Svensk Fastighetsförmedling Köping

Svensk Fastighetsförmedling Köping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Nytorpsvägen 19, Elund, Köpings kommun

Nytorpsvägen 19

Villa
Elund, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

2 195 000 kr

89 m²

3 rum

876 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välskött hus med flertalet renoveringar utförda i modern tid såsom nytt yttertak, dränering av grund, helkaklat badrum samt fjärrvärme och fiber installerat. Entréplan rymmer vardagsrum med ekparkettgolv och braskamin, gediget kök med utrymme för matplats, två sovrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme. I källarplan finns goda förrådsutrymmen, tvättavdelning och garage. Attraktivt område med närhet till Elundskolan, förskolor, lekparker och fina grönområden. Promenadavstånd till Köpings Centrum. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

Mariebergsgatan 28A, Nyckelberget, Köpings kommun

Mariebergsgatan 28A

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

865 000 kr

76 m²

3 rum

5 210 kr/mån

11 382 kr/m²

Tillfälle att förvärva en ljus & fin bostadsrättslägenhet om 3 rok i attraktivt område! Lägenheten rymmer kök med plats för matbord och stolar, två rymliga sovrum, två badrum, en klädkammare samt ett trivsamt vardagsrum. Stor inglasad balkong med plats för bord och stolar i soligt västerläge. Till lägenheten hör både vinds- och källarförråd. Välskött förening med väl underhållna byggnader. Trevligt område med närhet till Himlabackens grönområden. Gångavstånd till Köpings Centrum och matbutiker. Varmt välkommen med anmälan för visning!

Hovgården 7, Dåvö, Köpings kommun

Hovgården 7

Villa
Dåvö, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

1 495 000 kr

54 m²

3 rum

1 718 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkommen till Hovgården 7, ett välplanerat fritidshus med vackert läget och fin utsikt mot Mälarens vatten! Huset rymmer två sovrum, nyrenoverat kök och badrum samt vardagsrum med trägolv och braskamin. Här har du möjlighet att förvärva ett fritidshus med natursköna omgivningarna och närhet till badplats. Lättskött trädgårdstomt med gästhus och förrådsutrymmen. Stor rymlig altan i söderläge med fina sällskapsytor och plats för avkoppling. Bra geografiskt läge ca 40 min från Västerås samt ca 1,5 h från Stockholm! Varmt välkommen med anmälan för visning!

Hovgården 10, Tavsta Hage, Köpings kommun

Hovgården 10

Villa
Tavsta Hage, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

1 425 000 kr

89 m²

3 rum

1 490 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkommen till Hovgården 10! Ett trevligt hus med möjlighet till permanentboende eller fritidsboende, vackert beläget med fin utsikt mot Mälarens vatten! Husets entréplan rymmer kök, kaklat badrum, sovrum samt vardagsrum med braskamin. Från vardagsrummet nås en inglasad altan med trivsamma sällskapsytor i soligt söderläge. Övre plan med stort allrum/sovrum. Stor trädgårdstomt med fina grönytor, gästhus samt förråd. Natursköna omgivningar med möjlighet till bad och båtplats i området. Fastigheten säljs med vissa inventarier. Bra geografiskt läge ca 40 min från Västerås samt ca 1,5 h från Stockholm! Varmt välkommen med anmälan för visning!

Odensvivägen 5C, Nyckelberget, Köpings kommun

Odensvivägen 5C

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

350 000 kr

40 m²

1 rum

2 301 kr/mån

8 750 kr/m²

Välkommen till en ljus etta om 40 väldisponerade kvadratmeter! Lägenheten rymmer hall, kök med matplats, badrum med dusch samt kombinerat allrum/sovrum med utgång till balkong i sydväst. Till lägenheten hör vinds- och källarförråd. Trivsamt område med närhet till skola, matbutik och Himlabackens grönområden. Välskött bostadsrättsförening med välunderhållna byggnader. Goda pendlingsavstånd till Örebro, Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Norrhamra 1, Munktorp, Köpings kommun

Norrhamra 1

Villa
Munktorp, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

3 650 000 kr

160 m²

8 rum

4 520 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till Norrhamra 1, attraktivt beläget med 5 min till Strömsholm, 7 min till Munktorp samt ca 25 min till Västerås. Nu har du möjligheten att förvärva en om- och tillbyggd villa med känsla av nyproduktion. Den stora utbyggnaden och renoveringen stod klar 2023 och har genomgående moderna och smakfulla materialval. Här finns ett rymligt kök med matplats för den stora familjen och det är även förberett med bygglov för att i anslutning bygga en altan med inglasat uterum! Beläget med västerläge får du här en magisk kvällssol in genom panoramafönstren. Huset rymmer 6 st sovrum och 2 allrum. I källarplan finns goda biutrymmen med groventré och tvättavdelning. Badrummet på entréplan har tidsenlig design med klinker och kakel i natursten. På den rymliga tomten finns flertalet uthus med gästhus, växthus samt redskapsbod. Här finns även gott om utrymme om fler byggnader vill sättas upp eller om man vill skapa fler uteplatser. Vidbyggt huset finns ett dubbelgarage med elport, här är det förberett för vatten och avlopp om man vill sätt in wc eller tvättmaskin. Ett ställe som måste upplevas på plats. Varmt välkommen med din anmälan till en visningsperiod!

 • Plus
Bergslagsvägen 119A, Kolsva, Köpings kommun

Bergslagsvägen 119A

Lägenhet
Kolsva, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

395 000 kr

92 m²

4 rum

5 785 kr/mån

4 293 kr/m²

Ljus och fräsch bostadsrättslägenhet om 4 rok, 92 m² belägen på andra våningen. Lägenheten rymmer två entréer, tre sovrum, två badrum, kök i ljusa färgkombinationer samt ett rymligt vardagsrum. Trevlig balkong med utsikt mot Hedströmmen. Till lägenheten hör två vindsförråd och två källarförråd. Stabil bostadsrättsförening med underhållna byggnader! Närhet till Ica-butik, café, vårdcentral, förskola och skola! Varmt välkommen på visning!

Västanhedsvägen 2, Västanhed, Skinnskattebergs kommun

Västanhedsvägen 2

Fritidshus
Västanhed, Skinnskattebergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

975 000 kr

71 m²

3 rum

2 117 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkommen till Västanhedsvägen 2, ett vinterbonat fritidshus med vackert läge och med närhet till Hedströmmen! Huset rymmer två sovrum, kök med matplats, helkaklat badrum samt vardagsrum med härlig braskamin. Stor altan med fina sällskapsytor i soligt söderläge. Lättskött naturtomt med fina grönytor. Rymlig uppfart med plats för flertalet bilar, elbilsladdare finns installerad! Nya elcentraler med smart appstyrning för belysning m.m. På tomten finns även uthus med förråd och snickarbod. Natursköna omgivningar med närhet till både fiske och badplats i Hedströmmen. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

Blåmesvägen 4, Elund, Köpings kommun

Blåmesvägen 4

Villa
Elund, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

2 395 000 kr

118 m²

5 rum

775 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Blåmesvägen 4 i Köping, en väl omhändertagen villa med ett attraktivt läge. Här erbjuds ett familjevänligt boende med närhet till lekplats, skolor, centrum och idrottsanläggningar. Villans planlösning fördelar sig i två plan och rymmer kök med matplats, tre sovrum, allrum, vardagsrum med utgång till inglasad altan, badrum, matkällare, förrådsutrymmen, tvättstuga och bastu. Vattenburet uppvärmningssystem via fjärrvärme. Fiber finns! Välskött trädgårdstomt med grönytor, fruktträd och bärbuskar. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Solberga 27, Solbergahagen, Köpings kommun

Solberga 27

Fritidshus
Solbergahagen, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

1 495 000 kr

57 m²

2 rum

1 489 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkommen till Solberga 27, ett välskött vinterbonat fritidshus med vackert läget och enastående utsikt över Lundbysjön! Huset är utbyggt 2015 och rymmer ett stort sovrum, kök med bevarad vedspis, modernt badrum samt vardagsrum med braskamin. Inglasad veranda och stor terrass med fina sällskapsytor i soligt söderläge. Grönskande trädgårdstomt i etage med planteringar, odlingslådor och växthus. På tomten finns också gästhus, uthus/bastu samt lekstuga. Fiber är indraget. Natursköna omgivningarna med närhet till badplats i området. Bra pendlingsavstånd från närliggande Örebro, Västerås och Stockholm. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

Lönnvägen 3, Donmora, Skinnskattebergs kommun
 • Imorgon kl 13:00

Lönnvägen 3

Fritidshus
Donmora, Skinnskattebergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

850 000 kr

66 m²

3 rum

2 005 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Lönnvägen 3, ett fritidshus med vacker utsikt över sjön Långsvan! Planlösningen rymmer sovrum, vardagsrum, kök, matrum samt badrum med dusch och förbränningstoalett. På husets baksida finns altan med tak, här kan man njuta av solen och den härliga utsikten mot sjön. Fiber finns! På trädgårdstomten finns även ett rymligt gästhus och förråd. En kort promenad bort finns en liten badplats samt möjlighet till båtplats. Välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
Gärdsgårdsstigen 3, Sundänge, Köpings kommun

Gärdsgårdsstigen 3

Fritidshus
Sundänge, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

1 135 000 kr

50 m²

3 rum

1 198 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkomna till Sundänge och Gärdsgårdsstigen 3! Här finns möjlighet till bad och fiskelycka i Västlandasjön! Trevligt fritidshus med väldisponerad planlösning som rymmer kök med matplats, wc, två sovrum samt allrum med braskamin. Rymlig altan under tak i soligt sydvästläge. Kommunalt vatten och avlopp är indraget. Stor trädgårdstomt med fina grönytor. Separat uthus med gästrum, förråd samt nyrenoverat duschrum. Bra pendlingsavstånd från närliggande Örebro, Västerås och Stockholm. Varmt välkommen på visning!

Gulsparvsvägen 16, Elund, Köpings kommun
 • Budgivning pågår

Gulsparvsvägen 16

Villa
Elund, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

1 495 000 kr

98 m²

4 rum

480 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Enplanshus med attraktivt läge ett stenkast från Elundskolan! Här erbjuds ett lugnt och familjevänligt boende med lättskött trädgårdstomt. Villan rymmer hall med kapprum och klädkammare, tre sovrum, kök med matplats, tvättstuga, badrum samt vardagsrum med utgång till altan under tak i soligt söderläge. Fristående garage med intilliggande förråd. Under 2022 blev villan försedd med solpaneler. Promenadavstånd till skolor och Köpings Centrum, Köping erbjuder även goda pendlingsavstånd till Stockholm, Västerås och Örebro. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Västlandavägen 18, Sundänge, Köpings kommun

Västlandavägen 18

Fritidshus
Sundänge, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

1 595 000 kr

54 m²

3 rum

1 350 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till Västlandavägen 18 och detta välrenoverade hus som passar till såväl åretruntboende som till fritidshus. På fastigheten finns 3 byggnader vilka är huvudbyggnaden med modern känsla, ljust kök, rymligt allrum med perkettgolv, kamin och matrum samt sovrum och badrum. Den andra byggnaden är en gäststuga med trägolv och den tredje ett uthus med gott om förvaringsmöjligheter samt en bastu. Fiber finns indraget. Här bor du med ett skyddat läge och en rymlig trädgård med både gräsmatta och naturtomt, möjlighet till planteringar eller odling. Här är det bara att flytta in! En kort promenad bort finns båt- och badplats i Västlandasjön. Sundänge är ett levande område med dansbana, handelsbod, minigolfbana och olika samordnade aktiviteter såsom midsommarfirande. Goda pendlingsavstånd från Örebro, Västerås och Stockholm. Varmt välkomna med er intresseanmälan redan idag!

 • Uteplats
Tunadalsgatan 10B, Centralt, Köpings kommun

Tunadalsgatan 10B

Lägenhet
Centralt, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

725 000 kr

68,5 m²

2 rum

3 973 kr/mån

10 584 kr/m²

Varmt välkomna till Tunadalsgatan 10B och denna välvårdade bostadsrättslägenhet om två rum och kök! Bostaden rymmer ljust kök med matplats, rymligt vardagsrum, stamrenoverat badrum, sovrum med garderober, klädkammare samt utgång till balkong. Hiss, tvättstuga samt samlingslokal finns i huset. Till lägenheten tillhör ett vindsförråd samt ett förråd i entréplan. Promenadavstånd till affärer och restauranger i Köpings centrum. Ekonomiskt stabil och välskött bostadsrättsförening. Möjlighet att hyra parkeringsplats finns. Varmt välkomna på visning!

 • Hiss
Tallbacksvägen 16, Munktorp, Köpings kommun
 • Budgivning pågår

Tallbacksvägen 16

Villa
Munktorp, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

2 095 000 kr

144 m²

7 rum

974 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Nu finns möjligheten att förvärva denna familjevänliga villa inne i Munktorps samhälle. Här erbjuds ett boende med närhet till lekplatser, skolor och natur. Villans planlösning fördelar sig i två plan och rymmer en välkomnande hall, fem sovrum, kök intill matrum och vardagsrum, två badrum samt tvättstuga med groventré, dusch och bastu. Vidbyggt garage med eldriven port, förrådsutrymmen, verkstad och matkällare. Fiber finns. Från kök och vardagsrum nås utgång till en stor altan, delvis under tak. Bra geografiskt läge med goda pendlingsavstånd till Västerås, Eskilstuna och Stockholm. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning.

Kölsta 11, Kölsta, Köpings kommun

Kölsta 11

Villa
Kölsta, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

1 995 000 kr

140 m²

6 rum

2 188 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Hjärtligt välkomna till Kölsta och denna fina fastighet utanför Köping. Här erbjuds ett lugnt och familjevänligt boende på landet med närheten in till stan. Fastigheten består av boningshus, isolerat dubbelgarage, förråd och växthus. Bostadshusets välkomnar Dig med en entré, vardagsrum med öppen spis, kök med hörnskafferi, matrum med utgång till en inglasad altan, badrum med badkar, sovrum på bottenvåningen. På övervåningen med biutrymmen med möblerbar hall, sällskapsyta, två sovrum samt badrum med dusch. Källardel med biutrymmen såsom groventré med tvättstuga/pannrum samt relaxavdelning med bastu, dusch och jacuzzi. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns indraget. På den stora natursköna hörntomten om 2188 kvm kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar och bevittna årstidernas skiftningar. För den trädgårdsintresserade finns det fruktträd och bärbuskar, växthus och odlingsmöjligheter. Grusad uppfart med plats för 3 bilar framför garaget. Samt en grusad plan med plats för bilar eller dylikt. Kölsta är ett trivsamt område med goda pendlingsavstånd till närliggande Köping, Hallstahammar och Västerås. Odensvi skola, förskola och fritids finns på 6 kilometers avstånd. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

 • Plus
Bergslagsvägen 117A, Kolsva, Köpings kommun
 • Budgivning pågår

Bergslagsvägen 117A

Lägenhet
Kolsva, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

335 000 kr

52 m²

2 rum

3 653 kr/mån

6 442 kr/m²

Varmt välkomna till denna fina tvårummare belägen på första våningen. Lägenheten är genomgående renoverad och rymmer ett ljust kök med matplats, sovrum med garderober, badrum samt vardagsrum med utgång till rymlig balkong i sydväst. Elen ingår i månadsavgiften! Till lägenheten finns ett stort vindsförråd samt ett källarförråd att tillgå. Familjevänligt område med närhet till naturen, lekplatser, matbutik, apotek, vårdcentral, förskola och skola. Kolsva är beläget med goda pendlingsavstånd till Köping och Västerås. Varmt välkommen med din visningsanmälan!

Minkstigen 3, Stigarna, Köpings kommun

Minkstigen 3

Radhus
Stigarna, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

2 495 000 kr

118 m²

4 rum

497 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkomna till Minkstigen 3 och detta trivsamma kedjehus på populära Stigarna i Köping. Här erbjuds ett familjevänligt område med närhet till populära Elundskolan, lekparker samt Johannisdalsskogens elljusspår. Villans planlösning rymmer i entréplan ett sovrum, wc samt ett ljust och öppet kök i anslutning till vardagsrum med utgång till stor altan. Övervåningen rymmer två sovrum och badrum. I källaren finns tvättavdelning, sovrum, allrum med eldstad, matkällare samt goda förvaringsutrymmen. Från källaren nås uppgång till det vidbyggda garaget. Till huset hör en lättskött trädgårdstomt med grönytor. Fiber finns indraget. Ny värmepanna från 2020, förberedd för att kunna kompletteras med en extra komponent utvändigt som skapar ett luft/vattensystem. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

Villagatan 3, Centralt, Köpings kommun

Villagatan 3

Villa
Centralt, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

3 475 000 kr

158 m²

8 rum

816 m² tomt

Kontakta Paulina för att boka tid för visning! VARUDEKLARERAD - Unikt tillfälle att förvärva ett mycket välskött hus i centrum! Huset erbjuder en familjevänlig planlösning i äldre charm med många sovrum, fina sällskapsytor, dubbla badrum m.m. Huset har genomgående omhändertagna och renoverade ytskikt och källaren är nyligen helrenoverad med omgjutet golv och spaavdelning. Matrum med fungerande kakelugn! Trevligt kök med matplats, välplanerat med gott om bänkyta och förvaring. Övre plan rymmer en möblerbar hall, renoverat badrum samt 3 st sovrum, varav ett med kakelugn, och allrum, här finns även gott om förvaring med kattvindar som klädkammare. Tomten rymmer fina grönytor med robotgräsklippare, altan med markis, ett uthus med verkstad och förråd, perfekt att inreda till ett gårdshus för generationsboende, tonårsrum eller hemmakontor. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
Fjärilsgatan 50, Ullvi Backar, Köpings kommun
 • Budgivning pågår

Fjärilsgatan 50

Radhus
Ullvi Backar, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

2 095 000 kr

129 m²

5 rum

317 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkomna till Fjärilsgatan 50 och denna trivsamma villa på Ullvi backar. Här erbjuds ett familjevänligt boende med närhet till natur, lekplats, skolor, centrum och idrottsanläggningar. Planlösningen fördelar sig i två plan och rymmer tre sovrum, två badrum, tvättstuga, allrum, rymligt kök med matplats samt vardagsrum med utgång till altan i söder. Lättskött trädgårdstomt med grönytor och fruktträd. Praktiska förråd finns i anslutning till entrén samt i anslutning till husets altan. Fjärrvärme och fiber finns. Goda pendlingsavstånd till närliggande orterna Örebro, Västerås och Eskilstuna. Garage finns att tillgå i länga. Välkommen med din visningsanmälan!

Sveavägen 10A, Karlsdal, Köpings kommun

Sveavägen 10A

Lägenhet
Karlsdal, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping

695 000 kr

71 m²

3 rum

4 306 kr/mån

9 789 kr/m²

Trivsam trerumslägenhet med närhet till Köpings centrum. Lägenhetens 71 kvm rymmer kök med matplats, två sovrum, bra förvaringsutrymmen, stamrenoverat badrum och vardagsrum med utgång till balkong i sydvästläge. Stabil och välskött bostadsrättsförening, nya säkerhetsdörrar och fönster är installerade. Innergården är trivsam med lekplats och grönytor. Området är beläget nära skolor, centrum, matbutiker och restauranger. Köping erbjuder goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Västerås och Örebro. Välkomna med din visningsanmälan!

Visar alla 22