Köpmangatan 43C

Centralt, Örebro kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
106 m²
Byggår
1984
Förening
BRF Stenhuggaren 16, Örebro
Om föreningen
Avgift
6 201 kr/mån
Driftkostnad
12 900 kr/år
Pris/m²
35 377 kr/m²
Antal besök
1 712

På Köpmangatan 43C - en av stadens absolut mest centrala och bästa adresser, finns ett helt unikt boende som helt saknar motstycke i sin klass. Här har du möjlighet att få en personlig oas och ett härligt boende med Örebros bästa utbud av shopping, restauranger, kultur och nöjen precis utanför dörren. Livskvalité!

Missa inte chansen att förvärva detta moderna och smakfullt inredda bostadsrättsradhus beläget på attraktiv adress centralt Örebro! Här finner du ett yteffektivt hus med fina umgängesytor, generösa ljusinsläpp såväl som fina och noggrant valda materialval. Traditionellt vinkelkök med rymlig matplats och vardagsrum med utgång till uteplats med möjlighet till odling. Här finns altaner med både sol och svalka det större tillhörande trädäcket ligger i österläge med sol till ca kl. 16.00, markis finns. Huset har en trivsam känsla såväl som ett gediget val av ekparkett som går som en röd tråd genom hela bostaden.

Brf Stenhuggaren är det perfekta boendet för dig som vill ha närhet till city och samtidigt ta del av naturen och få känslan av att bo i ett lugnt och tryggt samhälle.

I närheten finns många grönområden som erbjuder härliga promenader, Sveaparken och Gustavsvik bara för att nämna några. Oslagbara kommunikationer i närområde med alla stadsbussar och Örebro Södra Station endast ett stenkast bort. Gården är alltid låst för din trygghet men kan enkelt öppnas via mobiltelefon eller tagg-system.
Detta är sannerligen ett boende för den kräsne, dessutom i en av Örebros absolut mest välskötta föreningar. Stadskärnans sagolika utbud av restauranger, barer och caféer finns precis runt hörnet. Samt ett stort utbud av service och kommunikationer på promenadavstånd som gör att man inte kan önska mer.
Suverän planlösning, uteplats mot lugnt läge och ett boende i parkmiljö som är svårt att slå.

VÄLKOMMEN HEM.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Örebro

Kontakta mäklaren

Paola Ingeby

SkandiaMäklarna Örebro
Mäklare Paola Ingeby, SkandiaMäklarna Örebro
+46707320104

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.