Mäklare Paulina Sjölin

Paulina Sjölin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ejdervägen 12, Björkudden, Arboga kommun
 • Borttagen före visning

Ejdervägen 12

Villa
Björkudden, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 150 000 kr
70 m²
3 rum
1 804 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
Munkgatan 19, Centralt, Arboga kommun
 • Mån 4 mar kl 16:30

Munkgatan 19

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
325 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 285 kr/mån
5 856 kr/m²

Välkomna till Munkgatan 19 och denna fina tvårummare i en välskött och skuldfri bostadsrättsförening! Lägenhetens planlösning rymmer hall, stamrenoverat badrum med tvättmaskin, sovrum med garderober samt vardagsrum med utgång till balkong i söder och kök med plats för matbord. Lägenheten har ljusa väggar och laminatgolv förutom i hall och hall där det finns klinkergolv. Fiber finns indraget! Närhet till centrum, tågstation, vårdcentral och skola. Goda pendlingsmöjligheter till Eskilstuna, Västerås och Örebro. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Kärnmakarvägen 5, Norr, Arboga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kärnmakarvägen 5

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 895 000 kr
121 m²
4 rum
684 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Kärnmakarvägen 5, här erbjuds en stilfull enplansvilla i ett attraktivt läge med hörntomt i ett barnvänligt område. Planlösningen är genomtänkt och tilltalande med generösa sällskapsytor. Här välkomnas du in i en rymlig entré/hall. Från hallen nås ett modernt kök med ljusa luckor och bänkskiva i trä, här finns även plats för matbord för 4-6 personer. Vardagsrummet är i vinkel med parkettgolv och ger en rymlig och ljus sällskapsyta med stora fönster partier och braskamin. Från köket finns utgång till den rymliga altanen som delvis är under tak. Villan rymmer tre sovrum och ett helkaklat badrum samt separat tvättavdelning, wc och klädkammare. Bostaden håller genomgående en hög standard och har genomgått flertalet renoveringar de senaste åren. Fiber finns installerat! På fastigheten finns även en uppfart för parkering framför garaget med klädkammare. På Kärnmakarvägen bor du i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med närhet till skola, förskola, matbutik, Arbogas stadskärna och resecentrum. Från Arboga råder goda pendlingsavstånd till Örebro, Eskilstuna och Västerås. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Uteplats
Hantverksgatan 8, Prästgärdet, Arboga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hantverksgatan 8

Villa
Prästgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 695 000 kr
95 + 95 m²
4 rum
818 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Nu erbjuds en renoverad villa om 4 rum och kök samt inredd källare. På tomten finns ett nybyggt dubbelgarage med gjuten platta, elport och plats med såväl förvaring som snickarbänk. På tomten finns en stor grusad uppfart, uteplats med plats för spabad, lekvänlig gräsyta samt pergola. Huset har genomgått flertalet stora renoveringar som bland annat nytt kök, ny fasad och delvis nya fönster, tilläggsisolerade väggar samt vind, dränerat och indraget fiber. Huset är belägen med gångavstånd till Arbogas centrum och resecentrum där det finns goda pendlingsmöjligheter till närliggande storstäder. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Välkommen med din intresseanmälan.

 • Uteplats
Borgaregatan 5B, Sjukhusgärdet, Arboga kommun

Borgaregatan 5B

Lägenhet
Sjukhusgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 495 000 kr
106 m²
4 rum
5 015 kr/mån
14 104 kr/m²

Välkommen till Borgaregatan 5B och denna bostadsrätt med en välplanerad planlösning med genomgående välskötta ytskikt. Köket har ljusa luckor och plats för matplats. I allrummet finns en öppen spis samt utgång till den inglasade altanen och trädgården på baksidan. På framsidan finns en uteplats med morgonsol. I lägenheten finns 3 sovrum samt wc på övre plan och i källaren finns goda biutrymmen med bland annat en gillestuga, perfekt till sovrum eller extra allrum. I källaren finns även gott om förvaringsmöjligheter med förråd och matkällare. Området är mycket välskött och har en god ekonomi och det finns möjlighet till garage. Här finns gemensamma grönytor och en kort promenad bort finns fina naturområden, skidbacke och vackra promenadstråk runt Arbogaån. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen med din anmälan till en visningsperiod.

 • Uteplats
Borgaregatan 20, Sjukhusgärdet, Arboga kommun

Borgaregatan 20

Villa
Sjukhusgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 825 000 kr
73 + 85 m²
3 rum
792 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till denna renoverade villa i ett plan med källarvåning och vidbyggt garage. Bostaden rymmer modernt kök med svarta luckor, kaklad wc med plats för dusch, sovrum, bra sociala ytor med öppen planlösning mellan allrum och matrum. På entréplan finns även kamin och utgång till altanen i söderläge. I källarplan finns goda biutrymmen med inrett allrum samt sovrum och flertalet förråd och tvättavdelning, här finns även ett modernt renoverat badrum med klinker på golv och kakel på vägg. Fiber finns indraget! Det rymliga trädgårdstomten vetter mot allmänning och rymmer en friggebod, flertalet planteringar och en lekvänlig gräsmatta. Här finns även plats för odling och lek! Huset är beläget i ett omtyckt område med närhet till skola och barnomsorg samt mycket vackra naturområden och skidbacke. Varmt välkommen med din anmälan till visning.

 • Uteplats
Ringvägen 51F, Johannisdal, Köpings kommun
Ringvägen 51F, Johannisdal, Köpings kommun, bild 2
Ringvägen 51F, Johannisdal, Köpings kommun, bild 3

Ringvägen 51F

Lägenhet
Johannisdal, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 796 kr/mån
11 818 kr/m²

Välkommen till Brf Dybecksgården och denna renoverade tvåa med stor inglasad balkong med kvällssol. Lägenheten har genomgått flertalet stora renoveringar som bland annat nytt kök med öppen planlösning mot allrum, spottar i tak, ny el och elcentral, garderobsvägg i hallen med belysning, Plejd samt nya ljusa ytskikt i delar av lägenheten. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Den inglasade balkongen är 10 kvm och ger plats för både odlingslådor och sittgrupp. Föreningen har en stabil ekonomi och flertalet stora renoveringar är gjorda även här. I avgiften ingår fiber. Attraktivt område med närhet till bland annat matbutik, Johannisdalskogen med motionsspår och utegym. Gångavstånd till Köpings centrum. Välkommen med din anmälan till visningen!

 • Premium
 • Balkong
Drottninggatan 44, Centralt, Kungsörs kommun

Drottninggatan 44

Villa
Centralt, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
1 695 000 kr
120 m²
4 rum
1 238 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till Drottninggatan 44 i Kungsör och denna väl omhändertagna fastighet med ett läge mitt i centrala Kungsör. Här finner du en villa med stor trädgård med gräsytor, planteringar, fruktträd och bärbuskar. I trädgården finns flertalet olika uteplatser i olika väderstreck! Huset rymmer 3 sovrum, allrum med trägolv och burspråk samt kök med en separat matplats för ca 6 personer. Här finns också klädkammare och kattvindar för förvaring. På tomten finns även ett uthus med garage, hobbyrum samt bastu och förråd. Ett ställe att uppleva på plats! En kort promenad bort finns affärer och restauranger som Kungsör har att erbjuda, här finns även motionsspår med utegym samt närhet till skola och vårdcentral. Knappt 1 km bort finns resecentrum med direkttåg till såväl Eskilstuna som Stockholm. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Björkmansvägen 1, Sjöbodviken, Arboga kommun

Björkmansvägen 1

Tomt
Sjöbodviken, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
450 000 kr
1 668 m² tomt

Nu har du chansen att skapa ditt eget drömboende i populära Sjöbodviken. Här har du gångavstånd till Hjälmarens strand och vackra omgivningar med skog och natur. På platsen kan du bygga ett fritidshus eller permanentboende och till tomtgränsen finns vatten och avlopp anslutet. På tomten får du enligt detaljplanen bygga bostadshus med en våning som inte är högre än 3,6 meter samt max 120 kvm plus uthus om max 50 kvm. I annonsen finns länk till aktuell detaljplan för all info. Gå gärna in på samfällighetens hemsida för mer information. Kontakta Paulina vid intresse eller frågor.

Västerlånggatan 20B, Centralt, Arboga kommun

Västerlånggatan 20B

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 350 000 kr
85,5 m²
3 rum
8 020 kr/mån
15 789 kr/m²

Mycket attraktivt läge i centrala Arboga. Nu finns en välplanerad lägenhet i radhusform till salu i bostadsrättsföreningen Jäderstullen 4. Bostaden är belägen i de gamla historiska delarna av centrum med idylliska kullerstensgator och vackra promenadstråk vid Arbogaån. En kort promenad bort har du bland annat mataffärer och restauranger. Denna lägenhet har ett helt nyrenoverat kök från Storsjökök, ljusa väggar och en rymlig altan mot innergården. Det finns en plats för parkering samt garage som ingår i avgiften. Föreningens 10 lägenheter omfattar 6 nyproducerade lägenheter samt 4 st redan befintliga lägenheter varav en egen villa. Husen värms upp via bergvärme och har öppen fiber. Arboga är geografiskt praktiskt beläget med goda förbindelser till Örebro, Västerås, Eskilstuna samt Stockholm. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats

Visar alla 10