Kommande

Viltstigen 2, 3tr

Edsberg, Sollentuna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94,5 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns
Byggår
2015
Förening
HSB BRF Rösjö Ängar i Sollentuna
Om föreningen
Avgift
6 085 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Kommande

Ljus, välplanerad och välskött 4:a med en stor och solig balkong med öppen utsikt mot skogsparti högst upp i huset. Välkomnande hall med en garderob. Vardagsrum med ett förråd och öppen planlösning mot ljust kök med matplats för 4-6 personer och utgång till balkong. Två helkaklade badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Tre ljusa sovrum.

Rösjöområdet är Sollentuna kommuns mest utpräglade fritidsområde. Här finns skogar, sjöar och öppen mark - ett spännande och varierande landskap för promenader och upptäcktsfärder. Här finns också elljusspår och spår för vandring, motion och skidåkning. Söder om Rösjön ligger Rösjöns Camping med en stor badplats, servering och minigolfbana. I närheten finns också Väsjön med två badplatser. Här ligger Väsjöbacken med belyst slalombacke. Vid Edsbergs sportfält finns bollplaner och tennisbanor.

I HSB brf Rösjö Ängar bor du nära trivsamma Edsbergs centrum med bland annat matbutik, apotek, bibliotek, vårdcentral och restauranger. Du bor granne med Rösjöskolan (årskurs F-6), även Edsbergsskolan (årskurs 6-9) finns i närheten. Förutom det fina läget i Sollentuna kommer de närmsta omgivningarna att göra Rösjö Ängar till ett alldeles särskilt bra ställe att bo på. Stor vikt läggs vid att bevara så mycket som möjligt av naturen som finns närmast husen, allt för att skapa en så lugn och harmonisk plats som möjligt.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Sollentuna

Kontakta mäklaren

Cherry Lindström

Svenska Mäklarhuset Sollentuna
Mäklare Cherry Lindström, Svenska Mäklarhuset Sollentuna
0735118228

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.