Nyproduktion

Gullvivegatan 6B

Färjestaden, Mörbylånga kommun Se på karta

1 875 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2021
Förening
BRF Björnhovda Gård
Om föreningen
Avgift
4 400 kr/mån
Pris/m²
23 148 kr/m²
Nyproduktion

I kvarteret Björnhovda Gård, inom bekvämt avstånd till centrala Färjestaden, kommer det att byggas 32 bostadsrätter på 72 respektive 81 kvm som fördelas på 3 och 4 rok med egen uteplats eller terrass.

Inflyttningen för etapp 1 (hus 1 och 4) är planerad till hösten 2022. Etapp 2 (hus 2 och 3, 16 lägenheter) beräknas stå inflyttningsklart första kvartalet 2023.

Husen är inspirerade av den äldre småskaliga bebyggelsen i svenska handelsstäder, byggda i två våningar, med träpanel och trygg gemensam innergård. Varje lägenhet har möjlighet att hyra en parkeringsplats.

Här känner du dig välkommen. Det är varmt, personligt och ombonat, redan innan du har flyttat in. Formspråket är modernt, hållbart och hjärtligt. Genomtänkta och smarta lösningar ger dig mer tid att sätta personlig prägel på ditt eget hem. Grundutförandet i Björnhovda Gård är gediget och av god kvalitet. Under arbetets gång har arkitekterna jobbat utifrån att bostäderna ska ha en attraktiv standard. Men kanske vill du sätta en än mer personlig prägel på din lägenhet? Då kan du göra ett antal val. I köket kan du välja annan kulör på köksluckor, bänkskivor och stänkskydd, välja golv och göra en uppgradering av vitvaror. Även i badrummet kan du påverka utseendet genom ett antal tillval avseende kommod, spotlights, elektriskhanddukstork och uppgradering till tvättmaskin och torktumlare.

Detta kommer bli ett bekymmerslöst boende där du får tid över för annat. Skogen och naturen ett stenkast bort samt havet med fantastiska badmöjligheter når du på cykel inom ett par minuter. Färjestaden erbjuder bra skolor, förskolor, ett gediget serviceutbud med Ölands Köpstad i centrum samt det omåttligt populära hamnområdet med restauranger och caféer

I försäljningsarbetet tillämpar vi "först till kvarn-principen".

Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Läs mer om bostaden
Pontuz Löfgren AB
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkontor

Guldhemmet 2020