Mäklare Ann-Sofie Landström Zetterdahl

Ann-Sofie Landström Zetterdahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Östra Hamngatan 20, Centralt, Arboga kommun

Östra Hamngatan 20

Radhus
Centralt, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 975 000 kr
137 + 30 m²
5 rum
258 m² tomt

Välkomna till Östra Hamngatan 20 och detta parhus med hörnläge med vacker utsikt mot Arbogaån! Här erbjuds ett trivsamt boende med stora sociala ytor och inglasat uterum med utsikt över vattnet. Planlösningen består av entréplan med badrum, tvättstuga, sovrum, kök, matplats samt vardagsrum. Övre plan består av två sovrum, badrum samt allrum. Goda förvaringsmöjligheter finns på de två vindar som du når inifrån huset, här finns möjlighet att inreda det ena vindsutrymmet. Trädgård med planteringar, träd, buskar samt gräsyta. Här finns även ett mindre förråd för förvaring av trädgårdsredskap. I soligt söderläge finns inglasat uterum som förlänger sommaren, här njuter man av den vackra utsikten mot Arbogaån. I samfälligheten finns garage med eluttag i länga samt parkering. Här får man ett boende i eftertraktat område med endast några minuters promenad till centrum och resecentrum med goda pendlingsmöjligheter till bland annat Örebro, Västerås, Eskilstuna och Stockholm. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Urbergsgatan 2E, Sjukhusgärdet, Arboga kommun

Urbergsgatan 2E

Radhus
Sjukhusgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 195 000 kr
96 + 72 m²
5 rum
218 m² tomt

VARUDEKLARERAT - Välkomna till Urbergsgatan 2E och detta familjevänliga radhus i attraktivt området i Arboga. Bostaden rymmer entréplan med hall, wc, kök med matplats, vardagsrum och matrum. På övre plan finns tre sovrum och badrum. I källare finns tvättavdelning, gillestuga samt gott om yta för förvaring. På övre plan finns en stor balkong som nås via ett sovrum och från vardagsrummet når man en rymlig altan i soligt söderläge där en del av altanen har tak. Här finns gott om yta för social samvaro och avkoppling. Lättskött mindre trädgårdsyta med gräs som vetter ut mot ett stort grönområde med lekplats. På entrésida finns yta att nyttja efter behov exempelvis som en liten uteplats eller för cykelparkering. Intill entré finns även garage samt asfalterad uppfart med plats att parkera bilen. Här erbjuds ett trivsamt boende med närhet till förskola och skola samt fina promenadstråk vid Arbogaån. På promenad och cykelavstånd når man Arboga centrum med butiker och resecentrum med goda tågförbindelser till Stockholm, Västerås, Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Karlsborgsvägen 3, Anneberg, Arboga kommun
  • Budgivning pågår

Karlsborgsvägen 3

Villa
Anneberg, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 995 000 kr
156 m²
7 rum
984 m² tomt

Välkommen till Karlsborgsvägen 3 och detta familjevänliga boende med stora sociala ytor för härligt umgänge. Här får man ett bekvämt boende i ett lugnt och familjevänligt område med extra bekvämligheter såsom centraldammsugare, ett inglasat uterum och ett pooldäck med nedsänkt pool. Planlösningen består av entréplan med modernt kök, matrum, rymligt vardagsrum, sovrum, badrum och tvättstuga. Övre plan består av tre sovrum, allrum, badrum och ett litet kontor. Trädgård delvis inramad av häck med planteringar, träd, buskar samt gräsyta som inbjuder till lek. Välkomnande entré med plattlagd yta, intill finns cykelskjul, garage, carport samt asfalterad uppfart med plats för tre bilar. Elbilsladdare finns vid garage. Förråd både i garage och carport. På tomten finns även en vinterbonad gäststuga med el. Morgonsolen avnjuter man på uteplatsen i anslutning till köket. I soligt söderläge finns pooldäck med åttakantig pool från Folkpool som nås från uterummet. Här finns gott om yta för avkoppling och umgänge. Här erbjuds ett trivsamt boende i barnvänligt och eftertraktat område med närhet till lekplats samt skogsområde och med cykelavstånd till Arbogas centrum och resecentrum med pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm, Örebro och Västerås. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Knutsbergsvägen 6, Brattberget, Arboga kommun

Knutsbergsvägen 6

Villa
Brattberget, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
2 595 000 kr
138 m²
5 rum
544 m² tomt

Välkomna till Knutsbergsvägen 6 och denna helrenoverade bostad i modern stil med smakfulla färgkombinationer. Här får man ett bekvämt boende i ett lugnt och familjevänligt område. Här är det bara att flytta in och börja trivas. Planlösningen består av entréplan med sociala ytor med stilfullt kök och matplats som leder vidare till rymligt vardagsrum med utgång till inglasat uterum. Här finns också två sovrum samt badrum. Övre plan består av två rymliga sovrum, klädkammare och badrum. Bostaden har en välkomnande plattlagd entré med trädgård som inramas av stenmur och häck. Här finns både en lekstuga samt gräsyta som inbjuder till lek. I trädgården finns även ett förråd. Garage med plats för en bil samt asfalterad uppfart med plats för två bilar, på garaget sitter även elbilsladdare. Fiber är installerat. Här erbjuds ett trivsamt boende i barnvänligt och eftertraktat område med närhet till lekplats, förskola, skola, matbutik och fina naturområden. Cykelavstånd till Arbogas centrum och resecentrum med pendlingsmöjligheter till bland annat Stockholm, Örebro, Eskilstuna och Västerås. Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Aspa 121, Köping, Kungsörs kommun

Aspa 121

Tomt
Köping, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
450 000 kr
3 429 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en tomt för att skapa ditt egna drömboende i populära Aspa. Här bor man naturnära med vackra omgivningar men med närhet in till samhället Valskog. Här kan man skapa sig sin alldeles egna vackra skogsglänta att trivas i efter eget tycke och smak. Bra geografiskt läge med närhet till både Köping, Arboga och Kungsör med bra pendlingsförbindelser till exempelvis Stockholm, Örebro och Västerås. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område och det finns inga områdesbestämmelser. Det innebär därmed att specifik byggrätt prövas i ett bygglovsärende. För mer information kring detta kontakta gärna bygglovsenheten på Västra Mälardalens Myndighetsförbund. Välkommen med din intresseanmälan!

Borgaregatan 5B, Sjukhusgärdet, Arboga kommun

Borgaregatan 5B

Lägenhet
Sjukhusgärdet, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 150 000 kr
106 m²
4 rum
5 015 kr/mån
10 849 kr/m²

Välkommen till Borgaregatan 5B och denna bostadsrätt med en välplanerad planlösning med genomgående välskötta ytskikt. Köket har ljusa luckor och plats för matplats. I vardagsrummet finns en öppen spis samt utgång till den inglasade altanen och trädgården på baksidan. På framsidan finns en uteplats med morgonsol. I lägenheten finns tre sovrum samt wc på övre plan och i källaren finns goda biutrymmen med bland annat en gillestuga, perfekt till sovrum eller extra allrum. I källaren finns även gott om förvaringsmöjligheter med förråd och matkällare. Området är mycket välskött och har en god ekonomi och det finns möjlighet till garage. Här finns gemensamma grönytor och en kort promenad bort finns fina naturområden, skidbacke och vackra promenadstråk runt Arbogaån. Här är det bara att flytta in och börja trivas! Varmt välkommen med din intresseanmälan!

  • Uteplats
Ålhammarsvägen 20 & Utnäsvägen 5, Hällarna, Arboga kommun

Ålhammarsvägen 20 & Utnäsvägen 5

Fritidshus
Hällarna, Arboga kommun
Svensk Fastighetsförmedling Arboga
1 790 000 kr
42 + 24 m²
3 rum
1 382 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Nu erbjuds detta fritidshus i populära Hällarna med utsikt mot Hjälmaren. Försäljningen gäller två stycken tomter, varav en är friköpt med ett boningshus och den andra är arrende med en lillstuga. Här finns ett boningshus med nya 3-glasfönster, kommunalt vatten och avlopp samt en öppen planlösning. Intill huset finns altan i såväl öster som i väster. Trädgården har en rymlig gräsmatta med plats för lek eller planteringar, här finns sjövatten uppdraget för bevattning. På tomten finns en lillstuga som gästhus och en friggebod som förråd. Vid strandkanten finns en brygga och möjlighet till båtplats. Här bor du med närhet till fint bad och fiske i Hjälmaren. Hällarna är beläget ca 20 minuter från Arboga. Varmt välkommen med din anmälan till visningen!

  • Uteplats
Drottninggatan 44, Centralt, Kungsörs kommun

Drottninggatan 44

Villa
Centralt, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
1 595 000 kr
120 m²
4 rum
1 238 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till Drottninggatan 44 i Kungsör och denna väl omhändertagna fastighet med ett läge mitt i centrala Kungsör. Här finner du en villa med stor trädgård med gräsytor, planteringar, fruktträd och bärbuskar. I trädgården finns flertalet olika uteplatser i olika väderstreck! Huset rymmer 3 sovrum, allrum med trägolv och burspråk samt kök med en separat matplats för ca 6 personer. Här finns också klädkammare och kattvindar för förvaring. På tomten finns även ett uthus med garage, hobbyrum samt bastu och förråd. Ett ställe att uppleva på plats! En kort promenad bort finns affärer och restauranger som Kungsör har att erbjuda, här finns även motionsspår med utegym samt närhet till skola och vårdcentral. Knappt 1 km bort finns resecentrum med direkttåg till såväl Eskilstuna som Stockholm. Välkomna på visning!

  • Uteplats

Visar alla 8