Mäklare Ann-Sofie Landström Zetterdahl

Ann-Sofie Landström Zetterdahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hällbacksvägen 64, Gullvivan, Arboga kommun

Hällbacksvägen 64

Lägenhet
Gullvivan, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
875 000 kr
76 m²
2 rum
vån 1/2
3 958 kr/mån
11 513 kr/m²

Välkomna till denna smakfulla bostadsrätt på nedre plan med hörnläge på attraktiva Hällbacksvägen. Bostadsrätten genomgick en omfattande renovering 2022 där alla ytskikt på väggar, golv och tak är renoverade. Planlösningen är välplanerad och består av kök med matplats, rymligt vardagsrum, sovrum, badrum samt gott om förvaring i flertalet garderober samt klädkammare. Vid den välkomnande entrén finns en skyddande uteplats i soligt västerläge med markis. Här finns också ett extra förråd. Välskött liten trädgårdsyta med rabatter och buskage. Familjevänligt område med grönytor, lekplatser och närhet till Arboga centrum, skola, förskola samt järnvägsstation. Inom föreningen finns trivsamma utrymmen att tillgå såsom samlingslokal, övernattningsrum och bastu. Arboga är beläget med goda pendlingsmöjligheter till Stockholm, Eskilstuna och Örebro. Välkommen med din intresseanmälan!

Aspa 121, Köping, Kungsörs kommun

Aspa 121

Tomt
Köping, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
450 000 kr
3 429 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en tomt för att skapa ditt egna drömboende i populära Aspa. Här bor man naturnära med vackra omgivningar men med närhet in till samhället Valskog. Här kan man skapa sig sin alldeles egna vackra skogsglänta att trivas i efter eget tycke och smak. Bra geografiskt läge med närhet till både Köping, Arboga och Kungsör med bra pendlingsförbindelser till exempelvis Stockholm, Örebro och Västerås. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område och det finns inga områdesbestämmelser. Det innebär därmed att specifik byggrätt prövas i ett bygglovsärende. För mer information kring detta kontakta gärna bygglovsenheten på Västra Mälardalens Myndighetsförbund. Välkommen med din intresseanmälan!

Magasinsgatan 50, Centralt, Kungsörs kommun

Magasinsgatan 50

Lägenhet
Centralt, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
1 195 000 kr
104,5 m²
4 rum
vån 1/1
5 602 kr/mån
11 435 kr/m²

Välkomna till detta bostadsrättsradhus i enplan på attraktivt område. Här bor man vid slutet på återvändsgata med hörntomt och fina grönområden invid knuten. Bostadsrätten genomgick omfattande renoveringar under 2020. Planlösningen är välplanerad och består av kök med matplats, rymligt vardagsrum, tre sovrum, två badrum samt separat tvättstuga. Invid bostaden finns tillhörande carport samt ett förråd med gott om plats för förvaring. Från carporten finns bostadens andra entré direkt in till tvättstugan. Vid entrésida finns en skyddande uteplats och på baksida finns en stor inglasad altan för härligt umgänge. Fin trädgårdstomt med uppvuxna buskar, träd och rabatter. På Magasinsgatan bor man med gångavstånd till förskola, skolor, sportfält, idrottshall, ishall, apotek, vårdcentral samt centrum med butiker. Stabil och välskött bostadsrättsförening som kontinuerligt utför renoveringar och förbättringar på fastigheterna. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Sågvägen 45, Sågen, Kungsörs kommun

Sågvägen 45

Villa
Sågen, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
2 700 000 kr
158 m²
6 rum
684 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till Sågvägen 45 och denna rymliga villa om hela 158 kvm samt fristående garage med förråd, rymligt soldäck med spabad samt inglasad altan. Här bor du med ett skyddat läge med hörntomt i attraktivt område. Huset har genomgått flertalet stora renoveringar med bland annat nytt modernt kök, kaklat badrum med bastu, ommålad fasad samt plattlagd framsida med parkering. Huset rymmer fyra sovrum och har två rymliga allrum, det ena med stora takfönster för vackert ljusinsläpp och det andra med täljstenskamin och plats för matgrupp. Köket rymmer plats för matplats och intill finns en groventré med tvättavdelning. I huset finns gott om förvaring med flertalet garderober i rummen samt en klädkammare och kattvindar. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Anmäl ditt intresse redan nu för att inte missa chansen för visning. Området är mycket omtyckt och lugnt, här finns gångavstånd till skola och barnomsorg samt enkla pendlingsmöjligheter till Eskilstuna och andra närliggande kommuner. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Borgaregatan 5B, Sjukhusgärdet, Arboga kommun

Borgaregatan 5B

Lägenhet
Sjukhusgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 495 000 kr
106 m²
4 rum
5 015 kr/mån
14 104 kr/m²

Välkommen till Borgaregatan 5B och denna bostadsrätt med en välplanerad planlösning med genomgående välskötta ytskikt. Köket har ljusa luckor och plats för matplats. I allrummet finns en öppen spis samt utgång till den inglasade altanen och trädgården på baksidan. På framsidan finns en uteplats med morgonsol. I lägenheten finns 3 sovrum samt wc på övre plan och i källaren finns goda biutrymmen med bland annat en gillestuga, perfekt till sovrum eller extra allrum. I källaren finns även gott om förvaringsmöjligheter med förråd och matkällare. Området är mycket välskött och har en god ekonomi och det finns möjlighet till garage. Här finns gemensamma grönytor och en kort promenad bort finns fina naturområden, skidbacke och vackra promenadstråk runt Arbogaån. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen med din anmälan till en visningsperiod.

  • Uteplats
Ålhammarsvägen 20 & Utnäsvägen 5, Hällarna, Arboga kommun

Ålhammarsvägen 20 & Utnäsvägen 5

Fritidshus
Hällarna, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 075 000 kr
42 + 24 m²
3 rum
1 382 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Nu erbjuds detta fritidshus i populära Hällarna med utsikt mot Hjälmaren. Försäljningen gäller två stycken tomter, varav en är friköpt med ett boningshus och den andra är arrende med en lillstuga. Här finns ett boningshus med nya 3-glasfönster, kommunalt vatten och avlopp samt en öppen planlösning. Intill huset finns altan i såväl öster som i väster. Trädgården har en rymlig gräsmatta med plats för lek eller planteringar, här finns sjövatten uppdraget för bevattning. På tomten finns en lillstuga som gästhus och en friggebod som förråd. Vid strandkanten finns en brygga och möjlighet till båtplats. Här bor du med närhet till fint bad och fiske i Hjälmaren. Hällarna är beläget ca 20 minuter från Arboga. Varmt välkommen med din anmälan till visningen!

  • Uteplats
Drottninggatan 44, Centralt, Kungsörs kommun

Drottninggatan 44

Villa
Centralt, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
1 595 000 kr
120 m²
4 rum
1 238 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till Drottninggatan 44 i Kungsör och denna väl omhändertagna fastighet med ett läge mitt i centrala Kungsör. Här finner du en villa med stor trädgård med gräsytor, planteringar, fruktträd och bärbuskar. I trädgården finns flertalet olika uteplatser i olika väderstreck! Huset rymmer 3 sovrum, allrum med trägolv och burspråk samt kök med en separat matplats för ca 6 personer. Här finns också klädkammare och kattvindar för förvaring. På tomten finns även ett uthus med garage, hobbyrum samt bastu och förråd. Ett ställe att uppleva på plats! En kort promenad bort finns affärer och restauranger som Kungsör har att erbjuda, här finns även motionsspår med utegym samt närhet till skola och vårdcentral. Knappt 1 km bort finns resecentrum med direkttåg till såväl Eskilstuna som Stockholm. Välkomna på visning!

  • Uteplats

Visar alla 7