Kommande

Gjutarplan 2

Kallhäll, Järfälla kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
2020
Förening
HSB BRF Byxfickan i Järfälla
Om föreningen
Avgift
5 496 kr/mån
Driftkostnad
1 728 kr/år
Pris/m²
36 102 kr/m²
Kommande

Nu finns möjligheten att förvärva en toppfräsch 4:a med byggår 2020. Rikligt ljusinsläpp ges i lägenheten tack vare de stora fönsterpartierna och takhöjden om hela 2,7 meter. En av dem få fyrorna i området som har två rejäla badrum. Gemensam takterrass i föreningen med fantastisk utsikt. Här bor du mitt i centrum med allt serviceutbud som matbutiker och restauranger. Här finns också pendeltåg som enkelt tar dig in till centrala Stockholm på ca 20 min. Känner du för att gå ner till mälaren och ta ett bad alternativt njuta av naturen finns den möjligheten endast ca 10 min gångväg.

Vidare disponeras bostaden med 3 rymliga sovrum, vardagsrum, kök och balkong. Materialval och maskinell utrustning håller genomgående hög standard. I hela lägenheten ligger snyggt ljust parkettgolv. Hiss finns i huset. Välskött förening med låg avgift. Källarförråd ingår i avgiften. Sammanfattningsvis är detta en mycket välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för såväl en familj och ett par.

HSB Brf Byxfickan har ett unikt läge precis vid torget, mitt i Kallhälls centrum. Det här är så centralt du kan komma i Kallhäll. Här bor du med bra service och småstadskänsla på hemmaplan samtidigt som du enkelt tar dig in till centrala Stockholm med pendeln.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Järfälla

Kontakta mäklaren

Oscar Rehn

Fastighetsbyrån Järfälla
Mäklare Oscar Rehn, Fastighetsbyrån Järfälla
073-3480551

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas