Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB

Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Sparreholmsvägen 17A, Älvsjö - Örby Slott, Stockholms kommun

Sparreholmsvägen 17A

Radhus
Älvsjö - Örby Slott, Stockholms kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB

7 995 000 kr

124 m²

5 rum

0 kr/mån

64 476 kr/m²

- Sista tillgängliga huset! - Avgiftsfritt i två år - Tillträde efter önskemål Välrenommerade Arkitektbyrån SandellSandberg har ritat sex optimerade bostadsrättsparhus i populära Örby Slott. Husen har designats för den moderna vardagen med bekvämligheter för bästa levnadsstandard. Fönster i treväderstreck samt stora fönsterpartier längs med hela kortsidan som skapar en luftig och öppen känsla med bästa ljusinsläpp. Bostäderna har exklusiva och smakfulla materialval såsom genomgående 1-stavsparkett samt golvvärme på hela entréplanet. I hallen finns plats för avhängning och två garderober. På golvet ligger snygga granitkeramiska plattor från Grespania. Plattorna ligger praktiskt en bra bit in i hallen och är perfekt för barnfamiljen att kunna komma direkt in i badrummet eller den separata tvättstugan. I tvättstugan finns husets värmepump, tvättmaskin och torktumlare. Entréplanet har en takhöjd om 2,7 meter och innehar ett magnifikt kök från Marbodal med skåp och luckor hela vägen upp i tak. Bänkskiva och stänkskydd är i lyxig Beach Clay kvartskomposit och har snygg kontrast med handtag och blandare i krom. Stor köksö med binder samman den öppna planlösningen mellan kök och sällskapsrum och skapar fantastisk social yta. Bänkskivan på köksön är också i Beach Clay kvartskomposit och har ett överhäng som ger plats för barstolar. Från sällskapsrummet finns utgång till stor terrass om ca 20 kvm i strålande sydväst-läge och härlig kvällssol. Det övre planet innehar ett master bedroom med intilliggande walk-in-closet, två mindre sovrum samt ett badrum med badkar samt badrumsfönster. Master bedroom kan enkelt användas som vardagsrum till barnen, och man gör då om klädkammaren till sovrum. I Vindsateljén bjuds man på en härlig atmosfär med 2,8 meter i nock, takterrass och fantastiska vyer. Våningen går att nyttja som privat kontor, vardagsrum och som Master Bedroom. Använt som det sistnämnda finns här två förråd att nyttja som generösa klädkammare och en privat takterrass att avnjuta en härlig morgonkaffe eller ett glas vin på kvällen. Vindsateljén har en totalyta om närmare 30 kvm, utan takterrassen inräknad. Husen terrasserade ifrån varandra så att de på ett sätt skapar privata trädgårdar för varje husägare att kunna njuta av. Som mest är höjdskillnaden hela 4 meter från Sparreholmsvägen nedanför. Inför tillträdet kommer häckar att planteras. Helt enkelt ett ytterst modernt bostadsprojekt i direkt närhet till Stockholm City! Till varje bostad så ingår parkeringsplats och ett eget externt förråd om ca 5 kvm samt tillhörande mark runt huset som upplåts med nyttjanderätt. Juridisk person OK. Det går bra att själva åka till Sparreholmsvägen och titta utifrån. Kontakta ansvarig mäklare för visning inne i husen och för att mer information!

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Tofsö Björkhamra, Tofsö/Källvik, Trosa kommun
 • Sön 4 jun kl 12:00
Tofsö Björkhamra, Tofsö/Källvik, Trosa kommun, bild 2
Tofsö Björkhamra, Tofsö/Källvik, Trosa kommun, bild 3

Tofsö Björkhamra

Villa
Tofsö/Källvik, Trosa kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB

5 475 000 kr

115 m²

4 rum

4 000 m² tomt

Med ett privat och ostört läge i Södermanlands sagolika natur ligger denna attraktiva fastighet om hela 4000 kvm att nyttja som avkopplande fritidsboende eller året runt. Huvudbyggnad om totalt 232 kvm i två plan och i genomgående gott skick. Uteplatser i alla väderstreck. Fullutrustat kök med matplats. Matsal med utgång till altan för skyddade utomhusmåltider. Stort vardagsrum med effektiv braskamin. Två bra sovrum varav det ena med tillhörande terrass. Två badrum. Nedre plan med rymlig tvättstuga, verkstad, inredningsbar gillestuga och garage. Matkällare och rikliga förvaringsutrymmen. Indraget fibernätverk. Larm. Egen uppfart med parkering för flera bilar. Underbart, soldränkt pooldäck med grillhörna, badhytt och plats för flera utegrupper. Två fina gästhus varav det ena med stilfull eldstad, wc, vedeldad bastu och stor altan. Lekstuga och uteförråd. Bad och båtplats vid förlängd brygga (servitut), ett par minuters promenad gm skogsparti. Välj att slappa vid havet eller ta båten för magiska utflykter i Trosas berömda skärgård. Klippbad, sandstrand och vackra naturstråk inpå knuten. Lättskött tomt med gräsmatta, blandade fruktträd, bärbuskar, hallonland osv. Sommarvatten från separat brunn. Sammantaget ett sällsynt charmigt objekt i svårslagen miljö, drygt 1 h bilavstånd från Stockholm. Flexibelt tillträde.

 • Premium
August Wahlströms Väg 19, Danderyd - Mörby Centrum, Danderyds kommun

August Wahlströms Väg 19

Lägenhet
Danderyd - Mörby Centrum, Danderyds kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB

4 800 000 kr

83 m²

3 rum

3 101 kr/mån

57 831 kr/m²

Med ett centralt och lummigt läge, granne med Mörby C ligger denna rymliga lägenhet om 3 rok med genomgående planlösning. Hall med rikliga förvaringsutrymmen i form av flertalet garderober och överskåp. Charmigt vardagsrum med vackert parkettgolv, stora fönsterpartier och utgång till mysig balkong i sydväst. Modernt, fullutrustat kök med bra matplats för 4 p. Stort sovrum med fri utsikt, parkettgolv och dubbla garderober. Tv-rum/bibliotek som även kan disponeras som sovrum vid behov. Helkaklat badrum (stambytt ) med klinkergolv och dusch. Avskild tvättavdelning med gäst-wc i anslutning. Bevarade fönsternischer i sten i alla rum. Vissa ytskikt i behov av uppfräschning. Till lägenheten hör två bra källarförråd. Mycket populär, skuldfri förening med sällsynt god ekonomi. Bostaden ligger en halv trappa upp och inom ett par minuter promenadavstånd till Mörby C med sitt rika utbud av butiker, service och kommunikationer. Vackra naturstråk längs Kevinge strand och Edsviken inpå knuten. Välkomna på visning!

 • Balkong
Kråkbärsvägen 20, Trångsund, Huddinge kommun

Kråkbärsvägen 20

Villa
Trångsund, Huddinge kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB

7 500 000 kr

129 m²

5 rum

887 m² tomt

Ypperligt tillfälle att förvärva en högt belägen fastighet med milsvid utsikt. Villan om 129 kvadratmeter är väl planerad och smakfullt renoverad med genomgående fina materialval. Från den stenlagda gången kommer man fram till villans två gedigna altaner i västerläge där ett platsbyggt kök finns att tillgå. Här njuter man av sol från lunch till solnedgång under större delen av året. Entréplanet bjuder in till socialt sällskapsliv såväl som avkoppling. Köket är väl tilltaget och ett matbord för 10 sittande personer för enkelt plats. Genomgående vita luckor, stänkskydd i vitt kakel ovan bänkskiva i rustik ek samt vitvaror från märken som Bosch och Siemens. Ljust och sobert vardagsrum med öppen spis och fönster i två väderstreck. På entréplanet finns även ett sovrum med skjutdörrsgarderober, tvättstuga med groventré och ett nyrenoverat badrum (2015). Övre planet är privat med två stora sovrum och ett mindre allrum som nyttjas bäst som barnrum eller kontor. Renoverat badrum (2015) med exklusiva material. Fastighetens rektangulära belägenhet mellan Kråkbärsvägen och Norra Mörtviksvägen har lett till att fastigheten erhållit dubbla adresser. Detta har gjort det möjligt för nuvarande ägare att förbereda för ett attefallshus vid Norra Mörtviksvägen, helt avskilt från villan ovan vid Kråkbärsvägen. Ett attefallshus kan inbringa goda intäkter till hushållet eller vara ett perfekt boende för långväga familjemedlemmar. Utanför det möjliga attefallshuset finns plats för 2 bilar. Upp vid huset ryms hela 4 bilar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Närtunavägen 228, Närtuna, Norrtälje kommun

Närtunavägen 228

Villa
Närtuna, Norrtälje kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB

7 950 000 kr

190 m²

4 rum

2 305 m² tomt

Elegant och modern tvåplansvilla signerad Pål Ross i soligt läge. Storslagen utsikt över öppet landskap vid sjön Sparren.

 • Plus
Östbergavägen 4, Djursholm, Danderyds kommun

Östbergavägen 4

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB

25 000 000 kr

316 m²

9 rum

2 358 m² tomt

En riktigt smakfull och tilltalande villa belägen på stor plan söderorienterad trädgårdstomt. Rakt på sak; ett underbart hem och boende.

 • Plus
Böningers väg 2, Danderyd - Skogsvik, Danderyds kommun

Böningers väg 2

Villa
Danderyd - Skogsvik, Danderyds kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB

17 500 000 kr

301 m²

9 rum

1 118 m² tomt

Gediget 50-tal som minutiöst och mycket smakfullt totalrenoverats nyligen. Underbar planlösning med utrymme för den stora familjen med krav på boendet

 • Plus
Falks väg 8, Djursholm, Danderyds kommun

Falks väg 8

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB

25 000 000 kr

250 m²

7 rum

2 033 m² tomt

Vacker 20-tals villa om totalt 385 kvm med enastående läge. Stor hörntomt om 2.033 kvm med flertalet fruktträd och stora gräsytor blandat med lummig växtlighet och fina planteringar. Grusad infart hela vägen upp till inbyggt garage under altan. Interiört har villan en inbjudande planlösning med genomgående hög takhöjd. Vardagsrum med burspråk, öppen spis och vackra pardörrar som öppnar upp mot väl tilltagen matsal med plats för hela familjen. Trivsamt och platsbyggt kök med öppen spis, stort skafferi och utgång till husets baksida. På entréplanet finns även wc, stor inre hall och separat entré med access direkt till källaren. Övre planet är privat och bjuder på tre ljusa sovrum, allrum och badrum. Från genomgångsrum finns trappa upp till vindsplanet som innehar ett sommarrum samt en råvind som med generös takhöjd enkelt kan inredas till ytterligare sovrum eller allrum efter behov. Källarplan har ett inbyggt garage, tvättstuga, dusch, bastu och oändligt med förrådsutrymme. Villan har de senaste åren renoverats varsamt och har genomgående spröjsade fönster, fiskbensparkett, furugolv på övre plan och andra vackra detaljer från byggåret. Taket är nyligen omlagt och huset har bergvärme. Mycket goda kommunikationer med bussar till Mörby och Danderys Sjukhus samt Roslagsbanan från Djursholms Ösby direkt in till stan. Inom 1 km finns Ösbyskolan, Vasaskolan och Fribergaskolan som täcker skolbehovet mellan årskurs F-9. Fina promenadstråk runt såväl Ekeby- som Ösbysjön. Välkomna på visning!

 • Plus
Kevingeringen 13, Danderyd - Kevinge, Danderyds kommun

Kevingeringen 13

Lägenhet
Danderyd - Kevinge, Danderyds kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB

3 850 000 kr

69 m²

3 rum

3 402 kr/mån

55 797 kr/m²

Trea med radhuskänsla i populära och välskötta BRF Vändkretsen. Stort trädäck i söderläge mot skogsbacke med spännande lekplats. Modernt kök och nyrenoverat badrum och mycket gott skick.

 • Uteplats
Drakengatan 3, Barkarbystaden, Järfälla kommun

Drakengatan 3

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB

3 750 000 kr

69 m²

3 rum

4 167 kr/mån

54 348 kr/m²

Högst upp i huset finner vi denna hörnlägenhet med en stor balkong om ca 12 kvm. Lägenheten är med sina 69 kvm optimalt planerad där inga kvadratmeter går till spillo. Hela lägenheten har totalrenoverats under 2022-2023. Kök och vardagsrum har en social och öppen planlösning och innehar fönster i två väderstreck. Härifrån finns det hela tre utgångar till balkongen vilket möjliggör flera olika möbleringsalternativ. Då lägenheten ligger på det översta planet i huset liknas balkongen en större terrass med sina ca 12 kvadratmeter. Med ett sydväst läge har man här sol från kl 09 till ca kl 20 under sommaren. Sovrummen som ligger invid hallen är rymliga och kan disponeras efter behov. Fönsterna ligger i sval nordvästlig riktning. Badrummet är omgjort i populärt mikrocement och träribbor med exklusivt infälld belysning. Här finns även tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. Under kvarteret finns ett stort garage som delas med grannföreningarna. Hiss finns i huset. Tillträde flexibelt. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Sävenäsgatan 11, Stureby, Stockholms kommun

Sävenäsgatan 11

Radhus
Stureby, Stockholms kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB

10 000 000 kr

121 m²

4 rum

3 015 kr/mån

82 645 kr/m²

-- Obelånad förening! -- Magnifikt parhus i centrala Stureby! Välkomna till Sävenäsgatan 11 och detta påkostade parhus i två plan som ritats av välrenommerade arkitektbyrån SandellSandberg. Huset är ritad för den moderna vardagen och bästa levnadsstandard. I hallen entrén möts man av ett exklusivt stengolv som är praktiskt anslutet till badrum och tvättstuga. Vidare återfinns kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning med fönster i tre väderstreck och gott om plats för stort matbord och loungegrupp. Smakfullt handplockade material med fönster från golv till tak, enstavs-parkett och kök från Marbodal med stenbänkskiva. Övre planet är ytterst privat med tre sovrum och ett lyxigt badrum. Layouten på sovrummen är helt olika och kan anpassas som barnrum, kontor eller master bedroom. Invid rummen finns en generöst förråd som enkelt kan inredas som walk-in-closet. Från vardagsrummet nås en stor terrass om ca 25 kvm i soligt söderläge. Nedanför altanen finns gräsmatta som tillhör huset. Varmt välkomna med er anmälan inför visning!

 • Plus
 • Uteplats
Tallbarrsvägen 3, Gladö Kvarn, Huddinge kommun

Tallbarrsvägen 3

Fritidshus
Gladö Kvarn, Huddinge kommun
Mäklarfirman Vincent Forssbeck KB

5 450 000 kr

114 m²

1 577 m² tomt

Tillfälle att förvärva en av områdets bästa fastigheter. Välplanerad året-runt fastighet i högt läge i populära Gladö Kvarn, ett stenkast från Kvarnsjön och dess klippbad, perfekt för morgon- och kvällsdopp. På fastigheten finns idag tre vinterbonade hus (71 kvm + 26 kvm + 17 kvm) med högt i tak och en boarea om totalt 114 kvm, stora fina uteplatser med sol från morgon till kväll och spabad. Det finns ytterligare ett isolerat hus på 15 kvm som idag fungerar som verkstadsbod och förråd. Huvudhuset är vinterbonat och har renoverats och även byggts till under årens lopp. Huset inrymmer idag ett ljust vardagsrum med nyrenoverad öppen spis och synliga takbjälkar. Två sovrum, sovloft, badrum samt praktiskt och fullt utrustat arbetskök med ny full size kyl och frys, ny ugn och ny spishäll. Även diskmaskin finns. Invid entrén finns ett generöst uterum med isolerade glasdörrar och infravärme som möjliggör middagar långt in på hösten. Utanför löper terrassen längst med huset i rakt söderläge. De två gästhusen skapar utrymme för den stora familjen. Huset om 26 kvm byggdes så sent som 2021, har sovloft och är förberett både för eget kök och badrum. Här finns möjlighet till uthyrning eller eget kontor. Fastighetens trädgård är väl omhändertagen med flera sorters fruktträd som körsbär, äpple och plommon. Tomten bjuder också på stora gräsytor, vackra planteringar, blommande vårsyrener och en 30-årig rhododendron med mera. I det 11 kvm stora växthuset hittar du en frodig vinranka och gott om möjligheter att anlägga en egen örtträdgård. Fastigheten har även kompost och ett vedförråd. Den stenlagda uppfarten har plats för flera bilar. Det här är en fastighet med stora möjligheter. Detaljplanen medger byggnation av huvudbyggnad om 150 kvm BYA i två våningsplan, dvs ca 265 kvm boarea. Perfekt för den som önskar bygga ut huvudbyggnaden och drömmer om sjöutsikt. Det finns ett färdigt förslag med arkitektritningar för tillbyggnad av befintligt hus. På ett par minuter kommer man ner till badplatserna vid populära Kvarnsjön. I området finns även padel, tennis, lekplats, simskola, kräftfiske och midsommarfirande. Gladö Kvarn ligger naturnära men ändå med närhet till köpcentrum, bank och vårdcentral. Det är endast 6 km till Huddinge Centrum och dit tar man sig lätt med buss 744, bil eller cykel då det finns upplyst cykelbana hela vägen. Därifrån tar du dig till Stockholms Central på 12 minuter med pendeln. Huddinge Sjukhus ligger inom cykelavstånd. Kommunen planerar att bygga förskola inom ramen för detaljplanen, idag finns förskola och grundskola i Balingsnäs ca 4 km från Gladö Kvarn med cykelväg hela vägen. Inom gångavstånd ligger också friluftsområdet Sundby gård med natursköna vandringsleder och fina isar på vintern - plogad bana runt Orlången. Här finns också Sundby ridskola.

Visar alla 12