Regalskeppsvägen 22D

Bredsand, Enköpings kommun Se på karta

1 545 000 kr

1 795 000 kr -14 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Roddbåten i Enköping
Om föreningen
Avgift
7 748 kr/mån
Driftkostnad
5 556 kr/år
Pris/m²
17 965 kr/m²

REDUCERAT PRIS!

Välkommen till Regalskeppsvägen 22D!

Här bor du i en ytterst väldisponerad 4:a på gavel. Lägenhet ligger på markplan med föreningens gräsmatta bokstavligen runt knuten, lägg därtill en uteplats i ett perfekt söderläge!
Du kommer in i lägenheten via en välkomnande hall som fungerar som ett nav och nåbarhet till samtliga rum. Från hallen direkt till höger finns matplatsen intill det sobra köket med sin öppna planlösning. Vidare kommer man till det rymliga vardagsrummet som leder dig ut till den stenade uteplatsen. Boendet har totalt tre sovrum i varierande storlekar. Lägenhetens badrum är helkaklat, rymligt och har både tvättmaskin och torktumlare. I månadsavgiften fom den 1 januari 2023 ingår vatten, värme, bredband, tv-kanaler över Telia. Enbart hushållsel tillkommer!
Ta chansen att bo i denna ytterst strukturerade lägenhet i ett lugnt och trivsamt område med närhet till natursköna omgivningar och badplats, men på ett bekvämt avstånd till Enköpings Centrum som du tar dig till med bil på 5-10 minuter, eller via den trevliga gång- och cykelvägen. I detta område blandas bostadsrätter med villor för en trevlig granngemenskap och mix av människor.

Varmt välkommen på våra öppna visningar!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping

Kontakta mäklaren

Dan Odeheim

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
Mäklare Dan Odeheim, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Enköping
070-760 51 87

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.