Mäklare Cherry Lindström

Cherry Lindström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Flintlåsvägen 34, Edsberg, Sollentuna kommun
  • Sön 4 aug kl 13:00
Flintlåsvägen 34, Edsberg, Sollentuna kommun, bild 2
Flintlåsvägen 34, Edsberg, Sollentuna kommun, bild 3

Flintlåsvägen 34

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
2 750 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/6
4 555 kr/mån
35 948 kr/m²

Totalrenoverad och välplanerad 3:a med en möblerbar balkong! Öppen och välkomnande hall. Renoverat, ombyggt och helkaklat badrum med golvvärme och plats för tvättmaskin. Nytt och renoverat kök med matplats för 4-6 personer och öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till balkong. Två stora, ljusa och insynsskyddade sovrum med utsikt mot skogsparti. Lugnt område med närhet till natur, Rösjön, Edsviken, Edsbergs centrum, skolor och kommunikationer. Välskött förening med god ekonomi. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Celsings Väg 11, null, Sollentuna kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Celsings Väg 11, null, Sollentuna kommun, bild 2
Celsings Väg 11, null, Sollentuna kommun, bild 3

Celsings Väg 11

Lägenhet
Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
2 350 000 kr
94 m²
4 rum
vån 3/3
7 235 kr/mån
25 000 kr/m²

Ljus och välplanerad 4:a med en möblerbar balkong högst upp i huset. Hall med garderobsvägg med skjutbara dörrar. Ljust och välplanerat kök med matplats för 4-6 personer. Stort badrum med fönster och tvättmaskin. Gäst-wc. Stort och ljust vardagsrum. Tre ljusa sovrum varav ett med ett stort förråd. Lugnt område nära natur och Norrvikens vatten. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Blåklockevägen 8, null, Sollentuna kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Blåklockevägen 8, null, Sollentuna kommun, bild 2
Blåklockevägen 8, null, Sollentuna kommun, bild 3

Blåklockevägen 8

Lägenhet
Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
3 295 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 2/6
5 106 kr/mån
42 516 kr/m²

Ljus, välplanerad och rymlig 3:a med en stor och möblerbar balkong med trätrall i centralt läge nära Sollentuna Centrum. Möblerbar hall med förvaringsmöjlighet. Helkaklat och stort badrum med plats för tvättmaskin och torktumlare. Välplanerat kök med öppen planlösning mot luftigt vardagsrum. Två stora sovrum med garderober varav en med utgång till balkong. Här bor du med gångavstånd till Sollentuna Centrum och lokaltrafikens förbindelser. Området har dessutom närhet till många rekreationsområden i och kring kommunen t.ex. Järvafältet, Edsbergs slottspark och Edsviken med omnejd. För den aktive är det bara en kort promenad till motionshall, Sollentunavallen samt andra sport-, bowling- och simhallar. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Pilvägen 80, Helenelund, Sollentuna kommun
  • Sön 4 aug kl 15:00
Pilvägen 80, Helenelund, Sollentuna kommun, bild 2
Pilvägen 80, Helenelund, Sollentuna kommun, bild 3

Pilvägen 80

Lägenhet
Helenelund, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
2 800 000 kr
78 m²
3 rum
vån 2/2
4 958 kr/mån
35 897 kr/m²

Ljus och välplanerad 3:a med en solig och inglasad balkong högst upp i huset. Välkomnande hall med en garderob med glasdörrar. Stort och ljust vardagsrum med utgång till balkong. Renoverat och välplanerat kök med matplats för 4-6 personer. Helkaklat badrum. Två ljusa sovrum med garderober. I Helenelund bor du i fina miljöer nära fin natur som Tegelhagen med stora strövområden för promenad och motion och även en fin badplats. På cykelavstånd finns Ulriksdals slottspark med golfbana samt norra Hagaparken. Med pendeltåg tar du dig på tre minuter till Sollentuna och på 13 minuter till Stockholm city. Via E4 tar du dig snabbt med bil till Arlanda och Stockholm. I Helenelund finns flera skolor, både privata och kommunala. Här finns en stor matvarubutik, flera specialbutiker, frisör, restaurang och pizzeria. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Rådjursstigen 64, Tureberg, Sollentuna kommun
Rådjursstigen 64, Tureberg, Sollentuna kommun, bild 2
Rådjursstigen 64, Tureberg, Sollentuna kommun, bild 3

Rådjursstigen 64

Radhus
Tureberg, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
4 975 000 kr
125,5 m²
5 rum
7 445 kr/mån
39 641 kr/m²

Ring för visning! Rymligt, välplanerat och ljust BR-radhus i två plan med en stor och solig uteplats med träaltan och gräsmatta. Entréplan med välkomnande hall, gäst-WC, tvättstuga med fönster, stort vardagsrum med utgång till uteplats, kök med matplats för 6-8 personer och ett sovrum. Övre plan med helkaklat badrum, 3st ljusa sovrum, hall med både klädkammare och förråd. Lugnt och barnvänligt radhusområde med närhet till Sollentuna Centrum. På ca 10–15 minuters promenad nås Sollentuna Centrum med omkring 110 butiker samt ett 20-tal restauranger. Från Sollentuna station går pendeltåg mot bland annat Södertälje C och Uppsala. Det finns även ett stort busstorg med ett tiotal busslinjer. Området är även naturnära med möjlighet till friluftsliv vid bland annat Edsviken och Järvafältet. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kung agnes väg 24, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Kung agnes väg 24, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun, bild 2
Kung agnes väg 24, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun, bild 3

Kung agnes väg 24

Lägenhet
Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
2 550 000 kr
46 m²
2 990 kr/mån
55 435 kr/m²

Ring för visning! Välkommen till denna rymliga, välplanerade 1,5 rok med hög kvalitet och mycket centralt läge i Sollentuna. Välkomnande hall med hatthyllan och två garderober. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin med torktumlare. Öppen planlösning mellan modernt kök från Vedum och luftigt vardagsrum med stora fönster. Ljust sovrum med två garderober. Här bor du med en kort promenad till Sollentuna centrum med flertalet butiker och restauranger samt goda kommunikationer. Med pendeltåg nås Stockholm C på ca 15 minuter och Arlanda på ca 22 minuter. På promenadavstånd finns även Edsviken med möjlighet till motion och friluftsliv. Med bil nås E4:an på ca 5 minuter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Lomvägen 631, Kärrdal, Sollentuna kommun
Lomvägen 631, Kärrdal, Sollentuna kommun, bild 2
Lomvägen 631, Kärrdal, Sollentuna kommun, bild 3

Lomvägen 631

Lägenhet
Kärrdal, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
2 950 000 kr
96,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 029 kr/mån
30 570 kr/m²

Ring för visning! Ljus och rymlig 4:a med inglasad balkong! Välkommen till denna ljusa och rymliga 4:a med solig, inglasad och trälagd balkong! Välkomnande hall. Renoverat och ombyggt kök med öppen planlösning mot vardagsrum med matplats för 6-8 personer. Stort och ljust vardagsrum med utgång till en stor, solig, inglasad och trälagad balkong. Helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Renoverat gäst-wc. 3 st ljusa, rymliga sovrum samt en praktisk klädkammare. Lugnt och barnvänligt område nära till förskola, skola, bad, natur, kommunikationer och Sjöbergs centrum. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
Starrgränd 32, null, Sollentuna kommun
Starrgränd 32, null, Sollentuna kommun, bild 2
Starrgränd 32, null, Sollentuna kommun, bild 3

Starrgränd 32

Radhus
Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
4 850 000 kr
145 + 5 m²
5 rum
157 m² tomt

Rymligt och välplanerat radhus i tre plan med uteplats på fram- och baksida samt en balkong i sydvästläge. Huset har ingångar från både fram- och baksida. Entréplan med en möblerbar hall, välplanerat kök med anslutning till tvättstuga, ljust och öppet vardagsrum och helkaklat badrum. Mellanplan med två ljusa sovrum, helkaklat duschrum och övre hall med förråd och utgång till balkong. Övre plan med två sovrum. Lugnt och barnvänligt område med närhet till skolor och förskolor. Naturnära med gångavstånd till Ravalen samt närhet till Järvafältet. Buss mot Norrviken/Sollentuna station nås med några minuters promenad. Med bil nås E4:an på ca 5 minuter. Varm välkommen!

  • Premium
Malmvägen 16C, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Malmvägen 16C, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun, bild 2
Malmvägen 16C, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun, bild 3

Malmvägen 16C

Lägenhet
Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
1 350 000 kr
32,4 m²
1 rum
vån 9/9
1 651 kr/mån
41 667 kr/m²

Ljus, central och välplanerad 1:a högt upp i huset. Möblerbar hall med förvaringsmöjligheter. Helkaklat och stort badrum. Stort, ljust och insynsskyddat rum med sovalkov. Ljust kök med matplats för ca 2-4 personer. Centralt läge med gångavstånd till ett flertal butiker och restauranger samt Sollentuna Centrums stora och moderna köpcentrum. Härifrån tar du dig smidigt med pendeln till bland annat Odenplan, Stockholms Central eller till Arlanda. Med buss kan du ta dig direkt till bland annat Kista, Karolinska sjukhuset och Danderyds sjukhus. Området har dessutom närhet till många rekreationsområden i och kring kommunen t.ex. Järvafältet, Edsbergs slottspark och Edsviken med omnejd. För den aktive finns närhet till Sollentunavallen, Väsjöbacken och ett flertal olika gym samt bowling-, tennis-/badminton- och simhall. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Hiss
Flygarevägen 22B, Häggvik, Sollentuna kommun
Flygarevägen 22B, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 2
Flygarevägen 22B, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 3

Flygarevägen 22B

Radhus
Häggvik, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
6 890 000 kr
141 m²
6 rum
7 494 kr/mån
48 865 kr/m²

Ljust och rymligt bostadsrättsparhus i lugnt och barnvänligt villaområde med närhet till natur och kommunikation. Stor och trädäckad uteplats på baksidan. Stenlagd uteplats på framsidan med två parkeringsplatser varav en med elladdning. Entréplan med öppen och möblerbar hall, helkaklat duschrum, ljust Ballingslöv-kök samt stort och ljust vardagsrum. Övre plan med stort och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, tre ljusa sovrum och hall med klädkammare. Inredd vindsvåning med ljust allrum (sovrum) med klädkammare och sovrum. Centralt läge i Häggvik med gångavstånd till pendeltåg och bussar. Flera förskolor och skolor finns i området. Bra kommunikationer från Häggvik med pendeltåg till Stockholm C, tar ca 18 minuter. Cykelavstånd till Häggviks handelsplats och Sollentuna centrum. Arlanda nås på ca 25 minuter via E4:an med bil. Flera idrottsanläggningar finns i närheten: Sollentunavallen/Sollentuna IP med möjlighet till fotboll, friidrott, ishockey och bandy samt ett flertal inomhusarenor. Norrviken och Edsviken erbjuder plogade isar på vintern för långfärdsskridsko (med möjlighet att åka ända in till Stockholm via Brunnsviken). Gångavstånd till Järvafältets naturområde med motionsspår, ute-gym, Överby Ridstall, cykelslingor, svampplockning och badsjöar etc samt golfbanorna Sollentuna GK och Svartinge GK. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Skogsvägen 10A, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Skogsvägen 10A, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun, bild 2
Skogsvägen 10A, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun, bild 3

Skogsvägen 10A

Villa
Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
13 995 000 kr
225 + 62 m²
14 rum
971 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna rymliga och ombyggda 3-plansvilla med mycket goda uthyrningsmöjligheter. Två stora terrasser, båda om ca 55 kvm i soligt söderläge. Totalt 14 rum med möjlighet till uthyrning. Entréplan med välkomnande hall, stort kök, rymlig matplats, möblerbart vardagsrum med öppen spis, tv-rum med utgång till terrass, helkaklat badrum samt 3 sovrum. Nedre plan med egen entré, 6 rum, köksutrymme, separat wc och dusch med anslutande bastu, tvättstuga samt nedre hall med öppen spis och utgång till terrass. Källarplan med separat ingång, 3 rum, köksutrymme och duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Nybyggt (2023) attefallshus i två plan med varsin ingång och en trälagd uteplats vid det nedre planet. Lugnt och centralt läge med gångavstånd till ett flertal butiker och restauranger samt Sollentuna Centrums stora och moderna köpcentrum. Från Sollentuna station tar du dig smidigt med pendeln till bland annat Odenplan, Stockholms Central och Arlanda. Därifrån går även flertalet busslinjer. Området har dessutom närhet till många rekreationsområden i och kring kommunen t.ex. Järvafältet, Edsbergs slottspark och Edsviken med omnejd. För den aktive finns närhet till Sollentunavallen, Väsjöbacken och ett flertal olika gym samt bowling-, tennis-/badminton- och simhall. Varmt välkommen!

  • Premium
Smedjevägen 9, Häggvik, Sollentuna kommun
Smedjevägen 9, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 2
Smedjevägen 9, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 3

Smedjevägen 9

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
3 395 000 kr
91,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 105 kr/mån
37 104 kr/m²

Ljus, rymlig och välplanerad 3:a med en stor och trälagd balkong med markis. Välkomnande och möblerbar hall med ett stort förråd. Stort, renoverat (2020) och helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Stort, ljust och välplanerat kök med matplats för 6-8 personer och öppen planlösning mot vardagsrum. Stort och ljust vardagsrum med utgång till balkong. Stort och ljust sovrum med en garderob med skjutbara dörrar samt ett mindre sovrum. Beläget nära Norrviken och Järvafältets natur med goda kommunikationer. Goda kommunikationer med kort promenad till Häggiks pendeltågsstation varifrån Arlanda och Stockholm City nås på ca 20 minuter. Med bil nås E4:an på ca 5 minuter. God barnomsorg med flera skolor och förskolor i närheten. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Turebergs allé 33, null, Sollentuna kommun
Turebergs allé 33, null, Sollentuna kommun, bild 2
Turebergs allé 33, null, Sollentuna kommun, bild 3

Turebergs allé 33

Lägenhet
Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
3 495 000 kr
75 m²
3 rum
vån 4/5
5 381 kr/mån
46 600 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade 3:a på 75 kvm högt upp i huset med två balkong. Välkommande hall med en stor och praktisk klädkammare. Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot det smakfulla köket (Vedum) med utgång till balkong. Stort och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Två ljusa sovrum, varav ett med en liten klädkammare och utgång till den andra balkongen med öppen utsikt mot villaområde. Lägenheten är utrustad med inredning från kända varumärken såsom Vedum, Kährs, Electrolux, Centro kakel, Mora, Swedoor, Intra och INR. Alla väggar är som standard målade i vit kulör NCS S 0500-N Parkettgolv från Kährs Ek Taranto 3-stav. Innerdörrar Easy GV, standard från Swedoor med dörrtrycken i rostfritt utseende från Hoppe. Här bor du med gångavstånd till Sollentuna Centrum och lokaltrafikens förbindelser. Området har dessutom närhet till många rekreationsområden i och kring kommunen t.ex. Järvafältet, Edsbergs slottspark och Edsviken med omnejd. För den aktive är det bara en kort promenad till motionshall, Sollentunavallen samt andra sport-, bowling- och simhallar. Varmt välkommen!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lomvägen 29, Kärrdal, Sollentuna kommun

Lomvägen 29

Lägenhet
Kärrdal, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
2 350 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/2
5 792 kr/mån
28 313 kr/m²

Välkommen till denna ljusa, renoverade och insynsskyddade gaveltrea med inglasad balkong! Ombyggd hall. Välplanerat och renoverat. Stort och ljust vardagsrum med matplats för 6-8 personer och utgång till en stor, solig och inglasad balkong. Stort, renoverat (i samband med stambyte 2021), helkaklat och ombyggt badrum med tvättmaskin. 2 st ljusa, rymliga och insynsskyddade sovrum samt en praktisk klädkammare. Lugnt och barnvänligt område nära till förskola, skola, bad, natur, kommunikationer och Sjöbergs centrum. Varmt välkommen!

  • Balkong
Lomvägen 619, null, Sollentuna kommun

Lomvägen 619

Lägenhet
Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
2 600 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/2
5 580 kr/mån
31 325 kr/m²

Ljus, renoverad och välplanerad 3:a med en stor, solig och trälagd balkong i ett barnvänligt och naturnära område. Möblerbar hall. Renoverat (2023) och ombyggt kök med köksö. Stort och ljust vardagsrum med matplats för 6-8 personer och utgång till balkong. Öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Två stora och ljusa sovrum. Lägenheten är belägen i lugnt område med möjligheter till bra fritid nära stora naturområden, kommunikationer samt skolor och förskolor. Promenadavstånd till Rösjön med alla dess möjligheter till bad, promenadspår och friluftsliv. Goda kommunikationer med buss 607 som åker mellan Sollentuna C och Danderyds sjukhus samt närhet till E4 och E18 med bil. Varmt välkommen!

  • Balkong
Flintlåsvägen 29, null, Sollentuna kommun

Flintlåsvägen 29

Lägenhet
Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
1 350 000 kr
21,5 m²
1 rum
1 721 kr/mån
62 791 kr/m²

Perfekt första bostad i denna ljusa och välplanerade 1:a. Välkomnande hall med ett arbetskök. Helkaklat och stort badrum. Ljust och renoverat rum med nytt fönster. Lugnt område med närhet till natur, Rösjön, Edsviken, Edsbergs centrum, skolor och kommunikationer. Varmt välkommen!

Visar alla 16