Svensk Fastighetsförmedling Kungsör

Svensk Fastighetsförmedling Kungsör

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tibblevägen 21, Torpa, Kungsörs kommun

Tibblevägen 21

Villa
Torpa, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
2 150 000 kr
208 + 27 m²
7 rum
1 200 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkomna till Tibblevägen 21 och denna fina villa om 208 kvm som omhändertagits av samma ägare sedan 1977. Huset präglas av generösa sällskapsytor, stora fönster och gedigna material såsom parkettgolv och bröstpaneler. För uppvärmning finns bergvärme, eldstad och två st luft/luftvärmepumpar. På den stora natursköna tomten om 2556 kvm kan du förverkliga dina trädgårdsdrömmar och bevittna årstidernas skiftningar. Här erbjuds ett boende på landet med närheten till stan. På fastigheten finns även ett uthus med goda biutrymmen och garage. Goda pendlingsavstånd till Eskilstuna, Västerås, Stockholm och Örebro. Varmt välkommen med din intresseanmälan för visning!

Drottninggatan 44, Centralt, Kungsörs kommun

Drottninggatan 44

Villa
Centralt, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
1 695 000 kr
120 m²
4 rum
1 238 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Välkommen till Drottninggatan 44 i Kungsör och denna väl omhändertagna fastighet med ett läge mitt i centrala Kungsör. Här finner du en villa med stor trädgård med gräsytor, planteringar, fruktträd och bärbuskar. I trädgården finns flertalet olika uteplatser i olika väderstreck! Huset rymmer 3 sovrum, allrum med trägolv och burspråk samt kök med en separat matplats för ca 6 personer. Här finns också klädkammare och kattvindar för förvaring. På tomten finns även ett uthus med garage, hobbyrum samt bastu och förråd. Ett ställe att uppleva på plats! En kort promenad bort finns affärer och restauranger som Kungsör har att erbjuda, här finns även motionsspår med utegym samt närhet till skola och vårdcentral. Knappt 1 km bort finns resecentrum med direkttåg till såväl Eskilstuna som Stockholm. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Överby 131, Kungs-Barkarö, Kungsörs kommun

Överby 131

Villa
Kungs-Barkarö, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
2 495 000 kr
214 m²
7 rum
3 980 m² tomt

VARUDEKLARERAD - Varmt välkommen till Överby 131 i Kungs-Barkarö! Huset genomgick en totalrenovering under 2020 och har energiklass A. Planlösningen rymmer stora sällskapsytor, fem sovrum, kök med matplats, två stora helkaklade badrum samt separat tvättavdelning. Huset har en trevlig gårdsentré med stenbelagd rundel. På fastigheten finns även ett stort uthus med bl.a. carport, verkstad samt gott om förvaringsutrymme. Härlig naturtomt om 3.980 m² med grönytor samt äldre träd. Kungs-Barkarö är beläget med goda pendlingsavstånd till de närliggande större orterna Västerås, Eskilstuna och Örebro. Varmt välkommen med intresseanmälan för visning!

  • Energieffektiv
Villagatan 10, Centralt, Kungsörs kommun

Villagatan 10

Villa
Centralt, Kungsörs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kungsör
2 700 000 kr
126 + 80 m²
5 rum
972 m² tomt

Centralt beläget på Villagatan i Kungsör, finner ni detta charmfulla hus uppfört 1929. Här erbjuds ett trivsamt och familjevänligt boende med närhet skolor, affärer, natur och idrottsanläggning. Villan präglas bland annat av fina snickerier, högt i tak och vackra trägolv. På entréplanet välkomnas du in via en inglasad veranda med spröjsade fönster, följt av en rymlig möblerbar hall och en gästtoalett. Från hallen nås ett stort kök med matplats intill matrum och vardagsrum med kamin och utgång till altan samt trädgård. Övervåningen rymmer en hall med utgång till balkong, två till tre sovrum samt ett badrum. Villans uteplatser i olika väderstreck adderar många kvadratmeter under vår- och sommarmånaderna. Det finns även en källare med goda biutrymmen som pannrum, tvättstuga och förrådsrum. Lummig trädgårdstomt i hörnläge med grönytor och vacker växtlighet. Här finns plats för såväl barnaspring, odling som avkoppling. Från Kungsör råder goda pendlingsavstånd till Örebro, Eskilstuna, och Västerås. Välkommen med din anmälan till visning!

Visar alla 4