Tullgatan 4E

Centralt, Arboga Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91,2 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1929
Förening
BRF Jäderstullen 4 i Arboga
Om föreningen
Avgift
5 510 kr/mån
Pris/m²
18 586 kr/m²

Bostadsrätt i form av en villa finns nu inflyttningsklar i nybildade bostadsrättsföreningen Jäderstullen 4. Villan har vackra bevarade detaljer med kakelugn och parkettgolv. Den har genomgått en renovering och rymmer två sovrum på övre plan samt allrum och matrum på entréplan.

Det nya området ligger i de gamla historiska delarna av centrum. Här har du idylliska kullerstensgator och vackra promenad stråk vid Arbogaån. En kort promenad bort har du mataffär och restauranger. Arboga är geografiskt praktiskt beläget med goda förbindelser till Örebro, Västerås, Eskilstuna samt Stockholm.

Föreningens 10 lägenheter omfattar 6 nyproducerade lägenheter samt 4 st redan befintliga lägenheter varav en egen villa, som är renoverade inför försäljningen. Till varje lägenhet hör ett förråd eller garage samt parkeringsplats med elstolpe. Husen värms upp via bergvärme och har öppen fiber.

Barnrummet är inrett med smarta förvaringslösningar och tidlösa leksaker från Clas Ohlson – dessa ingår i köpet till respektive lägenhet!

Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Arboga

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 1
    dec
    Tis 1 dec kl. 16:00–17:00
    Anmälan krävs. Välkommen med din anmälan till en tidsperiod.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.