Svensk Fastighetsförmedling Arboga

Svensk Fastighetsförmedling Arboga

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sumpviksvägen 4, Hästnäs, Arboga kommun
 • Kommande

Sumpviksvägen 4

Villa
Hästnäs, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 500 000 kr
99 m²
4 rum
1 806 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till Hästnäs, ett mycket omtyckt område intill Hjälmaren med möjlighet till bad-, båtplats och kräftfiske! Här erbjuds en fastighet som passar lika bra till permanentboende som fritidshus. Huset har genomgått flertalet stora renoveringar de senaste åren med bland annat nya fönster, nytt kök och badrum samt genomgående nya ytskikt, i en modern tilltalande stil. I trädgården finns gott om plats för odling i odlingslådor, en stor lekvänlig gräsmatta samt ett inglasat uterum och soldäck. Allt i mycket gott skick. På tomten finns även garage och förråd. Här är ett ställe att bara flytta in och börja trivas! En kort promenad bort finns en fin badplats som sköts gemensamt i området med sandbotten, här finns också en båthamn med möjlighet till båtplats. Området är välskött och här finns både boende året om och fritidsboende. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Videstigen 9, Arboga, Arboga kommun
 • Kommande

Videstigen 9

Villa
Arboga, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 875 000 kr
127 + 35 m²
5 rum
949 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkommen till Videstigen 9 i Arboga. Välskött enplansvilla med genomgående fräscha ytskikt. Välplanerad planlösning med tre sovrum, vardagsrum med braskamin och utgång till inglasad altan, stort kök med köksö, två badrum samt tvättstuga med groventré. Vattenburen golvvärme finns i hela huset. Fiber är indraget. Garage med el-port och elbilsladdare. Välskött trädgårdstomt med vacker växtlighet, grönytor och uteplatser. Exklusivt spabad med plats för avkoppling, lugnt läge med närhet till skola, skog och natur. Goda pendlingsavstånd till närliggande orterna Örebro, Eskilstuna, Västerås och Stockholm. Varmt välkommen med intresseanmälan!

Brattberget 505, Brattberget, Arboga kommun
 • Kommande

Brattberget 505

Villa
Brattberget, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
4 700 000 kr
165 m²
5 rum
2 980 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till den nedre delen av populära Brattberget, ett boende beläget med naturen som närmsta granne i utkanten av bostadsområdet. Här möts du av värme och närheten av naturen, gammalt möter nytt! Planlösningen i olika nivåer och takhöjd ger huset en form av mysfaktor och här ryms goda sällskapsytor på entréplan och på övre plan finns 3 sovrum och möblerbar hall. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Flertalet stora renoveringar och ombyggnationer är utförda de senaste åren, bland annat är det nytt tak med solpaneler, stort dubbelgarage med plats för verkstad, inrett 2023, bergvärme, modernt kök och genomgående nya ytskikt. Här möts du av en vacker uppväxt trädgård med en stenmur som omgärdar hela fastigheten. I trädgården ryms gott om plats för planteringar, fruktträd och även lekvänlig gräsyta men även en uppvärmd pool, pooldäck och uteplatser. Växthuset är uppfört 2022 med framdraget vatten och el. Till fastigheten hör en uthusbyggnad med goda utrymmen för att inreda ett rum, perfekt till gästrum eller hemmakontor, i uthuset finns också gott om förråd. Känslan att bo centralt men ändå på landet, närheten till naturen och alla stigarna som sträcker sig hela vägen till Maxelmossen och även till lekplatsen ett stenkast bort. Varför inte ta snowboarden på axeln och gå till Teknikbacken vintertid? Nu kan du bo i ett väldigt lugnt och fridfullt område då det är väldigt lite trafik, det är en väl dold tillfartsväg till huset. Cykelavstånd till Arbogas centrum och resecentrum med goda förbindelser till såväl Stockholm som Västerås och Örebro. Välkommen med din anmälan till visning.

Tärneborgsvägen 20, Tärneborg, Arboga kommun
 • Kommande

Tärneborgsvägen 20

Villa
Tärneborg, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
4 895 000 kr
158 + 26 m²
6 rum
1 487 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Nu förbereder vi försäljningen av en stilfull och representativ villa på Tärneborgsvägen 20, här erbjuds ett familjevänligt boende i ett lugnt och enskilt litet villakvarter vid norra skogens elljusspår. Fantastisk Värsåsvilla uppförd 2005 som i entréplan rymmer en välkomnande hall, sovrum, badrum, tvättstuga samt kök med matplats i öppen planlösning mot vardagsrum. Intill vardagsrummet finns en täljstenskamin samt ett inglasat uterum som kan avnjutas året om. Husets övervåning rymmer en övre hall/allrum, badrum samt fyra sovrum varav ett idag nyttjas som kontor. Golvvärme finns i samtliga rum. Huset präglas av gedigna och påkostade materialval såsom parkettgolv, fönsterbänkar av marmor och elitfönster. Planering, omtanke och många nedlagda timmar har resulterat i en fantastisk trädgårdstomt utöver det vanliga. Här kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar, njuta och bevittna årstidernas skiftningar mellan de fina planteringarna, grönytorna, uteplatserna och grusgångarna. Solen kan avnjutas under hela dagen och under kvällstid ersätts den av fina utomhusbelysningar. På fastigheten finns även en plattlagd uppfart intill ett dubbelgarage med förrådsutrymmen. Tärneborgsvägen är beläget med barnvänlig och bilfri gångväg till förskola, grunskola och mataffär. Från bostaden tar det ca 17 minuter att promenera till tågstationen med goda pendlingsavstånd till Örebro, Eskilstuna, Västerås och Stockholm. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Åkersbergsvägen 18, Spirean, Arboga kommun
 • Kommande

Åkersbergsvägen 18

Villa
Spirean, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
3 495 000 kr
92 m²
4 rum
707 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkomna till Spirean och denna friliggande villa i 1-plan på Åkersbergsvägen 18, ett boende som passar de flesta! Husets yta är väldisponerad och utgörs av tre sovrum, vardagsrum med täljstenskamin och kök i öppen planlösning, modernt badrum med klinker och kakel, praktisk tvättstuga samt fristående garage med elport. Till huset hör en lättskött tomt med fina stenläggning på framsida, gräsmatta på baksidan samt ett trädäck som löper delvis runt huset.. På Åkersbergsvägen bor ni med bekvämt promenadavstånd till allt - centrum, matbutiker, skolor, tågstation och grönområden. Goda pendlingsavstånd till Örebro, Västerås och Eskilstuna. Välkomna på visning!

 • Uteplats
Storgatan 55K, Centralt, Arboga kommun
 • Kommande

Storgatan 55K

Radhus
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 795 000 kr
160 m²
6 rum
122 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Väl omhändertaget och smakfullt renoverat radhus i centrala Arboga. Husets tre våningar rymmer en välkomnande entré, ett stilfullt kök med matplats, vardagsrum, fyra sovrum, två badrum, tvättstuga samt inredd vindsvåning med sällskapsyta. Vindsvåningen passar perfekt för tonåringen, gästerna eller som lekrum för barnen. Lättskött och trivsam trädgård med trädäck och plattläggning, här kan morgon- och förmiddagssolen avnjutas. Samfällighet med god ekonomi som utfört både takbyte, installation av solceller och fasadrenovering. Carport finns att tillgå i länga och på innergården finns en lekplats för barnen. Mycket bra läge i de äldre delarna av Arboga med närhet till strövområden vid Arbogaån. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 • Plus
Kapellgatan 22D, Centralt, Arboga kommun
 • Kommande

Kapellgatan 22D

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
500 000 kr
67,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 597 kr/mån
7 407 kr/m²

Snart till salu! Nu förbereder vi försäljningen av en trivsam lägenhet på första våningen i populära Brf Musseronen. Lägenheten om 67,5 kvm rymmer hall med flertalet garderober, två sovrum, fint ljust kök med matplats, badrum med badkar och vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Lägenheten har genomgående nya laminatgolv och målade eller tapetserade väggar, allt i en modern stil. Möjlighet att hyra parkerings- och garageplatser finns inom föreningen. Förutom det centrala läget finns närhet till vårdcentral, matbutiker och skola. Goda förbindelser med tåg till Stockholm, Örebro, Västerås samt Eskilstuna. Varmt välkomna med er intresseanmälan!

 • Balkong
Ålhammarsvägen 20 & Utnäsvägen 5, Hällarna, Arboga kommun
 • Kommande

Ålhammarsvägen 20 & Utnäsvägen 5

Fritidshus
Hällarna, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 300 000 kr
42 + 24 m²
3 rum
1 382 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Nu erbjuds detta fritidshus i populära Hällarna med utsikt mot Hjälmaren. Försäljningen gäller två stycken tomter, varav en är friköpt med ett boningshus och den andra är arrende med en lillstuga. Här finns ett boningshus med nya 3-glasfönster, kommunalt vatten och avlopp samt en öppen planlösning. Intill huset finns altan i såväl öster som i väster. Trädgården har en rymlig gräsmatta med plats för lek eller planteringar, här finns sjövatten uppdraget för bevattning. På tomten finns en lillstuga som gästhus och en friggebod som förråd. Vid strandkanten finns en brygga och möjlighet till båtplats. Här bor du med närhet till fint bad och fiske i Hjälmaren. Hällarna är beläget ca 20 minuter från Arboga. Varmt välkommen med din anmälan till visningen!

 • Uteplats
Österled 8B, Centralt, Arboga kommun
 • Kommande

Österled 8B

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 943 kr/mån
5 673 kr/m²

Varmt välkomna till Österled 8B och denna ljusa tvårummare. Bostaden är belägen med promenadavstånd till Arboga centrum, tågstation och vårdcentral. Lägenhetens planlösning rymmer ett kök med matplats, sovrum, badrum med badkar, goda förvaringsmöjligheter samt vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Fiber finns. Inom föreningen finns möjlighet att hyra parkerings- och garageplats. Goda pendlingsavstånd till Örebro, Eskilstuna och Stockholm. Välkommen med din visningsanmälan!

Visar alla 9