Fältstensvägen 66

Jordbro, Haninge kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Våning
1
Byggår
2017
Förening
BRF BoKlok Geografin
Om föreningen
Avgift
4 444 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
27 778 kr/m²
Antal besök
1 158
Dagar på Hemnet
19

På den lugna och grönskande gatan Fältstensvägen ligger föreningen boklok Geografin. En nybyggd förening med låga avgifter och vackra trähus.

På 81 kvadratmeter finns nu denna fyra till salu. Lägenheten har stora rum med fina ytskikt och praktisk planlösning. Unikt för just denna är att den stora balkongen ligger i perfekt sydvästläge, vilket innebär att solen går ned precis framför middagsbordet året om. Vill du även äta frukost i solskenet så har du ännu en uteplats vid entrén. Denna i Sydöstläge, med morgonsol året om. De tre sovrummen ligger i varsitt hörn av lägenheten, placerade för att inte störas av det sociala som centrerats i mitten. Här går vardagsrum och kök ihop tillsammans med balkongen. För mer information om varje rum se rumsbeskrivning.

Utanför lägenheten finns grönytor och lekparker. Den närmsta är inhägnat av ett staket, perfekt om du vill släppa ut barnen för att leka. Runt staketet planeras även häckar att sättas upp för att öka känslan av en privat innegård. Föreningen består av flera mindre huskroppar med 4-6 lägenheter i varje hus, något som skapar radhuskänsla och bra sammanhållning mellan medlemmarna.

Här bor du ett stenkast från Jordbro parklek och Höglundaparken. Ett grönområde med stora öppna ytor, utomhus bad och flera allmänna grillplatser. Jordbro parklek har nyligen rustats upp och är en stor lekplats för barn i alla åldrar.

På några minuters promenad når du även till Gullringskärrets naturreservat som med trolsk skog, stora ormbunkar, vattendrag och kan beskrivas som Haninges egen regnskog. I samma skogsområde ligger Jordbro gravfält, ett av Sveriges störst gravfält från järnåldern. I skogsområdet kan du plocka blåbär och grilla på anordnade grillplatser.

Jordbro centrum håller på att rustas upp och renoveras, just nu fas 2 av 3. Ett nytt centrum och flera bostadshus ska byggas. På gångavstånd från Fältstensvägen ligger även en helt nybyggd förskola som öppnar under sommaren 2021. Här kan du läsa mer om utvecklingen av Jordbro: https://www.haninge.se/bygga-bo-och-miljo/oversiktsplanering-och-detaljplaner/byggprojekt/utveckling-av-jordbro/

För mer information - kontakta ansvarig mäklare Baran Kayhan - 070 823 21 91

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Kalle Gudmundsson

Svensk Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Kalle Gudmundsson, Svensk Fastighetsförmedling Haninge
+46709708325

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.