Mäklare Magnus Engdahl

Magnus Engdahl

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vilans Väg 28 c, Danderyd - Nora, Danderyds kommun

Vilans Väg 28 c

Lägenhet
Danderyd - Nora, Danderyds kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB
1 900 000 kr
22 m²
1 rum
355 kr/mån
86 364 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade attefallare med stor uteplats i soligt västerläge! Upplåten med bostadsrätt i obelånad bostadsrättsförening

Mörbydalen 12, Danderyd - Mörbyskogen, Danderyds kommun

Mörbydalen 12

Lägenhet
Danderyd - Mörbyskogen, Danderyds kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB
3 400 000 kr
66,4 m²
3 rum
vån 1/3
4 806 kr/mån
51 205 kr/m²

Välkommen till denna öppna lägenhet med perfekt läge i BRF Mörbyskogen 2. Rymligt vardagsrum med fönster i söder och utgång till inglasad balkong. Kök med matplats. Två sovrum och stor klädkammare. Helkaklat badrum. Stor och trygg bostadsrättsförening medger låg avgift. Med flera stora renoveringar hanterade samt låg belåning är detta ett utmärkt boende. Promenadavstånd till tunnelbanan som på ett par minuter tar dig till Universitetet, KTH eller Stureplan. Välkommen att kontakta mäklare för visning!

  • Plus
  • Balkong
Vendevägen 5A, Djursholms Torg, Danderyds kommun

Vendevägen 5A

Lägenhet
Djursholms Torg, Danderyds kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB
2 750 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/2
2 009 kr/mån
70 513 kr/m²

Ring mäklare för visning! Äntligen kan vi erbjuda en etta på övervåningen med sjöutsikt mot Samsöviken! Välkommen till BRF Gandvik och denna mycket välplanerade lägenhet om 39 m² med balkong i perfekt solläge på 1 trappa (hiss finns). Tryggt och praktiskt seniorboende med vackra och sjönära omgivningar, inklusive Djursholms vackraste promenadstråk längs vattnet precis utanför dörren. Lägenheten ligger intill Djursholms torg med butiker, bibliotek, vårdcentral och flera trevliga restauranger som Brasserie Gretas, Monrads, La Piazza och Gateau. Lägenheten är topp-skick och bara att flytta rakt in i. Badrummet renoverades 2023, köket från Marbodal, 2010. Husen, som är ritade av den välkände Djursholmsarkitekten Bertil Falck, byggdes 1969 och är grupperade runt sex innergårdar och en större central gård. På gårdarna har medlemmarna tillgång till utemöbler och en egen uteplats alternativt balkong. Området kring Djursholms torg utgörs av en lugn småstadsmiljö med bussförbindelse till bland annat Mörby Centrum och tunnelbana. Här finns också ett stort antal små butiker, postombud, bank, vårdcentral, apotek och flera restauranger.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 3