Mörbyleden 22

Danderyd - Mörby Centrum, Danderyds kommun Se på karta

4 995 000 kr

5 500 000 kr -9 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Balkong
Ja
Byggår
1969
Förening
BRF Timmerhuggaren
Om föreningen
Avgift
4 411 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
52 031 kr/m²

Välkommen till välskötta BRF Timmerhuggaren och denna trevliga lägenhet på Mörbyleden 22. Här bor du i ett ostört gavelläge med härligt ljus och med en fantastisk balkong. Bra planlösning med 3 sovrum, egen tvättstuga, lyxigt badrum och gäst-WC. Nyligen stambytt och med inglasad balkong.

På föreningens gård finns möjlighet att grilla, spela boule eller engagera sig i odlingarna. Vidare har föreningen nyligen rustat upp lekplatsen som nu är i fint skick.

Från Mörbyleden är det promenadavstånd till natursköna platser i skog och Edsvikens vatten. Det är nära till utmärkta kommunikationer med buss, Roslagsbana och tunnelbana vid Danderyds Sjukhus eller Mörby Centrum. Närmsta livsmedelsaffär är ICA Myran, endast två kvarter bort. Cirkle K mitt över gatan har även ett livsmedelssortiment. Mörby Centrum finns på gångavstånd och erbjuder en mycket bra mix av affärer, restauranger, träning och allehanda serviceinrättningar. Det finns många bra förskolor och skolor i närområdet samt en stor mängd fritidsaktiviteter för både barn och vuxna. Besök gärna kommunen informativa hemsida på www.danderyd.se

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Magnus Engdahl

Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB
Mäklare Magnus Engdahl, Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB
070-776 78 77