praktiska. Här kan du sova gott efter en dag i backen eller på cykeln. Badrummet är fräscht och funktionellt med dusch, wc, kommod med tvättställ och bastu. Bostadsrätten överlåts möblerad och utrustad med reservation för personliga tillhörigheter och stylingprodukter. Det är vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Badrummet har dessutom elektrisk golvvärme. Lägenheten har idag inte något gällande uthyrningsavtal men det kan med fördel tecknas med ett lokalt bokningsföretag.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Årevägen 16, Åre By, Åre kommun

Årevägen 16

Villa
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
10 700 000 kr
168 m²
9 rum
1 531 m² tomt

Årevägen 16 är en trevlig fastighet belägen mitt i Åre by. Här kan du njuta av utsikt över Renfjället och Åreskutan och samtidigt ha ett bekvämt promenadavstånd till allt som Åre har att erbjuda. Totalt finns nio generösa rum, sex sovrum, tre badrum, totalt fyra wc och en generös terrass som inrymmer både matgrupp och loungemöbler. Här finns också ett vedeldat spabad som gör detta till en plats där du kan koppla av och njuta av livet. Men det är inte bara utsikten och bekvämligheten som är bra. Här finns en lägenhet vilket ger möjlighet till uthyrning och är belägen privat från huvudbostaden. Det finns också ett garage som skapar bra utrymme för all utrustning och alla prylar som du kan komma att införskatta med ett boende i Åre. Garaget går utmärkt att använda som ombytesrum. Med närheten till Åresjön, som du kan nyttja både sommar och vinter, finns det alltid något att göra i direkt närhet av bostaden. Lokalbussen och skidbussen stannar precis i närheten, vilket gör det lätt att ta sig runt i dalgången oavsett om du ska till Duveds skola eller VM8:an för en härlig skiddag på berget. Så om du letar efter en fastighet som har allt från härlig utsikt till bekvämt avstånd till det mesta som Åre har att erbjuda, då är Årevägen 16 definitivt ett hem för dig.

Kurortsvägen 15C, Åre By, Åre kommun

Kurortsvägen 15C

Tomt
Åre By, Åre kommun
Bjurfors Åre
1 500 000 kr
602 m² tomt

Nu ges det tillfälle att förvärva en tomt mitt i Åre by med närhet till det mesta och möjligheter för den kreative att långsiktigt skapa någonting bra. Från tomten är det promenadavstånd till hela utbudet kring Åre torg, Åre skola, busshållplats, systembolag, Coop, ICA, Åre bageri, Jumpyard och Holiday Club. Fastigheten har tidigare erhållit ett positivt förhandsbesked från Åre kommun avseende nybyggnation av ett enbostadshus om ca 70-90 BYA. Förhandsbeskedet gjorde gällande att placering på prickmark beviljades som en liten avvikelse och att man tillämpade då gällande plan- och bygglag. I bygglovsprocessen har den nuvarande ägaren tidigare erhållit ett muntligt godkännande på bygglovet för det tilltänkta bostadshuset, men som senare har nekats. Säljaren väljer nu att lämna över stafettpinnen till en ny part för att driva ärendet vidare med att erhålla godkänt bygglov. Det finns rätt att anlägga infartsväg enligt överenskommet avtalsservitut. Anslutningsavgifter för VA, el och fiber tillkommer.

 • Plus
Vemdalsskalet Lodjursvägen 3, Vemdalsskalet, Härjedalens kommun

Vemdalsskalet Lodjursvägen 3

Tomt
Vemdalsskalet, Härjedalens kommun
Bjurfors Vemdalen
3 750 000 kr
1 051 m² tomt

Återigen kan vi presentera en tomt i Hovdedalen som blivit Vemdalsskalets premium område intill skidbacken ovanför Skalets Torg. Målsättningen har hela tiden varit att skapa en röd tråd genom hela området med kvalitativa hus och sammanhängande exteriörer. Markägarna har ett samarbete med Residens Bygg, Överbygg, Forsgrens Timmerhus och Östanbäck Timmerhus som levererat husen till området. Du som kund väljer vem du vill bygga med. Området erbjuder ett av Vemdalens bästa skidläge. Till just denna tomt får du direkt access till barnbacken och skidsystemet via Skalets Express där du kan åka skidor till och från tomten från skidbacken Nedre blåbär. Utöver det finns också längdskidåkningen med förbindelsespår till Björnrike i direkt anslutning till Hovdedalen, bara en liten bit upp från tomten. Det är en bekväm promenad ned till Högfjällshotellet, butiker, restauranger, ICA uteliv och natur. Tomterna får bebyggas med friliggande hus eller parhus, det vill säga maximalt två hushåll samt ett uthus/förråd. Byggrätten, dvs byggnadernas markyta, får uppgå till 180 kvm, varav uthus/förråd högst får utgöra 40 kvm. Huvudbyggnaden får byggas i två plan och uthus/förråd i ett plan. Se detaljplan och planbeskrivning under fliken "Dokument" för mer detaljerade förutsättningar. I priset ingår en anslutning för VA, el och fiber till tomtgräns.

Jannevägen 1D, Hallen, Åre kommun

Jannevägen 1D

Villa
Hallen, Åre kommun
Bjurfors Åre
3 945 000 kr
84 m²
3 rum
184 m² tomt

På en vacker plats med utsikt över Storsjön byggs åtta nya bostäder under namnet Storsjövyn med äganderätt i Hallen. Husen är ritade av arkitekt Hans Murman och den kvadratiska planfiguren är både yt-och energieffektiv samt skapad med förhöjd tillgänglighet. Bostadshusen är fristående och färgsätts i en grön kulör med samma mättnad som den traditionella rödfärgen. Inflyttning kan ske redan från Q1 2024 beroende av vilket hus du väljer att teckna dig för. Det finns möjlighet att göra fina tillval som carport, inredd ovanvåning, installation av braskamin, elektrisk golvvärme i entré & hall, tillval för kök mm. I Hallen bor du i närheten av både fjällvärlden och Storsjön, till de uppskattade Bydalsfjällen är det ca två mils bilkörning. Här finns 45 nedfarter och 17 liftar. Hallen är en by i den vackra Hallenbygden, i östra delarna av Åre kommun. Hallenbygden är en traditionell jordbruksbygd med lång historia och milsvid utsikt. Här finns det många företagare, ett rikt föreningsliv och stark framtidstro. Här får du chans till en trygg lantlig gemenskap, leva i lugnet och ändå ha äventyret runt knuten. Det finns utbud av offentlig service med hälsocentral, mödravård, räddningstjänst och hemtjänst. I närheten finns förskola, skola F-9, restaurang och Hallens Kyrka. Slutligen finns också livsmedelsbutiken ICA Karl Ors Bua som även är ombud för post, spel, apotek och systembolag. På Allshoppen kan du hämta och skicka paket med antingen Schenker eller Bussgods. Från Hallen, som är centralorten i Hallenbygden, är det bara 50 minuter till Östersund och 25 minuter till Bydalsfjällen med sin fina skidåkning och fantastiska fjällmiljö. Till Östersund tar du dig med trafikfärja över Storsjön, vintertid kan du ta dig över sjön på de isvägar som Trafikverket kontrollerar.

 • Nyproduktion
Duving 1, null, Åre kommun

Duving 1

Lägenhet
Åre kommun
Bjurfors Åre
fr. 2 995 000 kr
68-84 m²
3-4 rum
4 060 kr/mån

Tillfälle att förvärva ditt drömhem i Duveds nya bostadsområde Duving. Här uppförs 42 stycken lägenheter med fokus på tidstypisk design och funktion. Duving är beläget med vyer över fjäll och natur i direkt närhet till Duveds centrum. Bostäderna är framtagna med inspiration från fjäll och natur. Projektören har tänkt till och lagt stort fokus på förvaringsmöjligheter i form av garage, parkeringsplatser och förråd. De 42 bostadsrätterna består av följande storlekar: • 44/45 kvm fördelat på 2 rum & kök • 68 kvm fördelat på 3 rum & kök • 84/85 kvm fördelat på 4 rum & kök • 91 kvm fördelat på 4 rum & kök • 114 kvm fördelat på 5 rum & kök (plan 2 & 3) Så här tecknar du en lägenhet i brf Duving: • I första steget tecknas bindande Förhandsavtal. • Handpenning om 10% erlägges i samband med tecknande av Upplåtelseavtal, ca tre månader före tillträde/inflyttning. • Slutlikviden om 90% betalas på tillträdesdagen. Planerad inflyttning: Hus 1: januari 2024 Hus 2: mars 2024 Hus 3: april 2024 Hus 4: maj 2024 Med en bostad i Brf Duving har du bekvämt gångavstånd till all tänkbar service i form av skola och Duveds centrum med mataffär, restauranger, sportbutik och lift. Precis ovanför bostadsområdet ligger Duveds nyrenoverade F-9 skola. I direkt anknytning till skolan finns fotbollsplaner och idrottshall. Ungefär 700 m från bostadsområdet finns även nybyggda Åre Sportcenter med fem padelbanor, en tennisbana, tre golfsimulatorer och STC gym. Här finns också kontorsplatser för den som önskar kombinera jobb med träning. I samma område finns alpin skidåkning, längdspår, skoterled och vandringsstråk. Duveds skidsystem är sammanlänkat med Tegefjäll och erbjuder fina pister och härlig skogsåkning. För den som önskar ta sig mellan Duved och Åre by finns skidbussen som alternativ. Duveds by är under utveckling och blir allt mer populärt genom närheten till det mesta. Många som önskar bo permanent söker sig till Duved där barnen tar sig enkelt till skolan, backen, fotbollsträningen eller padelhallen. För de äldre barnen som har skola i Östersund finns tågstationen på bekvämt gångavstånd. Välkommen att höra av dig med frågor och funderingar samt för att boka in en visning i visningsboden.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 14