Ålstensgatan 16 / Brötvägen 2

Bromma Ålsten, Stockholm Se på karta

9 490 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Gömma Ringen 8
Om föreningen
Avgift
6 215 kr/mån
Pris/m²
96 837 kr/m²
Antal besök
6 548
Dagar på Hemnet
13

DRÖMBOENDE PÅ ÅLSTENS TORG - SOLDRÄNKT ALTAN - ELDSTAD
Klassisk och vacker 1920-talsvåning på Ålstens Torg, i ett utav Brommas kanske mest eftersökta lägen. Vy från soldränkt och privat altan ut mot Ålstens villakvarter samt över frodig grönska och den skyddade, gemensamma trädgården. Den generösa altanen i sydväst rymmer både stor matplats, soffa och solstolar och tillför verkligen boendet det "lilla extra". Här sitter man skyddad och njuter av solen från tidig förmiddag till kvällning.

Välplanerad och trivsam lägenhet på eget våningsplan med lite "villakaraktär". Sällskapsyta med vacker eldstad i kombination med bevarad byggårscharm, vilket ger den tidstypiska och varma atmosfär som är så eftersökt. Våningen är i genomgående fint skick med luftigt vardagsrum, smakfullt kök av hög klass samt 2-3 sovrum, bra våtrum och goda förvaringsmöjligheter. Här erbjuds möjlighet att flytta rakt in, utan förestående renoveringar.

Ett förstklassigt boende "i hjärtat av Ålsten", med ljust gavelläge i söder med fri vy över såväl föreningens välskötta trädgård, som blommar vackert från vår till höst, som det pittoreska torget. Att bo på Ålstensgatan är något alldeles extra. Här är samspelet mellan småstad och innerstadspuls perfekt. Idag är Ålstens Torg Västerleds absoluta medelpunkt och antalet butiker bara ökar. Här erbjuds en trevlig mix av inrednings- och klädbutiker i kombination med caféer, mat- och delikatesser samt glassbar. Livsmedel och diverse övrigt gör det möjligt att slippa ge sig iväg och handla på annat håll. På gatan erbjuds även nybakat bröd och kaffe från Gateau eller kanske en trivsam stund på den Italienska vinbaren Il Bicchiere, allt finns "utanför porten".
Bekvämt och mycket charmigt, vilket gör att läget bara blivit mer och mer efterfrågat genom åren.

Sammanfattningsvis ett boende med stor inneboende charm och den härliga atmosfären från byggåret bevarad. Harmoniskt och stilfullt boende i lugn idyll med knappt 20 minuters pendelavstånd via 12:ans spårvagn och T-bana till "stan". En promenad längs Ålstens poppelallé, förbi de kulturhistoriskt intressanta Per-Albinradhusen, leder ner till Mälaren med badplats vid Ålstensängen och fina strövområden på några minuters gångväg. Ålstenshamnen med sommarrestaurang nås på gångavstånd. Här njuter man helt enkelt av det bästa av två världar.

Välkommen att kontakta Håkan Jansson på HusmanHagberg för mer information och visning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Bromma