Mäklare Magnus Engdahl

Magnus Engdahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vilans Väg 28 c, Danderyd - Nora, Danderyds kommun

Vilans Väg 28 c

Lägenhet
Danderyd - Nora, Danderyds kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB
1 900 000 kr
22 m²
1 rum
355 kr/mån
86 364 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade attefallare med stor uteplats i soligt västerläge! Upplåten med bostadsrätt i obelånad bostadsrättsförening

Alnäsvägen 2, Stocksundstorp, Solna kommun
Alnäsvägen 2, Stocksundstorp, Solna kommun, bild 2
Alnäsvägen 2, Stocksundstorp, Solna kommun, bild 3

Alnäsvägen 2

Villa
Stocksundstorp, Solna kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB
Pris saknas
219 + 76 m²
7 rum
4 442 m² tomt

Chans som sällan återkommer; Vid Stocksundet finns denna stora tomt om 2.230 m² land och 2.212 m² vatten med utmärkt bostadsläge på liten otrafikerad lokalgata och närmsta granne med Kungliga nationalparken. Unikt tillfälle att förvärva äkta sjötomt med båthus ca 10 minuter från Östermalmstorg. Visas privat efter överenskommelse. Kontakta ansvarig mäklare. Med idylliskt läge i Stocksundstorp vid Stocksundet, Edsviken ligger denna charmiga tvåplansvilla med båthus, gästhus, förrådslänga, egen brygga och stor sjötomt. Huvudbyggnaden är ursprungligen uppförd 1939, tillbyggd 1964 samt väl omhändertagen genom åren. Det upphöjda läget gör att man från sällskapsrum har en magnifik sjöutsikt. Härliga trevliga sällskapsytor med stort vardagsrum, öppen spis, matsal och kök i entréplan. Fastigheten ligger ostört vid "vägens ände" men ändå med närhet både till kommunikationer och närmsta granne med strövområdena i Kungliga nationalstadsparken Ulrikdals slott. Den stora tomten består av 2230 m² land och 2212 m² vatten, angränsar både till sjön och skog. Edsviken är känd för sitt båt- och badliv på sommaren, likaväl som för härliga skridskofärder och skidturer på vintern. Skogsområdena är rika på bär och svamp. Villan har sedan 1991 vårdats och underhållits väl och renoveringar är utförda med hög kvalitet , men med dagens mått upplevs standarden som äldre. Villan har synnerligen goda förutsättningar att förädlas till att bli ett högklassigt familjehem för den moderna familjen, efter en modernisering/renovering och anpassning till dagens normer och trender. Utmärkt bostadsläge i Bergshamra, med bekvämt gångavstånd till Bergshamra centrum med service, affärer och bussar eller vidaretransport med tunnelbanan för pendlaren. Här möts stad och land och 12 minuter från innerstadspulsen är du mitt i villaidyllen i uppvuxna villakvarter.

 • Premium
Robertsviksvägen 21, Danderyd - Skogsvik, Danderyds kommun
Robertsviksvägen 21, Danderyd - Skogsvik, Danderyds kommun, bild 2
Robertsviksvägen 21, Danderyd - Skogsvik, Danderyds kommun, bild 3

Robertsviksvägen 21

Villa
Danderyd - Skogsvik, Danderyds kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB
19 750 000 kr
133 + 31 m²
5 rum
1 530 m² tomt

Välkommen till ett hus med bedårande läge! Direkt sydvästläge och ljuvlig sjöutsikt från alla rum, magiska solnedgångar, badrocksavstånd till vattnet, sol hela dagen, två öppna spisar och en kamin, stor naturtomt med vilda blommor. Generös byggrätt - Här går att bygga dubbelt så stort. Edsviken erbjuder allt från bad och båtliv sommartid till skidor och skridskor vintertid. Promenadstråken längs Edsviken blir inte bättre. Utsikten är skyddad från bebyggelse, här råder lugn. Denna plats är svår att beskriva - utsikten, vattnet, lugnet, fågellivet - en lantlig miljö 10 minuter från stan. Otrafikerad liten gata. Härifrån vill ingen flytta! Tomten är delvis inhägnad, även hunden får ett paradis. Nära skolor, Mörby Centrum och Danderyd Sjukhus. Huset flödar av ljus, ständigt skiftande utsikt, ett älskat hus som behöver ett lyft. Välkommen till ett hem utöver det vanliga med oslagbart läge!

 • Premium
Syrenvägen 3, Danderyd - Nora Strand, Danderyds kommun
Syrenvägen 3, Danderyd - Nora Strand, Danderyds kommun, bild 2
Syrenvägen 3, Danderyd - Nora Strand, Danderyds kommun, bild 3

Syrenvägen 3

Villa
Danderyd - Nora Strand, Danderyds kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB
19 750 000 kr
255 m²
8 rum
1 012 m² tomt

Nu finns unik möjlighet att förvärva en praktiskt taget nyproducerad villa i internationell klass och stil. Mycket genomtänkt planlösning och där form, funktion, ljus och kvalitet har tillvaratagits på bästa sätt. Fantastiska och representativa sällskapsytor gör detta till ett socialt hus, där gränsen mellan inne och ute är mycket tunn. Perfekt för middagar för de med stort umgänge eller för att samla stora tjocka släkten kring jul eller högtidsdagar. Villans boyta om c:a 255 m² har perfekt planlösning med öppna sociala ytor och tre sovrum i entréplan, mastersuite i uttryckets rätta bemärkelse med walk-in-closet och lyxigt badrum med bastu i övre plan, vidare i övre plan finns två altaner, ett stort allrum och ytterligare ett sovrum. Alla rum har dörr till någon av de båda altanerna. I markplan, kringbygg terrass, så att man alltid hittar solen någonstans på fastigheten. Utomordentligt fint skick, allt utfört av duktiga hantverkare i absolut högsta kvalitet och finess med hög standard beträffande materialval, t.ex. slipade betonggolv i entréplanet, hårdvaxade grangolv i övre planet. Fin volym med generell takhöjd om 2,70 m och 3,15 m i vardagsrummet. Öppet mellan biblioteket och övre planet ger känsla av volym och ljus, här är det ca 7 m takhöjd. Kamin. Plejdsystem för styrning av belysning i hela huset. Suveränt eftertraktat bostadsläge invid Edsviken glittrande vatten och sköna omgivningar med bad- och båtliv. Det är endast 250 meter till Danderyds Båtklubb för den båtintresserade. Längs Edsviken finns kilometerlång strandpromenad för joggingrundan eller söndagspromenaden även nära till Danderydsvallen, tennisbanor och golfbanan för den aktiva familjen. Nära även till Mörby Centrum med affärer, serviceutbud och tunnelbanan in till stan.

 • Premium
Villavägen 25A, Stocksund - Söderskogen, Danderyds kommun
Villavägen 25A, Stocksund - Söderskogen, Danderyds kommun, bild 2
Villavägen 25A, Stocksund - Söderskogen, Danderyds kommun, bild 3

Villavägen 25A

Lägenhet
Stocksund - Söderskogen, Danderyds kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB
8 900 000 kr
121 + 4 m²
4 rum
vån 2/3
5 677 kr/mån
73 554 kr/m²

Välkommen till Villavägen 25A och denna ljusa trevliga våning om 101+24 kvm med sjöutsikt och uthyrningslägenhet i markplan.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Klingsta gård 17, Danderyd - Klingsta, Danderyds kommun
Klingsta gård 17, Danderyd - Klingsta, Danderyds kommun, bild 2
Klingsta gård 17, Danderyd - Klingsta, Danderyds kommun, bild 3

Klingsta gård 17

Radhus
Danderyd - Klingsta, Danderyds kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB
13 700 000 kr
172 m²
6 rum
407 m² tomt

Bekvämt boende i Klingsta gård. 3 sovrum på övre plan och tonårsavdelning i souterrängplanet. Vardagsrum med braskamin. Gångavstånd till Mörby C.

 • Premium
Dagermans stig 6, Enebyberg, Danderyds kommun
Dagermans stig 6, Enebyberg, Danderyds kommun, bild 2
Dagermans stig 6, Enebyberg, Danderyds kommun, bild 3

Dagermans stig 6

Villa
Enebyberg, Danderyds kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB
16 900 000 kr
228 + 40 m²
10 rum
1 993 m² tomt

Längst in på återvändsgata tornar Villa Solborg upp sig. Allmänningen runt fastigheten fungerar som ett naturligt insynsskydd till trädgård med parkpotential om 1.993 kvm. Stålgrindar vid entrén, grusad uppfart och garage finns idag på fastigheten. Ursprungliga villan uppfördes 1908 och har sedan dess byggts till 1915 (den östra delen), 1923 då tornet tillkom och 1958 då allmän modernisering skedde. Den har verkligen charm bevarad med genomgående högt i tak, fiskbensparkett, stuckaturer och kakelugn. Mycket väldisponerad planlösningen. Entréplanet innehar välkomnade hall, stora sällskapsytor runt kakelugn samt kök. Här ryms även 2 toaletter samt sovrum/arbetsrum. Övervåningen är privat och rymmer stort allrum, fyra generösa sovrum, badrum med takfönster och två balkonger. Vad som toppar detta makalösa hem är det fantastiska tornrummet med fint ljusflöde från samtliga väderstreck genom bågformade fönster. Har man någon gång önskat sig ett ordentligt kontor eller ateljé så är ett besök på Dagermans stig ett måste. En trappa upp har tornets takterrass en milsvid utsikt! Omfattande renovering av fastigheten påbörjades 2022 av den nuvarande ägaren. Bland annat: Asbets-sanering, Oljepanna och tank utrivet, dränering, in- och utvändig grundförstärkning (med comercial grade Bentonite), bärlinor utbytta till stålbalkar, Ny EL-central på tomt - 60 ampere, Fiberbredband vid tomtgräns, Kök och bad rivet, Omfattande markarbeten, Ny servis till tomtgräns. Kort sagt: många av "de tråkiga" momenten är klara, så nu är det bara att sätta igång med slutförandet. Efter ändrade prioriteringar hos ägaren finns nu chansen för nästa familj att skapa ett drömhem här.

 • Premium
Mörbydalen 12, Danderyd - Mörbyskogen, Danderyds kommun

Mörbydalen 12

Lägenhet
Danderyd - Mörbyskogen, Danderyds kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB
3 400 000 kr
66,4 m²
3 rum
vån 1/3
4 806 kr/mån
51 205 kr/m²

Välkommen till denna öppna lägenhet med perfekt läge i BRF Mörbyskogen 2. Rymligt vardagsrum med fönster i söder och utgång till inglasad balkong. Kök med matplats. Två sovrum och stor klädkammare. Helkaklat badrum. Stor och trygg bostadsrättsförening medger låg avgift. Med flera stora renoveringar hanterade samt låg belåning är detta ett utmärkt boende. Promenadavstånd till tunnelbanan som på ett par minuter tar dig till Universitetet, KTH eller Stureplan. Välkommen att kontakta mäklare för visning!

 • Plus
 • Balkong
Vendevägen 5A, Djursholms Torg, Danderyds kommun

Vendevägen 5A

Lägenhet
Djursholms Torg, Danderyds kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB
2 750 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/2
2 009 kr/mån
70 513 kr/m²

Ring mäklare för visning! Äntligen kan vi erbjuda en etta på övervåningen med sjöutsikt mot Samsöviken! Välkommen till BRF Gandvik och denna mycket välplanerade lägenhet om 39 m² med balkong i perfekt solläge på 1 trappa (hiss finns). Tryggt och praktiskt seniorboende med vackra och sjönära omgivningar, inklusive Djursholms vackraste promenadstråk längs vattnet precis utanför dörren. Lägenheten ligger intill Djursholms torg med butiker, bibliotek, vårdcentral och flera trevliga restauranger som Brasserie Gretas, Monrads, La Piazza och Gateau. Lägenheten är topp-skick och bara att flytta rakt in i. Badrummet renoverades 2023, köket från Marbodal, 2010. Husen, som är ritade av den välkände Djursholmsarkitekten Bertil Falck, byggdes 1969 och är grupperade runt sex innergårdar och en större central gård. På gårdarna har medlemmarna tillgång till utemöbler och en egen uteplats alternativt balkong. Området kring Djursholms torg utgörs av en lugn småstadsmiljö med bussförbindelse till bland annat Mörby Centrum och tunnelbana. Här finns också ett stort antal små butiker, postombud, bank, vårdcentral, apotek och flera restauranger.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 9