Svensk Fastighetsförmedling Arboga

Svensk Fastighetsförmedling Arboga

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östra Hamngatan 20, Centralt, Arboga kommun

Östra Hamngatan 20

Radhus
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 975 000 kr
137 + 30 m²
5 rum
258 m² tomt

Välkomna till Östra Hamngatan 20 och detta parhus med hörnläge med vacker utsikt mot Arbogaån! Här erbjuds ett trivsamt boende med stora sociala ytor och inglasat uterum med utsikt över vattnet. Planlösningen består av entréplan med badrum, tvättstuga, sovrum, kök, matplats samt vardagsrum. Övre plan består av två sovrum, badrum samt allrum. Goda förvaringsmöjligheter finns på de två vindar som du når inifrån huset, här finns möjlighet att inreda det ena vindsutrymmet. Trädgård med planteringar, träd, buskar samt gräsyta. Här finns även ett mindre förråd för förvaring av trädgårdsredskap. I soligt söderläge finns inglasat uterum som förlänger sommaren, här njuter man av den vackra utsikten mot Arbogaån. I samfälligheten finns garage med eluttag i länga samt parkering. Här får man ett boende i eftertraktat område med endast några minuters promenad till centrum och resecentrum med goda pendlingsmöjligheter till bland annat Örebro, Västerås, Eskilstuna och Stockholm. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Urbergsgatan 2E, Sjukhusgärdet, Arboga kommun

Urbergsgatan 2E

Radhus
Sjukhusgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 195 000 kr
96 + 72 m²
5 rum
218 m² tomt

VARUDEKLARERAT - Välkomna till Urbergsgatan 2E och detta familjevänliga radhus i attraktivt området i Arboga. Bostaden rymmer entréplan med hall, wc, kök med matplats, vardagsrum och matrum. På övre plan finns tre sovrum och badrum. I källare finns tvättavdelning, gillestuga samt gott om yta för förvaring. På övre plan finns en stor balkong som nås via ett sovrum och från vardagsrummet når man en rymlig altan i soligt söderläge där en del av altanen har tak. Här finns gott om yta för social samvaro och avkoppling. Lättskött mindre trädgårdsyta med gräs som vetter ut mot ett stort grönområde med lekplats. På entrésida finns yta att nyttja efter behov exempelvis som en liten uteplats eller för cykelparkering. Intill entré finns även garage samt asfalterad uppfart med plats att parkera bilen. Här erbjuds ett trivsamt boende med närhet till förskola och skola samt fina promenadstråk vid Arbogaån. På promenad och cykelavstånd når man Arboga centrum med butiker och resecentrum med goda tågförbindelser till Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Asphagsvägen 7, Arboga, Arboga kommun
  • Borttagen före visning
Asphagsvägen 7, Arboga, Arboga kommun, bild 2
Asphagsvägen 7, Arboga, Arboga kommun, bild 3

Asphagsvägen 7

Villa
Arboga, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 675 000 kr
147 + 35 m²
6 rum
755 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Karlsborgsvägen 3, Anneberg, Arboga kommun
  • Budgivning pågår

Karlsborgsvägen 3

Villa
Anneberg, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 995 000 kr
156 m²
7 rum
984 m² tomt

Välkommen till Karlsborgsvägen 3 och detta familjevänliga boende med stora sociala ytor för härligt umgänge. Här får man ett bekvämt boende i ett lugnt och familjevänligt område med extra bekvämligheter såsom centraldammsugare, ett inglasat uterum och ett pooldäck med nedsänkt pool. Planlösningen består av entréplan med modernt kök, matrum, rymligt vardagsrum, sovrum, badrum och tvättstuga. Övre plan består av tre sovrum, allrum, badrum och ett litet kontor. Trädgård delvis inramad av häck med planteringar, träd, buskar samt gräsyta som inbjuder till lek. Välkomnande entré med plattlagd yta, intill finns cykelskjul, garage, carport samt asfalterad uppfart med plats för tre bilar. Elbilsladdare finns vid garage. Förråd både i garage och carport. På tomten finns även en vinterbonad gäststuga med el. Morgonsolen avnjuter man på uteplatsen i anslutning till köket. I soligt söderläge finns pooldäck med åttakantig pool från Folkpool som nås från uterummet. Här finns gott om yta för avkoppling och umgänge. Här erbjuds ett trivsamt boende i barnvänligt och eftertraktat område med närhet till lekplats samt skogsområde och med cykelavstånd till Arbogas centrum och resecentrum med pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm, Örebro och Västerås. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ekagatan 6, Runna, Kungsörs kommun

Ekagatan 6

Villa
Runna, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 295 000 kr
97 + 42 m²
5 rum
606 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Ekagatan 6, här erbjuds ett lugnt boende med närhet till både natur och skolor. Här finns en villa som i entréplan rymmer hall, kök med matplats, vardagsrum, sovrum och dusch/wc. Övervåning med två sovrum och allrum samt källare med tvättstuga, förrådsutrymmen, pannrum och badkar. På fastigheten finns ett vidbyggt garage med eldriven port och förråd. Villan är under senare år renoverad med nytt yttertak, ny luft/vattenvärmepump och dränering av källargrunden. Trädgårdstomt om 606 kvm med grönytor och altan i väster. Från Kungsör råder goda pendlingsmöjligheter till Eskilstuna och Västerås. Välkommen med din intresseanmälan för visning!

Snarhemsvägen 4, Arboga, Arboga kommun

Snarhemsvägen 4

Radhus
Arboga, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 625 000 kr
115 m²
4 rum
226 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Nu finns möjligheten att förvärva ett radhus på populära Brattberget i Arboga! Planlösningen rymmer kök med matplats, vardagsrum med utgång till inglasat uterum, tre sovrum, badrum, wc/dusch med intilliggande tvättavdelning och goda förvaringsutrymmen. På framsidan har du tillgång till en stor altan med härliga sällskapsytor, förråd finns att tillgå vid husets entré. Från det inglasade uterummet på husets baksida når du ut till en lättskött trädgård. Garage i länga. Familjevänligt område med närhet till Arbogas stadskärna, skola, mataffär och natur. Här är det bara att flytta in och börja trivas av det bekväma boendet! Varmt välkommen med din anmälan till visning!

  • Uteplats
Hällarnavägen 6, Arboga, Arboga kommun

Hällarnavägen 6

Fritidshus
Arboga, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 295 000 kr
53 + 5 m²
424 m² tomt

Fritidshus med sjönära läge! Varmt välkomna till Hällarnavägen 6, vackert beläget med utsikt mot Hjälmarens vatten. Huset rymmer kök, badrum med wc och dusch, allrum samt sovrum med utgång till altan. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber är indraget. Lättskött trädgårdstomt med möjlighet till odling och grönytor. Kort promenad till barnvänlig sandstrand intill Hjälmarens vatten. Hällarna är ett omtyckt område med närhet till såväl Arboga som Örebro, ca 2h från Stockholm. Från området tar du dig enkelt ut på Hjälmaren där vackra utflyktsmål finns som bland annat Vinöns värdshus eller Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

Skogsstigen 20, Brattberget, Arboga kommun

Skogsstigen 20

Villa
Brattberget, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 695 000 kr
95 + 67 m²
4 rum
1 296 m² tomt

VARUDEKLARERAD - På populära Brattberget förmedlar vi nu denna fina och trivsamma villa med naturnära läge på Skogsstigen 20. Här erbjuds ett familjevänligt boende med promenadavstånd till skola, förskola och lekplatser. Husets planlösning rymmer en välkomnande hall, ljust kök med matplats, vardagsrum med braskamin och utgång till altan i väster, gästtoalett, badrum, två-tre sovrum samt källarplan med tvättstuga och goda biutrymmen. Trädgårdstomt intill skogsområde med grönytor och uteplatser. Här finns blåbär, äppelträd och vackra syréner. Grusad uppfart med plats för flertalet bilar och garage finns att tillgå i husets källare. Från Arboga är det goda pendlingsavstånd till Örebro, Eskilstuna, Västerås och Stockholm. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Nannberga Ekviken 156, Arboga, Arboga kommun
Nannberga Ekviken 156, Arboga, Arboga kommun, bild 2
Nannberga Ekviken 156, Arboga, Arboga kommun, bild 3

Nannberga Ekviken 156

Fritidshus
Arboga, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
3 950 000 kr
50 m²
1,6 ha tomt

VARUDEKLARERAD - Unikt tillfälle att förvärva en sjötomt i soligt västerläge intill Hjälmarens vatten! Fritidshus om 50kvm med välplanerad planlösning som rymmer kök, sovrum, allrum samt wc. Gäststuga om ca 35 kvm innehållande tre sovrum, allrum och dusch, här finns flertalet sovplatser när vänner och familj kommer på besök. Fiber är installerat. Fantastiskt läge med egen strand och brygga. Nannberga är ett attraktivt område med närhet till Arboga och Örebro, ca 2h från Stockholm! Från området tar du dig enkelt ut på Hjälmaren där vackra utflyktsmål finns som bland annat Vinöns värdshus eller Katrinelunds Gästgiveri och Sjökrog. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

  • Premium
Tärneborgsvägen 20, Tärneborg, Arboga kommun

Tärneborgsvägen 20

Villa
Tärneborg, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
4 895 000 kr
158 + 26 m²
6 rum
1 487 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till denna stilfulla och representativa villa på Tärneborgsvägen 20 i Arboga, här erbjuds ett familjevänligt boende i ett lugnt och enskilt litet villakvarter vid norra skogens elljusspår. Fantastisk Värsåsvilla uppförd 2005 som i entréplan rymmer en välkomnande hall, sovrum, badrum, tvättstuga samt kök med matplats i öppen planlösning mot vardagsrum. Intill vardagsrummet finns en täljstenskamin samt ett inglasat uterum som kan avnjutas året om. Husets övervåning rymmer en övre hall/allrum, badrum samt fyra sovrum varav ett idag nyttjas som kontor. Golvvärme finns i samtliga rum. Huset präglas av gedigna och påkostade materialval såsom parkettgolv, fönsterbänkar av marmor och elitfönster. Planering, omtanke och många nedlagda timmar har resulterat i en fantastisk trädgårdstomt utöver det vanliga. Här kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar, njuta och bevittna årstidernas skiftningar mellan de fina planteringarna, grönytorna, uteplatserna och grusgångarna. Solen kan avnjutas under hela dagen och under kvällstid ersätts den av fina utomhusbelysningar. På fastigheten finns även en plattlagd uppfart intill ett dubbelgarage med förrådsutrymmen. Tärneborgsvägen är beläget med barnvänlig och bilfri gångväg till förskola, grunskola och mataffär. Från bostaden tar det ca 17 minuter att promenera till tågstationen med goda pendlingsavstånd till Örebro, Eskilstuna, Västerås och Stockholm. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ökna Åtorp 336, Ökna Åtorp, Arboga kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00

Ökna Åtorp 336

Fritidshus
Ökna Åtorp, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
850 000 kr
56 m²
3 rum
2 569 m² tomt

Varmt välkomna till Ökna Åtorp 336 och denna trevliga fastighet med ett fint läge invid Arbogaån. Timmerhus som rymmer kök med renoverad vedspis, vardagsrum med kamin, sovloft med flertalet sovplatser och vidbyggt matrum. Utbyggnad uppförd 2020 om 19 kvm med sovrum, dusch och toalett. På fastigheten finns även en gäststuga, växthus, förråd, enklare garage samt uthus med hobbyrum och utrymme förberett för bastu. Friköpt sluttande trädgårdstomt med grönytor och planteringar. Möjlighet till brygga och båtplats finns. Arboga är beläget med goda pendlingsavstånd till Stockholm, Västerås och Örebro. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Plus
Hamrevägen 5A och 5B, Prästgärdet, Arboga kommun

Hamrevägen 5A och 5B

Villa
Prästgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
5 695 000 kr
205 + 12 m²
6 rum
1 800 m² tomt

Varmt välkomna till Hamrevägen 5A och 5B, här erbjuds ett lugnt och trivsamt boende med möjligheter till uthyrning eller generationsboende. På fastigheten finns en Charmfull villa om 205m² ifrån sekelskiftet. Planlösningen rymmer i entréplan en möblerbar hall, badrum, stilfullt kök i anslutning till vardagsrum med kamin, matsal/sovrum, bibliotek/sovrum samt tvättstuga med groventré. Övervåning med tre sovrum, rymligt badrum och hall med utgång till balkong. Under huset finns en mindre källardel. På fastigheten finns ytterligare ett hus om ca 70m² med kök, badrum, vardagsrum, sovrum, vinkällare och intilliggande veranda. Perfekt för uthyrning, till gästerna eller som generationsboende. Husen omges av en fin trädgård, här kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar och bevittna årstidernas skiftningar. På tomten finns även uthus med förråds- och verkstadsutrymmen samt carport. Hamrevägen är beläget i ett fint område med närhet till centrum, skolor, natur och Arbogas resecentrum med goda pendlingsavstånd till Eskilstuna och Örebro. Välkommen med din intresseanmälan!

Doppingvägen 3, Björkudden, Arboga kommun

Doppingvägen 3

Tomt
Björkudden, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
395 000 kr
1 571 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna tomt i attraktiva Björkudden. I området finns såväl fritidshus som åretruntboende. Fastigheten är ansluten till det kommunala V/A. Fiber finns i området. Här är det bara att börja skapa sin egen dröm. En kort promenad till båthamn och badplats vid Hjälmaren där du enkelt tar dig ut för vackra utflyktsmål som bland annat Vinöns värdshus eller Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog. Från Doppingvägen tar det ca 20 minuter till Arbogas centrum med affärer, restauranger och resecentrum och det tar ca 30 minuter till Örebro. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för frågor samt intresseanmälan!

Knutsbergsvägen 6, Brattberget, Arboga kommun

Knutsbergsvägen 6

Villa
Brattberget, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 595 000 kr
138 m²
5 rum
544 m² tomt

Välkomna till Knutsbergsvägen 6 och denna helrenoverade bostad i modern stil med smakfulla färgkombinationer. Här får man ett bekvämt boende i ett lugnt och familjevänligt område. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Planlösningen består av entréplan med sociala ytor med stilfullt kök och matplats som leder vidare till rymligt vardagsrum med utgång till inglasat uterum. Här finns också två sovrum samt badrum. Övre plan består av två rymliga sovrum, klädkammare och badrum. Bostaden har en välkomnande plattlagd entré med trädgård som inramas av stenmur och häck. Här finns både en lekstuga samt gräsyta som inbjuder till lek. I trädgården finns även ett förråd. Garage med plats för en bil samt asfalterad uppfart med plats för två bilar, på garaget sitter även elbilsladdare. Fiber är installerat. Här erbjuds ett trivsamt boende i barnvänligt och eftertraktat område med närhet till lekplats, förskola, skola, matbutik och fina naturområden. Cykelavstånd till Arbogas centrum och resecentrum med pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm, Örebro, Eskilstuna och Västerås. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Vretvägen 30, Norr, Arboga kommun

Vretvägen 30

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 595 000 kr
145 m²
6 rum
333 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Familjevänligt hus med stor potential i attraktivt område! Entréplan rymmer två sovrum, badrum, tvättstuga, kök med matplats samt vardagsrum med utgång till husets trädgård. Övre plan med två sovrum, badrum, klädkammare samt ett stort allrum att disponera efter behov. Äldre ytskikt i större delar av huset, här finns goda möjligheter att sätta sin egna prägel. Mycket barnvänligt område med cykel- och gångvägar till förskolor, skolor och centrum. Varmt välkommen med din intresseanmälan till visning!

Österled 16A, Centralt, Arboga kommun

Österled 16A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
290 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
4 563 kr/mån
4 677 kr/m²

Välkommen till vackra Arboga! Nu har du chansen att förvärva en ljus gavellägenhet om 2 rum och kök. Planlösningen rymmer en välkomnande hall, sovrum med plats för dubbelsäng, kök med intilliggande matrum, badrum med tvättmaskin samt vardagsrum med ljusinsläpp från flera håll och balkong i västerläge. I den inre reparationsfonden finns 16.000kr att nyttja till renovering. Här kan kvällssolen avnjutas. Centralt läge med närhet till vårdcentral och matbutiker. Trapphus med porttelefon och passersystem. Bra förbindelser med tåg till Stockholm, Örebro, Västerås samt Eskilstuna. Varmt välkommen på visning!

Paradisgränd 9C, Centralt, Arboga kommun

Paradisgränd 9C

Radhus
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 495 000 kr
125 m²
4 rum
129 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välskött och familjevänligt radhus med centralt läge! Bostaden rymmer entré via liten trädgårdstomt samt inglasat uterum, kök med matplats, vardagsrum med goda sällskapsytor, tvättstuga, två sovrum, allrum, wc, badrum samt förvaring via klädkammare. Tillhörande garage i länga. Solpaneler installerat och fiber finns. Huset är handikappvänligt delvis genom lösa ramper till entrén men främst på grund av trapphissen som på ett tryggt sätt tar dig till bostadens övre plan. Området är centralt beläget med närhet till skolor, butiker och tågstation. Goda pendlingsmöjligheter till Örebro, Eskilstuna och Västerås. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Storgatan 55K, Centralt, Arboga kommun

Storgatan 55K

Radhus
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 725 000 kr
160 m²
6 rum
122 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Väl omhändertaget och smakfullt renoverat radhus i centrala Arboga. Husets tre våningar rymmer en välkomnande entré, ett stilfullt kök med matplats, vardagsrum, fyra sovrum, två badrum, tvättstuga samt inredd vindsvåning med sällskapsyta. Vindsvåningen passar perfekt för tonåringen, gästerna eller som lekrum för barnen. Lättskött och trivsam trädgård med trädäck och plattläggning, här kan morgon- och förmiddagssolen avnjutas. Samfällighet med god ekonomi som utfört både takbyte, installation av solceller och fasadrenovering. Carport finns att tillgå i länga och på innergården finns en lekplats för barnen. Mycket bra läge i de äldre delarna av Arboga med närhet till strövområden vid Arbogaån. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Munkgatan 7, Centralt, Arboga kommun

Munkgatan 7

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
3 550 kr/mån
5 673 kr/m²

Välkomna till Munkgatan 7 och denna fina tvårumslägenhet med en väldisponerad planlösning och vacker utsikt över naturen. Lägenheten rymmer hall med kapprum, stamrenoverat badrum, kök med matplats, sovrum med praktiska garderober samt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i söderläge. Till lägenheten finns även vinds- och källarförråd att tillgå. Promenadavstånd till vårdcentral, skolor, Arboga centrum och tågstation. Arboga är beläget med goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Utnäsvägen 23, Måla, Arboga kommun

Utnäsvägen 23

Fritidshus
Måla, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 095 000 kr
60 m²
2 rum

Varmt välkomna till Hällarna och detta väl omhändertagna fritidshus med åretruntstandard på arrenderad tomt invid Hjälmarens vatten. Huset är högt beläget med vacker utsikt över sjön i både väst och öst. Planlösningen rymmer sovrum, kök med vedspis, badrum med dusch samt vardagsrum med goda sällskapsytor. På husets framsida har du tillgång till ett inglasat uterum, här kan du avnjuta vacker utsikt över Hjälmarens vatten i sydväst. På husets baksida finns ett trädäck med morgonsol samt svalkande skugga i eftermiddagssolen. På tomten finns en isolerad gäststuga och goda möjligheter till odling i trädgården. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber är indraget i huset. En kort promenad bort finns även en a barnvänlig allmän sandstrand och fina strövområden. Hällarna är ett omtyckt område med närhet till såväl Arboga som Örebro. Från Utnäsvägen tar du dig enkelt ut på Hjälmaren där vackra utflyktsmål finns som bland annat Vinöns värdshus eller Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats
Sjölundavägen 7, Sjöbodviken, Arboga kommun
  • Budgivning pågår

Sjölundavägen 7

Tomt
Sjöbodviken, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
420 000 kr
1 517 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva denna tomt i attraktiva Sjöbodviken. I området finns såväl fritidshus som åretruntboende. Kommunalt vatten och avlopp samt el finns anslutet vid tomten. Fiber finns i området. Här är det bara att börja skapa sin egen dröm. En kort promenad till båthamn och badplats vid Hjälmaren där du enkelt tar dig ut för vackra utflyktsmål som bland annat Vinöns värdshus eller Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog. Från Sjölundavägen tar det ca 20 minuter till Arbogas centrum med affärer, restauranger och resecentrum och det tar ca 30 minuter till Örebro.

Vretvägen 37, Norr, Arboga kommun
  • Mån 29 jul kl 16:00

Vretvägen 37

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 785 000 kr
145 m²
6 rum
568 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Villa med ljusa ytskikt med ett av områdets bästa lägen! Tomten har ett fint hörnläge med stor trädgård som vetter mot insynsskyddat och öppet landskap. Välplanerad planlösning med 4 st sovrum, fina sällskapsytor med två allrum, inglasat uterum och soldäck samt kök med vita luckor och matplats. Garageplats ingår i gemensam länga. Mycket barnvänligt område utan biltrafik. Bra med cykel- och gångvägar till förskolor, skolor och centrum. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Uteplats
Dreguddsvägen 7, Hästnäs, Arboga kommun

Dreguddsvägen 7

Fritidshus
Hästnäs, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 195 000 kr
70 m²
3 rum
1 604 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till Hästnäs och denna fastighet på Dreguddsvägen 7 med badrocksavstånd till Hjälmarens strand och rätt till kräftfiske via samfälligheten! Nu har du chansen att förvärva ett ställe som passar såväl som åretruntboende som till fritidshus med ett läge som är mycket attraktivt. Området har en gemensam sandstrand som ligger alldeles nedanför tomten. Från huset finns en utsikt mot sjön och den rymliga altanen är belägen med perfekt solläge i såväl söder som väster. Här finns ett bostadshus som rymmer stort allrum med täljstenskamin, sovrum, kaklat badrum samt kök med rymlig matplats. På tomten finns bland annat ett gästhus med vedeldad bastu, mulltoa och dusch, carport samt förråd. Trädgårdstomten har lekvänlig gräsyta samt plats för trädgårdsland. Egen hamn, vatten och avlopp finns via samfällighet. Fiber! Hästnäs är ett välskött och omtyckt område med närhet till såväl Arboga som Örebro. Här tar du dig enkelt ut på Hjälmaren där vackra utflyktsmål finns som bland annat Vinöns värdshus eller Katrinelund Gästgiveri och Sjökrog. Ett ställe som måste upplevas på plats! Varmt välkommen med din anmälan till visning.

  • Plus
  • Uteplats
Herrgårdsgatan 25A, Centralt, Arboga kommun

Herrgårdsgatan 25A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
300 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 367 kr/mån
5 405 kr/m²

Trivsam tvårumslägenhet med närhet till Arboga centrum! Bostaden rymmer en välkomnande hall, kök med matplats, sovrum, stamrenoverat badrum och vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Till lägenheten finns ett vinds- och källarförråd att tillgå. Goda pendlingsavstånd till närliggande Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Borgaregatan 5B, Sjukhusgärdet, Arboga kommun

Borgaregatan 5B

Lägenhet
Sjukhusgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 150 000 kr
106 m²
4 rum
5 015 kr/mån
10 849 kr/m²

Välkommen till Borgaregatan 5B och denna bostadsrätt med en välplanerad planlösning med genomgående välskötta ytskikt. Köket har ljusa luckor och plats för matplats. I vardagsrummet finns en öppen spis samt utgång till den inglasade altanen och trädgården på baksidan. På framsidan finns en uteplats med morgonsol. I lägenheten finns tre sovrum samt wc på övre plan och i källaren finns goda biutrymmen med bland annat en gillestuga, perfekt till sovrum eller extra allrum. I källaren finns även gott om förvaringsmöjligheter med förråd och matkällare. Området är mycket välskött och har en god ekonomi och det finns möjlighet till garage. Här finns gemensamma grönytor och en kort promenad bort finns fina naturområden, skidbacke och vackra promenadstråk runt Arbogaån. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 29