Svensk Fastighetsförmedling Köping

Svensk Fastighetsförmedling Köping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Brunnsvägen 3, Johannisdal, Köpings kommun

Brunnsvägen 3

Villa
Johannisdal, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
1 950 000 kr
126 m²
4 rum
528 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Unikt tillfälle att förvärva ett välskött enplanshus på Brunnsvägen 3 i Köping! Väldisponerad planlösning bestående av kök med matplats, vardagsrum med fina sällskapsytor, tre sovrum, badrum samt tvättavdelning. Lättskött trädgårdstomt med fina grönytor, fruktträd och bärbuskar. Garage i länga med fjärrstyrd port samt två förråd intill huset. Fiber är indraget. Lugnt område med närhet till elljusspår i Johannisdalsskogen, förskola, skola, lekpark och fina strövområden intill Köpingsån. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

Karmansbo 48, Karmansbo, Skinnskattebergs kommun

Karmansbo 48

Villa
Karmansbo, Skinnskattebergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
3 495 000 kr
164 m²
6 rum
2 335 m² tomt

Varmt välkomna till Karmansbo 48 och denna fina enplansvilla uppförd 1993. Här erbjuds ett lugnt och trivsamt boende med möjlighet till bad och fiske i Hedströmmen, nyttjanderätt finns till vattenlinjen. Villans planlösning rymmer en välkomnande entré, tre-fyra sovrum, rymligt kök med matplats, vardagsrum, allrum med kamin, hobbyrum, gästtoalett, badrum, tvättstuga samt utrymme med bastu och dusch. Från allrummet nås utgång till inglasat uterum och uteplats med spabad. Bergvärme, solcellsanläggning och fiber finns installerat. På fastigheten finns även dubbelgarage med elbilsladdare, uthus med förrådsutrymmen och vedbod. Naturskön trädgårdstomt med grönytor och uteplatser, här kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar och bevittna årstidernas skiftningar. Fastigheten är belägen med närhet till historierika omgivningar vid Karmansbo bruk, förskola och fiskesjöar. Karmansbo ligger även ca 10 minuter ifrån Kolsva med matbutik, skolor, vårdcentral och restauranger. Pendlingsavstånd till Örebro och Västerås. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Kölsta 11, Kölsta, Köpings kommun

Kölsta 11

Villa
Kölsta, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
1 895 000 kr
140 + 42 m²
6 rum
2 188 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Hjärtligt välkomna till Kölsta och denna fina fastighet utanför Köping. Här erbjuds ett lugnt och familjevänligt boende på landet med närheten in till stan. Fastigheten består av boningshus, isolerat dubbelgarage, förråd och växthus. Bostadshusets välkomnar Dig med en entré, vardagsrum med öppen spis, kök med hörnskafferi, matrum med utgång till en inglasad altan, badrum med badkar, sovrum på bottenvåningen. På övervåningen med biutrymmen med möblerbar hall, sällskapsyta, två sovrum samt badrum med dusch. Källardel med biutrymmen såsom groventré med tvättstuga/pannrum samt relaxavdelning med bastu, dusch och jacuzzi. Kommunalt vatten och avlopp. Fiber finns indraget. På den stora natursköna hörntomten om 2188 kvm kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar och bevittna årstidernas skiftningar. För den trädgårdsintresserade finns det fruktträd och bärbuskar, växthus och odlingsmöjligheter. Grusad uppfart med plats för 3 bilar framför garaget. Samt en grusad plan med plats för bilar eller dylikt. Kölsta är ett trivsamt område med goda pendlingsavstånd till närliggande Köping, Hallstahammar och Västerås. Odensvi skola, förskola och fritids finns på 6 kilometers avstånd. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Ringvägen 53a, Johannisdal, Köpings kommun

Ringvägen 53a

Lägenhet
Johannisdal, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
275 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 3/3
2 398 kr/mån
10 784 kr/m²

Varmt välkommen till Ringvägen 53A och denna trivsamma bostadsrättslägenhet. Lägenheten rymmer hall med avhängningsmöjligheter, stamrenoverat badrum, renoverad kokvrå samt kombinerat vardagsrum och sovrum med utgång till stor balkong med möjlighet till inglasning. Bostadsrätten är belägen i den välskötta och stabila föreningen, HSB Dybecksgården. Fiber finns. Gångavstånd till Köpings centrum, mataffär, skola, förskola och ett stenkast ifrån Johannisdals upplysta motionsspår med bland annat utegym. Goda pendlingsavstånd till Stockholm, Örebro, Västerås och Eskilstuna. Passar perfekt som första bostad alternativt övernattningslägenhet. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

  • Balkong
Tallbacksvägen 13, Munktorp, Köpings kommun

Tallbacksvägen 13

Villa
Munktorp, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
2 595 000 kr
154 m²
6 rum
974 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Nu finns möjligheten att förvärva denna familjevänliga villa inne i Munktorps samhälle. Här erbjuds ett boende med närhet till lekplatser, skolor och natur. Villans planlösning fördelar sig i två plan och rymmer en välkomnande hall, fyra sovrum, stilfullt kök med rymlig matplats, vardagsrum med kamin och utgång till altan, två badrum samt tvättstuga och groventré. Från groventrén nås ett förråd och utgång till dubbelgarage med eldrivna portar. Flertalet större renoveringar är utförda i modern tid, såsom nytt kök, nytt badrum, ny el, nya 3-glasfönster, nytt tak m.m. Fiber är installerat. Trivsam trädgårdstomt med grönytor och planteringar. Bra geografiskt läge med goda pendlingsavstånd till Västerås, Eskilstuna och Stockholm. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Östanåsgatan 21A, Östanås, Köpings kommun
  • Budgivning pågår

Östanåsgatan 21A

Lägenhet
Östanås, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
695 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 600 kr/mån
11 488 kr/m²

Välkomna till Östanåsgatan 21A och denna fina tvårummare. Bostaden är genomgående nyrenoverad i en smakfull stil. Lägenhetens planlösningen om 60,5 kvm rymmer en välkomnande hall med praktisk förvaring, stilfullt kök med med matplats, sovrum, stamrenoverat badrum samt vardagsrum med utgång till balkong i soligt sydvästläge. Ny el är dragen i hela lägenheten och fiber finns, internet ingår i månadsavgiften. Riksbyggens bostadsrättsförening Köpingshus nr 4 är en stabil och välskött förening. Till lägenheten finns källarförråd att tillgå. Inom föreningen finns även möjlighet att hyra parkerings- och garageplats. Lugnt och trivsamt bostadsområde med gångavstånd till Köpings centrum, motionsspår och utomhusgym vid Johannisdalskogen, mataffär, skola och förskola. Goda pendlingsavstånd till närliggande orterna Örebro, Västerås och Stockholm. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

Bergslagsvägen 123A, Kolsva, Köpings kommun

Bergslagsvägen 123A

Lägenhet
Kolsva, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
265 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 740 kr/mån
4 417 kr/m²

Välkomna till Bergslagsvägen 123A och denna i modern tid helrenoverade tvårummare om 60m², belägen i välskötta Brf Hedströmmen. Lägenheten har genomgående fräscha ytskikt och rymmer ett sovrum, delvist kaklat badrum, stilrent kök samt vardagsrum med utgång till balkong i sydväst. Här bor du med gångavstånd till mataffär och endast en kort resa in till Köping med resecentrum, klädaffärer och restauranger. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse för visning!

  • Balkong
Spadbergsvägen 5, Bubbarsbo, Skinnskattebergs kommun

Spadbergsvägen 5

Villa
Bubbarsbo, Skinnskattebergs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
1 195 000 kr
75 m²
4 rum
1 507 m² tomt

Välkommen ut till lugnet i trivsamma Bubbarsbo. Här finns nu möjlighet att förvärva en villa/vinterbonat fritidshus med fint läge på insynsskyddad trädgårdstomt. Möjlighet till bad, båtplats och fiskelycka vid närliggande sjön Lillsvan! Huset rymmer tre sovrum sovrum, ljust kök med matplats, badrum med vedeldad bastu samt vardagsrum med utgång till altan med spabad. På fastigheten finns även ett isolerat garage uppfört 2008. Närhet till svamp- och bärskog. Bra pendlingsavstånd till b.la. Stockholm och Västerås. Varmt välkomna på visning!

Ringvägen 51F, Johannisdal, Köpings kommun
Ringvägen 51F, Johannisdal, Köpings kommun, bild 2
Ringvägen 51F, Johannisdal, Köpings kommun, bild 3

Ringvägen 51F

Lägenhet
Johannisdal, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
650 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
3 796 kr/mån
11 818 kr/m²

Välkommen till Brf Dybecksgården och denna renoverade tvåa med stor inglasad balkong med kvällssol. Lägenheten har genomgått flertalet stora renoveringar som bland annat nytt kök med öppen planlösning mot allrum, spottar i tak, ny el och elcentral, garderobsvägg i hallen med belysning, Plejd samt nya ljusa ytskikt i delar av lägenheten. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Den inglasade balkongen är 10 kvm och ger plats för både odlingslådor och sittgrupp. Föreningen har en stabil ekonomi och flertalet stora renoveringar är gjorda även här. I avgiften ingår fiber. Attraktivt område med närhet till bland annat matbutik, Johannisdalskogen med motionsspår och utegym. Gångavstånd till Köpings centrum. Välkommen med din anmälan till visningen!

  • Premium
  • Balkong
Odensvivägen 2a, Nyckelberget, Köpings kommun
  • Budgivning pågår

Odensvivägen 2a

Lägenhet
Nyckelberget, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
1 095 000 kr
103,2 m²
4 rum
vån 2/3
6 214 kr/mån
10 610 kr/m²

Varmt välkomna till Odensvivägen 2A och denna trivsamma bostadsrättslägenhet om 4 rok. Lägenhetens 103,2 kvm rymmer entré/hall med garderober och avhägningsmöjligheter, kök med köksö och matplats, tre sovrum, två helkaklade badrum samt rymligt vardagsrum med öppen spis och utgång till ny inglasad balkong i sydväst. Till lägenheten finns vinds- och källarförråd att tillgå. Brf Pilspetsen är en stabil bostadsrättsförening med låga månadsavgifter. Attraktivt läge med närhet till grönområden vid Köpingsån, motionsspår och utegym i Johannisdalskogen. Gångavstånd till Köpings Centrum och matbutiker. Varmt välkommen med anmälan för visning!

Minkstigen 3, Stigarna, Köpings kommun

Minkstigen 3

Radhus
Stigarna, Köpings kommun
Svensk Fastighetsförmedling Köping
2 150 000 kr
118 + 97 m²
4 rum
497 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkomna till Minkstigen 3 och detta trivsamma kedjehus på populära Stigarna i Köping. Här erbjuds ett familjevänligt område med närhet till populära Elundskolan, lekparker samt Johannisdalsskogens elljusspår. Villans planlösning rymmer i entréplan ett sovrum, wc samt ett ljust och öppet kök i anslutning till vardagsrum med utgång till stor altan. Övervåningen rymmer två sovrum och badrum. I källaren finns tvättavdelning, sovrum, allrum med eldstad, matkällare samt goda förvaringsutrymmen. Från källaren nås uppgång till det vidbyggda garaget. Till huset hör en lättskött trädgårdstomt med grönytor. Fiber finns indraget. Ny värmepanna från 2020, förberedd för att kunna kompletteras med en extra komponent utvändigt som skapar ett luft/vattensystem. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

Visar alla 11