Hallonvägen 1D

Högfjället, Malung-Sälens kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
72 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2021
Avgift
2 650 kr/mån
Pris/m²
55 486 kr/m²

I genuin fjällmiljö med utsikt över Storfjället och med anrika Gammelgården som närmaste granne saluförs denna underbara fjällbostad. Här bor du med lugn och stämningsfull omgivning i ett läge som ger en optimal kombination av lugn gedigen fjällmiljö och direkt anslutning till Sälenfjällens vackra fjällandskap, skidåkning samt restaurangupplevelser i världsklass.

Påkostade bostad som passar väl in i området och harmoniserar interiört med Gammelgården. Planlösningen är väldisponerad med öppna umgängesytor, tre sovrum om totalt 8-10 bäddar. Helkaklat badrum med takdusch och bastu samt gästtoalett. Uteplatsen som nås från vardagsrummet ligger i optimalt söderläge med fin vy bort över Storfjället.

Vidare finns även praktisk gemensam tvättstuga samt cykel- och skidförvaring i bostadshuset.
Parkering med elbilsladdare tillhör bostaden.

Ett perfekt läge för dig som uppskattar natur, skidåkning och matupplevelser i toppklass.
Såväl vinter- som sommartid bor ni med direkt anslutning till några av de vackraste miljöerna Sälenfjällen har att erbjuda. För längdfantasten bor du i Sälens kanske mest snösäkra område, från bostaden har du längdspåren 100 meter bort, här kan du välja på en tur upp på fjället mot exempelvis Hemfjällsstugan eller Storfjällsgraven alternativt mot Högfjällshotellet med varierande längdspår där du även kan ta dig vidare mot östra Tandådalen och Kalven runt. Även fina skoterleder upp på Storfjället samt bort mot Högis. Hundspann via Fjälläventyr finns även det på andra sidan Fjällvägen.

För utförsåkaren finns på andra sidan Fjällvägen anslutningslift både till Högfjället och Lindvallen med totalt 51 pister samt gott om restauranger och nöje. Dessa nås även med skidbussen, busshållplatsen ligger även den en minut promenad från bostaden.

Sommartid utgår flera av Sälens mest populära vandrings- och cykelleder från Gammelgården. Här njuter du av böljande fjällmiljö och vacker utsikt.

Gammelgården med såväl våffelstuga som välkomponerade måltider med fågel, fisk och vilt finner ni som närmaste granne. På andra sidan Fjällvägen finns Appetito med det italienska köket kombinerat med den lokala råvaran. På gångavstånd 5-10 minuter bort har du Högfjällshotellet med ett brett urval av kulinariska höjdpunkter med allt från steakhouse till gourmetmat både för stora och små. Här finns även flertalet barer och upplevelser med allt från Fjällbio till spa.

Scandinavian Mountains Airport ligger ca.20 min bilresa bort, flygplatsen möjliggör snabba resor från Stockholm, Malmö och Göteborg, London, Köpenhamn m.fl.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Thomas Rylander

Bjurfors Örebro
Mäklare Thomas Rylander, Bjurfors Örebro
0732-575609