Morkullevägen 77

Ellös, Orust kommun Se på karta

2 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
89,7 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2018
Förening
BRF Västerhavet Ellös
Om föreningen
Avgift
5 690 kr/mån
Driftkostnad
7 140 kr/år
Pris/m²
27 313 kr/m²

Gladeligen presenterar vi en underbar lägenhet i Brf Västerhavet!

Precis som adressen skvallrar om, ligger bostadsrätten med en vidunderlig utsikt mot både Gullholmen och kobbar och skär. Kanske den saltaste orten på den stora gröna ön i väst. En trygg och välmående förening med nöjda och trevliga grannar borgar för trivsel. Här vill man bo och uppleva den idyll som havet, graniten, måsarna, ja naturen i sin helhet har att erbjuda.

Här har man egen parkeringsplats, en bastu med panoramautsikt som är lätt att boka, boulebana i området samt en lekplats för de små. Grannarna träffas vår och höst för samkväm med kaffe och hembakt eller grill över glöd och hetta med diverse kulinariska rätter - kanske till en kall öl eller ett glas vin. Den rymliga altanen åt väster inbjuder till avslappnad rekreation efter en tuff dag på jobbet eller en spännande fisketur. Här är det gott att leva!

Ellös - med västerhavet som närmsta granne - erbjuder så mycket mer än denna fantastiska bostadsrätt! Restauranger, pizzerior, mataffär, och en underbar fiskaffär där ägarna har egen båt som levererar direkt till butiken. Här finns även ett bageri som har öppet året om och Orust bästa bank.

Fritidsaktiviteterna duggar tätt när man är bemedlad med en bostadsrätt på Ellös! Kanske en biltur till Malö/Flatö och ett besök på Handelsman Flink, eller en färjetur till Gullholmen/ Käringön för salta bad, nykokta kräftor eller ett underbart restaurangbesök. Orust Golfklubb ligger endast några minuter bort.

Ön inbjuder till otaliga promenadstråk och leder som är belägna över hela Orust, men det är ändå havet som lockar de flesta till Bohuslän. Doften av tång, måsarnas skri, dunket av en fiskebåt, nyfångad makrill som vrider sig i stekpannan tillsammans med den egenplockade dillen och de färska potatisarna från någon ekologisk bonde gör att man trivs som fisken i havet helt enkelt.

För de som tycker Ullared är en hit finns vårt Göksäter, inte lika stort men med ett rejält utbud. Hit kommer du med den kommunala busstrafiken, som även tar dig runt på hela ön samt till både Uddevalla och Göteborg.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Orust

Kontakta mäklaren

Helen Roth

Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Orust
Mäklare Helen Roth, Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Orust
+46703814999

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.