Svensk Fastighetsförmedling Arboga

Svensk Fastighetsförmedling Arboga

Mäklare

Kornettvägen 15, Norr, Arboga kommun

Kornettvägen 15

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga

1 795 000 kr

105 m²

5 rum

642 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkomna till Kornettvägen och denna trivsamma 1-plansvilla i attraktivt område. Familjevänlig planlösning med 4 sovrum, badrum samt wc, separat tvättavdelning, kök i ljusa färger, rymligt vardagsrum med braskamin samt utgång till stort inglasat uterum. I anslutning till uterummet finns även en insynsskyddad altan. Huset är beläget på en hörntomt med lättskött trädgård, asfalterad garageuppfart samt mindre garage/förråd. Barnvänligt område med närhet till förskola, skola, lekplatser och sporthall. Fiber är installerat. Promenadavstånd till resecentrum och mataffärer. Varmt välkommen med din anmälan för visning!

Norra Lunger 303, Arboga, Arboga kommun

Norra Lunger 303

Villa
Arboga, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga

2 650 000 kr

71 m²

3 rum

1,2 ha tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till denna gård, belägen på höjden med möjlighet till djurhållning. På fastigheten finns stall med 2 boxar, sadelkammare samt ridbana och lösdrift med ligghall. Här finns även en trädgård med altan och plats för pool. På tomten finns ett äldre gårdshus med möjlighet att inreda som gästhus eller generationsboende. Ca 1 km bort ligger vacker badplats vid Hjälmarens strand. Området är mycket attraktivt och precis utanför stannar skolbussen och i närheten ligger Lunger med mataffär samt post- och systembolagsombud. Huset har genomgått flertalet stora renoveringar de senaste åren med bland annat nytt badrum, nytt lantligt kök, fönsterbyte och inredning av sovrum på övre plan. Huset har två fungerande eldstäder som värmer huset med ved från egna tomten. Godkänt vatten och avlopp! Ett ställe att uppleva på plats! Varmt välkommen med din anmälan till visning.

  • Uteplats
Munkgatan 3B, Centralt, Arboga kommun
  • Ons 8 feb kl 18:00

Munkgatan 3B

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga

375 000 kr

75,5 m²

3 rum

4 273 kr/mån

4 967 kr/m²

Välkomna till Munkgatan 3B och denna trerumslägenhet om 75,5 kvadratmeter i ett lugnt bostadsområde. Lägenheten rymmer hall med intilliggande klädkammare, stamrenoverat badrum, kök med matplats, två sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Fiber finns. Närhet till Arboga centrum, vårdcentral, matbutiker och skola. Bra förbindelser med tåg till Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Ekonomiskt stabil och välskött bostadsrättsförening. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Hästhagsvägen 8, Norr, Arboga kommun

Hästhagsvägen 8

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga

2 895 000 kr

136 m²

5 rum

930 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Hästhagsvägen 8 i Arboga, en smakfullt renoverad enplansvilla med ett attraktivt läge. Här erbjuds ett familjevänligt boende med närhet till lekplats och skogsområde. Villan rymmer fyra sovrum, ett stilfullt kök med matplats och utgång till altan, stort vardagsrum med braskamin, rymligt badrum med både badkar och dusch samt en bastu, tvättstuga med groventré, separat wc samt garage med förrådsutrymmen. Trädgårdstomt med grönytor och fruktträd, stort trädäck med umgängesytor delvis under tak. Området är barnvänligt och eftertraktat, från Hästhagsvägen är det cykelavstånd till Arbogas centrum och resecentrum med pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm, Örebro och Västerås. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Tallgatan 3, Brattberget, Arboga kommun

Tallgatan 3

Villa
Brattberget, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga

1 450 000 kr

94 m²

4 rum

1 198 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkomna till Tallgatan 3 och denna friliggande villa i omtyckt område på Brattberget. Entréplan med flertalet sovrum, badrum, kök, matplats samt vardagsrum med kamin och utgång till inglasad altan. Källarplan rymmer bl.a. hobbyrum, badrum, tvättavdelning, vedeldad bastu och bra förvaringsmöjligheter. Närhet till förskola, skola samt matbutik och fina naturområden. Cykelavstånd till centrum och tågstation med förbindelser till Västerås, Eskilstuna, Örebro och Stockholm. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

Gustavsbergsvägen 27, Norr, Arboga kommun

Gustavsbergsvägen 27

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga

2 495 000 kr

120 m²

5 rum

603 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till denna renoverade villa i eftertraktat läge på Norr! Här bor du med baksidan mot grönområde och lekpark, i ett modernt hus som har ljus och modern stil. Huset har en familjevänlig planlösning med 3 sovrum på övre plan och goda sällskapsytor med bland annat 2 st vardagsrum, matplats i köket och en härlig inglasad altan i väster. Båda badrummen är renoverade med klinker och kakel och fasaden är nyligen ommålad. Trädgården rymmer plats för såväl lek som odling och på framsidan finns en uppfart med plats för två bilar samt garage och förråd. Området är beläget med närhet till skog och natur, en kort promenad bort ligger elljusspår och utegym. Här tar du dig enkelt till skola och barnomsorg men även Arbogas centrum med mataffärer och resecentrum. Välkommen med din anmälan till visning.

Herrängsvägen 11, Ekbacken, Arboga kommun

Herrängsvägen 11

Villa
Ekbacken, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga

1 600 000 kr

74 m²

3 rum

724 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Naturnära och väl omhändertagen villa på Ekbacken i Arboga. Planlösningen rymmer i entréplan vardagsrum med kamin och utgång till inglasad altan, två sovrum, kök med matplats samt dusch/wc. Källarplan med gillestuga/sovrum, wc, tvättstuga, bastu och verkstad/förråd. Vidbyggt förråd samt garage med eldriven port. Trivsam trädgårdstomt med grönytor, fruktträd och vindruvor. Goda pendlingsavstånd till Örebro och Eskilstuna. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Belitzgatan 8, Sjukhusgärdet, Arboga kommun

Belitzgatan 8

Villa
Sjukhusgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga

1 150 000 kr

70 m²

3 rum

747 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Nu finns en villa i ett plan med källare till försäljning på Sjukhusgärdet i Arboga. Bostaden rymmer bland annat ett rymligt kök med matplats, badrum, 2 st sovrum på entréplan samt allrum med öppen spis. Från allrummet når du den inglasade altanen med skyddat läge mot baksidan och trädgården. I källarplan finns goda biutrymmen med inrett allrum samt sovrum och flertalet förråd och plats för tvättavdelning. Trädgården är väl omhändertagen med planteringar och gräsmatta, här finns även en uppfart och ett garage. Huset är beläget i ett omtyckt område med närhet till skola och barnomsorg samt mycket vackra naturområden och skidbacke. Varmt välkommen med din anmälan till visning.

  • Uteplats
Valthornsgatan 6, Norr, Arboga kommun

Valthornsgatan 6

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga

2 500 000 kr

110 m²

4 rum

625 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Nu erbjuds en genomgående renoverad villa i 1-plan med vidbyggt garage och inglasat uterum, allt gjort i en modern tilltalande stil. Huset har en öppen planlösning i köket med påkostade materialval, plats för rymlig matplats och gott om bänkytor. I allrummet finns en täljstenskamin och utgång till den inglasade altanen och soldäcket i sydväst. Fler större renoveringar är gjorda som bland annat helrenoverat badrum, nytt tak, indraget fiber samt tilläggsisolering på vind. Huset rymmer 3 sovrum och passar perfekt för barnfamiljen med en lekvänlig gräsmatta och gångavstånd till såväl skola som förskola, lekplatser och sporthall. Här bor du bekvämt med även resecentrum och mataffärer inom en kort promenad. Välkommen med din anmälan till en visningsperiod.

  • Uteplats
Storgatan 58, Centralt, Arboga kommun

Storgatan 58

Radhus
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga

5 000 000 kr

135 m²

4 rum

172 m² tomt

Exklusiv chans att förvärva ett friköpt parhus i unikt läge med balkong över Arbogaån. Huset är uppfört med en hög materialstandard, gediget byggt och anpassat för att smälta in i den medeltida miljön vid Arbogas centrum. Balkongen om 12 kvm har en idyllisk utsikt över det gamla Arboga och här finns plats för en rymlig utemöbel. Entréplan rymmer kök i öppen planlösning med allrum, köket är från Nordanro Flex, här finns även ett badrum med tvättmaskin och torktumlare. En våning upp finns ett allrum om 38 kvm med en tak höjd om 4,9 m, fransk balkong med dubbeldörrar och smidesräcke, 2 st sovrum samt badrum med klinker och kakel. I huset är det genomgående 1-stavsfuruparkett, innerdörrar av massivträ och kakel och klinker i badrummen. Det finns även ett loft för sovrum eller förvaring. I huset finns ett garage med klinkergolv och plats för en bil. Här är ett ställe som måste upplevas på plats! Huset och området är något utöver det vanliga och nu finns möjligheten för dig att köpa ett drömställe. Perfekt för dig som vill ha ett modernt boende med påkostad standard i Arbogas bästa läge. Välkommen med din anmälan till visning!

  • Balkong
  • Uteplats
Björkmansvägen 1, Sjöbodviken, Arboga kommun

Björkmansvägen 1

Tomt
Sjöbodviken, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga

450 000 kr

1 668 m² tomt

Nu har du chansen att skapa ditt eget drömboende i populära Sjöbodviken. Här har du gångavstånd till Hjälmarens strand och vackra omgivningar med skog och natur. På platsen kan du bygga ett fritidshus eller permanentboende och till tomtgränsen finns vatten och avlopp anslutet. På tomten får du enligt detaljplanen bygga bostadshus med en våning som inte är högre än 3,6 meter samt max 120 kvm plus uthus om max 50 kvm. I annonsen finns länk till aktuell detaljplan för all info. Gå gärna in på samfällighetens hemsida för mer information. Kontakta Paulina vid intresse eller frågor.

Västerlånggatan 20B, Centralt, Arboga kommun

Västerlånggatan 20B

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga

1 450 000 kr

85,5 m²

3 rum

5 471 kr/mån

16 959 kr/m²

Mycket attraktivt läge i centrala Arboga. Nu finns en välplanerad lägenhet i radhusform till salu i bostadsrättsföreningen Jäderstullen 4. Bostaden är belägen i de gamla historiska delarna av centrum med idylliska kullerstensgator och vackra promenadstråk vid Arbogaån. En kort promenad bort har du bland annat mataffärer och restauranger. Denna lägenhet har ett helt nyrenoverat kök från Storsjökök, ljusa väggar och en rymlig altan mot innergården. Det finns en plats för parkering samt garage som ingår i avgiften. Föreningens 10 lägenheter omfattar 6 nyproducerade lägenheter samt 4 st redan befintliga lägenheter varav en egen villa. Husen värms upp via bergvärme och har öppen fiber. Arboga är geografiskt praktiskt beläget med goda förbindelser till Örebro, Västerås, Eskilstuna samt Stockholm. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats

Visar alla 12