Timotejvägen 61

Knivsta, Knivsta Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98,5 m²
Hiss
Hiss finns ej
Byggår
1976
Förening
Riksbyggens BRF Timotejen i Knivsta
Om föreningen
Avgift
5 424 kr/mån
Driftkostnad
6 960 kr/år
Pris/m²
24 315 kr/m²

Välkommen till Kölängen i Knivsta och detta smakfullt renoverade bostadsrättsradhus med två uteplatser, tillgång till garage och närhet till rogivande natur!

Bostaden utgör en del av Brf Timotejen i Knivsta, en väl omhändertagen bostadsrättsförening med strukturerade framtidsplaner. Bostaden, vars 98,5 kvm fördelar sig på två plan, genomgick en stor renovering under 2018 som bl.a. innefattade båda badrummen, kök och övriga invändiga ytskikt. Idag erbjuder bostaden en stilren och modern standard där stor omsorg och tanke har lagts bakom samtliga renoveringar. Förutom en hög bostadsstandard erbjuds här även förvaring i externt förråd, tillgång till garage och möjlighet att nyttja Föreningens samlingslokal och bastu.

Knivsta är ett populärt och växande område med flera förskolor, skolor, restauranger, caféer och mataffärer. Här finns vacker natur runt knuten samt gångavstånd till Särstabadet. För pendlaren ligger Knivsta strategiskt placerat där tåg tar dig till Stockholm och Uppsala Centralstation på ca 30 min respektive 10 min. För dig som pendlar med bil nås E4:an på bara några minuter.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Uppsala