Svenska Mäklarhuset Sollentuna

Svenska Mäklarhuset Sollentuna

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Attundagränd 5, Tureberg, Sollentuna kommun
 • Sön 28 apr kl 12:00
Attundagränd 5, Tureberg, Sollentuna kommun, bild 2
Attundagränd 5, Tureberg, Sollentuna kommun, bild 3

Attundagränd 5

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
2 950 000 kr
66 m²
3 rum
vån 5/8
5 028 kr/mån
44 697 kr/m²

Insynsskyddad ljus och välplanerad 3:a på 66 kvm med mycket stor inglasad och trälagd terrass med bra solläge och öppen utsikt. Belägen högt upp i huset. Omedelbar närhet till pendeltåg, bussar och Sollentuna centrum. Stockholm C på under 20 minuter. Parkering finns direkt under huset. Välkomnande hall med golvvärme och garderobsvägg med skjutbara dörrar. Modernt kök med matplats för 6-8 personer med öppen lösning mot ljust vardagsrum med fönster i två väderstreck. Helkaklat och stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. 2 st ljusa och insynsskyddade sovrum, varav en har en garderobsvägg. Panoramafönster mot balkong gör hela lägenheten ljus och luftig. Vitmålade väggar och ekparkettgolv i hela lägenheten. Området har dessutom närhet till många rekreationsområden i och kring kommunen t.ex. Järvafältet, Edsbergs slottspark och Edsviken med omnejd. För den aktive är det bara en kort promenad till motionshall, Sollentunavallen samt andra sport-, bowling- och simhallar. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kaplansbacken 5A, Edsberg, Sollentuna kommun
 • Sön 28 apr kl 14:00
Kaplansbacken 5A, Edsberg, Sollentuna kommun, bild 2
Kaplansbacken 5A, Edsberg, Sollentuna kommun, bild 3

Kaplansbacken 5A

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
2 200 000 kr
70 m²
3 rum
vån 3/3
4 929 kr/mån
31 429 kr/m²

Välkommen till denna renoverade, insynsskyddade och välplanerade gavel 3:a med en inglasad, trälagd och möblerbar balkong. Välkomnande och möblerbar hall med öppen planlösning mot matplats för 6-8 personer. Helkaklat badrum med fönster och tvättmaskin. Renoverat och välskött kök. Stort, ljust och insynsskyddat vardagsrum med utgång till balkong. Två renoverade och ljusa sovrum. Omtyckt förening med stabil ekonomi. Lugnt område med närhet till natur, Rösjön, Edsviken, Edsbergs centrum, skolor och kommunikationer. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
Flygarevägen 22B, Häggvik, Sollentuna kommun
 • Sön 28 apr kl 13:00
Flygarevägen 22B, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 2
Flygarevägen 22B, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 3

Flygarevägen 22B

Radhus
Häggvik, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
6 890 000 kr
141 m²
6 rum
7 494 kr/mån
48 865 kr/m²

Ljust och rymligt bostadsrättsparhus i lugnt och barnvänligt villaområde med närhet till natur och kommunikation. Stor och trädäckad uteplats på baksidan. Stenlagd uteplats på framsidan med två parkeringsplatser varav en med elladdning. Entréplan med öppen och möblerbar hall, helkaklat duschrum, ljust Ballingslöv-kök samt stort och ljust vardagsrum. Övre plan med stort och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, tre ljusa sovrum och hall med klädkammare. Inredd vindsvåning med ljust allrum (sovrum) med klädkammare och sovrum. Centralt läge i Häggvik med gångavstånd till pendeltåg och bussar. Flera förskolor och skolor finns i området. Bra kommunikationer från Häggvik med pendeltåg till Stockholm C, tar ca 18 minuter. Cykelavstånd till Häggviks handelsplats och Sollentuna centrum. Arlanda nås på ca 25 minuter via E4:an med bil. Flera idrottsanläggningar finns i närheten: Sollentunavallen/Sollentuna IP med möjlighet till fotboll, friidrott, ishockey och bandy samt ett flertal inomhusarenor. Norrviken och Edsviken erbjuder plogade isar på vintern för långfärdsskridsko (med möjlighet att åka ända in till Stockholm via Brunnsviken). Gångavstånd till Järvafältets naturområde med motionsspår, ute-gym, Överby Ridstall, cykelslingor, svampplockning och badsjöar etc samt golfbanorna Sollentuna GK och Svartinge GK. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Uteplats
Frestavägen 30, null, Sollentuna kommun
 • Sön 28 apr kl 15:00
Frestavägen 30, null, Sollentuna kommun, bild 2
Frestavägen 30, null, Sollentuna kommun, bild 3

Frestavägen 30

Lägenhet
Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
2 800 000 kr
71 m²
3 rum
vån 3/4
4 938 kr/mån
39 437 kr/m²

Ljus, öppen och välplanerad 3:a med möblerbar balkong med trätrall, eftermiddagssol och närhet till det mesta. Genomgående för bostaden är stora fönster och ljusa, öppna ytor. Välkomnande och möblerbar hall med ett praktiskt förråd. Stort och ljust vardagsrum som är öppet mot modernt kök med matplats för 6-8 personer och med utgång till balkong. Köket är stilrent, välplanerat och fullt utrustat. Stort och helkaklat badrum med tvättpelare. 2 st ljusa sovrum. Golvvärme i hela lägenheten. Närhet till kommunikationer och service (E4 och bussar i närområdet). Varierande utbud av shopping, service och butiker i Sollentuna Centrum och Stinsen köpcenter samt nära till Edsvikens badbryggor och promenadstråk. I Edsbergs C finns bl.a. en livsmedelsbutik, restaurang, pizzeria, gymanläggning, apotek och frisörsalong. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Malmvägen 14C, Tureberg, Sollentuna kommun

Malmvägen 14C

Lägenhet
Tureberg, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
1 000 000 kr
18 m²
1 rum
vån 2/9
1 113 kr/mån
55 556 kr/m²

Välkommen till denna renoverade, ljusa och centrala 1:a vid Sollentuna Centrum. Välkomnande hall med nytt arbetskök (2024). Renoverat (2022) och helkaklat duschrum. Stort och ljust rum. Centralt läge med gångavstånd till ett flertal butiker och restauranger samt Sollentuna Centrums stora och moderna köpcentrum. Härifrån tar du dig smidigt med pendeln till bland annat Odenplan, Stockholms Central eller till Arlanda. Med buss kan du ta dig direkt till bland annat Kista, Karolinska sjukhuset och Danderyds sjukhus. Området har dessutom närhet till många rekreationsområden i och kring kommunen t.ex. Järvafältet, Edsbergs slottspark och Edsviken med omnejd. För den aktive finns närhet till Sollentunavallen, Väsjöbacken och ett flertal olika gym samt bowling-, tennis-/badminton- och simhall. Varmt välkommen!

 • Hiss
Pilvägen 66, Helenelund, Sollentuna kommun
 • Tor 25 apr kl 18:30
Pilvägen 66, Helenelund, Sollentuna kommun, bild 2
Pilvägen 66, Helenelund, Sollentuna kommun, bild 3

Pilvägen 66

Lägenhet
Helenelund, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
2 800 000 kr
78 m²
3 rum
vån 3/6
5 358 kr/mån
35 897 kr/m²

Välkommen till denna rymliga, renoverade, insynsskyddade och välplanerade 3:a om 78 kvm med en möblerbar, inglasad och solig balkong med öppen utsikt. Välkomnande hall med en praktisk klädkammare. Helkaklat, stort och renoverat (i samband med stambyte 2013) badrum plats för tvättmaskin. Renoverat (2015), välplanerat och ljust kök med matplats för 4-6 personer. Stort och ljust vardagsrum med utgång till balkong. 2 st ljusa, stora och insynsskyddade sovrum. I Helenelund bor du i fina miljöer nära fin natur som Tegelhagen med stora strövområden för promenad och motion och även en fin badplats. På cykelavstånd finns Ulriksdals slottspark med golfbana samt norra Hagaparken. Med pendeltåg tar du dig på tre minuter till Sollentuna och på 13 minuter till Stockholm city. Via E4 tar du dig snabbt med bil till Arlanda och Stockholm. I Helenelund finns flera skolor, både privata och kommunala. Här finns en stor matvarubutik, flera specialbutiker, frisör, restaurang och pizzeria. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skogsvägen 10A, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Skogsvägen 10A, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun, bild 2
Skogsvägen 10A, Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun, bild 3

Skogsvägen 10A

Villa
Sollentuna Centrum, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
13 995 000 kr
225 + 62 m²
14 rum
971 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva denna rymliga och ombyggda 3-plansvilla med mycket goda uthyrningsmöjligheter. Två stora terrasser, båda om ca 55 kvm i soligt söderläge. Totalt 14 rum med möjlighet till uthyrning. Entréplan med välkomnande hall, stort kök, rymlig matplats, möblerbart vardagsrum med öppen spis, tv-rum med utgång till terrass, helkaklat badrum samt 3 sovrum. Nedre plan med egen entré, 6 rum, köksutrymme, separat wc och dusch med anslutande bastu, tvättstuga samt nedre hall med öppen spis och utgång till terrass. Källarplan med separat ingång, 3 rum, köksutrymme och duschrum med tvättmaskin och torktumlare. Nybyggt (2023) attefallshus i två plan med varsin ingång och en trälagd uteplats vid det nedre planet. Lugnt och centralt läge med gångavstånd till ett flertal butiker och restauranger samt Sollentuna Centrums stora och moderna köpcentrum. Från Sollentuna station tar du dig smidigt med pendeln till bland annat Odenplan, Stockholms Central och Arlanda. Därifrån går även flertalet busslinjer. Området har dessutom närhet till många rekreationsområden i och kring kommunen t.ex. Järvafältet, Edsbergs slottspark och Edsviken med omnejd. För den aktive finns närhet till Sollentunavallen, Väsjöbacken och ett flertal olika gym samt bowling-, tennis-/badminton- och simhall. Varmt välkommen!

 • Premium
Officersvägen 26, null, Sollentuna kommun
Officersvägen 26, null, Sollentuna kommun, bild 2
Officersvägen 26, null, Sollentuna kommun, bild 3

Officersvägen 26

Villa
Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
7 500 000 kr
185 + 25 m²
6 rum
1 283 m² tomt

Rymlig och ljus tvåplansvilla med stor och lättskött tomt! I Vibys natur hittar ni denna rymliga och ljusa 2-plans villa i souterräng med stor och lättskött tomt. Carport, braskamin, bastu, solig uteplats och balkong. På entréplan finns det två ingångar. Välkomnande och möblerbar hall med förråd, stor gillestuga med braskamin, två sovrum varav ett lätt kan göras om till två mindre sovrum. Tvättstuga med dusch och bastu. Gäst-wc och ett stort rum/förråd med VVB. På övre plan finns det egen ingång från uteplats. Hall med ett litet förråd. Stort och ljust vardagsrum med fönster i tre väderstreck och utgång till balkong med utsikt mot skogsparti. Stort badrum med fönster. Ljust kök med utgång till balkong och matplats för 6-8 personer. Två stora och ljusa sovrum, varav ett med utgång till balkong och klädkammare. Lugnt och barnvänligt område nära förskolor och skolor. Gångavstånd till Järvafältets naturområde med motionsspår, utegym, Överby Ridstall, cykelslingor, svampplockning och badsjöar. Även närhet till skidspår på både Sollentuna golfbana samt Bisslinge golfbana. Varmt välkommen!

 • Premium
Flintlåsvägen 34, Edsberg, Sollentuna kommun
Flintlåsvägen 34, Edsberg, Sollentuna kommun, bild 2
Flintlåsvägen 34, Edsberg, Sollentuna kommun, bild 3

Flintlåsvägen 34

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
2 750 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 1/6
4 555 kr/mån
35 948 kr/m²

Totalrenoverad och välplanerad 3:a med en möblerbar balkong! Öppen och välkomnande hall. Renoverat, ombyggt och helkaklat badrum med golvvärme och plats för tvättmaskin. Nytt och renoverat kök med matplats för 4-6 personer och öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till balkong. Två stora, ljusa och insynsskyddade sovrum med utsikt mot skogsparti. Lugnt område med närhet till natur, Rösjön, Edsviken, Edsbergs centrum, skolor och kommunikationer. Välskött förening med god ekonomi. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Smedjevägen 9, Häggvik, Sollentuna kommun
Smedjevägen 9, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 2
Smedjevägen 9, Häggvik, Sollentuna kommun, bild 3

Smedjevägen 9

Lägenhet
Häggvik, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
3 395 000 kr
91,5 m²
3 rum
vån 1/4
5 105 kr/mån
37 104 kr/m²

Ljus, rymlig och välplanerad 3:a med en stor och trälagd balkong med markis. Välkomnande och möblerbar hall med ett stort förråd. Stort, renoverat (2020) och helkaklat badrum med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Stort, ljust och välplanerat kök med matplats för 6-8 personer och öppen planlösning mot vardagsrum. Stort och ljust vardagsrum med utgång till balkong. Stort och ljust sovrum med en garderob med skjutbara dörrar samt ett mindre sovrum. Beläget nära Norrviken och Järvafältets natur med goda kommunikationer. Goda kommunikationer med kort promenad till Häggiks pendeltågsstation varifrån Arlanda och Stockholm City nås på ca 20 minuter. Med bil nås E4:an på ca 5 minuter. God barnomsorg med flera skolor och förskolor i närheten. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Flintlåsvägen 26, Edsberg, Sollentuna kommun
 • Tor 25 apr kl 17:30
Flintlåsvägen 26, Edsberg, Sollentuna kommun, bild 2
Flintlåsvägen 26, Edsberg, Sollentuna kommun, bild 3

Flintlåsvägen 26

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
2 295 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 6/6
4 836 kr/mån
30 000 kr/m²

Ljus, insynsskyddad och renoverad 3:a med en solig och möblerbar balkong med öppen utsikt högst upp i huset. Välkomnande, renoverad och möblerbar hall. Renoverat (2015) och helkaklat badrum. Ljust och luftigt vardagsrum med utgång till balkong. Öppet kök med matplats för 4-6 personer och öppen planlösning mot vardagsrum. Två stora, ljusa, renoverade och insynsskyddade sovrum med garderober. Populär förening med stabil ekonomi. Lugnt område med närhet till natur, Rösjön, Edsviken, Edsbergs centrum, skolor och kommunikationer. Välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Lomvägen 29, Kärrdal, Sollentuna kommun

Lomvägen 29

Lägenhet
Kärrdal, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
2 350 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/2
5 792 kr/mån
28 313 kr/m²

Välkommen till denna ljusa, renoverade och insynsskyddade gaveltrea med inglasad balkong! Ombyggd hall. Välplanerat och renoverat. Stort och ljust vardagsrum med matplats för 6-8 personer och utgång till en stor, solig och inglasad balkong. Stort, renoverat (i samband med stambyte 2021), helkaklat och ombyggt badrum med tvättmaskin. 2 st ljusa, rymliga och insynsskyddade sovrum samt en praktisk klädkammare. Lugnt och barnvänligt område nära till förskola, skola, bad, natur, kommunikationer och Sjöbergs centrum. Varmt välkommen!

 • Balkong
Rådjursstigen 64, Tureberg, Sollentuna kommun
 • Tor 2 maj kl 18:00
Rådjursstigen 64, Tureberg, Sollentuna kommun, bild 2
Rådjursstigen 64, Tureberg, Sollentuna kommun, bild 3

Rådjursstigen 64

Radhus
Tureberg, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
5 000 000 kr
125,5 m²
5 rum
7 445 kr/mån
39 841 kr/m²

Rymligt, välplanerat och ljust BR-radhus i två plan med en stor och solig uteplats med träaltan och gräsmatta. Entréplan med välkomnande hall, gäst-WC, tvättstuga med fönster, stort vardagsrum med utgång till uteplats, kök med matplats för 6-8 personer och ett sovrum. Övre plan med helkaklat badrum, 3st ljusa sovrum, hall med både klädkammare och förråd. Lugnt och barnvänligt radhusområde med närhet till Sollentuna Centrum. På ca 10–15 minuters promenad nås Sollentuna Centrum med omkring 110 butiker samt ett 20-tal restauranger. Från Sollentuna station går pendeltåg mot bland annat Södertälje C och Uppsala. Det finns även ett stort busstorg med ett tiotal busslinjer. Området är även naturnära med möjlighet till friluftsliv vid bland annat Edsviken och Järvafältet. Varmt välkommen!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Lomvägen 619, Kärrdal, Sollentuna kommun

Lomvägen 619

Lägenhet
Kärrdal, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
2 600 000 kr
83 m²
3 rum
vån 1/2
5 580 kr/mån
31 325 kr/m²

Ljus, renoverad och välplanerad 3:a med en stor, solig och trälagd balkong i ett barnvänligt och naturnära område. Möblerbar hall. Renoverat (2023) och ombyggt kök med köksö. Stort och ljust vardagsrum med matplats för 6-8 personer och utgång till balkong. Öppen planlösning mellan hall, kök och vardagsrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Två stora och ljusa sovrum. Lägenheten är belägen i lugnt område med möjligheter till bra fritid nära stora naturområden, kommunikationer samt skolor och förskolor. Promenadavstånd till Rösjön med alla dess möjligheter till bad, promenadspår och friluftsliv. Goda kommunikationer med buss 607 som åker mellan Sollentuna C och Danderyds sjukhus samt närhet till E4 och E18 med bil. Varmt välkommen!

 • Balkong
Flintlåsvägen 29, Edsberg, Sollentuna kommun

Flintlåsvägen 29

Lägenhet
Edsberg, Sollentuna kommun
Svenska Mäklarhuset Sollentuna
1 350 000 kr
21,5 m²
1 rum
1 721 kr/mån
62 791 kr/m²

Perfekt första bostad i denna ljusa och välplanerade 1:a. Välkomnande hall med ett arbetskök. Helkaklat och stort badrum. Ljust och renoverat rum med nytt fönster. Lugnt område med närhet till natur, Rösjön, Edsviken, Edsbergs centrum, skolor och kommunikationer. Varmt välkommen!

Visar alla 15