Svensk Fastighetsförmedling Arboga

Svensk Fastighetsförmedling Arboga

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Ejdervägen 12, Björkudden, Arboga kommun
 • Borttagen före visning

Ejdervägen 12

Villa
Björkudden, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 150 000 kr
70 m²
3 rum
1 804 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Uteplats
Munkgatan 19, Centralt, Arboga kommun
 • Mån 4 mar kl 16:30

Munkgatan 19

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
325 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 1/2
3 285 kr/mån
5 856 kr/m²

Välkomna till Munkgatan 19 och denna fina tvårummare i en välskött och skuldfri bostadsrättsförening! Lägenhetens planlösning rymmer hall, stamrenoverat badrum med tvättmaskin, sovrum med garderober samt vardagsrum med utgång till balkong i söder och kök med plats för matbord. Lägenheten har ljusa väggar och laminatgolv förutom i hall och hall där det finns klinkergolv. Fiber finns indraget! Närhet till centrum, tågstation, vårdcentral och skola. Goda pendlingsmöjligheter till Eskilstuna, Västerås och Örebro. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Kapellgatan 22E, Centralt, Arboga kommun

Kapellgatan 22E

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
455 000 kr
71,5 m²
3 rum
vån 2/3
5 267 kr/mån
6 364 kr/m²

Välkommen till Kapellgatan 22E och denna välplanerade trerumslägenhet i populära Brf Musseronen. Här erbjuds ett centralt boende med gångavstånd till tågstation, vårdcentral, matbutiker och skola. Lägenhetens planlösning rymmer en hall med gott om förvaringsutrymmen via garderob och klädkammare, ljust kök med matplats, två sovrum, stamrenoverat badrum med dusch samt rymligt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. I källaren finns två förråd tillhörande lägenheten samt tvättstuga. Föreningen är välskött och stabil och har gjort flertalet renoveringar de senaste åren, bland annat nya fönster, satt in säkerhetsdörrar och stamrenoverat. Från Arboga finns bra förbindelser med tåg till Stockholm, Örebro, Västerås samt Eskilstuna Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Fjärsmansvägen 4, Medåker, Arboga kommun

Fjärsmansvägen 4

Villa
Medåker, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 895 000 kr
128 + 57 m²
5 rum
1 240 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Fjärsmansvägen 4 och denna enplansvilla i ett lugnt och naturnära bostadsområde. Här erbjuds en familjevänlig planlösning som rymmer fyra sovrum, vardagsrum med kamin, rymligt kök med matplats, badrum, gästtoalett samt tvättstuga med utgång till garaget. Från vardagsrummet nås utgång till inglasad altan och trädgård. Härlig trädgårdstomt med grönytor, pool med intilliggande trädäck och förrådsutrymmen. Fiber finns. Närhet till idrottsplats och Medåkers friskola. Medåker är beläget ca 10 min från Arbogas stadskärna och erbjuder goda pendlingsavstånd till bl.a. Örebro och Västerås. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Herrgårdsgatan 25A, Centralt, Arboga kommun

Herrgårdsgatan 25A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
300 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 367 kr/mån
5 405 kr/m²

Trivsam tvårumslägenhet med närhet till Arboga centrum! Bostaden rymmer en välkomnande hall, kök med matplats, sovrum, stamrenoverat badrum och vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Till lägenheten finns ett vinds- och källarförråd att tillgå. Goda pendlingsavstånd till närliggande Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Kärnmakarvägen 5, Norr, Arboga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kärnmakarvägen 5

Villa
Norr, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 895 000 kr
121 m²
4 rum
684 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Kärnmakarvägen 5, här erbjuds en stilfull enplansvilla i ett attraktivt läge med hörntomt i ett barnvänligt område. Planlösningen är genomtänkt och tilltalande med generösa sällskapsytor. Här välkomnas du in i en rymlig entré/hall. Från hallen nås ett modernt kök med ljusa luckor och bänkskiva i trä, här finns även plats för matbord för 4-6 personer. Vardagsrummet är i vinkel med parkettgolv och ger en rymlig och ljus sällskapsyta med stora fönster partier och braskamin. Från köket finns utgång till den rymliga altanen som delvis är under tak. Villan rymmer tre sovrum och ett helkaklat badrum samt separat tvättavdelning, wc och klädkammare. Bostaden håller genomgående en hög standard och har genomgått flertalet renoveringar de senaste åren. Fiber finns installerat! På fastigheten finns även en uppfart för parkering framför garaget med klädkammare. På Kärnmakarvägen bor du i ett lugnt och trivsamt bostadsområde med närhet till skola, förskola, matbutik, Arbogas stadskärna och resecentrum. Från Arboga råder goda pendlingsavstånd till Örebro, Eskilstuna och Västerås. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Uteplats
Hantverksgatan 8, Prästgärdet, Arboga kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hantverksgatan 8

Villa
Prästgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 695 000 kr
95 + 95 m²
4 rum
818 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Nu erbjuds en renoverad villa om 4 rum och kök samt inredd källare. På tomten finns ett nybyggt dubbelgarage med gjuten platta, elport och plats med såväl förvaring som snickarbänk. På tomten finns en stor grusad uppfart, uteplats med plats för spabad, lekvänlig gräsyta samt pergola. Huset har genomgått flertalet stora renoveringar som bland annat nytt kök, ny fasad och delvis nya fönster, tilläggsisolerade väggar samt vind, dränerat och indraget fiber. Huset är belägen med gångavstånd till Arbogas centrum och resecentrum där det finns goda pendlingsmöjligheter till närliggande storstäder. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Välkommen med din intresseanmälan.

 • Uteplats
Borgaregatan 5B, Sjukhusgärdet, Arboga kommun

Borgaregatan 5B

Lägenhet
Sjukhusgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 495 000 kr
106 m²
4 rum
5 015 kr/mån
14 104 kr/m²

Välkommen till Borgaregatan 5B och denna bostadsrätt med en välplanerad planlösning med genomgående välskötta ytskikt. Köket har ljusa luckor och plats för matplats. I allrummet finns en öppen spis samt utgång till den inglasade altanen och trädgården på baksidan. På framsidan finns en uteplats med morgonsol. I lägenheten finns 3 sovrum samt wc på övre plan och i källaren finns goda biutrymmen med bland annat en gillestuga, perfekt till sovrum eller extra allrum. I källaren finns även gott om förvaringsmöjligheter med förråd och matkällare. Området är mycket välskött och har en god ekonomi och det finns möjlighet till garage. Här finns gemensamma grönytor och en kort promenad bort finns fina naturområden, skidbacke och vackra promenadstråk runt Arbogaån. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen med din anmälan till en visningsperiod.

 • Uteplats
Borgaregatan 20, Sjukhusgärdet, Arboga kommun

Borgaregatan 20

Villa
Sjukhusgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 825 000 kr
73 + 85 m²
3 rum
792 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till denna renoverade villa i ett plan med källarvåning och vidbyggt garage. Bostaden rymmer modernt kök med svarta luckor, kaklad wc med plats för dusch, sovrum, bra sociala ytor med öppen planlösning mellan allrum och matrum. På entréplan finns även kamin och utgång till altanen i söderläge. I källarplan finns goda biutrymmen med inrett allrum samt sovrum och flertalet förråd och tvättavdelning, här finns även ett modernt renoverat badrum med klinker på golv och kakel på vägg. Fiber finns indraget! Det rymliga trädgårdstomten vetter mot allmänning och rymmer en friggebod, flertalet planteringar och en lekvänlig gräsmatta. Här finns även plats för odling och lek! Huset är beläget i ett omtyckt område med närhet till skola och barnomsorg samt mycket vackra naturområden och skidbacke. Varmt välkommen med din anmälan till visning.

 • Uteplats
Österled 1A, Centralt, Arboga kommun

Österled 1A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
135 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
3 087 kr/mån
3 553 kr/m²

Välkomna till Österled 1A och denna välplanerade etta. Lägenhetens 38 kvadratmeter rymmer allrum/sovrum med utgång till balkong i söderläge, stamrenoverat badrum, kök med matplats samt goda förvaringsmöjligheter. Renoveringsbehov föreligger, i den inre reparationsfonden finns ca 9.000kr att renovera för. Trivsam innergård med grönytor. Till lägenheten finns två st källarförråd att tillgå. Förutom det centrala läget finns närhet till vårdcentral, affärer och tågstation med goda förbindelser till Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din anmälan för visning!

Österled 4A, Centralt, Arboga kommun

Österled 4A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
350 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 286 kr/mån
5 691 kr/m²

Välplanerad tvårumslägenhet med närhet till Arboga centrum. Planlösningen rymmer en välkomnande hall, nyrenoverat kök och badrum, sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Fiber finns. Till lägenheten finns ett vinds- och källarförråd att tillgå. Förutom det centrala läget finns närhet till vårdcentral, affärer och tågstation. Bra tågförbindelser till Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Balkong
Österled 16A, Centralt, Arboga kommun

Österled 16A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
290 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
4 563 kr/mån
4 677 kr/m²

Välkommen till vackra Arboga! Nu har du chansen att förvärva en ljus gavellägenhet om 2 rum och kök. Planlösningen rymmer en välkomnande hall, sovrum med plats för dubbelsäng, kök med intilliggande matrum, badrum med tvättmaskin samt vardagsrum med ljusinsläpp från flera håll och balkong i västerläge. I den inre reparationsfonden finns 16.000kr att nyttja till renovering. Här kan kvällssolen avnjutas. Centralt läge med närhet till vårdcentral och matbutiker. Trapphus med porttelefon och passersystem. Bra förbindelser med tåg till Stockholm, Örebro, Västerås samt Eskilstuna. Varmt välkommen på visning!

Värhulta Björkliden, Värhulta, Eskilstuna kommun

Värhulta Björkliden

Villa
Värhulta, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 695 000 kr
128 + 56 m²
5 rum
1 860 m² tomt

Varmt välkomna till Värhulta och denna lantliga villa belägen ca 1,3 mil utanför Arboga och ca 4 mil utanför Eskilstuna. Här erbjuds ett familjevänligt boende med naturen som närmsta granne. Villan rymmer i entréplan en välkomnande hall, vardagsrum samt ett stort och lantligt kök med kamin och matplats. Från köket nås utgång till en rymlig altan i väster. Husets övervåning rymmer en möblerbar hall och tre sovrum. Källarplan med badrum, tvättstuga, förvaringsutrymmen pannrum och utgång till garage. Trädgårdstomt med grönytor, växthus och förråd. Fiber finns. Välkommen med din intresseanmälan för visning!

Ramsnäset 67, Arboga, Eskilstuna kommun

Ramsnäset 67

Fritidshus
Arboga, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 275 000 kr
43 + 9 m²
2 rum
2 155 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välskött fritidshus i populära Ramsnäset intill Hjälmaren! Trivsam planlösning med inglasad veranda, allrum med braskamin, kök, sovrum samt helkaklat badrum med golvvärme. På fastigheten finns även uthus- och en förrådsbyggnad. Stor trädgårdstomt med fina grönytor, tomten har ett mycket bra läge i området med närhet till badstrand. Gemensamt vatten och avlopp i området. Tillgång till kräftfiske på föreningens vatten, samt båtbrygga. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

Björkmansvägen 1, Sjöbodviken, Arboga kommun

Björkmansvägen 1

Tomt
Sjöbodviken, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
450 000 kr
1 668 m² tomt

Nu har du chansen att skapa ditt eget drömboende i populära Sjöbodviken. Här har du gångavstånd till Hjälmarens strand och vackra omgivningar med skog och natur. På platsen kan du bygga ett fritidshus eller permanentboende och till tomtgränsen finns vatten och avlopp anslutet. På tomten får du enligt detaljplanen bygga bostadshus med en våning som inte är högre än 3,6 meter samt max 120 kvm plus uthus om max 50 kvm. I annonsen finns länk till aktuell detaljplan för all info. Gå gärna in på samfällighetens hemsida för mer information. Kontakta Paulina vid intresse eller frågor.

Västerlånggatan 20B, Centralt, Arboga kommun

Västerlånggatan 20B

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 350 000 kr
85,5 m²
3 rum
8 020 kr/mån
15 789 kr/m²

Mycket attraktivt läge i centrala Arboga. Nu finns en välplanerad lägenhet i radhusform till salu i bostadsrättsföreningen Jäderstullen 4. Bostaden är belägen i de gamla historiska delarna av centrum med idylliska kullerstensgator och vackra promenadstråk vid Arbogaån. En kort promenad bort har du bland annat mataffärer och restauranger. Denna lägenhet har ett helt nyrenoverat kök från Storsjökök, ljusa väggar och en rymlig altan mot innergården. Det finns en plats för parkering samt garage som ingår i avgiften. Föreningens 10 lägenheter omfattar 6 nyproducerade lägenheter samt 4 st redan befintliga lägenheter varav en egen villa. Husen värms upp via bergvärme och har öppen fiber. Arboga är geografiskt praktiskt beläget med goda förbindelser till Örebro, Västerås, Eskilstuna samt Stockholm. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Uteplats

Visar alla 16