Nyproduktion

Brf Duving 91kvm

Duved, Åre kommun Se på karta

3 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91 m²
Balkong
Nej
Byggår
2022
Avgift
5 151 kr/mån
Pris/m²
42 857 kr/m²
Nyproduktion

Tillfälle att förvärva ditt drömhem i Duveds nya bostadsområde Duving. Här uppförs 42 stycken lägenheter med fokus på tidstypisk design och funktion. Duving är beläget med vyer över fjäll och natur i direkt närhet till Duveds centrum.

Bostäderna är framtagna med inspiration från fjäll och natur. Projektören har tänkt till och lagt stort fokus på förvaringsmöjligheter i form av garage, parkeringsplatser och förråd. De 42 bostadsrätterna består av följande storlekar:

• 44/45 kvm fördelat på 2 rum & kök
• 68 kvm fördelat på 3 rum & kök
• 84/85 kvm fördelat på 4 rum & kök
• 91 kvm fördelat på 4 rum & kök
• 114 kvm fördelat på 5 rum & kök (plan 2 & 3)

Så här tecknar du en lägenhet i brf Duving:
• I första steget tecknas bindande Förhandsavtal.
• Handpenning om 10% erlägges i samband med tecknande av Upplåtelseavtal, ca tre månader före tillträde/inflyttning.
• Slutlikviden om 90% betalas på tillträdesdagen.

Planerad inflyttning:
Hus 1: januari 2024
Hus 2: mars 2024
Hus 3: april 2024
Hus 4: maj 2024

Med en bostad i Brf Duving har du bekvämt gångavstånd till all tänkbar service i form av skola och Duveds centrum med mataffär, restauranger, sportbutik och lift.

Precis ovanför bostadsområdet ligger Duveds nyrenoverade F-9 skola. I direkt anknytning till skolan finns fotbollsplaner och idrottshall. Ungefär 700 m från bostadsområdet finns även nybyggda Åre Sportcenter med fem padelbanor, en tennisbana, tre golfsimulatorer och STC gym. Här finns också kontorsplatser för den som önskar kombinera jobb med träning. I samma område finns alpin skidåkning, längdspår, skoterled och vandringsstråk. Duveds skidsystem är sammanlänkat med Tegefjäll och erbjuder fina pister och härlig skogsåkning. För den som önskar ta sig mellan Duved och Åre by finns skidbussen som alternativ.

Duveds by är under utveckling och blir allt mer populärt genom närheten till det mesta. Många som önskar bo permanent söker sig till Duved där barnen tar sig enkelt till skolan, backen, fotbollsträningen eller padelhallen. För de äldre barnen som har skola i Östersund finns tågstationen på bekvämt gångavstånd.

Välkommen att höra av dig med frågor och funderingar samt för att boka in en visning i visningsboden.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Åre