Kommande

Stupvägen 13

Helenelund, Sollentuna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90,3 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
1970
Förening
BRF Vindsslottet
Om föreningen
Avgift
4 739 kr/mån
Driftkostnad
4 920 kr/år
Kommande

Sällan till salu!

Ljus lägenhet med genomgående fräscha ytskikt och med två inglasade balkonger! Praktiskt kök med matplats för ca 4-6 personer. Gott om förvaring med väggfasta garderober, klädkammare och källarförråd. Mycket välplanerad med tre bra sovrum, stort vardagsrum samt badrum och en gäst-WC.

Stabil förening med god ekonomi. Oslagbara kommunikationer med både pendeltåg och ett flertal busslinjer inom kort gångavstånd. Pendeltåget in till Stockholm Central tar 12 minuter.

I Helenelunds centrum hittar du ett flertal butiker, bl.a. en ICA-butik. Är du sugen på något större tar det bara 3 minuter till Sollentuna Centrum. Åt andra hållet tar det bara 6 minuter till Solna där du har Mall of Scandinavia, Nordens största köpcentrum. Pendeltåget går även till Arlanda och Uppsala utan tågbyte.

I Helenelund är det nära till naturen åt alla håll. En kort promenad tar dig ner till Edsvikens strand med badplats och ett motionsspår som fortsätter till Ulriksdals slott. Även till Tegelhagens naturreservat är det gångavstånd. Hela fyra förskolor finns i närområdet, liksom flera skolor, som Helenelundsskolan (Åk 1–9).

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sollentuna

Kontakta mäklaren

Hanna Spejare

Fastighetsbyrån Sollentuna
Mäklare Hanna Spejare, Fastighetsbyrån Sollentuna
0706172200

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas