Mäklare Sanna Soininen

Sanna Soininen

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östanåsgatan 21A, Östanås, Köpings kommun

Östanåsgatan 21A

Lägenhet
Östanås, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
695 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 600 kr/mån
11 488 kr/m²

Välkomna till Östanåsgatan 21A och denna fina tvårummare. Bostaden är genomgående nyrenoverad i en smakfull stil. Lägenhetens planlösningen om 60,5 kvm rymmer en välkomnande hall med praktisk förvaring, stilfullt kök med med matplats, sovrum, stamrenoverat badrum samt vardagsrum med utgång till balkong i soligt sydvästläge. Ny el är dragen i hela lägenheten och fiber finns, internet ingår i månadsavgiften. Riksbyggens bostadsrättsförening Köpingshus nr 4 är en stabil och välskött förening. Till lägenheten finns källarförråd att tillgå. Inom föreningen finns även möjlighet att hyra parkerings- och garageplats. Lugnt och trivsamt bostadsområde med gångavstånd till Köpings centrum, motionsspår och utomhusgym vid Johannisdalskogen, mataffär, skola och förskola. Goda pendlingsavstånd till närliggande orterna Örebro, Västerås och Stockholm. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

Tibblevägen 21, Torpa, Kungsörs kommun

Tibblevägen 21

Villa
Torpa, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
2 150 000 kr
208 + 27 m²
7 rum
1 200 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Tibblevägen 21 och denna fina villa om 208 kvm som omhändertagits av samma ägare sedan 1977. Huset präglas av generösa sällskapsytor, stora fönster och gedigna material såsom parkettgolv och bröstpaneler. För uppvärmning finns bergvärme, eldstad och två st luft/luftvärmepumpar. På den stora natursköna tomten om 2556 kvm kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar och bevittna årstidernas skiftningar. Här erbjuds ett boende på landet med närheten till stan. På fastigheten finns även ett uthus med goda biutrymmen och garage. Goda pendlingsavstånd till Eskilstuna, Västerås, Stockholm och Örebro. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Fjärsmansvägen 4, Medåker, Arboga kommun

Fjärsmansvägen 4

Villa
Medåker, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 895 000 kr
128 + 57 m²
5 rum
1 240 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Fjärsmansvägen 4 och denna enplansvilla i ett lugnt och naturnära bostadsområde. Här erbjuds en familjevänlig planlösning som rymmer fyra sovrum, vardagsrum med kamin, rymligt kök med matplats, badrum, gästtoalett samt tvättstuga med utgång till garaget. Från vardagsrummet nås utgång till inglasad altan och trädgård. Härlig trädgårdstomt med grönytor, pool med intilliggande trädäck och förrådsutrymmen. Fiber finns. Närhet till idrottsplats och Medåkers friskola. Medåker är beläget ca 10 min från Arbogas stadskärna och erbjuder goda pendlingsavstånd till bl.a. Örebro och Västerås. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Herrgårdsgatan 25A, Centralt, Arboga kommun

Herrgårdsgatan 25A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
300 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 367 kr/mån
5 405 kr/m²

Trivsam tvårumslägenhet med närhet till Arboga centrum! Bostaden rymmer en välkomnande hall, kök med matplats, sovrum, stamrenoverat badrum och vardagsrum med utgång till balkong i västerläge. Till lägenheten finns ett vinds- och källarförråd att tillgå. Goda pendlingsavstånd till närliggande Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Spadbergsvägen 5, Bubbarsbo, Skinnskattebergs kommun

Spadbergsvägen 5

Villa
Bubbarsbo, Skinnskattebergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
1 195 000 kr
75 m²
4 rum
1 507 m² tomt

Välkommen ut till lugnet i trivsamma Bubbarsbo. Här finns nu möjlighet att förvärva en villa/vinterbonat fritidshus med fint läge på insynsskyddad trädgårdstomt. Möjlighet till bad, båtplats och fiskelycka vid närliggande sjön Lillsvan! Huset rymmer tre sovrum sovrum, ljust kök med matplats, badrum med vedeldad bastu samt vardagsrum med utgång till altan med spabad. På fastigheten finns även ett isolerat garage uppfört 2008. Närhet till svamp- och bärskog. Bra pendlingsavstånd till b.la. Stockholm och Västerås. Varmt välkomna på visning!

Österled 1A, Centralt, Arboga kommun

Österled 1A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
135 000 kr
38 m²
1 rum
vån 2/3
3 087 kr/mån
3 553 kr/m²

Välkomna till Österled 1A och denna välplanerade etta. Lägenhetens 38 kvadratmeter rymmer allrum/sovrum med utgång till balkong i söderläge, stamrenoverat badrum, kök med matplats samt goda förvaringsmöjligheter. Renoveringsbehov föreligger, i den inre reparationsfonden finns ca 9.000kr att renovera för. Trivsam innergård med grönytor. Till lägenheten finns två st källarförråd att tillgå. Förutom det centrala läget finns närhet till vårdcentral, affärer och tågstation med goda förbindelser till Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din anmälan för visning!

Österled 4A, Centralt, Arboga kommun

Österled 4A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
350 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 286 kr/mån
5 691 kr/m²

Välplanerad tvårumslägenhet med närhet till Arboga centrum. Planlösningen rymmer en välkomnande hall, nyrenoverat kök och badrum, sovrum samt vardagsrum med utgång till balkong i söderläge. Fiber finns. Till lägenheten finns ett vinds- och källarförråd att tillgå. Förutom det centrala läget finns närhet till vårdcentral, affärer och tågstation. Bra tågförbindelser till Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

  • Balkong
Österled 16A, Centralt, Arboga kommun

Österled 16A

Lägenhet
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
290 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/3
4 563 kr/mån
4 677 kr/m²

Välkommen till vackra Arboga! Nu har du chansen att förvärva en ljus gavellägenhet om 2 rum och kök. Planlösningen rymmer en välkomnande hall, sovrum med plats för dubbelsäng, kök med intilliggande matrum, badrum med tvättmaskin samt vardagsrum med ljusinsläpp från flera håll och balkong i västerläge. I den inre reparationsfonden finns 16.000kr att nyttja till renovering. Här kan kvällssolen avnjutas. Centralt läge med närhet till vårdcentral och matbutiker. Trapphus med porttelefon och passersystem. Bra förbindelser med tåg till Stockholm, Örebro, Västerås samt Eskilstuna. Varmt välkommen på visning!

Värhulta Björkliden, Värhulta, Eskilstuna kommun

Värhulta Björkliden

Villa
Värhulta, Eskilstuna kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 695 000 kr
128 + 56 m²
5 rum
1 860 m² tomt

Varmt välkomna till Värhulta och denna lantliga villa belägen ca 1,3 mil utanför Arboga och ca 4 mil utanför Eskilstuna. Här erbjuds ett familjevänligt boende med naturen som närmsta granne. Villan rymmer i entréplan en välkomnande hall, vardagsrum samt ett stort och lantligt kök med kamin och matplats. Från köket nås utgång till en rymlig altan i väster. Husets övervåning rymmer en möblerbar hall och tre sovrum. Källarplan med badrum, tvättstuga, förvaringsutrymmen pannrum och utgång till garage. Trädgårdstomt med grönytor, växthus och förråd. Fiber finns. Välkommen med din intresseanmälan för visning!

Överby 131, Kungs-Barkarö, Kungsörs kommun

Överby 131

Villa
Kungs-Barkarö, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
2 495 000 kr
214 m²
7 rum
3 980 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkommen till Överby 131 i Kungs-Barkarö! Huset genomgick en totalrenovering under 2020 och har energiklass A. Planlösningen rymmer stora sällskapsytor, fem sovrum, kök med matplats, två stora helkaklade badrum samt separat tvättavdelning. Huset har en trevlig gårdsentré med stenbelagd rundel. På fastigheten finns även ett stort uthus med bl.a. carport, verkstad samt gott om förvaringsutrymme. Härlig naturtomt om 3.980 m² med grönytor samt äldre träd. Kungs-Barkarö är beläget med goda pendlingsavstånd till de närliggande större orterna Västerås, Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

  • Energieffektiv
Odensvivägen 2a, Nyckelberget, Köpings kommun

Odensvivägen 2a

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
1 095 000 kr
103,2 m²
4 rum
vån 2/3
6 214 kr/mån
10 610 kr/m²

Varmt välkomna till Odensvivägen 2A och denna trivsamma bostadsrättslägenhet om 4 rok. Lägenhetens 103,2 kvm rymmer entré/hall med garderober och avhägningsmöjligheter, kök med köksö och matplats, tre sovrum, två helkaklade badrum samt rymligt vardagsrum med öppen spis och utgång till ny inglasad balkong i sydväst. Till lägenheten finns vinds- och källarförråd att tillgå. Brf Pilspetsen är en stabil bostadsrättsförening med låga månadsavgifter. Attraktivt läge med närhet till grönområden vid Köpingsån, motionsspår och utegym i Johannisdalskogen. Gångavstånd till Köpings Centrum och matbutiker. Varmt välkommen med anmälan för visning!

Minkstigen 3, Stigarna, Köpings kommun

Minkstigen 3

Radhus
Stigarna, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
2 395 000 kr
118 + 97 m²
4 rum
497 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkomna till Minkstigen 3 och detta trivsamma kedjehus på populära Stigarna i Köping. Här erbjuds ett familjevänligt område med närhet till populära Elundskolan, lekparker samt Johannisdalsskogens elljusspår. Villans planlösning rymmer i entréplan ett sovrum, wc samt ett ljust och öppet kök i anslutning till vardagsrum med utgång till stor altan. Övervåningen rymmer två sovrum och badrum. I källaren finns tvättavdelning, sovrum, allrum med eldstad, matkällare samt goda förvaringsutrymmen. Från källaren nås uppgång till det vidbyggda garaget. Till huset hör en lättskött trädgårdstomt med grönytor. Fiber finns indraget. Ny värmepanna från 2020, förberedd för att kunna kompletteras med en extra komponent utvändigt som skapar ett luft/vattensystem. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

Villagatan 10, Centralt, Kungsörs kommun

Villagatan 10

Villa
Centralt, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
2 700 000 kr
126 + 80 m²
5 rum
972 m² tomt

Centralt beläget på Villagatan i Kungsör, finner ni detta charmfulla hus uppfört 1929. Här erbjuds ett trivsamt och familjevänligt boende med närhet skolor, affärer, natur och idrottsanläggning. Villan präglas bland annat av fina snickerier, högt i tak och vackra trägolv. På entréplanet välkomnas du in via en inglasad veranda med spröjsade fönster, följt av en rymlig möblerbar hall och en gästtoalett. Från hallen nås ett stort kök med matplats intill matrum och vardagsrum med kamin och utgång till altan samt trädgård. Övervåningen rymmer en hall med utgång till balkong, två till tre sovrum samt ett badrum. Villans uteplatser i olika väderstreck adderar många kvadratmeter under vår- och sommarmånaderna. Det finns även en källare med goda biutrymmen som pannrum, tvättstuga och förrådsrum. Lummig trädgårdstomt i hörnläge med grönytor och vacker växtlighet. Här finns plats för såväl barnaspring, odling som avkoppling. Från Kungsör råder goda pendlingsavstånd till Örebro, Eskilstuna, och Västerås. Välkommen med din anmälan till visning!

Visar alla 13