Karlsgatan 1B

Helsingborg - Centrum, Helsingborg Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
111 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1907
Förening
BRF Centralpassagen
Om föreningen
Avgift
4 845 kr/mån
Pris/m²
38 694 kr/m²

På förstklassigt läge, i hjärtat av city har vi nu nöjet att saluföra denna förtjusande och påkostade fyrarummare med flertalet tidstypiska detaljer anno 1907. Hemmet präglas av en tidlös och påkostad standard där mötet mellan modern komfort och svunna tiders elegans lägger grunden för en hög livskvalité. Nuvarande ägare har förädlat planlösningen och flyttat köket vilket resulterat i att den öppna planlösningen ger en socialt exceptionell disponering av kvadratmeterna utan att tumma på bostadens pampiga känsla.

Den ljuvliga känslan man får när man kliver innanför dörren skapas av de välbevarade och tidstypiska detaljerna från byggåret 1907. Vad sägs om en slående takhöjd om 3,30m, kakelugn och vackra fönsterpartier och snickerier? Här samspelar modern funktion med äldre detaljer på ett smakfullt och tilltalande sätt. Lägenheten har under dom senaste åren totalrenoverats och karaktäriseras idag utav högkvalitativa materialval och stilsäkra detaljer. Här kan du flytta rakt in utan att behöva lägga varken tid eller kapital på kostsamma renoveringar!

Den väldisponerade boytan om 111 kvm erbjuder bland annat tre rogivande sovrum, ett modernt och funktionellt kök med köksö samt ett lyxigt kaklat badrum. Lägg därtill ett luftigt och socialt vardagsrum och du har en bostad som sällan dyker upp på den öppna marknaden.

Här bor man i en vacker fastighet med hiss från markplan och i en välskött förening med låg avgift. Hela stadens utbud av restauranger, kultur och service finner du alldeles utanför porten och Knutpunktens buss-/tåg- och båtförbindelser mot Kastrup och kontinenten är endast en kort promenad bort. Har man familj och vänner som kommer på besök finns det möjlighet att hyra föreningens trevliga gästlägenhet för ynka 300 kr natten.

Välkommen att kontakta mäklare Bob Kjellsson för visning av detta underbara hem som måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City