Mäklare Oscar Rehn

Oscar Rehn

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Kallhällsleden 10, Kallhäll, Järfälla kommun
 • Sön 26 mar kl 12:00

Kallhällsleden 10

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla

1 895 000 kr

34,5 m²

2 rum

2 651 kr/mån

54 928 kr/m²

Här finner du denna smakfulla tvårummare med en terrass i soligt söderläge. Hela lägenheten har omsorgsfullt renoverats 2023. Fantastiskt stilfullt stort kök med gott om förvaring. Köket har byggts ut med snygga platsbyggda garderober. Noggrant utvalt parkettgolv och nymålade väggar. Sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Här finns också 2 st garderober. Externt förråd på samma våningsplan. Helkaklat badrum. Terrassen som vetter i soligt söderläge har ingen insyn och är dessutom inglasad. Här kan du njuta av solensstrålar med morgonkaffet i handen ända tills eftermiddag! Föreningen har gemensam el. Föreningen köper el med företagspriser och säljer den till boende. På detta sätt har boende låga elkostnader. Byggnaden är uppförd 2002 och läget i Kallhäll är svårslaget. Ett stenkast från pendeltåg, bussar, mataffärer och butiker. Nära centrum men ändå i ett lugnt läge. En kort promenad bort finns även naturområden, idrottsanläggningar och Mälaren. Med pendeltåget är ni inne vid Odenplan på ca 20 min. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Källtorpsvägen 11, Kallhäll, Järfälla kommun

Källtorpsvägen 11

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla

2 195 000 kr

51 m²

2 rum

3 518 kr/mån

43 039 kr/m²

Välkommen till Källtorpsvägen 11, endast ett stenkast från Kallhälls station. Härifrån når du Odenplan och Stockholms central på ca 20 min. Öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum. Lyxigt stort badrum med egen tvättdel. Rymligt sovrum med stor garderobsvägg. Hall med klinkergolv och garderober. Balkong med plats för loungemöbler. Till lägenheten fås tillgång till ett separat källarförråd. HSB Brf Pumpen är en välskött och stabil förening med god ekonomi. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, övernattningslägenhet, cykelrum, barnvagnsrum, rullstolsförråd och grillplats. Ett modernt boende i absolut toppskick!

 • Balkong
 • Hiss
Såningsvägen 175, Viksjö, Järfälla kommun

Såningsvägen 175

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla

4 875 000 kr

133 m²

4 rum

223 m² tomt

+ Vattenburen golvvärme på båda plan + 2 st luft/luftvärmepumpar + FTX-Ventilation + Kök renoverat 2021 + Insynsskyddad tomt + Ny elcentral och el i hela huset Välkommen till detta stilrent renoverade radhus på populära Såningsvägen. Huset har smakfullt renoverats 2021 med flera större renoveringar. Med ett av områdets bästa lägen med baksida som vetter mot ett skogsparti medför ingen insyn från grannar. Huset disponeras med en härlig öppen planlösning mellan det topprenoverade köket och vardagsrum på nedre plan. Här finns också en toppfräsch tvättstuga och gäst WC. Hela nedre plan har omsorgsfullt renoverats 2021. Från köket har du direktaccess ut till den nybyggda altanen. Övre plan disponeras med 3 sovrum, badrum och klädkammare. Samtliga ytskikt på övre plan har stilfullt renoverats. Fantastiskt uppvärmningssystem med vattenburen golvvärme på båda plan och 2 st luft/luftvärmepumpar tillför låga driftkostnader. Här finns också ett FTX-ventilationssystem som bidrar till mycket god inomhusluft. Gott om förvaring i externt förråd på framsidan. Garage finns i länga. Gångavstånd till Lundskolan, Traktorns förskola även till högstadieskolor som Viksjöskolan och Fjällenskolan. I närområdet och på promenadavstånd ligger Viksjö Centrum samt Görvälns naturreservat och närhet till badplatser i Mälaren. Bussförbindelser till Jakobsberg Station där pendeltåget tar dig in till stan på ca 20 minuter.

 • Balkong
 • Uteplats
Veckovägen 23, Jakobsberg, Järfälla kommun
 • Budgivning pågår

Veckovägen 23

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla

2 495 000 kr

105 m²

5 rum

6 592 kr/mån

23 762 kr/m²

En eftertraktad 5:a i brf Norrby är äntligen till salu! Brf Norrby är en populär förening där väldigt få försäljningar görs, missa inte den här chansen. Belägen endast en halv trappa upp finns denna ljusa gavellägenhet med stor inglasad balkong och väldisponerad planlösning. Inglasad balkong med grön och fri utsikt i bästa sydläge. Fräscht och helkaklat badrum renoverat 2013 i samband med föreningens stambyte. Här finns gott om förvaring med två rymliga klädkammare. Vidare har föreningen en fantastisk innergård där grannar och familjer möts för grillning medans barnen spelar boll. När middagen är avnjuten serveras efterrätten vid föreningens boule banor. Bra belägen nära pendeln och bussar. Gratis parkering på Veckovägen och Månadsvägen. Tillgång till källarförråd. Väldigt bra läge med kort promenad till Jakobsbergs centrum med pendeltåg och bussterminal samt att Coop nära finns runt knuten. BRF Norrby är en förening med god ekonomi endast lån om 3000 kr/ kvm, flera stora renoveringar gjorda som stambyte och bytta fönster. Låga avgifter inklusive bredband samt gemensamma utrymmen som träningslokal, bastu, cykelrum, måleri och snickerirum, fina tvättstugor och grovtvättstuga. Gott kassaflöde från lokaler.

 • Balkong
Gitarrvägen 47, Viksjö, Järfälla kommun
Gitarrvägen 47, Viksjö, Järfälla kommun, bild 2
Gitarrvägen 47, Viksjö, Järfälla kommun, bild 3

Gitarrvägen 47

Radhus
Viksjö, Järfälla kommun
Fastighetsbyrån Järfälla

4 495 000 kr

158 m²

5 rum

193 m² tomt

Med ett helt fantastiskt läge i uppskattade Viksjö/Hummelmora finns detta rymliga radhus med gott om plats för den stora familjen. Mycket sällan är ett av dem större radhusen till salu på Gitarrvägen. Huset är mycket välskött och har uppdaterats och renoverats löpande. Härlig baksida som vetter i soligt västerläge mot den grönskande allmänningen. Externt stort förråd finns precis utanför huset. Invändigt har bostaden rymliga sällskapsrum på bägge våningarna samt trivsamt kök, fyra mysiga sovrum och två badrum. Parkering finns i garage som är i närbelägen länga. I området finns bland annat rofyllda grönområden som sandviksspåret, ett stenkast bort ligger mälaren och populära Gåseborg. Gångavstånd till Fjällenskolan, förskolor och lekplatser. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 5